X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba człowiek intuicyjnie łączy się w pary, bo ja również wybuchowa jestem, a mój małż milczek....co mnie czasami jeszcze bardziej drażni...

Lena ja teraz nie robię NIC;)

Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Chyba człowiek intuicyjnie łączy się w pary, bo ja również wybuchowa jestem, a mój małż milczek....co mnie czasami jeszcze bardziej drażni...

Lena ja teraz nie robię NIC;)

Ty jako ciężarówka sie nie liczysz w NicNieRobieniu bo Ty masz takie prawo a nawet obowiązek o tej porze ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny jutro piatek !!!!!!! Się zorientowałam ....

http://m.youtube.com/watch?v=j1NHparz6IE

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhe u nas moj totalna olewka.. :P
    ja panikara i strasznie emocjonalnie podchodze do wszytskiego :P

jak ni eraz sie poklocimy to moj wyslucha ale nie odezwie sie :P
    jak sie wygadam to mnie przytula i mowi no juz uszlo wszytsko :P

i zmienia temat
    jak wie ze on zawinil to przyzna sie po pol godziny zamknie sie w pokoju a pozniej przeprosi :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ty jako ciężarówka sie nie liczysz w NicNieRobieniu bo Ty masz takie prawo a nawet obowiązek o tej porze ;)
    buuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale mi NicNieRobienie już bokiem wychodzi.....

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    buuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale mi NicNieRobienie już bokiem wychodzi.....

ja chętnie isę zamienię :D

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • smarta Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    raczej nie, u mnie jest tak że robsz dzisiaj a wynik na nastepny dzień dopiero

a czemu pytasz??

A taką właśnie bzdurę usłyszałam. Powiedzmy że znajoma taki kit wciska. I jakoś tak w całą historię mi się wierzyć nie chce. Ale długo by opowiadać, w sumie nie moja historia więc nie będę się zagłębiać bo mi tylko ciśnienie podnosi.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och dziewczyny ..... nic mi nie wolno... powoli mnie to wnerwia.... przepraszam, że tak smęcę...ale ja od kilku lat byłam bardzo aktywna, lubiłam to uczucie "padania na pyszczek" z wycieńczenia....
    a teraz gin nawet nie dał zielonego światła na ćwiczenia dla ciężarnych jak jestem sama....a przeważnie jestem sama...małża mam tylko w weekendy...a za 2 tyg. to i to nie...bo ma 1,5 miesięczne szkolenie w Wawie i tak będzie pracował od pn-czw, a pt-niedz. będzie w Wawie....
    ech coś mnie maruda dopadła dzisiaj....chyba to przez te nieopielone truskawki...i trawa nieskoszona.....:-/
    wiem, wiem......już za parę miesięcy będę sobie mogła pomarzyć o odpoczynku....ale teraz.........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
    tak wiem, człowiekowi nie dogodzisz, a kobiecie w ciąży tym bardziej....

Lena83, Czarnula87, LaRa lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Ty tam na tyłku siedź i nie marudz ...

Tez tak marudzilam w I ciazy.
    24 tydzien trafiłam do szpitala i tak plackiem do rozwiązania wiec juz nigdy marudzić nie bede ;)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    dzien dobry :)

Tamka, a Ty teraz u Tesciow mieszkasz czekaajc na zakonczenie budowy domku?
    my mieszkalismy u moich tesciow przez 9 mies. czekajac na nasz dom ;) cale szczescie osobna kuchnie, lazienke i w ogole cale pietro mielismy ;) ja i tesciowa na dluzsza mete pod jednym dachem, to zla kombinacja hahaha
    u szwagierki ;) na razie drugi dzień więc ciężko coś więcej powiedzieć ale tfutfu jest ok ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq rob co mowi lekarz bez gadania ..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam z psiurem na długim spacerze, wrócił do nas, strasznie się za nim stęskniłam, widzę, że moja mamcia rozpuściła bestię totalnie, trzeba będzie znowu popracować nad myśleniem bo w głowie piesio ma siano ;)

idę się położyć, jakiś szpilki mi ktoś dzisiaj w szyjkę macicy wbija , nieprzyjemne to :/

gdzie ta Zakochana ?

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Kochana Ty tam na tyłku siedź i nie marudz ...

Tez tak marudzilam w I ciazy.
    24 tydzien trafiłam do szpitala i tak plackiem do rozwiązania wiec juz nigdy marudzić nie bede ;)

no włąsnie Karola z innego forum lezała od 22tydz i 4 dzien bo maly wszeld do analu rodnego wczoraj urodzila malucha w 25 tyg .. mam nadziejeze uda im sie wywalczyc o malucha poki co maly dzilnie walczy

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robię, robię.....chyba z nudów Marksa zacznę czytać hehehhee na studiach czasu nie było, to może teraz.....
    Lena już nie będę smęcić......

Tamka aaaa to Ty z ciężarną szwagierką mieszkasz...to nudzić się nie będziecie....

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, nie będziemy Malenq, nie będziemy ;) chociaż moja szwagierka to harpagan i właśnie w zeszły weekend po Tatrach biegała ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wiem, czytałam, znam historię Karoli..płakałam jak przeczytałam dzisiaj o wczorajszym porodzie...:( kibicowałam Jej w zaciążeniu, a teraz mocno 3mam kciuki za Marcelka aby okazał się silnym brzdącem i wyszedł z tego cało...

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    no włąsnie Karola z innego forum lezała od 22tydz i 4 dzien bo maly wszeld do analu rodnego wczoraj urodzila malucha w 25 tyg .. mam nadziejeze uda im sie wywalczyc o malucha poki co maly dzilnie walczy

Ojej ....
    Bede sie za Małego modlic.
    Musi byc dobrze.

Ja dotrwalam do 33 tygodnia.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis jak przeczytalam to az mi sie slabo zobila taka kruszynka :(

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak moja Amelka leżała w inkubatorze to obok takie kruszynki wlasnie.
    Nigdy nawet jak ogladalam zdjecia w necie nie umiałam sobie tego wyobrazic.
    Widok kroil mi serce....

Ale gro dzieci wyszło z tego. Potem dopolki miałam kontakt z kobietami to dogoniły rówieśników. Chociaz smutne historie tez były niestety ...

‹‹ 1882 1883 1884 1885 1886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ