My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko, to życzę byśmy ryczały możliwie jak najszybciej
Nieukowa, przyznam, że trochę podpisuję się pod tym co napisałaś.. Mam obawy na polu zawodowym, jak to ewentualnie będzie, jak zareagują.. akurat jestem w sytuacji gdzie nie ma kto mnie zastąpić, wyłączna odpowiedzialnośćBoje się, że usłyszę, że to niepoważne z mojej strony, ale cholera, jak się temu poddam to nigdy nie będzie dobrego momentu. Tyle osób, które miały te same wahania mówią: głupiaś Ty! Zapamiętaj, że w pracy potem nikt tak się nie będzie certolił i trzeba być trochę samolubną.
A zatem próbuję wdrażać nieśmiało plan... Potem będę się martwić co dalejKrokodylica, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Biedroneczko, to życzę byśmy ryczały możliwie jak najszybciej
Nieukowa, przyznam, że trochę podpisuję się pod tym co napisałaś.. Mam obawy na polu zawodowym, jak to ewentualnie będzie, jak zareagują.. akurat jestem w sytuacji gdzie nie ma kto mnie zastąpić, wyłączna odpowiedzialnośćBoje się, że usłyszę, że to niepoważne z mojej strony, ale cholera, jak się temu poddam to nigdy nie będzie dobrego momentu. Tyle osób, które miały te same wahania mówią: głupiaś Ty! Zapamiętaj, że w pracy potem nikt tak się nie będzie certolił i trzeba być trochę samolubną.
A zatem próbuję wdrażać nieśmiało plan... Potem będę się martwić co dalej -
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wino już się chłodzi i czeka na @
U mnie do @ nie doczekalo. Otworzylam wczesniej bo mnie tak brzuch bolal i wypilam kieliszek pysznego bialego zimnego wina. Na nastepny dzioen zrobilam test i bylam w ciezkim szokuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 15:36
Arienna, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
ja caly dzien pracuje
dzis dzwonililekarze czy bede chciala porozmawiac o powrocie do wspolpracy
alez mi ego poskoczylo
Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:no własnie papryczkę dałam wcześniej..
dalsze kęsy okazały się już lepsze...
w ogóle dziś się dobrze czuję i zaczynam myśleć, że to źle..
Nie dogodzisz ;P
Ale wiem o czym mowisz. Ja codzienie upewniam sie ze mnei jeszcze cycki bola
Dobra, spadam do domu i sie chyba walne do lozia troche. Wieczorem idziemy cwiczyc nasz taniec!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 16:04
-
PsotkaKotka wrote:U mnie do @ nie doczekalo. Otworzylam wczesniej bo mnie tak brzuch bolal i wypilam kieliszek pysznego bialego zimnego wina. Na nastepny dzioen zrobilam test i bylam w ciezkim szoku
-
Wrrrrrr właśnie dzwoniłam do mojej ginki dopytać o koszt monitoringu cyklu. Za każdą wizytę trzeba zapłacić 110 zł. Czyli co najmniej 3 wizyty to 330 zł. Kurcze zanim ja zajde w tą ciąże to zbankrutuje.
Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************