X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm ciekawe z tym abonamentem, muszę poszukać czy coś takiego w moim mieście jest.

**********************Gang 18+***********************
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Tak, własnie kompleksową opiekę w ciąży też bym miała, czy szkołę rodzenia to nie wiem. Niestety żadnych badań, które mogłyby pomóc w szukaniu przyczyn niepłodności.
    Ok, pakiet to pakiet, ale ja głównie postawą tej ginki jestem zdegustowana. Potraktowała mnie trochę jakbym chciała ich naciągnąć na badania które mi się nie należą, a ja zwyczajnie nie wiedziałam, że tak jest :/

Kurcze rzeczywiscie niefajne..
    Ja szczerze z Lux-Medu korzystam już 2 lata i wszyscy we Wrocławiu dla mnie byli z lekarzy tak mili i biegali, że zawsze czułam się bardzo zaopiekowana...

Nie chcaiło mi sie czytać całego pakietu ale mam np w pakiecie masę róznych badań hormonalnych .. wiec to zalezy ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 18:30

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Krakowie, niestety coraz więcej osób narzeka na poziom usług. Ja akurat poza tą jedną wizytą nie mam złych doświadczeń.
    Moze to jest też tak, że większe firmy indywidualnie negocjują co zawierają pakiety dla pracowników. O ile zależy im żeby pracownik i jego rodzina była zdrowa, o tyle niekoniecznie żeby się rozmnażała, to dla pracodawcy raczej kłopot ;)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do LuxMedu - miałam abonament tam przez dłuższy czas i spokojnie wszystkie badania lekarz mi robił w ramach abonamentu - usg, hormony, stymulacja owulacji... Miałam pakiet Magnolia i tak sie zlożyło, że nigdy za nic nie płaciłam (no chyba, że badania, które sama sobie chciałam zrobić). Tak czy siak jakoś usług bardzo się tam pogorszyła więc abonament mi sie skończył z końcem sierpnia i juz nie przedłużam ;-)

A co do monitoringu - jesli w poblizu was jest InviMed to sprawdzcie, ja tam chodze i za monitoring cyklu zapłaciłam 120zł - za wszystkie wizyty! 16 sierpnia zapłaciłam i do 16 wrzesnia mogę chodzić i nie płacę już ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 18:50

momo1009, Malenq lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia dzięki za informacje, będę szukać :)

livia30 lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jako pracownik 50% zniżki w jednym molochu, ale i tak płacić trza...
    do ginka prowadzącego będę łazić prywatnie, ale go poproszę co by badania zlecał jednak przez nfz.. bo ileż można płacić

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • smarta Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypadła mi dziś ostatnia mozliwa wizyta u lekarza. Chyba zadzwonie jutro do invimedu

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    witam kochane ja po wizycie kontrolnej, wszystko jest ok, mam czekać na pierwszy okres, a następnie mogę wznowić starania :)

To swietna wiadomosc :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Specjalnie dla Kotki: oto ja w 22 tyg. (mam wrażenie, że w rzeczywistości jest większy hehehehe, a przynajmniej cięższy hehehe)
    bfd8c34216923f22med.jpg

Lena83, konwalianka, momo1009, choco, Anuśka, smarta, Anastazjaaa, beszka, LaRa, justta, Kropka_1, Nieukowa, Arienna, Blondik, Krokodylica, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaa jaki cudowny brzusioooooo <3

Malenq lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny brzusio Malenq :)

Rany, ale mnie chandra własnie dopadła, pojawiła się z niczego... tematyka: moje małżeństwo i to jak z biegiem czasu opadają emocje

Malenq, Lena83 lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • choco Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzuszek :-D nie wygląda na duży :-D
    Sprawdziłam i nie znalazłam w okolicy żadnej kliniki z abonamentem :/

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco!!!!!!!!!!!!! jak to??? nie znalazłaś???

ech ale w rzeczywistości naprawdę rośnie bardzo szybko ;)

choco lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Piękny brzusio Malenq :)

Rany, ale mnie chandra własnie dopadła, pojawiła się z niczego... tematyka: moje małżeństwo i to jak z biegiem czasu opadają emocje

Momo a co sie staje z tymi emocjami?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo ????

• zgredka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łaaaaa ale fajny brzucho.. ale Ty szczupła jesteś mój to będzie pod warstwą tłuszczu

własnie eksplodowały mi pikle, no i spróbowałam jednego (z chili i miodem) wypaliło mi twarz..

Malenq, Arienna lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq.... Ja nie mogę.... Wzruszyłam się :) Piękniutki brzusio :) Oj ja też już taki chcę :D Super super :)

Malenq lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie niewiele sie z nimi teraz dzieje między nami :/. Brakuje spontaniczności, wiecie co mam na mysli.. wolałabym żeby nasze dziecko nie musiało być owocem chłodnej kalkulacji kiedy i jak się kochać żeby zadziałało. Choć wiadomo, trzeba było o tym myśleć na jakieś 8 lat temu, teraz nie ma co wybrzydzać.. choć to nie chodzi tylko o starania, tylko o nas.

Kurde, nie wiem co jest ze mna, siedzę teraz i ryczę z lapem na kolanach

Nawet liczba postów jest przeciwko mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 20:28

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    własnie eksplodowały mi pikle, no i spróbowałam jednego (z chili i miodem) wypaliło mi twarz..
    Teraz to się trochę uśmiechnęłam przez łzy :)

********Gang 18+********
  • smarta Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo rozumiem chyba co masz na myśli. U nas opadły ale teraz znowu wiele wróciło. Najlepiej jest zaplanować wyjazd tylko we dwoje, wylaczyc telefon i pogadac. Tak żebyście sobie przypomnieli dlaczego powiedzieluscie tak

momo1009, Kropka_1 lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
‹‹ 1868 1869 1870 1871 1872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ