My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:rozkładany papierowy ołtarzyk z Matką Boską żebym się modliła, zeby zabieg sie udał i żebym mogła miec dzieci...dobiło mnie to;(
ja pierd.... masakra wszystko wszystkim ale takie cośnie dziwie sie mnie by tez dobiło
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry,
podczytałam kilka stron ale muszę cofnąć się bardziej, bo widzę, że brzuch Malenqiej był na tapecie
Blondik, brak słów na teściową...
przegapiłam gdzieś test Zakochanej?
wcisnęłam się dziś ostatni raz w moją kochaną spódnicę... ehhMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane z rana
Blondik - nie wiem jak u Ciebie z kwestiami wiary, ale ja za taki "prezent" wrzucilabym krzykiem że w promieniu 1km wszyscy by słyszeli. Nie lubię takiego narzucania swoich przekonań, szczególnie w takich momentach. Mam bardzo bliską ciocie, która jest mocno wierząca, ale nigdy mi nie narzuca - prędzej usłyszę że modli się za mnie i ma nadzieję że ja też kiedyś się w tym odnajde. Zobaczymy
Dziewczyny, ja też się zbieram do rzucania. Ale tak dzis? Po owulce zacznektóra mam nadzieję w tym cyklu nadejdzie
******************************GANG18+***************************** -
Hej Laseczki moje śliczne,
Malenq dzięki za podpowiedź z tymi klinikami, obadam ich ofertę.
Przez te wasze gadanie o kryzysach itp. to tak zaczełam wczoraj się zastanawiać nad naszym związkiem i doszłam do wniosku ...... że my kryzysu teraz nie mamyprzez co mąż dzis rano wstał baaaaaardzo szczęśliwy
Areinna gdzie ty mieszkasz że pełnie miałaś? sorki nie to że czepiam się szczegółów, tylko akurat wczoraj w okno mi piękne pół księzyca świeciło, i jak napisałaś o pełni to mi się tak skojarzyłowspółczuję kłótni, ale tak jak dziewczyny piszą czasem jak jest za gorąco to poptrzebna burza do rozładowania emocji.
Laski rzućcie te wstętne papierosy, ja jako osoba nigdy nie paląca nie potrafię zrozumieć jak można się truć takim smrodem.
Na koniec mojego posta o wszystkim i o niczym:
Zakochana gdzie jeststeś??????? my czekamy na wyniki twojego testu. To nie matura, nie musisz 5 h pisaćTamka, Malenq lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Anastazjaaa wrote:Maleng cudny brzusio
Tamka a co u ciebie? Mam sentyment do Twojej ciąży, ponieważ miałyśmy ten sam termin porodu i patrząc na twój suwaczek myślę o moim maluszkunie tak miało być...
ale wiem, że już niedługo znów będziecie miały swoje suwaczki!
czuję się dobrze, czasem trochę zamuli, wieczorami ciągnie mnie w podbrzuszu, bolą piersi, robię się coraz większa no i czekam w stresie na 8 września - USG prenatalne...
bardzo się cieszę, że u Ciebie po badaniu wszystko dobrze! niech okres przyjdzie szybko! ale kochana, tak jak pisałaś wcześniej - przebadaj się koniecznie w PL, sprawdź wszystkie hormony, weź dupka na zapasWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:52
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:niby chciała może dobrze,ale po prostu mnie dobiła...i się oczywiscie obraziła,ze nie podziekowalam
Dziewczyny,
może ja inna i z innej planety jestem.
Blondik co Cię w tym dobiło?
Bo ja nie rozumiem....
Krokodylica lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Lena, mnie się wydaje, że nawet dla osoby mocno wierzącej taki gest byłby w tym momencie nie na miejscu... kilka dni po - ok, ale w takiej chwili trzeba po prostu być, przytulić, kochać i niekoniecznie nawet cokolwiek mówić
justta lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Hej Laseczki moje śliczne,
Malenq dzięki za podpowiedź z tymi klinikami, obadam ich ofertę.
Laski rzućcie te wstętne papierosy, ja jako osoba nigdy nie paląca nie potrafię zrozumieć jak można się truć takim smrodem.
[/b]
Też tak kiedyś mówiłam dopółki nie spróbowałam a póxniej nałóg....
Kto nie pali ten nie zrozumiechoco lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Dobrego dnia Wam życzę, niech do każdej uśmiechnie się dziś słoneczko jakimś miłym gestem
Ja już dzielnie na pracowym posterunku, brzucho boli @ choć jeszcze kilka dni, fajnie gdyby to był inny bólNic to, do roboty czas się brać!
Ściskam Was, hej!choco, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Lena, mnie się wydaje, że nawet dla osoby mocno wierzącej taki gest byłby w tym momencie nie na miejscu... kilka dni po - ok, ale w takiej chwili trzeba po prostu być, przytulić, kochać i niekoniecznie nawet cokolwiek mówić
No zalezy dla kogo.
Jesli do tego nie było wsparcia, przytulenia itd to rzeczywiscie.
Ja myślę, że ona nie chciała źle. Moze dla niej modlitwa to duża siła i wsparcie i to chciała podarować Blondikowi.Krokodylica lubi tę wiadomość
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.