X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jestem po pracy i jak to zwykle nic mi się nie chcę.

u nas dziś piękana pogoda - opalać się można ;)
    Blondik wrote:

Anastazjaaa, jakie badania zlecil ci lekarz na pierwszej wizycie po?
    niestety nie miałam zbytnio badań tylko krew mi pobrali i powiedzieli że ok, więc nic specjalnego :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... mój kot to ju się zaczął modlic o dzidzię dla mnie, bo jak ja jestem to i się z nim pobawię i wymiziam i dokarmię smakołykami, nie to co mąż ;)

Dowód:

http://wrzucaj.net/images/2014/09/04/DSCN1922.jpg

Lena83, Anuśka, Kropka_1, choco, Blondik, Malenq, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kochana po latach to Ty się już chyba przyzwyczaić powinnaś :) Chociaż ja po 17latach razem nadal się focham ;)

Ależ my razem dwa lata tylko :D ....

Dziewczyny, chyba dostaje fiksa na temat czytania wszystkiego o zwiększeniu szans na ciaze ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masakra jaki potwór :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ależ my razem dwa lata tylko :D ....

Dziewczyny, chyba dostaje fiksa na temat czytania wszystkiego o zwiększeniu szans na ciaze ....
    Ej no to po jakich latach... Wy na dotarciu jesteście dopiero :) A my to już jak rodzeństwo ;)
    Ja pół roku czytałam o wszystkim co można brać żeby pomóc w zajściu dopiero w tym cyklu mam dość czytania i nawet żadnych objawów owulki się nie doszukuję. Robię testy i trochę serduchuję i tyle... :D

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w tym roku mamy 3 lata, ale od początku właściwie było tak, jakbyśmy się znali od lat, nie było w ogóle etapu docierania się, zamieszkał ze mną po miesiącu i nigdy nie chciałam go zabić, wyrzucić..
    pierwszy raz coś takiego mi się trafiło.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to super Zgredka, ja jestem typem awanturnicy, i choc Jacek jest bezkonfilktowy czasem daje się wciągnąć w małe wojenki:)

Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my znamy się lat 14 chyba, razem od 4 ;)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ale nie pracujesz teraz wyłącznie dla nich?
    nie :)
    ale wiesz.. tu jest duzo pracy ;/ zobacze sprobuje jak cos to pociagne do konca roku i mam ich gdzies ..

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my razem 13 lat;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dieta przygotowana jest przez dietetyka :) gdybym była szczupła to nawet do głowy by mi to nie przyszło, natomiast teraz muszę sie pilnować poprzez dietę. Mogę sobie żonglować posiłkami, bo mam rozpisane 4 zestawy po 4 pozycje. I akurat na co mam dzis ochotę wybieram z listy :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w następnym miesiącu mija 3 lata od ślubu, a znamy się już około 4 lata; też po miesiacu zamieszkalismy razem :]

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my za 25 dni obchodzimy 2 rocznie slubu :) a
    28listopada 5 lat znajomosci :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie kiedy u mnie minęło 9lat, a 8 po ślubie???? czasami wydaje mi się, że znam Go od niedawana, a czasami myślę, że to powoli związek "kazirodczy" się robi...nawet za mnie zdania kończy......ale "udusić" go i tak często mam ochotę....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 17:39

Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

podczytuje, ale nie ma kiedy napisac ;) no i oczywisice juz polowe zapomnilam z tego co napisac mialam ;)

Malenq piekny brzusio i moim zdaniem malusi ;) moj jest teraz wiekszy co mnie dobija. mam nadz.,ze nie bedzie rosl bardzo przez kolejen tyg. tak mialam w 2 ciazy. brzusio szybko wyskoczyl, ale potem nie rosl az tygodnie ciazy dogonily jego wielkosc ;)

Konwalianka, wspolczuje jelitowki. u nas ciagle. jak pisalam co 2 miesiac. a Ty poslalas malego z ta biegunka do przedszkola?
    mam nadz.,ze juz sie lepiej czujesz?

Tamka, a Ty teraz u Tesciow mieszkasz czekaajc na zakonczenie budowy domku?
    my mieszkalismy u moich tesciow przez 9 mies. czekajac na nasz dom ;) cale szczescie osobna kuchnie, lazienke i w ogole cale pietro mielismy ;) ja i tesciowa na dluzsza mete pod jednym dachem, to zla kombinacja hahaha

Zakochana, gdzie ty???

My z moim R. jestesmy razem 7 lat. malzenstwem jestesmy od 6 ;) ale cocdziennie odzywa sie do mnei z pracy :)

Mnie dzis strasznie mdli i w ogole jakas bez sil jestem. nie wiem czy to ciaza czy jelitowka, na kotra starszak chorowal w poprzedni weekend, mnei dopada. mam nadz.,ze to tylko ciazowe objawy i nic poza tym....

Malenq lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he, ja zmam mojego meza 14 lat.. jestesmy razem od 12, ale po slubie dopiero 2 :) slub wzielismy do kredytu i rozliczen podatkowych :D

kurde poszlam po ramki za 40zl a wydalam 330 ;/
    ikea to zlo!

Malenq lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem wulkan emocji .... Co w uczuciach to na języku ...
    Nieraz dalam Wojtkowi popalic tak, ze glupio mi było ze hooo hoooo ...
    Ja sie nie kloce ale no dobitnie wszystko potrafie powiedziec ...

A On? Ostoja spokoju. Nigdy, przenigdy mi sie nie zrewanżowal tym samym.
    Zero ciśnienia ....
    Poza tym naczytal sie kiedys o kobiecych cyklach, hormonach, emocjach i juz wie kiedy trzeba jak zareagować.

Ja to sie czasem zastanawiam jak On ze mna wytrzymuje ;)
    Czasem wydaje mi sie ze tak bez klotni bedzie zawsze ale potem wracam na ziemie ;(

Dziewczyny, jak mi sie nie chce ... Nic .... Nic .... Nic
    Miałabym mniejszego moralniska gdyby ktoras tez napisala ze nic nie robi tak jak ja :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i odezwał sie juz ....
    Zostawił telefon w firmie i pojechał w teren ...
    A ja sie juz doszukuje drugiego dna ....

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena u nas z mezem tak samo :) ja wybuchowa, on skrajny introwertyk :) i jakos nam dobrze razem i nhkt nikogo nie zabil poki co.

Lena83 lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa a jakie Ty te ramki kupiłś?

Ja sie w weekend wybieram po ramki ale juz mnie wystraszyłaś ....

‹‹ 1881 1882 1883 1884 1885 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ