My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:Nieukowa a jakie Ty te ramki kupiłś?
Ja sie w weekend wybieram po ramki ale juz mnie wystraszyłaś ....
Lena ja cala sciane sobie zdjeciami w kolorowych ramkach obwiesze. M
Maz jak zobaczyl 15 ramek, ktore mu kaze powiesic w odpowiedniej kolejnosci z odstepem DOKLADNIE co 9 cm to sie popukal po glowie. Ale zrobi))
mamy teraz nagly zryw na doozdabianie mieszkania, salon nam fachowiec skonczyl po pol roku czekania to teraz mamy chwilowo chec cos porobic
Ogolnie padam na pyszczek, skosilam trawe, upieklam chldbek cebulowy i teraz dogorywam nad herbataAnia_84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Mmmmm
Ja tez mam wlasnie taki zamiar. No moze nie cała siane ale wg schematu wlasnie
Koniecznie pochwał sie efektem.
Wojciech po połowie oglądania Kossakowskiego wyłączył twierdząc, że jak obejrzy jeszcze chociazby sekundę to straci chęci na dziecko .....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Biedroneczka83 to zdrówka!
Dzień dobry poranne z pracyMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Hej ho,
Ja juz na stanowisku, w robocie jeszcze sennie a przy moim cisnieniu to chyba amfe powinnam strzelic..
Dzis w ogole sie nie wyspalam najpierw dlugo nie moglam zasnac, a potem mi sie snilo, ze Heniek jednak nie rozwinal sie ..
Dzis moj wraca ze stolicy i mam go na cale dwa dni... -
Zgredka,
czyli Twój mąż pracuje gdzie indziej?
Widujecie się tylko w weekendy?
U nas też tak w kratkę.. Przez to czasem myślę, że nigdy nam się nie uda. Bo jak te dni to np potem się okazuje, że Go dwa czy trzy dni nie ma.. Ale jak widac na Waszym przykładzie MOŻNA
Jakaś nakręcona jestem dziś... Pewnie wrócę do domu i przestawię pół mebli w mieszkaniu... Jak dobrze znów poczuć się dobrze po tym okropnym czasie PMS i początku @....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:05
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Ja nie mam meza
, tak moj chlopak od dwoch tyg pracuje w wawie i zjezdza co dwa tyg. Dzis pierwszy zjazd..
Ma tam dosyc duza inwestycje, wiec moze sie to ciagnac i ciagnac, ale poki co powiedzial, ze 4 miesiace potem sie zobaczy
No wlasnie my nie jestesmy dobrym przykladem, bo udalo sie tuz przed jego wyjazdenWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:07
-
Czesc piekne
Ale glupi weekend. Dzis maz mi na delegacje wyjezdza i wraca sob wieczor a ja w ndz wyjatkowo mam dyzur w labie bo sie kumpela rozchorowala.
A mialo byc tak pieknie.
Kurcze nie wytrzymalam, oblalam test. Jednak jestem nalogowcem. Cpam testy paskowe i czekolade ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:10
Arienna lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Czesc piekne
Ale glupi weekend. Dzis maz mi na delegacje wyjezdza i wraca sob wieczor a ja w ndz wyjatkowo mam dyzur w labie bo sie kumpela rozchorowala.
A mialo byc tak pieknie.
Kurcze nie wytrzymalam, oblalam test. Jednak jestem nalogowcem. Cpam testy paskowe i czekolade ;P
ja tez chyba mam ten nałóg hehe ale sie ciesze bo już se dzis na owu sikne a miało byc od jutra ale nie wytrzymam heheheh -
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Ja nie mam meza
, tak moj chlopak
Oj tam
Ja też nie
Ale to nigdy nie wiadomo jak pisać- chłopak, mąż, narzeczony...
W każdym razie ojciec Twoich przyszłych dzieci
Ja to w ogóle tak żyje na dwa domy...
Ciąża oznacza też, że będę mogła iść na L-4 i zacząć żyć na jeden...
Bo na dwa to mnie już męczy ..
Ślub też dopiero wtedy bo bez sensu brać slub jak się mieszka w kratkę z sobą..Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Dzień Dobry,
Mnie też jakas infekcja dopadła. Weekend będę miała kiepski bo w niedziele mam spotkanie z promotorem a za bardzo nie mam co pokazać. Mąż powiedział że bez mgr też mnie będzie kochał. Mam już dość tego całego studiowania. W dodatku naczytałam się wczoraj o operacji którą będzie miał mąż i się dodatkowo zestresowałam. Z tego wszystkiego dostałam nerwobóli w plecach.
ok biegne do pracy bo już spóźniona jestem.**********************Gang 18+***********************
-
Czarnula87 wrote:Brrryyy a u mnie mega spadek po wczorajszym mega skoku. Czyli dobrze mowilam ze zbieram sie na @
Ojej...
Jak patrzę na takie dłuugie cykle to zaczynam mniemać że ze mną coś nie tak.
Twój przy moim 25-dniowym to jak era cała.
Dziewczyny, no MUSI się kiedyś udać ... MUSI... Ja wierzę w to, że i Wy i ja... I zdania nie zmienię....
Lena83 wrote:Ojej...
Jak patrzę na takie dłuugie cykle to zaczynam mniemać że ze mną coś nie tak.
Twój przy moim 25-dniowym to jak era cała.
Dziewczyny, no MUSI się kiedyś udać ... MUSI... Ja wierzę w to, że i Wy i ja... I zdania nie zmienię....Przy moich 35dniowych to można się zestarzeć czekając na @
Moja faza lutealna trwała ostatnio 20dni ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:34
-
Anuśka wrote:Lena jak ja Ci zazdroszcze
Przy moich 35dniowych to można się zestarzeć czekając na @
Moja faza lutealna trwała ostatnio 20dni ;(
Hehe..
Kobiecie nie dogodzisz...
Ja to mam czasem wrażenie, że ciągle mam @.
U mnie @ trwa 7 dni. Potem sobie poplamie jeszcze ze 2-3.
Przez ostatnie cykle też plamie przed @.
Więc 2/3 miesiaca czuje się jakbym miała okres...
No i włąśnie zaczęłam się obawiać i o dzień owulacji i o fazę lutealną. Z wcześniejszych moich obserwacji niestety wynika, że jest za krótka. Ale to tylko moje domysły bez wnikliwej analizy temp.
Ale zobaczymy jak mi to wyjdzie w tym pierwszym miesiacu obserwacjiMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.