X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jestem po pracy i jak to zwykle nic mi się nie chcę.

u nas dziś piękana pogoda - opalać się można ;)
    Blondik wrote:

Anastazjaaa, jakie badania zlecil ci lekarz na pierwszej wizycie po?
    niestety nie miałam zbytnio badań tylko krew mi pobrali i powiedzieli że ok, więc nic specjalnego :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... mój kot to ju się zaczął modlic o dzidzię dla mnie, bo jak ja jestem to i się z nim pobawię i wymiziam i dokarmię smakołykami, nie to co mąż ;)

Dowód:

http://wrzucaj.net/images/2014/09/04/DSCN1922.jpg

Lena83, Anuśka, Kropka_1, choco, Blondik, Malenq, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kochana po latach to Ty się już chyba przyzwyczaić powinnaś :) Chociaż ja po 17latach razem nadal się focham ;)

Ależ my razem dwa lata tylko :D ....

Dziewczyny, chyba dostaje fiksa na temat czytania wszystkiego o zwiększeniu szans na ciaze ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masakra jaki potwór :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ależ my razem dwa lata tylko :D ....

Dziewczyny, chyba dostaje fiksa na temat czytania wszystkiego o zwiększeniu szans na ciaze ....
    Ej no to po jakich latach... Wy na dotarciu jesteście dopiero :) A my to już jak rodzeństwo ;)
    Ja pół roku czytałam o wszystkim co można brać żeby pomóc w zajściu dopiero w tym cyklu mam dość czytania i nawet żadnych objawów owulki się nie doszukuję. Robię testy i trochę serduchuję i tyle... :D

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w tym roku mamy 3 lata, ale od początku właściwie było tak, jakbyśmy się znali od lat, nie było w ogóle etapu docierania się, zamieszkał ze mną po miesiącu i nigdy nie chciałam go zabić, wyrzucić..
    pierwszy raz coś takiego mi się trafiło.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to super Zgredka, ja jestem typem awanturnicy, i choc Jacek jest bezkonfilktowy czasem daje się wciągnąć w małe wojenki:)

Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my znamy się lat 14 chyba, razem od 4 ;)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ale nie pracujesz teraz wyłącznie dla nich?
    nie :)
    ale wiesz.. tu jest duzo pracy ;/ zobacze sprobuje jak cos to pociagne do konca roku i mam ich gdzies ..

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my razem 13 lat;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dieta przygotowana jest przez dietetyka :) gdybym była szczupła to nawet do głowy by mi to nie przyszło, natomiast teraz muszę sie pilnować poprzez dietę. Mogę sobie żonglować posiłkami, bo mam rozpisane 4 zestawy po 4 pozycje. I akurat na co mam dzis ochotę wybieram z listy :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w następnym miesiącu mija 3 lata od ślubu, a znamy się już około 4 lata; też po miesiacu zamieszkalismy razem :]

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my za 25 dni obchodzimy 2 rocznie slubu :) a
    28listopada 5 lat znajomosci :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie kiedy u mnie minęło 9lat, a 8 po ślubie???? czasami wydaje mi się, że znam Go od niedawana, a czasami myślę, że to powoli związek "kazirodczy" się robi...nawet za mnie zdania kończy......ale "udusić" go i tak często mam ochotę....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 17:39

Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

podczytuje, ale nie ma kiedy napisac ;) no i oczywisice juz polowe zapomnilam z tego co napisac mialam ;)

Malenq piekny brzusio i moim zdaniem malusi ;) moj jest teraz wiekszy co mnie dobija. mam nadz.,ze nie bedzie rosl bardzo przez kolejen tyg. tak mialam w 2 ciazy. brzusio szybko wyskoczyl, ale potem nie rosl az tygodnie ciazy dogonily jego wielkosc ;)

Konwalianka, wspolczuje jelitowki. u nas ciagle. jak pisalam co 2 miesiac. a Ty poslalas malego z ta biegunka do przedszkola?
    mam nadz.,ze juz sie lepiej czujesz?

Tamka, a Ty teraz u Tesciow mieszkasz czekaajc na zakonczenie budowy domku?
    my mieszkalismy u moich tesciow przez 9 mies. czekajac na nasz dom ;) cale szczescie osobna kuchnie, lazienke i w ogole cale pietro mielismy ;) ja i tesciowa na dluzsza mete pod jednym dachem, to zla kombinacja hahaha

Zakochana, gdzie ty???

My z moim R. jestesmy razem 7 lat. malzenstwem jestesmy od 6 ;) ale cocdziennie odzywa sie do mnei z pracy :)

Mnie dzis strasznie mdli i w ogole jakas bez sil jestem. nie wiem czy to ciaza czy jelitowka, na kotra starszak chorowal w poprzedni weekend, mnei dopada. mam nadz.,ze to tylko ciazowe objawy i nic poza tym....

Malenq lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he, ja zmam mojego meza 14 lat.. jestesmy razem od 12, ale po slubie dopiero 2 :) slub wzielismy do kredytu i rozliczen podatkowych :D

kurde poszlam po ramki za 40zl a wydalam 330 ;/
    ikea to zlo!

Malenq lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem wulkan emocji .... Co w uczuciach to na języku ...
    Nieraz dalam Wojtkowi popalic tak, ze glupio mi było ze hooo hoooo ...
    Ja sie nie kloce ale no dobitnie wszystko potrafie powiedziec ...

A On? Ostoja spokoju. Nigdy, przenigdy mi sie nie zrewanżowal tym samym.
    Zero ciśnienia ....
    Poza tym naczytal sie kiedys o kobiecych cyklach, hormonach, emocjach i juz wie kiedy trzeba jak zareagować.

Ja to sie czasem zastanawiam jak On ze mna wytrzymuje ;)
    Czasem wydaje mi sie ze tak bez klotni bedzie zawsze ale potem wracam na ziemie ;(

Dziewczyny, jak mi sie nie chce ... Nic .... Nic .... Nic
    Miałabym mniejszego moralniska gdyby ktoras tez napisala ze nic nie robi tak jak ja :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i odezwał sie juz ....
    Zostawił telefon w firmie i pojechał w teren ...
    A ja sie juz doszukuje drugiego dna ....

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena u nas z mezem tak samo :) ja wybuchowa, on skrajny introwertyk :) i jakos nam dobrze razem i nhkt nikogo nie zabil poki co.

Lena83 lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa a jakie Ty te ramki kupiłś?

Ja sie w weekend wybieram po ramki ale juz mnie wystraszyłaś ....

‹‹ 1881 1882 1883 1884 1885 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ