My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Biedronka u mnie tez zazwyczajj owulacjone przychodzi miedzy 16-22 dc
wiec badz madrym i pisz wiersze
zalezy chyba z ktorego jajnika..tak zauwazyalam ;/
gdzie nasze ciezarne ??? ciekawe co u Ashyzobaczymy oby była ładna mimo tego cholernego kataru
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:nio ja tym razem czuje częsciej prawy wiec powinna z niego byc
zobaczymy oby była ładna mimo tego cholernego kataru
-
dzien dobry
Kroko, lacze sie z Toba w bolu. u mnei wczoraj rowneiz masakra, a tez bylo ciut lepiej. musialam tabletke polknac.
dzis dzieciaki w domku ze mna (a ja zgon), maz pod tel. jak nie bede juz dawala rady, to przyjedzie ogarnac towarzystwo
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Kurde powiedzialam koledze z pokoju, ze sie staram i przez godzine o dzieciach gadal. Dopiero sie do wlasciwej pracy zbieram, ma sa kra
A to TY jeszcze nic nie powiedziałaś w pracy?
A na L-4 nie idziesz?
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Olguś a Ty czemu nie wyspana????? why?
w nocy nie mogłam się ułożyć, cały czas mi było gorąco i duszno, no i jakoś tak niedobrze mi byłopół nocy się wierciłam drugie pół się ukłądałam trzecie pół się budziłam :] może dlatego ta tempka taka? jeszcze zmarzłam dodatkowo, bo skoro mi było gorąco to sobie okno otworzyłam
mąz dopiero o 6 rano jak do domu po pracy wrócił to zamknął...
Malenq wrote:Olga lubię to dostałaś za WYTŁUMACZENIE, a nie za problemy które Cię nękają.... ja bardzo długo nie miałam swojej owulki, a jak już była samoistna to może raz do roku - i to przeważnie orientowałam się po fakcie....
spoko lokoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:16
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:a to już rozumiem musisz FL poprostu wysłużyc
spoko
skomplikowane to hehe
ja mam owu od 17-20 dc wiec szału tez nie ma
no muszę kombinować jednym słowemjeszcze dodatkowo ten cykl to taki próbny z tym orgametrilem wiec dopiero sie będe ustawiać od nastpenego juz konkretniej
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:no masz szczęście ;p
taka kawa to tylko u Was
kiedys sie wybiore specjalnie do Ciebie ;P hihi
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:No jakbym mogla
taka kawa to tylko u Was
kiedys sie wybiore specjalnie do Ciebie ;P hihi
A zapraszam do Siedlec zapraszam
A pijesz karmel czy mocha?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:17
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Na 10:40 mam do gina. Stresuje sie juz, mam wrazenei ze mi wszelkie (i tak male byly) objawy jakos ustapily. Piersi bola ale o wiel mniej.
Szkoda Zakochanej.
Kroko - rety wspolczuje ci strasznie. Ja sie martwie bo nei mam objawow ale u ciebei to juz przegiecie
Dziewczyny, a po co wy sobie tam przy tej szyjce gmeracie? Ja kiedys probowalam sprawdzac i nawet wymacalam ale po tygodniu stiwerdzilam ze nie widze sensu robienia tego. -
Ach
http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201103/1300805935_by_lightman19_600.jpg
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Czarnula87 wrote:A zapraszam do Siedlec zapraszam
A pijesz karmel czy mocha?
-
nick nieaktualny
-
Kotka trzymam kciuki za wizyte na pewno bedzie dobrze
wiesz niezawsze piersi bola z takim samym nasileniem
pojdziesz to sie uspokoisz
Olga ja poki co mrozonych nie pije bo ciagle mam wrazenie jakby mnie cos bralo ;/