My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
witam jestem po pracy i jak to zwykle nic mi się nie chcę.
u nas dziś piękana pogoda - opalać się można
Blondik wrote:
Anastazjaaa, jakie badania zlecil ci lekarz na pierwszej wizycie po? -
nick nieaktualnyWiecie co... mój kot to ju się zaczął modlic o dzidzię dla mnie, bo jak ja jestem to i się z nim pobawię i wymiziam i dokarmię smakołykami, nie to co mąż
Dowód:
http://wrzucaj.net/images/2014/09/04/DSCN1922.jpgLena83, Anuśka, Kropka_1, choco, Blondik, Malenq, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kochana po latach to Ty się już chyba przyzwyczaić powinnaś
Chociaż ja po 17latach razem nadal się focham
Ależ my razem dwa lata tylko....
Dziewczyny, chyba dostaje fiksa na temat czytania wszystkiego o zwiększeniu szans na ciaze ....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Ależ my razem dwa lata tylko
....
Dziewczyny, chyba dostaje fiksa na temat czytania wszystkiego o zwiększeniu szans na ciaze ....A my to już jak rodzeństwo
Ja pół roku czytałam o wszystkim co można brać żeby pomóc w zajściu dopiero w tym cyklu mam dość czytania i nawet żadnych objawów owulki się nie doszukuję. Robię testy i trochę serduchuję i tyle... -
My w tym roku mamy 3 lata, ale od początku właściwie było tak, jakbyśmy się znali od lat, nie było w ogóle etapu docierania się, zamieszkał ze mną po miesiącu i nigdy nie chciałam go zabić, wyrzucić..
pierwszy raz coś takiego mi się trafiło. -
Anuśka wrote:Ale nie pracujesz teraz wyłącznie dla nich?
ale wiesz.. tu jest duzo pracy ;/ zobacze sprobuje jak cos to pociagne do konca roku i mam ich gdzies .. -
Moja dieta przygotowana jest przez dietetyka
gdybym była szczupła to nawet do głowy by mi to nie przyszło, natomiast teraz muszę sie pilnować poprzez dietę. Mogę sobie żonglować posiłkami, bo mam rozpisane 4 zestawy po 4 pozycje. I akurat na co mam dzis ochotę wybieram z listy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya powiedzcie kiedy u mnie minęło 9lat, a 8 po ślubie???? czasami wydaje mi się, że znam Go od niedawana, a czasami myślę, że to powoli związek "kazirodczy" się robi...nawet za mnie zdania kończy......ale "udusić" go i tak często mam ochotę....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 17:39
Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
podczytuje, ale nie ma kiedy napisacno i oczywisice juz polowe zapomnilam z tego co napisac mialam
Malenq piekny brzusio i moim zdaniem malusimoj jest teraz wiekszy co mnie dobija. mam nadz.,ze nie bedzie rosl bardzo przez kolejen tyg. tak mialam w 2 ciazy. brzusio szybko wyskoczyl, ale potem nie rosl az tygodnie ciazy dogonily jego wielkosc
Konwalianka, wspolczuje jelitowki. u nas ciagle. jak pisalam co 2 miesiac. a Ty poslalas malego z ta biegunka do przedszkola?
mam nadz.,ze juz sie lepiej czujesz?
Tamka, a Ty teraz u Tesciow mieszkasz czekaajc na zakonczenie budowy domku?
my mieszkalismy u moich tesciow przez 9 mies. czekajac na nasz domcale szczescie osobna kuchnie, lazienke i w ogole cale pietro mielismy
ja i tesciowa na dluzsza mete pod jednym dachem, to zla kombinacja hahaha
Zakochana, gdzie ty???
My z moim R. jestesmy razem 7 lat. malzenstwem jestesmy od 6ale cocdziennie odzywa sie do mnei z pracy
Mnie dzis strasznie mdli i w ogole jakas bez sil jestem. nie wiem czy to ciaza czy jelitowka, na kotra starszak chorowal w poprzedni weekend, mnei dopada. mam nadz.,ze to tylko ciazowe objawy i nic poza tym....Malenq lubi tę wiadomość
-
Ja to jestem wulkan emocji .... Co w uczuciach to na języku ...
Nieraz dalam Wojtkowi popalic tak, ze glupio mi było ze hooo hoooo ...
Ja sie nie kloce ale no dobitnie wszystko potrafie powiedziec ...
A On? Ostoja spokoju. Nigdy, przenigdy mi sie nie zrewanżowal tym samym.
Zero ciśnienia ....
Poza tym naczytal sie kiedys o kobiecych cyklach, hormonach, emocjach i juz wie kiedy trzeba jak zareagować.
Ja to sie czasem zastanawiam jak On ze mna wytrzymuje
Czasem wydaje mi sie ze tak bez klotni bedzie zawsze ale potem wracam na ziemie ;(
Dziewczyny, jak mi sie nie chce ... Nic .... Nic .... Nic
Miałabym mniejszego moralniska gdyby ktoras tez napisala ze nic nie robi tak jak jaMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Aaaa i odezwał sie juz ....
Zostawił telefon w firmie i pojechał w teren ...
A ja sie juz doszukuje drugiego dna ....Nieukowa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Nieukowa a jakie Ty te ramki kupiłś?
Ja sie w weekend wybieram po ramki ale juz mnie wystraszyłaś ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.