My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:No i co z Zakochaną??? Podejrzewam że coś nie tak wyszło w tym teście (pewnie pytania za trudne-też takie miałam) i siedzi gdzieś smutna bidulka...
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:U mn9ie dzisiaj fasolka po bretońsku a jutro i w piątek spaghetti :] sobota pewnie jakaś zupka a niedziele próbuję wkręcić nas na obiad do rodziców
NIE CZYTACIE MNIE WCALE I W DODATKU NIEUWAŻNIE
normalnie foch z przytupem
robiąc obiad w kuchni dopiero się kapnęłam że dzisiaj już CZAWARTEKa jutro piątek a nie dopiero czwartek i piatek
żadna mnie nie poprawiła :p
jeżeli ciąża ogłupia to mi chyba zostało coś z tej mojej ciązy z synkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 14:00
-
Czarnula87 wrote:NIE CZYTACIE MNIE WCALE I W DODATKU NIEUWAŻNIE
Dwie panie narzekają na obiady i jedna mówi: te obiadki tu są niejadalne... Normalnie paskudne. A druga na to : i w dodatku porcje takie małe...Czarnula87, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Mogłabym zafasolkować i iśc na L4 bo w maku sa za ciężkie warunki dla cieżarnych
i sami na L4 wysyłają
to by mi się urlop przedłużył
I niestety musiałam wrócić i dokończyć wszystko co zaczęłam
-
Moim zdaniem można. W każdym razie uważam że to mniejsze zło niż papierosy więc łykać zamierzam. Jak zobaczę dqie kreski to odstawie. Ja zbieram się do rzucania, na pewno zacznę w tym miesiącu ale jeszcze nie dziś
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ty to masz taki wykres że chyba nie wrócisz do pracy przez 9m-cy
Wrócę wrócęteż planowałam tak jak ty :d wiesz najpierw urlop a apotem od razu L4
U mnie to od leków taki wykres, tak mi się wydaje, bo orgametril to progesteron, ale lutka ani dupek mi tempki nie podwyższały, widac po innych wykresach. A nie mogę nigdzie konkretnie znaleźć oficjalnych info że on powoduje mocny wzrost tempki. Jedno info tylko znalazłam jakąś tam wypowiedz gdzies na jakims forum że niby wzrasta na 3 dzień brania.
Dlatego ja się nastawiam ewidentnie na @ :] -
nick nieaktualnysmarta wrote:w ogóle to slyszalyscie kiedyś zeby na wynik bety czekac 5 dni? Tzn pobranie dzis i wynik dopiero we wtotek?
raczej nie, u mnie jest tak że robsz dzisiaj a wynik na nastepny dzień dopiero
a czemu pytasz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 14:19
-
Biedroneczka83 wrote:aaaaa tralalala dostałam żelik aaaa teraz musze pomyslec kiedy go użyc hehehe
Żarcik oczywiście, bo mam glupawke.
Właśnie muszę ja się rozejrzeć za żelikiem, bo byłam wczoraj w SuperPharm gdzie miał być najtaniej, a tam wcale go nie mają.**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Biedra proponuje przed seksikiem, na lepszy poślizg
Żarcik oczywiście, bo mam glupawke.
Właśnie muszę ja się rozejrzeć za żelikiem, bo byłam wczoraj w SuperPharm gdzie miał być najtaniej, a tam wcale go nie mają.
hehehe wiem kochan ze przed seksikiemtylko w które dni zobaczymy jak bedzie z moim sluzem jak zacznie robic sie przeżroczyty ok 17 dc to wtedy a potem ok 20 jak wou mi wyznacza