X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    rozkładany papierowy ołtarzyk z Matką Boską żebym się modliła, zeby zabieg sie udał i żebym mogła miec dzieci...dobiło mnie to;(

ja pierd.... masakra wszystko wszystkim ale takie coś :( nie dziwie sie mnie by tez dobiło

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    rozkładany papierowy ołtarzyk z Matką Boską żebym się modliła, zeby zabieg sie udał i żebym mogła miec dzieci...dobiło mnie to;(

opadła mi kopara i witki i cycki i nie wiem nawet jak to skomentować......

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    O kurwości.... Moja fantazja tego nie obejmowała nawet.... Masakra...

• Tamka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,

podczytałam kilka stron ale muszę cofnąć się bardziej, bo widzę, że brzuch Malenqiej był na tapecie ;)

Blondik, brak słów na teściową...

przegapiłam gdzieś test Zakochanej?

wcisnęłam się dziś ostatni raz w moją kochaną spódnicę... ehh

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby chciała może dobrze,ale po prostu mnie dobiła...i się oczywiscie obraziła,ze nie podziekowalam

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik .....uhmmmmmmmmmm nawet nie wiem co pomyśleć, a co dopiero napisać...

• smarta Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane z rana ;)

Blondik - nie wiem jak u Ciebie z kwestiami wiary, ale ja za taki "prezent" wrzucilabym krzykiem że w promieniu 1km wszyscy by słyszeli. Nie lubię takiego narzucania swoich przekonań, szczególnie w takich momentach. Mam bardzo bliską ciocie, która jest mocno wierząca, ale nigdy mi nie narzuca - prędzej usłyszę że modli się za mnie i ma nadzieję że ja też kiedyś się w tym odnajde. Zobaczymy

Dziewczyny, ja też się zbieram do rzucania. Ale tak dzis? Po owulce zaczne :) która mam nadzieję w tym cyklu nadejdzie

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • choco Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki moje śliczne,
    Malenq dzięki za podpowiedź z tymi klinikami, obadam ich ofertę.

Przez te wasze gadanie o kryzysach itp. to tak zaczełam wczoraj się zastanawiać nad naszym związkiem i doszłam do wniosku ...... że my kryzysu teraz nie mamy :-) przez co mąż dzis rano wstał baaaaaardzo szczęśliwy ;-)

Areinna gdzie ty mieszkasz że pełnie miałaś? sorki nie to że czepiam się szczegółów, tylko akurat wczoraj w okno mi piękne pół księzyca świeciło, i jak napisałaś o pełni to mi się tak skojarzyło ;-) współczuję kłótni, ale tak jak dziewczyny piszą czasem jak jest za gorąco to poptrzebna burza do rozładowania emocji.

Laski rzućcie te wstętne papierosy, ja jako osoba nigdy nie paląca nie potrafię zrozumieć jak można się truć takim smrodem.

Na koniec mojego posta o wszystkim i o niczym:
    Zakochana gdzie jeststeś??????? my czekamy na wyniki twojego testu. To nie matura, nie musisz 5 h pisać

Tamka, Malenq lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Maleng cudny brzusio

Tamka a co u ciebie? Mam sentyment do Twojej ciąży, ponieważ miałyśmy ten sam termin porodu i patrząc na twój suwaczek myślę o moim maluszku ;)
    Kochana, ja też często myślę o Tobie i Blondiku, ona też miała taki sam termin :( nie tak miało być...

ale wiem, że już niedługo znów będziecie miały swoje suwaczki!

czuję się dobrze, czasem trochę zamuli, wieczorami ciągnie mnie w podbrzuszu, bolą piersi, robię się coraz większa no i czekam w stresie na 8 września - USG prenatalne...

bardzo się cieszę, że u Ciebie po badaniu wszystko dobrze! niech okres przyjdzie szybko! ale kochana, tak jak pisałaś wcześniej - przebadaj się koniecznie w PL, sprawdź wszystkie hormony, weź dupka na zapas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:52

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, dotarłam do brzusia! cudny!!!

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo podobno dzieciaki nie odchodzą one po prostu zmieniają swoją dane urodzin.....

Malenq, Blondik lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez miałam półksiężyc wczoraj :D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    niby chciała może dobrze,ale po prostu mnie dobiła...i się oczywiscie obraziła,ze nie podziekowalam

Dziewczyny,
    może ja inna i z innej planety jestem.

Blondik co Cię w tym dobiło?
    Bo ja nie rozumiem....

Krokodylica lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie wiem czy jakiś księżyc był hehehehe....

• Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, mnie się wydaje, że nawet dla osoby mocno wierzącej taki gest byłby w tym momencie nie na miejscu... kilka dni po - ok, ale w takiej chwili trzeba po prostu być, przytulić, kochać i niekoniecznie nawet cokolwiek mówić

justta lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Hej Laseczki moje śliczne,
    Malenq dzięki za podpowiedź z tymi klinikami, obadam ich ofertę.

Laski rzućcie te wstętne papierosy, ja jako osoba nigdy nie paląca nie potrafię zrozumieć jak można się truć takim smrodem.

[/b]

Też tak kiedyś mówiłam dopółki nie spróbowałam a póxniej nałóg....
    Kto nie pali ten nie zrozumie ;)

choco lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenyyy to wiecie co ja nawet nie miałam papierosa w ustach, ba nawet nie wezmę do ręki, tak mnie to odrzuca

choco lubi tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Dobrego dnia Wam życzę, niech do każdej uśmiechnie się dziś słoneczko jakimś miłym gestem :)

Ja już dzielnie na pracowym posterunku, brzucho boli @ choć jeszcze kilka dni, fajnie gdyby to był inny ból ;) Nic to, do roboty czas się brać!

Ściskam Was, hej!

choco, Czarnula87 lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• smarta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Też tak kiedyś mówiłam dopółki nie spróbowałam a póxniej nałóg....
    Kto nie pali ten nie zrozumie ;)
    Zgodzę się niestety.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Lena, mnie się wydaje, że nawet dla osoby mocno wierzącej taki gest byłby w tym momencie nie na miejscu... kilka dni po - ok, ale w takiej chwili trzeba po prostu być, przytulić, kochać i niekoniecznie nawet cokolwiek mówić

No zalezy dla kogo.
    Jesli do tego nie było wsparcia, przytulenia itd to rzeczywiscie.
    Ja myślę, że ona nie chciała źle. Moze dla niej modlitwa to duża siła i wsparcie i to chciała podarować Blondikowi.

Krokodylica lubi tę wiadomość

‹‹ 1875 1876 1877 1878 1879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ