X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Też tak kiedyś mówiłam dopółki nie spróbowałam a póxniej nałóg....
    Kto nie pali ten nie zrozumie ;)
    ja paliłam prawie 10 lat...od 3 lat jestem "czysta"....wiem, że nie jest łatwo rzucić, ale też wiem, że można :P

Czarnula87, choco lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona jest aż nadto wierząca, typ radio maryja...jak powiedzielismy,ze jestem w ciąży to powiedziała,ze to dzieki niej, bo ona to wymodliła...

dając ołtarzyk powiedziała to w taki sposób jakby już dla mnie nie było ratunku, i tylko cud może pomóc.

poza tym ona lubi wiarę na pokaz, mnie afiszowanie się wiarą, ołtarzykiem z ceną (2,50zł) w chwili gdy ktoś ma ochotę umrzeć, bo się czuje winny i słyszy takie teksty od "bliskich osób"...nie pomogl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:00

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalia tak mi przykro z powodu zatrucia, kuruj się kobito.

Arienna to jest wkurzające, takie skarżenie się do mamusi. :/ A to co naopowiadał to powiem Ci - masakra, powinien cię wspierać a nie jeszcze jeździć po Tobie. :/ Ale mój ma to samo. Chłopy to chyba nie są do końca rozgarnięte.

Anuśka rzuć palenie, popieram w 100% !!!

Blondik nie smuć się, moim zdaniem teściowa chciała dobrze, nie wiedziała jak Ci pomóc. :(

konwalianka lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena zgadzam się z Tobą, kto nie pali ten nie zrozumie, ale ma podobne stanowisko do Czarnuli, papierosa miałam w ręku 2 razy, po jednym "buchu" zrobiłam i mi wystarczy do końca życia. Mnie na szczęście ten nałóg nie wciągnął.
    Uparcie walczyłam też z rodzicami żeby rzucili. Tak się złożyło że rzucili dopiero jak ja z nimi nie mieszkałam. Teraz nie palą już ok 7-8 lat i są z tego bardzo zadowoleni. I co mnie bardzo cieszy moja siostra też właśnie jest na etapie rzucania. Kupiła sobie jakieś tabsy i mówi że na razie działają.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę sobie....na malinki...buziolki....słoneczko ślicznie świeci...

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele siedze i czuję że mi gorąco :/ żeby mi się tylko jakieś choróbsko nie przypalłetało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:04

• smarta Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam tabex. Na desmoxanie już raz się udało. Teraz tylko trzeba zacząć.

Malenq lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36,86 pod paszką, 37,24 na dole :/ kurka chyba coś mnie bierze.... ale cuzję się dobrze :/

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    choco wrote:

Areinna gdzie ty mieszkasz że pełnie miałaś? sorki nie to że czepiam się szczegółów, tylko akurat wczoraj w okno mi piękne pół księzyca świeciło, i jak napisałaś o pełni to mi się tak skojarzyło ;-) w

Ja wlasnie tez mialam Arieny post cytowac i pytac gdzie mieszka bo u mnie (Europa;) polksiezyc, jak to zwykle na poczatku miesiaca bywa ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, myśle ze tesciowa nie miała złych intencji. Mogla przyniesc ten ołtarzyk i nic wiecej nie dopowiadac, bo myśle ze to co powiedziala najbardziej Cie zabolało niz sam ołtarzyk...

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

czuję się dobrze, czasem trochę zamuli, wieczorami ciągnie mnie w podbrzuszu, bolą piersi, robię się coraz większa no i czekam w stresie na 8 września - USG prenatalne...

Też mam wizytę 8ego i też mam wtedy USG prenatalne :)
    O której masz wizytę? :) Znów na wizycie będę myślami łączyć się z Tobą. ;)

Tamka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie stale odbija.. ble
    Ja palilam i z kazdym cyklem rzucalam, az sie dowiedzialam o Henku i z dnia na dzien odstawilam.
    Nie mowie, zw czasem nie mysle, ze fajnie sie palilo, ale teraz do ust bym nie wziela, a licze tez ze tak dlugo nie palac w ogole z tego wyjde :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znając siebie jakbym dostała takie cos i do tego teskt że mi coś wymodliła to powiedziałabym że widac za słabo sie modliła bo mnie drażni strasznie takie coś na pokaz ja wole w duchu sie pomodlic pobyć sama ze swoją wiara niż wszedzie wokoło ja pokazywac ważne co sie ma w sercu a nie na pokaz

Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarlam do fotki Malenq :). super brzusio :)

A ja powiem wam po raz pierwszy od zrobienia testu mam swietny humor! Czuje sie jakby sie z jakiegos snu przebudzila. Troche sie boje, ze to moze jakis zly znak. Druga noc rowniez dobrze spalam (pomogla zamiana stron lozka).
    Nawet apetyt mam troche wiekszy.

:)

Malenq lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    A mi sie stale odbija.. ble
    Ja palilam i z kazdym cyklem rzucalam, az sie dowiedzialam o Henku i z dnia na dzien odstawilam.
    Nie mowie, zw czasem nie mysle, ze fajnie sie palilo, ale teraz do ust bym nie wziela, a licze tez ze tak dlugo nie palac w ogole z tego wyjde :)

Zgredka ty tak serio z tym imieniem czy jaja sobei robisz ;)? Bo akurat to jest imie ktore rozwazam jako potencjalne dla potomka plci meskiej ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka dobre samopoczucie to podstawa;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze wiara to trudny temat ale mam pewne powody by nie zmieniac zdania dzieki wierze i pewnemu hmm zbiegowi okoliczności wierze ze ci którzy odeszli wspierają nas z góry a ja mam dwa takie anioły które mi pomagają dziedka dzieki któremu jest Zuza bo prosiłam go o wsparcie i na 6 dni po rocznicy jego śmierci dowiedziałm sie o ciaży
    a teraz mam jeszcze od 2 lat przyjaciółkę z podstawówki

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik takiej tesciowej to bym powiedziala zeby sperdalaala i sobie ten oltarzyk z tymi zyczeniami wsadzila w dupe.. jasno dalabym do zrozumienia ze ne chce jej widziec ;/ i jakby pozniej przychodzila do domu tez bym ja wyprosila ;/ niech by sie nauczyla kultury ;/
    pizda..sry ale mnie wkurwiaja takie glupie baby ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    jak powiedzielismy,ze jestem w ciąży to powiedziała,ze to dzieki niej, bo ona to wymodliła...

Rozumiem.....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem wierząca.

Tylko z tego co wiem to wszystko pochodzi od Boga a nie od teściowych ;) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:26

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
‹‹ 1876 1877 1878 1879 1880 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ