My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymomo, Anast.... wyściskałabym Was bardzo mocno gdybym mogła...

Ja mykam lulku....wiedziałam, że nie obejrzę dzisiaj Kossakoweskiego - niby godzina została, ale ja już padam....może szybciutko na internecie się pojawi...
dobrej i spokojnej nocki
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Momo tak a propos - my właśnie pijemy z M. Winko, zaczęłam go całować i zeszłam nawet do niego z łóżka na ziemie z myślą że teraz go dopadne oczywiście całowania nie przerywając. I co? Nic. Śmiać się zaczął że się na niego rzucam więc jak ja to mówię mi opadł. Nalalam sobie wina i zrobię drugie podejście za 15 minut
Lena83, momo1009, konwalianka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

******************************GANG18+***************************** -
Weszłam dzis do Rosmanna i tam ku mojemu zdziwieniu testy ciążowe po 4.99zł,wiec wa do koszyka i migiem do kasy
Jutro z rana robie...@ nadal brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 22:13
Arienna, nick nieaktualny, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
Zakochana -
Ja też jeden mam, ale na razie sikam na owulacyjneZakochana wrote:Weszłam dzis do Rosmanna i tam ku mojemu zdziwieniu testy ciążowe po 4.99zł,wiec wa do koszyka i migiem do kasy
Jutro z rana robie...@ nadal brak 
Kochana to rano czekam na wieści
Zakochana lubi tę wiadomość
-
Eh, nie wyrobię z tym moim mężem. Mimochodem wspomniałam że mi się na fejsie opcja wycieczki na tydzień do Dubaju wyświetliła na czerwiec 2015 i się tak zajaral że czuję że lada moment będzie rezerwować. A co z dzieckiem? I nie przetlumaczysz. ..

******************************GANG18+***************************** -
Kossakowski wymiękł, ale jakoś moim zdaniem za bardzo się miotał po tym łóżku. Powinni mu taki 8 kg brzuszek zamontować z przodu, to by tak nie skakał
ok, sadystka ze mnie.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
No i oglądam Kossakowskiego i padł na 8cm rozwarcia. A najbardziej boli końcówka czyli 10cm rozwarcia i moment wypychania dzidzi. Nie polecam ciężarnym tego odcinka bo się można wystraszyć
Kurczę każdy tatuś przed porodem powinien to przeżyć, może by nas zrozumieli wreszcie.
Zakochana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zakochana to melduj się jutro rano z dobrymi wieściami
Życzę dwóch mocnych krech!. Swoją drogą mamy dowód, że i za 4,99 można sobie sprawić największy w świecie prezent 
Smartuś chyba jednym z lepszych wyznaczników udanego związku jest właściwy dystans w takich własnie sytuacjach
. Mnie się tam zawsze wydawało, ze z dystansem u mnie dobrze, S też ma, tylko nam się chyba ostatnio zaczęly rozjeżdżać..
Zgredka, tak przeczytała o Twoich oddaleniach i pomyślałam sobie: boszszsz, jak ja bym chciała być mniej skomplikowana w myśleniu. Nie analizować, nie gdybać, nie zastanawiać się tylko cieszyć tym co dobre. Po czym zeszłam na ziemię
Dobrych nocek :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 22:35
Zakochana lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
LaRa wrote:Po obejrzeniu Kossakowskiego, chyba zechce cesarkę :p
Też tak kiedyś myślałam
Po cesarce cierpi się dłuuuuuuuuużej...
A tak w ogóle to: dzień dobry
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyDzień dobry skarby:)
A ja nie oglądałam, jak powiedziałam, że idę spać tak po 10min już "chrapałam" hehehe
choco a Qmedica???oni na licencji Medicovera są, a Damian na tbs Bacieczki ma ginekologię, prowadzenie ciąży itp.
Zakochana i jak tam????
Miłego dzionka
mam nadzieję, że bardziej wyspane ode mnie jesteście....mała urządziła sobie zabawę o 2giej w nocy, nie spałam do 3ciej, po czym po 4tej wstałam wypić leki, a potem przed 6stą małż obudził....coś czuję że dzisiaj przymusowe drzemki będą.... -
Malenq
śpij półki możesz ile możesz
. Za jakieś 19 tygodni ta "bajka" sie skończy
.....
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.