Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo, Anast.... wyściskałabym Was bardzo mocno gdybym mogła...;)

Ja mykam lulku....wiedziałam, że nie obejrzę dzisiaj Kossakoweskiego - niby godzina została, ale ja już padam....może szybciutko na internecie się pojawi...

dobrej i spokojnej nocki ;)

momo1009 lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo tak a propos - my właśnie pijemy z M. Winko, zaczęłam go całować i zeszłam nawet do niego z łóżka na ziemie z myślą że teraz go dopadne oczywiście całowania nie przerywając. I co? Nic. Śmiać się zaczął że się na niego rzucam więc jak ja to mówię mi opadł. Nalalam sobie wina i zrobię drugie podejście za 15 minut ;)

Lena83, momo1009, konwalianka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • smarta Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Malenq ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja popatrzę jak Kossakowski rodzi... Tylko kurczę nie pamiętam na jakim programie miał być :/

• zgredka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie jakies ttv albo inny kanal tvnu..
    Ja tez mykam spac, co by jutro skoro swit wstac :)

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Pewnie jakies ttv albo inny kanal tvnu..
    Ja tez mykam spac, co by jutro skoro swit wstac :)
    Dzięki :) Kolorowych :)

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam dzis do Rosmanna i tam ku mojemu zdziwieniu testy ciążowe po 4.99zł,wiec wa do koszyka i migiem do kasy ;-) Jutro z rana robie...@ nadal brak :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 22:13

Arienna, nick nieaktualny, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Zakochana
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana wrote:
    Weszłam dzis do Rosmanna i tam ku mojemu zdziwieniu testy ciążowe po 4.99zł,wiec wa do koszyka i migiem do kasy ;-) Jutro z rana robie...@ nadal brak :-D
    Ja też jeden mam, ale na razie sikam na owulacyjne :) Kochana to rano czekam na wieści :)

Zakochana lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, nie wyrobię z tym moim mężem. Mimochodem wspomniałam że mi się na fejsie opcja wycieczki na tydzień do Dubaju wyświetliła na czerwiec 2015 i się tak zajaral że czuję że lada moment będzie rezerwować. A co z dzieckiem? I nie przetlumaczysz. ..

p19uskjof9zg2kip.png
  • choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kossakowski wymiękł, ale jakoś moim zdaniem za bardzo się miotał po tym łóżku. Powinni mu taki 8 kg brzuszek zamontować z przodu, to by tak nie skakał :) ok, sadystka ze mnie.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Zakochana Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja też jeden mam, ale na razie sikam na owulacyjne :) Kochana to rano czekam na wieści :)

z samego rana juz bede informowac ! :-)

Zakochana
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i oglądam Kossakowskiego i padł na 8cm rozwarcia. A najbardziej boli końcówka czyli 10cm rozwarcia i moment wypychania dzidzi. Nie polecam ciężarnym tego odcinka bo się można wystraszyć :) Kurczę każdy tatuś przed porodem powinien to przeżyć, może by nas zrozumieli wreszcie. ;)

Zakochana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Kossakowski wymiękł, ale jakoś moim zdaniem za bardzo się miotał po tym łóżku. Powinni mu taki 8 kg brzuszek zamontować z przodu, to by tak nie skakał :) ok, sadystka ze mnie.
    No właśnie mogły go przywiązać troszkę i brzuch obciążyć :)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana to melduj się jutro rano z dobrymi wieściami :) Życzę dwóch mocnych krech!. Swoją drogą mamy dowód, że i za 4,99 można sobie sprawić największy w świecie prezent ;)

Smartuś chyba jednym z lepszych wyznaczników udanego związku jest właściwy dystans w takich własnie sytuacjach :D. Mnie się tam zawsze wydawało, ze z dystansem u mnie dobrze, S też ma, tylko nam się chyba ostatnio zaczęly rozjeżdżać..

Zgredka, tak przeczytała o Twoich oddaleniach i pomyślałam sobie: boszszsz, jak ja bym chciała być mniej skomplikowana w myśleniu. Nie analizować, nie gdybać, nie zastanawiać się tylko cieszyć tym co dobre. Po czym zeszłam na ziemię :)

Dobrych nocek :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 22:35

Zakochana lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki,do jutra :)

Zakochana
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po obejrzeniu Kossakowskiego, chyba zechce cesarkę :p

Arienna, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • smarta Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo kochana, ten dystans to chyba coś co trzeba mocno wyptacowac i mocno dojrzeć. Szczerze - jeśli tak, to jak najmniej dla wszystkich :)

p19uskjof9zg2kip.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Po obejrzeniu Kossakowskiego, chyba zechce cesarkę :p

Też tak kiedyś myślałam ;)
    Po cesarce cierpi się dłuuuuuuuuużej...

A tak w ogóle to: dzień dobry :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry skarby:)

A ja nie oglądałam, jak powiedziałam, że idę spać tak po 10min już "chrapałam" hehehe
    choco a Qmedica???oni na licencji Medicovera są, a Damian na tbs Bacieczki ma ginekologię, prowadzenie ciąży itp.

Zakochana i jak tam????

Miłego dzionka ;)
    mam nadzieję, że bardziej wyspane ode mnie jesteście....mała urządziła sobie zabawę o 2giej w nocy, nie spałam do 3ciej, po czym po 4tej wstałam wypić leki, a potem przed 6stą małż obudził....coś czuję że dzisiaj przymusowe drzemki będą....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq
    śpij półki możesz ile możesz :D :D :D . Za jakieś 19 tygodni ta "bajka" sie skończy <3 ..... :P :P :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
‹‹ 1870 1871 1872 1873 1874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ