My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No wczoraj wieczorem wypaliłam ostatniego i dzisiaj nie kupuję już. Bo przecież to też na pewno ma wpływ na płodność. Może jak mi się organizm oczyści z tego paskudnego dymu to wreszcie zajdę...
taki paradoks...
-
Biedroneczka83 wrote:aa chce sobie obejrzec kossakowskiego i nie moge na necie znaleść
wczoraj padłam
Zaczął pytać czy to faktycznie aż tak boli że dorosły facet rzuca się po łóżku
Mówi, że nawet na filmach podczas tortur faceci lepiej się trzymają
Blondik, Malenq, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gadalam z babka z USC, nie bedzie problemu z ustaleniem aktu zgonu. uf. przynajmniej jedno bedzie zgłowy. dziś mnie energia rozpiera jakoś, mimo, że czuję, ze jestem słaba...po krótkim spacerze z psem kręciło mi się wgłowie, ale mam chęć umyć okna...chyba głupi pomysł, co
-
Anuśka wrote:Mi mój wczoraj wykład na temat fajek zrobił
Też nie było miło i chyba muszę się zebrać i rzucić na dobre, bo cały czas popalam...
Ja też popalam i też wczoraj postanowiłam rzucić jak skończę paczkę, którą mam. Mam jeszcze 5 fajek.
Może razem będziemy się dopingowaćMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Blondik wrote:gadalam z babka z USC, nie bedzie problemu z ustaleniem aktu zgonu. uf. przynajmniej jedno bedzie zgłowy. dziś mnie energia rozpiera jakoś, mimo, że czuję, ze jestem słaba...po krótkim spacerze z psem kręciło mi się wgłowie, ale mam chęć umyć okna...chyba głupi pomysł, co
-
Anuśka wrote:Mój też ma taki fazy... Ale kiedyś mi wytłumaczył ze to chodzi o męski honor bo facet to musi rodzinę utrzymać a jak nie daje rady to jest nie męski i takie bzdety
Dla mnie to nie bzdety. Każdy z nas został inaczej skonstruowany - i kobiety i mężczyźni i każdy ma inne potrzeby.
I to naprawdę tak jest, że facet potrzebuje być "głową rodziny".
Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
umyję je, ale tylko sprayem...są obryzgane na maksa, rzucaja cienie na sciane..takie obrzygane wzorki, eh...
a prasowania mam tyle, ze .........az sie plakac chce;) prasowac lubie,ale dłuższe stanie nie na moje siły teraz, musze wymyslić wersje prasowania na siedzaco;) -
Lena83 wrote:Ja też popalam i też wczoraj postanowiłam rzucić jak skończę paczkę, którą mam. Mam jeszcze 5 fajek.
Może razem będziemy się dopingowaćKupię sobie ziarna słonecznika, żeby czymś palce zająć
LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:gadalam z babka z USC, nie bedzie problemu z ustaleniem aktu zgonu. uf. przynajmniej jedno bedzie zgłowy. dziś mnie energia rozpiera jakoś, mimo, że czuję, ze jestem słaba...po krótkim spacerze z psem kręciło mi się wgłowie, ale mam chęć umyć okna...chyba głupi pomysł, co
na inne muilsze zajęcia