X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedra ja też nie oglądałam.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No wczoraj wieczorem wypaliłam ostatniego i dzisiaj nie kupuję już. Bo przecież to też na pewno ma wpływ na płodność. Może jak mi się organizm oczyści z tego paskudnego dymu to wreszcie zajdę... :D
    no ja myślę....skarbie daj sobie spokój z tym świństwem.....wiem co mówię...ale nie przeczę, że lubiłam palić :( taki paradoks...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    aa chce sobie obejrzec kossakowskiego i nie moge na necie znaleść :( wczoraj padłam
    Ja oglądałam z Piotrkiem (17lat) i mi się dziecko wystraszyło :) Zaczął pytać czy to faktycznie aż tak boli że dorosły facet rzuca się po łóżku :) Mówi, że nawet na filmach podczas tortur faceci lepiej się trzymają :D

Blondik, Malenq, choco lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    no ja myślę....skarbie daj sobie spokój z tym świństwem.....wiem co mówię...ale nie przeczę, że lubiłam palić :( taki paradoks...
    Kochana a Ty rzuciłaś przed zajściem, czy jak zobaczyłaś II :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celna uwaga;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kochana a Ty rzuciłaś przed zajściem, czy jak zobaczyłaś II :)
    kochanie na 3 lata przed zajściem....bo już żaden gin nie chciał ze mną gadać, jak się dowiadywali że palę....

Arienna, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale rozbijam strony :) 1907, 1909 i 1910 moje :) Chyba się rozpisałam :) Kurczę jak mi się nie chce do roboty jechać... Posiedziałabym w domu, i poleniuchowała :D Achhhhh rozmarzyłam się :D

Blondik, Malenq lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Anu ska ja ostatnio non stop stronki rozbijałam przed wczoraj chyba 4 strony :P

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chwaląc się ja mam na koncie 1900 :P ale do 2000 dojdziemy szybciej niż Wam się zdaje :P

Malenq, Anuśka, Czarnula87 lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg

Wysłany: 4 września 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna na bank szybko hehehe mysle ze w przyszłym tygodniu jak nic peknie 2000

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadalam z babka z USC, nie bedzie problemu z ustaleniem aktu zgonu. uf. przynajmniej jedno bedzie zgłowy. dziś mnie energia rozpiera jakoś, mimo, że czuję, ze jestem słaba...po krótkim spacerze z psem kręciło mi się wgłowie, ale mam chęć umyć okna...chyba głupi pomysł, co

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Arienna na bank szybko hehehe mysle ze w przyszłym tygodniu jak nic peknie 2000
    znając nasze możliwości? jak najbardziej :P

Blondik lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mi mój wczoraj wykład na temat fajek zrobił :/ Też nie było miło i chyba muszę się zebrać i rzucić na dobre, bo cały czas popalam...

Ja też popalam i też wczoraj postanowiłam rzucić jak skończę paczkę, którą mam. Mam jeszcze 5 fajek.
    Może razem będziemy się dopingować ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    gadalam z babka z USC, nie bedzie problemu z ustaleniem aktu zgonu. uf. przynajmniej jedno bedzie zgłowy. dziś mnie energia rozpiera jakoś, mimo, że czuję, ze jestem słaba...po krótkim spacerze z psem kręciło mi się wgłowie, ale mam chęć umyć okna...chyba głupi pomysł, co
    kochana jeśli czujesz się na siłach, chociaż może okna zostaw na inny raz porób coś przy czym nie będziesz skakać po krzesłach i stołach

ewebii4.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mój też ma taki fazy... Ale kiedyś mi wytłumaczył ze to chodzi o męski honor bo facet to musi rodzinę utrzymać a jak nie daje rady to jest nie męski i takie bzdety :)

Dla mnie to nie bzdety. Każdy z nas został inaczej skonstruowany - i kobiety i mężczyźni i każdy ma inne potrzeby ;).
    I to naprawdę tak jest, że facet potrzebuje być "głową rodziny" ;).

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umyję je, ale tylko sprayem...są obryzgane na maksa, rzucaja cienie na sciane..takie obrzygane wzorki, eh...

a prasowania mam tyle, ze .........az sie plakac chce;) prasowac lubie,ale dłuższe stanie nie na moje siły teraz, musze wymyslić wersje prasowania na siedzaco;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    nie chwaląc się ja mam na koncie 1900 :P ale do 2000 dojdziemy szybciej niż Wam się zdaje :P
    Arienna chyba będzie poważna nagroda :) Jakiś fasol albo cuś ;D

• Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój Jacek im bardziej jest zestresowany tym więcej pracuje, ucieka w pracę...teraz siedze na l4 myslalam,ze będą kolacyjki wspólne ogladanie filmików...a on nadrabia zaległości z pracy...eh...faceci...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja też popalam i też wczoraj postanowiłam rzucić jak skończę paczkę, którą mam. Mam jeszcze 5 fajek.
    Może razem będziemy się dopingować ;)
    No to dajemy.... Mnie już ciągnie ale wiem, że u mnie nie da rady ograniczenie, żeby przestać. Więc nie ma opcji żadnych fajeczek nie kupię :P Kupię sobie ziarna słonecznika, żeby czymś palce zająć :)

LaRa, Malenq lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    oj głupi hehehe ty sobie odpocznij nie szalej a siły zbieraj :) na inne muilsze zajęcia :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1873 1874 1875 1876 1877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ