My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie nie wiem czy dobrze robie z tymi lekarzami..ciagle mam taki jakis .. niedobor.. czegos.. i mam wrazenie ze znowu bede zarabaan ta robota.. i chyba jesli mi sie uda gdzies dostac do pracy to sobie to wpisywanie daruje..
-
Ja sie na Kossakowskim poryczałam ....
Ale nie dlatego ze mi go zal było ...
Tylko dlatego ze ja tak chce juz !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 19:56
Czarnula87 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ania a co Ty robisz z lekarzami ?
Bo chyba cos przegapilam.Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Ania a co Ty robisz z lekarzami ?
Bo chyba cos przegapilam.
nanosze swiadczenia na KS-PPSa robie statystyke,kolejki i rozliczneiowki, kontraktuje, zarzadzam SZOI- System zarzadzania Obiegiem informacji ...czyli ustalam grafiki, zasoby przychodni .. -
A z racji tego ze do wprowadzenia do kompa jest srednio miesiecznie okolo 1500-2000 pacjentow no to troche czasu to zajmuje ..a ci lekarze sa dosc nie systematycznie i zapominaja dawac rejestrow.. niby rozliczneia powinny byc do 10tego a oni nie raz w polowie miesiaca sobie przypomna ze rejestrow czesci mi nie dali
podobno to ma csie zmienic.zobaczymy
-
Malenq wrote:Och dziewczyny ..... nic mi nie wolno... powoli mnie to wnerwia.... przepraszam, że tak smęcę...ale ja od kilku lat byłam bardzo aktywna, lubiłam to uczucie "padania na pyszczek" z wycieńczenia....
a teraz gin nawet nie dał zielonego światła na ćwiczenia dla ciężarnych jak jestem sama....a przeważnie jestem sama...małża mam tylko w weekendy...a za 2 tyg. to i to nie...bo ma 1,5 miesięczne szkolenie w Wawie i tak będzie pracował od pn-czw, a pt-niedz. będzie w Wawie....
ech coś mnie maruda dopadła dzisiaj....chyba to przez te nieopielone truskawki...i trawa nieskoszona.....
wiem, wiem......już za parę miesięcy będę sobie mogła pomarzyć o odpoczynku....ale teraz.........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
tak wiem, człowiekowi nie dogodzisz, a kobiecie w ciąży tym bardziej....
No co Ty.. ja wlasnie wrocilam z silki, polatalam na orbitreku, potem na silka i bieznia..
Ale masz zagrozona ciaze? Czemu nie wolno sie ruszac? -
nick nieaktualnyzgredko lekarz mi zabronił - może "nie zagrożoną", ale kazał dmuchać na zimne...ze względu na długi czas starania się, trochę przebytych chorób, oraz jak to "delikatnie" zaznaczył - wiek, a także "coś" na macicy znajdujące się pod małą - i...pozwolił mi na lekkie ćwiczenia, pod warunkiem, że nie będę SAMA ....
więc wolę się go słuchać....ale dam radę
zazdroszczę takiej aktywności jak u Ciebie.....
uuuuu Aniu ale po tempce nie widać znaków @ --- czy u Ciebie z hukiem tempka lubi spadać ??? -
nick nieaktualny
-
zalezy .. nie raz jest tak ze mnie tak cmi prze caly okres po owulce ale sa to takie minimalne cmienia ..
a dzis meczy mnie bardziej od jendego jajniora do drugiego
i miednica po lewej stronie ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra niuńki lecę spaćku....jakoś oczka się zamykają już...
buziolki i miłego dnia...
ps. dzwoni przed chwilą mój małż - podesłałam mu linka z Kossakowskim hehhee....i pyta: "ale Ciebie tak boleć nie będzie prawda??? ja nie pozwolę...."
hahahahahahaha jakby miał coś do powiedzenia....echCzarnula87, Ania_84, Nieukowa lubią tę wiadomość