X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choc nie wpoem jakby rzyszla w ten week to nie bylo by tragedii :D hihih :D

weekend w aquaparku :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Nieukowa a jakie Ty te ramki kupiłś?

Ja sie w weekend wybieram po ramki ale juz mnie wystraszyłaś ....

Lena ja cala sciane sobie zdjeciami w kolorowych ramkach obwiesze ;). M
    Maz jak zobaczyl 15 ramek, ktore mu kaze powiesic w odpowiedniej kolejnosci z odstepem DOKLADNIE co 9 cm to sie popukal po glowie. Ale zrobi ;)))

mamy teraz nagly zryw na doozdabianie mieszkania, salon nam fachowiec skonczyl po pol roku czekania to teraz mamy chwilowo chec cos porobic ;)

Ogolnie padam na pyszczek, skosilam trawe, upieklam chldbek cebulowy i teraz dogorywam nad herbata :)

Ania_84, Ania_84 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmmm
    Ja tez mam wlasnie taki zamiar. No moze nie cała siane ale wg schematu wlasnie :)
    Koniecznie pochwał sie efektem.

Wojciech po połowie oglądania Kossakowskiego wyłączył twierdząc, że jak obejrzy jeszcze chociazby sekundę to straci chęci na dziecko .....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • choco Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeee ja się tak nie bawię :/ weszłam na wykres Zakochanej zobaczyć czy zieloną króle wstawiła a tam @. Temu do nas dziś nie przyszła. Pewnie opłakiwała nadejście małpiszona :'(

**********************Gang 18+***********************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham z rana dopadł mnie katar jakas infekcja :( boje sie az o ten cykl byle po weekendzie juz bylo ok temp 37,1 wiec nawet jej nie wpisuje bo namieszałaby strasznie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 to zdrówka!

Dzień dobry poranne z pracy :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho,
    Ja juz na stanowisku, w robocie jeszcze sennie a przy moim cisnieniu to chyba amfe powinnam strzelic..
    Dzis w ogole sie nie wyspalam najpierw dlugo nie moglam zasnac, a potem mi sie snilo, ze Heniek jednak nie rozwinal sie ..
    Dzis moj wraca ze stolicy i mam go na cale dwa dni...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 5 września 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zamiar stanąc na nogi w weekend :P bo od poniedziału bedzie sie działo :)

jedziemy do tesciów dziś wieczorem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka,
    czyli Twój mąż pracuje gdzie indziej?
    Widujecie się tylko w weekendy?

U nas też tak w kratkę.. Przez to czasem myślę, że nigdy nam się nie uda. Bo jak te dni to np potem się okazuje, że Go dwa czy trzy dni nie ma.. Ale jak widac na Waszym przykładzie MOŻNA :D

Jakaś nakręcona jestem dziś... Pewnie wrócę do domu i przestawię pół mebli w mieszkaniu... Jak dobrze znów poczuć się dobrze po tym okropnym czasie PMS i początku @....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:05

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam meza :), tak moj chlopak od dwoch tyg pracuje w wawie i zjezdza co dwa tyg. Dzis pierwszy zjazd..
    Ma tam dosyc duza inwestycje, wiec moze sie to ciagnac i ciagnac, ale poki co powiedzial, ze 4 miesiace potem sie zobaczy

No wlasnie my nie jestesmy dobrym przykladem, bo udalo sie tuz przed jego wyjazden

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:07

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc piekne :) Ale glupi weekend. Dzis maz mi na delegacje wyjezdza i wraca sob wieczor a ja w ndz wyjatkowo mam dyzur w labie bo sie kumpela rozchorowala.
    A mialo byc tak pieknie.

Kurcze nie wytrzymalam, oblalam test. Jednak jestem nalogowcem. Cpam testy paskowe i czekolade ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:10

Arienna lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 5 września 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio sniadanko zajadam a potem lekarstwa chce do domuuuuuuuuu

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 5 września 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Czesc piekne :) Ale glupi weekend. Dzis maz mi na delegacje wyjezdza i wraca sob wieczor a ja w ndz wyjatkowo mam dyzur w labie bo sie kumpela rozchorowala.
    A mialo byc tak pieknie.

Kurcze nie wytrzymalam, oblalam test. Jednak jestem nalogowcem. Cpam testy paskowe i czekolade ;P

ja tez chyba mam ten nałóg hehe ale sie ciesze bo już se dzis na owu sikne a miało byc od jutra ale nie wytrzymam heheheh

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrryyy a u mnie mega spadek po wczorajszym mega skoku. Czyli dobrze mowilam ze zbieram sie na @ ;)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Ja nie mam meza :), tak moj chlopak

Oj tam :)
    Ja też nie ;)
    Ale to nigdy nie wiadomo jak pisać- chłopak, mąż, narzeczony...
    W każdym razie ojciec Twoich przyszłych dzieci :P

Ja to w ogóle tak żyje na dwa domy...
    Ciąża oznacza też, że będę mogła iść na L-4 i zacząć żyć na jeden...
    Bo na dwa to mnie już męczy ..
    Ślub też dopiero wtedy bo bez sensu brać slub jak się mieszka w kratkę z sobą..

• choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry,
    Mnie też jakas infekcja dopadła. Weekend będę miała kiepski bo w niedziele mam spotkanie z promotorem a za bardzo nie mam co pokazać. Mąż powiedział że bez mgr też mnie będzie kochał. Mam już dość tego całego studiowania. W dodatku naczytałam się wczoraj o operacji którą będzie miał mąż i się dodatkowo zestresowałam. Z tego wszystkiego dostałam nerwobóli w plecach.
    ok biegne do pracy bo już spóźniona jestem.

**********************Gang 18+***********************
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Czarnula no kurczę a tak trzymałam kciuki żeby się tempka jednak utrzymała i żebyś miała niespodziankę :)
    U mnie też dzisiaj mega spadek może to wina pogody? ;)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Brrryyy a u mnie mega spadek po wczorajszym mega skoku. Czyli dobrze mowilam ze zbieram sie na @ ;)

Ojej...

Jak patrzę na takie dłuugie cykle to zaczynam mniemać że ze mną coś nie tak.
    Twój przy moim 25-dniowym to jak era cała ;).

Dziewczyny, no MUSI się kiedyś udać ... MUSI... Ja wierzę w to, że i Wy i ja... I zdania nie zmienię....

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ojej...

Jak patrzę na takie dłuugie cykle to zaczynam mniemać że ze mną coś nie tak.
    Twój przy moim 25-dniowym to jak era cała ;).

Dziewczyny, no MUSI się kiedyś udać ... MUSI... Ja wierzę w to, że i Wy i ja... I zdania nie zmienię....
    Lena jak ja Ci zazdroszcze :( Przy moich 35dniowych to można się zestarzeć czekając na @ ;D
    Moja faza lutealna trwała ostatnio 20dni ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:34

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Lena jak ja Ci zazdroszcze :( Przy moich 35dniowych to można się zestarzeć czekając na @ ;D
    Moja faza lutealna trwała ostatnio 20dni ;(

Hehe..
    Kobiecie nie dogodzisz...
    Ja to mam czasem wrażenie, że ciągle mam @.
    U mnie @ trwa 7 dni. Potem sobie poplamie jeszcze ze 2-3.
    Przez ostatnie cykle też plamie przed @.
    Więc 2/3 miesiaca czuje się jakbym miała okres...

No i włąśnie zaczęłam się obawiać i o dzień owulacji i o fazę lutealną. Z wcześniejszych moich obserwacji niestety wynika, że jest za krótka. Ale to tylko moje domysły bez wnikliwej analizy temp.
    Ale zobaczymy jak mi to wyjdzie w tym pierwszym miesiacu obserwacji ;)

‹‹ 1885 1886 1887 1888 1889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ