X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    oj łada sie pogoda robi :) a ja dziś jade na zakupy musze wyprawke Zuzi zrobić

a no i bede dziś miec żelik trallalaalal

Malenq, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 4 września 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Hehehehe ale synchronizacja! Właśnie oglądałam te same aukcje tego samego sprzedawcy!!!! Chyba zamówię od niego na innej aukcji cały komplet łóżeczko + całe wyposażenie.

:) ja mam łóżeczko turystyczne ale pościelke zamówie te owieczki kiedyś....

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    a o jakim Wy cudownym żeliku piszecie?

Ja od dziś się zaprzyjaźniam z Agnus castus ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 07:10

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny!
    czuję się jak przejechana przez pociąg.. chyba złapałam grypę żołądkowa - całą noc męczyły mnie wymioty, rano też, a przed chwila pobiegłam do kibelka i wymęczyło mnie drugą stroną, boziu jak sie źle czuję.. oczywiście wymiotuję już żółcią, napiłam sie herbaty to po 5min wylądowała w wc;/ nie mam pomysłu co zjeść aby zostało choć odrobina.. słaba jestem a ciśnienie wysokie mam jak nigdy 110/90, głowa boli.. Tymka od 3 dni męczą biegunki..chyba jakieś dziadostwo złapaliśmy..

doczytałam o.. znudzeniu i znużeniu.. tez to przerabiałam.. jestem z P już niemal 13 lat.. mamy swoje wzloty i upadki, najważniejsze aby żywić jakiekolwiek uczucia - kiedys powiedział nam to mądry psycholog..dopóki darzysz uczuciem partnera, czy to nienawiścią czy miłością, to znaczy, że jeszcze Ci zależy i ze da się coś z tym zrobić :)

momo jak dziś samopoczucie?

Malenq - aj..ale cudnie, córa przyzwyczaja mamę do nocnych zabaw :P
    zakochana - jak tam testowanie?

momo1009 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chciałam kupić turystyczne, ale ja mam łóżeczko drewniane, białe 140x70, ciężkie jak nie powiem co, bo po zdjęciu szczebelek będzie tapczanik....ale dostane nowiusie w prezencie, więc nie narzekam....teraz szukam materaca ;)
    coś takiego:
    1a1d7536d2fac135med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 07:17

konwalianka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena :
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/conceive-plus-zel-lubrykant,1597.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko na grype zoladkowa najlepsza jest oryginalna rozgazowana coca cola. Serio ci mowie. Ja nawet swoje dziecko nia wyleczylam z grypy zoladkowej

konwalianka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to Brrryyyy :)

Moja temperatura zaszalala :) jak ktos.ciekaw zapraszam na wykres ;)

Wysłany: 4 września 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Dziewczyny,
    a o jakim Wy cudownym żeliku piszecie?

Ja od dziś się zaprzyjaźniam z Agnus castus ;)

żel conceive plus

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Konwalianko na grype zoladkowa najlepsza jest oryginalna rozgazowana coca cola. Serio ci mowie. Ja nawet swoje dziecko nia wyleczylam z grypy zoladkowej
    tak wiem wiem, dzięki..do tego parzę kobylaka - ale i tak na długo nie zostaje.. przynajmniej narazie

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu tez tak myslalam o lozeczku a potem lozku, wiem, ze za wczesnie na takie myslenie ale co tam. Wczoraj jednak patrzylam na miekkie turystyczne, bo mam maly pokoj i jakos z wielkim lozkiem sypialnianym trzeba bedzie brzdaca upchnac..
    Kuzyna zalatwila mi wczesnie usg i zamiast 17go pojde pare dni wczesniej, ale serce powinno byc widac

konwalianka, Malenq, Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    A tak w ogole to Brrryyyy :)

Moja temperatura zaszalala :) jak ktos.ciekaw zapraszam na wykres ;)
    fiu fiu

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Malenqu tez tak myslalam o lozeczku a potem lozku, wiem, ze za wczesnie na takie myslenie ale co tam. Wczoraj jednak patrzylam na miekkie turystyczne, bo mam maly pokoj i jakos z wielkim lozkiem sypialnianym trzeba bedzie brzdaca upchnac..
    Kuzyna zalatwila mi wczesnie usg i zamiast 17go pojde pare dni wczesniej, ale serce powinno byc widac

zgredko ja łóżeczko chciałam kupić może w listopadzie, ale jak dostaliśmy w prezencie to...:) ja mam małą sypialnie i przy łóżku 160x200 stoi teraz TYLKO łóżeczko, a jest duże...nic więcej się nie zmieści, dobrze, że wcześniej dużą szafę wnękową zamontowaliśmy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga OMG!!!!!!!!!!! ;) jak ja lubię TAKIE zwyżki:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Też tak kiedyś myślałam ;)
    Po cesarce cierpi się dłuuuuuuuuużej...

A tak w ogóle to: dzień dobry :)

A ja sie z tym nie zgodze :) mialam przymusowa cesarke bo mi zie szyjka nie skrocila do konca mimo ze wody odeszly same i pelne rozwarcie bylo. Malo tego musialam miec podana narkoze bo zbyt duzym ryzykiem przy moich bolach i skurczach i rzucaniu sie przy kazdym bylo wbijanie sie ze znieczuleniem w kregoslup. Nastelnegk dnia juz sama chodzilam po calym oddziale, szybciej sie ruszylam niz niektore dziewczyny po sn i wyszlam na 3 dobe juz do domu, a kolezanki co rodzily dzien przede mna sn wyszly jeszcze 2-3 dni po mnie.

To jest wszystko zalezne od organizmu i nastawienia kobiety ;) kazdy porod jest inny i nie ma co generalizowac

momo1009 lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa super fotka :)

Anastazja wow super wieści masz racje nie ma co rozpamiętywać tylko trzeba brac sie do działania :)

Czarnulka ale nam poszybowałaś :)

ooo w rossmanie testy w promocji dziś bede to obczaje hehehe ale ja to chyba 10 bym chciała a jej nigdzie dostac nie moge masakra

Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy sie nie podniecajcie tak ta zwyzka bo ona jest od lekow :) ale milo popatrzec ogolnie no ;) ja tam czekam w tym miesiacu na @

Wysłany: 4 września 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam turystyczne i super sie sprawdziło teraz ma je kuzynka małża ale wraca niebawem do nas :)

co do cesarki ja chyba nie chce :P chce jak poprzednio sn bolało ale było warto poza tym mój cały poród od pierwszego skurczu do narodzin trwał 3h50min

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 4 września 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana jak tam rossmanowskie testy?????

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga a co za leki bierzesz? Nie wszystkie wpływają na tempkę :) Mi to wygląda na piękny owulacyjny trójfazowy cykl :D
    Bierdoneczko ja też miałam w miarę krótki poród bo "tylko" 4 godzinki i lekarz powiedział że kolejne będą jeszcze krótsze więc pójdę naturalnie. Tylko zajść by najpierw wypadało ;)
    Zakochana no kurczę gdzie teścior???? Bo my tu czekamy :)

‹‹ 1871 1872 1873 1874 1875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ