My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Hehehehe ale synchronizacja! Właśnie oglądałam te same aukcje tego samego sprzedawcy!!!! Chyba zamówię od niego na innej aukcji cały komplet łóżeczko + całe wyposażenie.
ja mam łóżeczko turystyczne ale pościelke zamówie te owieczki kiedyś....
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
a o jakim Wy cudownym żeliku piszecie?
Ja od dziś się zaprzyjaźniam z Agnus castusWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 07:10
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
cześć dziewczyny!
czuję się jak przejechana przez pociąg.. chyba złapałam grypę żołądkowa - całą noc męczyły mnie wymioty, rano też, a przed chwila pobiegłam do kibelka i wymęczyło mnie drugą stroną, boziu jak sie źle czuję.. oczywiście wymiotuję już żółcią, napiłam sie herbaty to po 5min wylądowała w wc;/ nie mam pomysłu co zjeść aby zostało choć odrobina.. słaba jestem a ciśnienie wysokie mam jak nigdy 110/90, głowa boli.. Tymka od 3 dni męczą biegunki..chyba jakieś dziadostwo złapaliśmy..
doczytałam o.. znudzeniu i znużeniu.. tez to przerabiałam.. jestem z P już niemal 13 lat.. mamy swoje wzloty i upadki, najważniejsze aby żywić jakiekolwiek uczucia - kiedys powiedział nam to mądry psycholog..dopóki darzysz uczuciem partnera, czy to nienawiścią czy miłością, to znaczy, że jeszcze Ci zależy i ze da się coś z tym zrobić
momo jak dziś samopoczucie?
Malenq - aj..ale cudnie, córa przyzwyczaja mamę do nocnych zabaw
zakochana - jak tam testowanie?
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż chciałam kupić turystyczne, ale ja mam łóżeczko drewniane, białe 140x70, ciężkie jak nie powiem co, bo po zdjęciu szczebelek będzie tapczanik....ale dostane nowiusie w prezencie, więc nie narzekam....teraz szukam materaca
coś takiego:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 07:17
konwalianka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Konwalianko na grype zoladkowa najlepsza jest oryginalna rozgazowana coca cola. Serio ci mowie. Ja nawet swoje dziecko nia wyleczylam z grypy zoladkowej
-
Malenqu tez tak myslalam o lozeczku a potem lozku, wiem, ze za wczesnie na takie myslenie ale co tam. Wczoraj jednak patrzylam na miekkie turystyczne, bo mam maly pokoj i jakos z wielkim lozkiem sypialnianym trzeba bedzie brzdaca upchnac..
Kuzyna zalatwila mi wczesnie usg i zamiast 17go pojde pare dni wczesniej, ale serce powinno byc widackonwalianka, Malenq, Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Malenqu tez tak myslalam o lozeczku a potem lozku, wiem, ze za wczesnie na takie myslenie ale co tam. Wczoraj jednak patrzylam na miekkie turystyczne, bo mam maly pokoj i jakos z wielkim lozkiem sypialnianym trzeba bedzie brzdaca upchnac..
Kuzyna zalatwila mi wczesnie usg i zamiast 17go pojde pare dni wczesniej, ale serce powinno byc widac
zgredko ja łóżeczko chciałam kupić może w listopadzie, ale jak dostaliśmy w prezencie to...ja mam małą sypialnie i przy łóżku 160x200 stoi teraz TYLKO łóżeczko, a jest duże...nic więcej się nie zmieści, dobrze, że wcześniej dużą szafę wnękową zamontowaliśmy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Też tak kiedyś myślałam
Po cesarce cierpi się dłuuuuuuuuużej...
A tak w ogóle to: dzień dobry
A ja sie z tym nie zgodzemialam przymusowa cesarke bo mi zie szyjka nie skrocila do konca mimo ze wody odeszly same i pelne rozwarcie bylo. Malo tego musialam miec podana narkoze bo zbyt duzym ryzykiem przy moich bolach i skurczach i rzucaniu sie przy kazdym bylo wbijanie sie ze znieczuleniem w kregoslup. Nastelnegk dnia juz sama chodzilam po calym oddziale, szybciej sie ruszylam niz niektore dziewczyny po sn i wyszlam na 3 dobe juz do domu, a kolezanki co rodzily dzien przede mna sn wyszly jeszcze 2-3 dni po mnie.
To jest wszystko zalezne od organizmu i nastawienia kobietykazdy porod jest inny i nie ma co generalizowac
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Malenqa super fotka
Anastazja wow super wieści masz racje nie ma co rozpamiętywać tylko trzeba brac sie do działania
Czarnulka ale nam poszybowałaś
ooo w rossmanie testy w promocji dziś bede to obczaje hehehe ale ja to chyba 10 bym chciała a jej nigdzie dostac nie moge masakraMalenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja miałam turystyczne i super sie sprawdziło teraz ma je kuzynka małża ale wraca niebawem do nas
co do cesarki ja chyba nie chcechce jak poprzednio sn bolało ale było warto poza tym mój cały poród od pierwszego skurczu do narodzin trwał 3h50min
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Olga a co za leki bierzesz? Nie wszystkie wpływają na tempkę
Mi to wygląda na piękny owulacyjny trójfazowy cykl
Bierdoneczko ja też miałam w miarę krótki poród bo "tylko" 4 godzinki i lekarz powiedział że kolejne będą jeszcze krótsze więc pójdę naturalnie. Tylko zajść by najpierw wypadało
Zakochana no kurczę gdzie teścior???? Bo my tu czekamy