X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo: u mnie też tak było przez to całe staranie, a w między czasie raz było spontanicznie i wyszło ;)..
    ale wiem, że to nieco głębszy problem, a nie tylko w kontekście starania...

momo1009 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Smartuś, jest pewnie tak jak mówisz i tak powinnismy zrobic.

Najgorsze to znać teorię a i tak nie mieć wpływu na to, że ona czasem nie działa. Nie wiem, moze się jakiś kryzys zbliża który do tej pory znalam z filmów

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • choco Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    choco!!!!!!!!!!!!! jak to??? nie znalazłaś???

ech ale w rzeczywistości naprawdę rośnie bardzo szybko ;)

No nie znalazłam. Tzn. jest Damian ale jakiś ubogi pakiet mają. A może źle szukałam. Jutro jeszcze poszukam.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo skarbie, a TY myślisz, że u mnie po 8 latach był spontan??? kochanie, jak ja bardzo Cię rozumiem, mój małż żeby to przeczytał to byłby pewien na 100% że to ja pisałam....często miałam takie myśli jak Ty....jejku skarbie...
    ale zamiast "tamtego" spontanu, mam "buziak w czółko" itp.

zgredka ooo matulu...jak to eksplodowały? hehehe mojej mamie któregoś roku wybuchły słoiczki ze szczawiem heheheh cała kuchnia była do "lekkiego remontu", bo do sufitu nawet się poprzyklejało heheh

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Momo: u mnie też tak było przez to całe staranie, a w między czasie raz było spontanicznie i wyszło ;)..
    ale wiem, że to nieco głębszy problem, a nie tylko w kontekście starania...
    O właśnie, właśnie.
    Miałam 2 podejścia żeby tu jeszcze coś napisać, ale kasowałam, nic mądrego mi teraz do łowy nie przychodzi

Dzięki że jesteście!

********Gang 18+********
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no szukałam w szufladzie budyniu albo kaszy manny (nie mogąc się zdecydować) i nagle słyszę za sobą syczenie, patrzę, a wokół jednego ze słoików robi się mokra plama..
    więc dzwonię do mamy i co robić (bałam się, że może mnie o zabić)
    no i wzięłam przykryłam ręcznikiem i do wanny :) i tam już mogło się dziać wszystko, bo jest przed remontem, kuchnia jest nowiusia i zabiłabym za plamy na suficie

Malenq, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kochane za słowa wsparcia ;)

Anuśka wrote:
    Bardzo się cieszę że wszystko ok i że nie ma żadnych powikłań :) A Jak się czujesz? Masz już siłę się starać znowu?
    kochana czuję taką pustkę w związku iż nie jestem w ciąży, że chcę jak najszybciej znów w niej być - bardzo chcę dzidziusia i teraz już wszystko musi być dobrze ;)

Anuśka, justta, Nieukowa, konwalianka, Blondik, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleng cudny brzusio

Tamka a co u ciebie? Mam sentyment do Twojej ciąży, ponieważ miałyśmy ten sam termin porodu i patrząc na twój suwaczek myślę o moim maluszku ;)

Tamka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    momo skarbie, a TY myślisz, że u mnie po 8 latach był spontan??? kochanie, jak ja bardzo Cię rozumiem, mój małż żeby to przeczytał to byłby pewien na 100% że to ja pisałam....często miałam takie myśli jak Ty....jejku skarbie...
    ale zamiast "tamtego" spontanu, mam "buziak w czółko" itp.

zgredka ooo matulu...jak to eksplodowały? hehehe mojej mamie któregoś roku wybuchły słoiczki ze szczawiem heheheh cała kuchnia była do "lekkiego remontu", bo do sufitu nawet się poprzyklejało heheh

Dokładnie Malenqa, jest dokładnie jak piszesz... Dziękuję :*
    Absurd, ale wczoraj na przykład miałam żal do męża że wracając od znajomych z urodzin, kiedy to ja wracałam w dobrym humorze po winku a on prowadził), w żaden sposób tego nie "wykorzystał". No, kiedyś było(by) inaczej.

Wogole to chyba poukrywam na wykresie serduchowania, bo mi wstyd, że są ostatnio takie właśnie skumulowane w okolicach owulacji

Malenq lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • smarta Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo my jesteśmy 10 lat razem, różnie bywało. Nawet do tego stopnia że nie mogłam patrzeć na niego, słuchać go ani nawet oddychać tym samym powietrzem. Ale zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i oboje uswiadomilismy sobie czemu jestesmy razem. Z namiętnością bywa różnie, przetrzymanie ze dwa tygodnie zazwyczaj pomaga (dziś np @ się skończyła i pewnie sie na siebie rzucimy ;)) ale często po prostu ciesze się tym że jest obok i nic mi więcej nie potrzeba ;)

momo1009, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana .... i tego Ci życzę, zdrowej i spokojnej ciąży..i wierzę w to, że tak będzie....

Zgredko no to miałaś przeżycia...

Momo wiedz, że wiem o czym piszesz... :*

momo1009, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjo, jestem pod wrażeniem Twojej siły..

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Dokładnie Malenqa, jest dokładnie jak piszesz... Dziękuję :*
    Absurd, ale wczoraj na przykład miałam żal do męża że wracając od znajomych z urodzin, kiedy to ja wracałam w dobrym humorze po winku a on prowadził), w żaden sposób tego nie "wykorzystał". No, kiedyś było(by) inaczej.

Wogole to chyba poukrywam na wykresie serduchowania, bo mi wstyd, że są ostatnio takie właśnie skumulowane w okolicach owulacji
    Momo wcale się nie kryj z serduchami, u nas jest dokładnie tak samo... W zeszłym cyklu poszliśmy na "Krokodylicę" w tej desperacji równo prawie cały cykl bylo co drugi dzień, ale i ttak nic z tego więc teraz wracamy do swoich parametrów czyli kilku serduszek w cyklu :) No i to oczywiście w okolicach owulki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo a ja myślę, że nie rzucił się na Ciebie, bo chciał żebyś się wyspała hehehe, smarta ma rację kochanie ... ;* i nie ukrywaj serduch....wiadomo, w tych dniach mają być skumulowane przecież:) a po maratonie to i nawet "casanova" by chciał odpocząć...buziaki i nie płacz już ;* pamiętaj, że ZAWSZE wschodzi słońce:)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    dzięki kochane za słowa wsparcia ;)

kochana czuję taką pustkę w związku iż nie jestem w ciąży, że chcę jak najszybciej znów w niej być - bardzo chcę dzidziusia i teraz już wszystko musi być dobrze ;)
    To trzymam kciuki :) Musi być dobrze :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kochane:*
    No my też Smarta 10 lat razem i też wiele ze sobą przeszliśmy.
    Pewnie nie odkrywam ameryki, ze o związek trzeba dbać codzień, wręcz walczyć żeby czegoś nie zatracić. Na pewno jest w tym wszystkim sporo mojej winy, ja się szybko poddaję jak coś nie wychodzi i wpadam w błędne koło (dołuje się tym, że się szybko poddaje i poddaję, bo jestem zdołowana itd).
    :(
    Pójdę sobie teraz jeszcze pobeczeć trochę w ciemny kąt. Trzymajcie się i dzięki raz jeszcze za wsparcie, bardzo mi pomogłyście! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 21:00

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia, Malenqa przeczytałam jeszcze co napisałyście i mi się micha cieszy :) Dobra, nie ukrywam! :)

Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki wam kochane - wszystkim razem i każdej z osobna

Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo ja też tak mam: stwierdzam w pewnym momencie, że jakoś się oddalamy, zaczynam się w tym zapętlać, potem sama postanawiam się oddalić i tak się oddalam, aż mi przejdzie ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki .. zniknelam bo maz przyjechal i pojechalismy na zakupy zebym ładnie wygladala na spotkaniu biznesowym :P
    a co :D niech teraz zaplaca mi za nowe friko, ubranie itp itd :D

wiecie co .. chyba mnie cos bierze dzis mialam stan podgoraczkowy..niby teraz juz nie.. tylkow poludnie mialam 37 a teraz 36,3 za to tam na dole mam pozar 37,97 <wow> tego jeszcze moja piczka nie przetestowala :P
    to chyba z wrazen ;P

ma sporo do nadrobienia ale to wszytsko wina meza wygral dzie s w totaka 100 zl :P i zafundowal zonie ubranko :D

justta, momo1009, Arienna, Arienna lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1869 1870 1871 1872 1873 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ