My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaRa niop, ja też bym popieliła, ale brzuchol mi już przeszkadza .... muszę siostry poprosić coby mi pomogła, bo mój zagonik z truskawkami to 15mx10m ... więc trochę tego jest...ale w warzywach zaczęłam już porządki, w kwiatach też....mieczyki przestały już kwitnąć, więc za jakieś 1,5tyg. będę cebule kopać
a śliwki w większej ilość małż ma pozbierać, bo uwielbia dżemy....
a słoneczniki pięknie kwitną "uśmiechają" się w stronę słońca....
winogron też już zaczął ciemnieć
aaaaaaa i ostatnią gruszkę zjadłam.....pychaaaaaaaaaaaaaaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie co na obiad ???
Juz mi wychodzi bokiem to wymyślanie ...
Malenq lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena83 wrote:Wlasnie co na obiad ???
Juz mi wychodzi bokiem to wymyślanie ...
skąd ja to znam.....................uhmmmm
a co do tsh to nie ma znaczenia kiedy, tylko samo tsh mało mówi, najlepiej razem zbadań ft3 i ft4 ...jeżeli chce się iść z wynikami do endo...
-
ja nie mam problemu z obiadami
obydwoje z mezem na diecie jestesmy, on na swojej, ja juz na nowej ciazowej, mąż codziennie wieczorem przygotowuje sobie pojemniki z jedzeniem na caly dzien
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam fasolke jeszcze i ten krem pieczarkowy a poza tym wrócimy póżno ja pewnie wrzuce coś u babci a małż na mieście bo zakupy w Auchanie nas czekają
ok nie ja nie chce iść do endo poprostu che sprawdzić czy jest ok jak sie w tym cyklu nie uda to pojde zbadać -
nick nieaktualny
-
Hej wróciłam już do domku i nadrabiamsmarta wrote:Ja tez mam tabex. Na desmoxanie już raz się udało. Teraz tylko trzeba zacząć.
-
Anuśka wrote:Hej wróciłam już do domku i nadrabiam
Smartuś a nie wiesz czy podczas starań można toto łykać? Bo mnie telepie i już bym sięgnęła po jakiś wspomagacz... Kurczę ciągle jem i boję się że mi dupsko urośnie
Anuśka nie wymiękaj...
Urodzić masz w bólach a Ty się poddajesz takiemu małemu białemu gów****Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.