My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Też tak kiedyś mówiłam dopółki nie spróbowałam a póxniej nałóg....
Kto nie pali ten nie zrozumie
Czarnula87, choco lubią tę wiadomość
-
ona jest aż nadto wierząca, typ radio maryja...jak powiedzielismy,ze jestem w ciąży to powiedziała,ze to dzieki niej, bo ona to wymodliła...
dając ołtarzyk powiedziała to w taki sposób jakby już dla mnie nie było ratunku, i tylko cud może pomóc.
poza tym ona lubi wiarę na pokaz, mnie afiszowanie się wiarą, ołtarzykiem z ceną (2,50zł) w chwili gdy ktoś ma ochotę umrzeć, bo się czuje winny i słyszy takie teksty od "bliskich osób"...nie pomogl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:00
-
konwalia tak mi przykro z powodu zatrucia, kuruj się kobito.
Arienna to jest wkurzające, takie skarżenie się do mamusi.A to co naopowiadał to powiem Ci - masakra, powinien cię wspierać a nie jeszcze jeździć po Tobie.
Ale mój ma to samo. Chłopy to chyba nie są do końca rozgarnięte.
Anuśka rzuć palenie, popieram w 100% !!!
Blondik nie smuć się, moim zdaniem teściowa chciała dobrze, nie wiedziała jak Ci pomóc.
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Lena zgadzam się z Tobą, kto nie pali ten nie zrozumie, ale ma podobne stanowisko do Czarnuli, papierosa miałam w ręku 2 razy, po jednym "buchu" zrobiłam i mi wystarczy do końca życia. Mnie na szczęście ten nałóg nie wciągnął.
Uparcie walczyłam też z rodzicami żeby rzucili. Tak się złożyło że rzucili dopiero jak ja z nimi nie mieszkałam. Teraz nie palą już ok 7-8 lat i są z tego bardzo zadowoleni. I co mnie bardzo cieszy moja siostra też właśnie jest na etapie rzucania. Kupiła sobie jakieś tabsy i mówi że na razie działają.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
choco wrote:
Areinna gdzie ty mieszkasz że pełnie miałaś? sorki nie to że czepiam się szczegółów, tylko akurat wczoraj w okno mi piękne pół księzyca świeciło, i jak napisałaś o pełni to mi się tak skojarzyłow
Ja wlasnie tez mialam Arieny post cytowac i pytac gdzie mieszka bo u mnie (Europa;) polksiezyc, jak to zwykle na poczatku miesiaca bywa -
Blondik, myśle ze tesciowa nie miała złych intencji. Mogla przyniesc ten ołtarzyk i nic wiecej nie dopowiadac, bo myśle ze to co powiedziala najbardziej Cie zabolało niz sam ołtarzyk...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:
czuję się dobrze, czasem trochę zamuli, wieczorami ciągnie mnie w podbrzuszu, bolą piersi, robię się coraz większa no i czekam w stresie na 8 września - USG prenatalne...
Też mam wizytę 8ego i też mam wtedy USG prenatalne
O której masz wizytę?Znów na wizycie będę myślami łączyć się z Tobą.
Tamka lubi tę wiadomość
-
A mi sie stale odbija.. ble
Ja palilam i z kazdym cyklem rzucalam, az sie dowiedzialam o Henku i z dnia na dzien odstawilam.
Nie mowie, zw czasem nie mysle, ze fajnie sie palilo, ale teraz do ust bym nie wziela, a licze tez ze tak dlugo nie palac w ogole z tego wyjdeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Znając siebie jakbym dostała takie cos i do tego teskt że mi coś wymodliła to powiedziałabym że widac za słabo sie modliła bo mnie drażni strasznie takie coś na pokaz ja wole w duchu sie pomodlic pobyć sama ze swoją wiara niż wszedzie wokoło ja pokazywac ważne co sie ma w sercu a nie na pokaz
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dotarlam do fotki Malenq
. super brzusio
A ja powiem wam po raz pierwszy od zrobienia testu mam swietny humor! Czuje sie jakby sie z jakiegos snu przebudzila. Troche sie boje, ze to moze jakis zly znak. Druga noc rowniez dobrze spalam (pomogla zamiana stron lozka).
Nawet apetyt mam troche wiekszy.
Malenq lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:A mi sie stale odbija.. ble
Ja palilam i z kazdym cyklem rzucalam, az sie dowiedzialam o Henku i z dnia na dzien odstawilam.
Nie mowie, zw czasem nie mysle, ze fajnie sie palilo, ale teraz do ust bym nie wziela, a licze tez ze tak dlugo nie palac w ogole z tego wyjde
Zgredka ty tak serio z tym imieniem czy jaja sobei robisz? Bo akurat to jest imie ktore rozwazam jako potencjalne dla potomka plci meskiej
-
Ja wiem ze wiara to trudny temat ale mam pewne powody by nie zmieniac zdania dzieki wierze i pewnemu hmm zbiegowi okoliczności wierze ze ci którzy odeszli wspierają nas z góry a ja mam dwa takie anioły które mi pomagają dziedka dzieki któremu jest Zuza bo prosiłam go o wsparcie i na 6 dni po rocznicy jego śmierci dowiedziałm sie o ciaży
a teraz mam jeszcze od 2 lat przyjaciółkę z podstawówkiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Blondik takiej tesciowej to bym powiedziala zeby sperdalaala i sobie ten oltarzyk z tymi zyczeniami wsadzila w dupe.. jasno dalabym do zrozumienia ze ne chce jej widziec ;/ i jakby pozniej przychodzila do domu tez bym ja wyprosila ;/ niech by sie nauczyla kultury ;/
pizda..sry ale mnie wkurwiaja takie glupie baby ;/
-
Blondik wrote:jak powiedzielismy,ze jestem w ciąży to powiedziała,ze to dzieki niej, bo ona to wymodliła...
Rozumiem.....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ja jestem wierząca.
Tylko z tego co wiem to wszystko pochodzi od Boga a nie od teściowychWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:26
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.