My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myślałam ze trochę więcej tego dadzą, tyle czekania a to takie pitu pitu. Trzeba zobaczyć jego program "inicjacja" .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:19
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:No to chyba dobrze ze taka pokazala, a Ty momo oczekujesz jakichs skokow?
Ja tez jeszcze sobie mierze, jedyne co moge robic przez najblizsze 2 tyg
No mój wykres przypominał zwykle kursy walut. Ta płaska linia mi nie przeszkadza, byleby po owu nastąpił jakiś skok
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
cześć dziewczynki
Blondiczku, przytulam Cię mocno i nie wiem, co napisać... bo chyba żadne słowa tutaj nie będą odpowiednie i na miejscu... bądź silna.. i nie chowaj, tak jak piszą dziewqczyny, tych poradników za głęboko, wierzę, że szybko znów będziesz szczęśliwa -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Choco nio to powodzenia we wrzesniowym cyklu
ja miezre tylko do 4 dni po owu i koniec nakrecania
Powodzenia Choco, niech wrzesień będzie nasz.
No ja póki co mam plan mierzyć cały cykl, ale zaczynam się powoli łamać czy nie odpuścić po owu jak Dronkachoco lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
konwalianka wrote:wiecie z tym testem o i tak pic na wodę..nich mu podłączą bóle z krzyża, które są o milion razy bardziej bolesne od tych co się piszą na ekranie..ja np. podczas porodu nie miałam zwykłych bóli, te brzuszne pisały się na poziomie 20, ale miałam krzyżowe a one się nie zapisują... lekarz się za głowę łapał, że przy słabych bólach ja miałam rozwarcie 8cm.. ale jak mówiłam, że boli jak cholera, to wierzyć nie chciał..
-
ja się zastanawiam czy teraz nie przestać mierzyć tak do czasu @, żeby się nie denerwować, ale szkoda mi abonamentu
bo bawi mnie zbieranie punktów
dziś mam już 40 punktów i 35%
i broń Boziu nie podchodzę do tego w sposób : o jej mam 40 punktów to z pewnością jestem w ciąży, ale mam zarąbisty ubaw ze zbierania
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki widziałam, ze coś piszecie o żelu convective plus. Używam od dwóch cykli, dla mnie w porządku tyle, że S twierdzi, ze 2 razy czuł coś jakby lekkie szczypanie. Wydaje mi się, że chodziło bardziej o uczucie zimna, ale nie mogę wykluczyć, ze go ten żel nie podrażniał. No i mamy dylemat czy w tym cyklu z nim próbować..********Gang 18+********
hehe ja tez miałam ubaw z tymi punkatami i procentami
oo własnie moze sobie procenty wieczorem walne
kurcze czas szybko leci już jutro czwartek zakupy mnie czkeają wórce pózno a w piatek wieczorem jedziemy do tesciów wiec weekend przeleci mega szybko i od poniedziałku bedzie wesołoa weekend chcemy Zuze dac rodzicom moim wiec mam nadzieje ze bedzie milusio i w sobote zaczynam owu testować
Lili jak tam wieści jakieś masz co do żeliku???????/momo1009 lubi tę wiadomość
-
dzien dobry
zaczynamy 11 tc(taniec szczescia
).
Psotka, Blondim pisala, ze nie wiedza do konca co sie stalo. lekarz pow.,ze dzidzius mial opuchnieta glowke
Blodnik, mam nadz.,ze uda Wam sie szybciutko zalatwic wszystkie spr. zw. z pogrzebemmam nadz.,ze we wszystkich urzedach trafisz na same przyjazne i pomocne dusze (bo roznie z tym bywa w polskich urzedach...).
Ja sie dzis fatalnei czuje, po fatalnej nocy, ale wlansie dostalam smsa od szefa. wali sie i pali, wiec musze podjechac do biuramam nadz.,ze dobre samopoczucie niedlugo wroci.
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
tak od poniedziałku będzie zabawnie
hehe ja tez jadę na weekend do rodziców, chciałam testować w niedzielę ale nie chce u rodziców chociaż w sumie pewnie nie dotrwam bo przecież przyjdzie @, właśnie muszę zaopatrzyć się w podpaski bo mama nie ma
więc mój test będzie (o ile) w poniedziałek