My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymomo, Anast.... wyściskałabym Was bardzo mocno gdybym mogła...
Ja mykam lulku....wiedziałam, że nie obejrzę dzisiaj Kossakoweskiego - niby godzina została, ale ja już padam....może szybciutko na internecie się pojawi...
dobrej i spokojnej nockimomo1009 lubi tę wiadomość
-
Momo tak a propos - my właśnie pijemy z M. Winko, zaczęłam go całować i zeszłam nawet do niego z łóżka na ziemie z myślą że teraz go dopadne oczywiście całowania nie przerywając. I co? Nic. Śmiać się zaczął że się na niego rzucam więc jak ja to mówię mi opadł. Nalalam sobie wina i zrobię drugie podejście za 15 minut
Lena83, momo1009, konwalianka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Weszłam dzis do Rosmanna i tam ku mojemu zdziwieniu testy ciążowe po 4.99zł,wiec wa do koszyka i migiem do kasy
Jutro z rana robie...@ nadal brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 22:13
Arienna, Malenq, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
Zakochana -
Zakochana wrote:Weszłam dzis do Rosmanna i tam ku mojemu zdziwieniu testy ciążowe po 4.99zł,wiec wa do koszyka i migiem do kasy
Jutro z rana robie...@ nadal brak
Kochana to rano czekam na wieści
Zakochana lubi tę wiadomość
-
Eh, nie wyrobię z tym moim mężem. Mimochodem wspomniałam że mi się na fejsie opcja wycieczki na tydzień do Dubaju wyświetliła na czerwiec 2015 i się tak zajaral że czuję że lada moment będzie rezerwować. A co z dzieckiem? I nie przetlumaczysz. ..
******************************GANG18+***************************** -
Kossakowski wymiękł, ale jakoś moim zdaniem za bardzo się miotał po tym łóżku. Powinni mu taki 8 kg brzuszek zamontować z przodu, to by tak nie skakał
ok, sadystka ze mnie.
Malenq, Czarnula87, Blondik lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
No i oglądam Kossakowskiego i padł na 8cm rozwarcia. A najbardziej boli końcówka czyli 10cm rozwarcia i moment wypychania dzidzi. Nie polecam ciężarnym tego odcinka bo się można wystraszyć
Kurczę każdy tatuś przed porodem powinien to przeżyć, może by nas zrozumieli wreszcie.
Zakochana, Malenq lubią tę wiadomość
-
Zakochana to melduj się jutro rano z dobrymi wieściami
Życzę dwóch mocnych krech!. Swoją drogą mamy dowód, że i za 4,99 można sobie sprawić największy w świecie prezent
Smartuś chyba jednym z lepszych wyznaczników udanego związku jest właściwy dystans w takich własnie sytuacjach. Mnie się tam zawsze wydawało, ze z dystansem u mnie dobrze, S też ma, tylko nam się chyba ostatnio zaczęly rozjeżdżać..
Zgredka, tak przeczytała o Twoich oddaleniach i pomyślałam sobie: boszszsz, jak ja bym chciała być mniej skomplikowana w myśleniu. Nie analizować, nie gdybać, nie zastanawiać się tylko cieszyć tym co dobre. Po czym zeszłam na ziemię
Dobrych nocek :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 22:35
Zakochana lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
LaRa wrote:Po obejrzeniu Kossakowskiego, chyba zechce cesarkę :p
Też tak kiedyś myślałam
Po cesarce cierpi się dłuuuuuuuuużej...
A tak w ogóle to: dzień dobry
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyDzień dobry skarby:)
A ja nie oglądałam, jak powiedziałam, że idę spać tak po 10min już "chrapałam" hehehe
choco a Qmedica???oni na licencji Medicovera są, a Damian na tbs Bacieczki ma ginekologię, prowadzenie ciąży itp.
Zakochana i jak tam????
Miłego dzionka
mam nadzieję, że bardziej wyspane ode mnie jesteście....mała urządziła sobie zabawę o 2giej w nocy, nie spałam do 3ciej, po czym po 4tej wstałam wypić leki, a potem przed 6stą małż obudził....coś czuję że dzisiaj przymusowe drzemki będą.... -
Malenq
śpij półki możesz ile możesz. Za jakieś 19 tygodni ta "bajka" sie skończy
.....
Malenq lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.