My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Tak, własnie kompleksową opiekę w ciąży też bym miała, czy szkołę rodzenia to nie wiem. Niestety żadnych badań, które mogłyby pomóc w szukaniu przyczyn niepłodności.
Ok, pakiet to pakiet, ale ja głównie postawą tej ginki jestem zdegustowana. Potraktowała mnie trochę jakbym chciała ich naciągnąć na badania które mi się nie należą, a ja zwyczajnie nie wiedziałam, że tak jest
Kurcze rzeczywiscie niefajne..
Ja szczerze z Lux-Medu korzystam już 2 lata i wszyscy we Wrocławiu dla mnie byli z lekarzy tak mili i biegali, że zawsze czułam się bardzo zaopiekowana...
Nie chcaiło mi sie czytać całego pakietu ale mam np w pakiecie masę róznych badań hormonalnych .. wiec to zalezy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 18:30
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ja w Krakowie, niestety coraz więcej osób narzeka na poziom usług. Ja akurat poza tą jedną wizytą nie mam złych doświadczeń.
Moze to jest też tak, że większe firmy indywidualnie negocjują co zawierają pakiety dla pracowników. O ile zależy im żeby pracownik i jego rodzina była zdrowa, o tyle niekoniecznie żeby się rozmnażała, to dla pracodawcy raczej kłopot********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Co do LuxMedu - miałam abonament tam przez dłuższy czas i spokojnie wszystkie badania lekarz mi robił w ramach abonamentu - usg, hormony, stymulacja owulacji... Miałam pakiet Magnolia i tak sie zlożyło, że nigdy za nic nie płaciłam (no chyba, że badania, które sama sobie chciałam zrobić). Tak czy siak jakoś usług bardzo się tam pogorszyła więc abonament mi sie skończył z końcem sierpnia i juz nie przedłużam
A co do monitoringu - jesli w poblizu was jest InviMed to sprawdzcie, ja tam chodze i za monitoring cyklu zapłaciłam 120zł - za wszystkie wizyty! 16 sierpnia zapłaciłam i do 16 wrzesnia mogę chodzić i nie płacę jużWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 18:50
momo1009, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpecjalnie dla Kotki: oto ja w 22 tyg. (mam wrażenie, że w rzeczywistości jest większy hehehehe, a przynajmniej cięższy hehehe)
Lena83, konwalianka, momo1009, choco, Anuśka, smarta, Anastazjaaa, beszka, LaRa, justta, Kropka_1, Nieukowa, Arienna, Blondik, Krokodylica, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Aaaaaaaa jaki cudowny brzusioooooo
Malenq lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Piękny brzusio Malenq
Rany, ale mnie chandra własnie dopadła, pojawiła się z niczego... tematyka: moje małżeństwo i to jak z biegiem czasu opadają emocjeMalenq, Lena83 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:Piękny brzusio Malenq
Rany, ale mnie chandra własnie dopadła, pojawiła się z niczego... tematyka: moje małżeństwo i to jak z biegiem czasu opadają emocje
Momo a co sie staje z tymi emocjami?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
łaaaaa ale fajny brzucho.. ale Ty szczupła jesteś mój to będzie pod warstwą tłuszczu
własnie eksplodowały mi pikle, no i spróbowałam jednego (z chili i miodem) wypaliło mi twarz..Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
-
Właśnie niewiele sie z nimi teraz dzieje między nami
. Brakuje spontaniczności, wiecie co mam na mysli.. wolałabym żeby nasze dziecko nie musiało być owocem chłodnej kalkulacji kiedy i jak się kochać żeby zadziałało. Choć wiadomo, trzeba było o tym myśleć na jakieś 8 lat temu, teraz nie ma co wybrzydzać.. choć to nie chodzi tylko o starania, tylko o nas.
Kurde, nie wiem co jest ze mna, siedzę teraz i ryczę z lapem na kolanach
Nawet liczba postów jest przeciwko mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 20:28
********Gang 18+********
Momo rozumiem chyba co masz na myśli. U nas opadły ale teraz znowu wiele wróciło. Najlepiej jest zaplanować wyjazd tylko we dwoje, wylaczyc telefon i pogadac. Tak żebyście sobie przypomnieli dlaczego powiedzieluscie tak
momo1009, Kropka_1 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************