My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:mój Jacek im bardziej jest zestresowany tym więcej pracuje, ucieka w pracę...teraz siedze na l4 myslalam,ze będą kolacyjki wspólne ogladanie filmików...a on nadrabia zaległości z pracy...eh...faceci...
-
Anuśka wrote:No to dajemy.... Mnie już ciągnie ale wiem, że u mnie nie da rady ograniczenie, żeby przestać. Więc nie ma opcji żadnych fajeczek nie kupię
Kupię sobie ziarna słonecznika, żeby czymś palce zająć
Dobra to idę zapalić ostatnią a reszte wyrzucam, żeby Ci smutno nie było
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:moj szef wybył bedzie ok 15 jupii sama sobie siedze
a dziś zakupyowe popołudniei Mc donald hehe Zuza ma obiecane te frytki
Nie daj sobie wcisnąć małej porcjichyba że do małej kanapki to ok; róznica między małymi a dużymi około 60gr a pojemność dwa razy taka
dodatkowo teraz są kupony że masz 2x duże frytki w cenie jednych (albo kupony papierowe, albo na tel sobie ściągnij) :]Arienna lubi tę wiadomość
-
Ja w stresie nie jesm.
Co Ci przywiozła teściowa Blondik?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Czarnula87 wrote:Nie daj sobie wcisnąć małej porcji
chyba że do małej kanapki to ok; róznica między małymi a dużymi około 60gr a pojemność dwa razy taka
dodatkowo teraz są kupony że masz 2x duże frytki w cenie jednych (albo kupony papierowe, albo na tel sobie ściągnij) :]Czarnula87, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Nie daj sobie wcisnąć małej porcji
chyba że do małej kanapki to ok; róznica między małymi a dużymi około 60gr a pojemność dwa razy taka
dodatkowo teraz są kupony że masz 2x duże frytki w cenie jednych (albo kupony papierowe, albo na tel sobie ściągnij) :]
heh nio druknęlam sobie kupony te c linka dałaśCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Malenq piękny brzusio.
Ja też mam już duży brzuch, ale myślę że może dlatego że jestem bardzo chuda to brzuch jakoś bardziej widać.Musiałam kilka dni temu kupić spodnie ciążowe bo swoich już nie zapnę.
Anastazja podziwiam Cię, jesteś zajebiście silną babką.
momo a nie mogłaś mu sama powiedzieć - skręć na parking?Ja dzisiaj rano miałam ochotę na figo fago to rozebrałam się z piżamki i jak zobaczył gołe cyce to już wiedział co ma robić. :PPP Ale powiedziałam mu dzisiaj rano, że ostatnio zero czułości z jego strony. Musi się poprawić.
Anuśka hehehehehhe padłam z tego "na Krokodylicę" hehehehehe dobre. To nowa pozycja? Hehehehe. Poza tym pamiętaj "na Krokodylicę" to nie co drugi dzień tylko dwa razy dziennie. :PPP
Ale my świeżo po ślubie to trochę inaczej, u nas też już są czasem momenty że mam go dość.Malenq, Anastazjaaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dobrze dobrze opowiadaj wszystko a my się będziemy u nas w MC mądrować hi hi
Wiem tylko że na fb chodzi jakiś link do kuponow, ale tam trzeba jakiegos esa wysłać is ię ludzie nacinają na drogie płatne esy premium - jak kupony to tylko z maka lub z oficjalnej strony maka :]