My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:tu link dla tych, ktore nie widzialy : http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/przemek-kossakowski-rodzil-jak-to-mozliwe,141091.html
**********************Gang 18+***********************
-
MOMO, ja też właśnie widzę trochę większe u siebie wyciszenie i spokój.. Marzenia są oczywiście niezmiennie silne, ale emocje jakby bardziej okiełznane.
BLONDIK, zaskakujesz postawą, pozytywnie! Niech się dzieje dobre dla Ciebie dziewczyno!
MALENQ dzięki za kciuki, wyniki odbiorę pewnie w piątek, zobaczymy co w nich mądrego będziemomo1009 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Arienna a widzisz....
trzeba wierzyć w ludzi:)
a tak baj de łej, przez to wszystko nawet nie zauważyłam ze rozbiłam 1900 ........... CZEKAM NA NAGRODĘMalenq, Nieukowa, Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Dzięki LaRa za link, oględnełam sobie. Ale myślałam, że będzie mozna wszystkie materiały z odcinka obejrzeć a tu tylko wybrane
-
Arienna wiem
Mialam na myśli materiały z DDTVN. Można obejrzeć niektóre fragmenty programu DDTVN ale nie wszystkie.
Muszę się nauczyć nagrywać na anszym dekoderze, bo jest taka funkcja ale nie umiem jej obsługiwać jeszcze.**********************Gang 18+***********************
-
cały program ma byc dzisiaj o 22:00 na TTVchoco wrote:Dzięki LaRa za link, oględnełam sobie. Ale myślałam, że będzie mozna wszystkie materiały z odcinka obejrzeć a tu tylko wybrane
-
a ja sie rozmarzyłam a jak przeczytałam co napisałam nam kropka to sie wzruszyłam
Czuje jakiś spokój w środku i widze ze małż tez jakoś inaczej teraz nie wiem mam nadzieje ze ten spokój bedzie zakonczony euforia i radością
http://allegro.pl/14-cz-posciel-baldachim-rozek-przybornik-falbanka-i4542063760.html
o takie cuda sobie ogladamKropka_1 lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:Arienna, masz bardzo ładny wykres;)
ps. zważywszy ze coś mnie @-powo brzuch zaczął pobolewaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 14:11
-
Biedroneczka83 wrote:http://allegro.pl/14-cz-posciel-baldachim-rozek-przybornik-falbanka-i4542063760.html
o takie cuda sobie ogladam -
Hejka kochane u nas dalej pada, pogoda jesienna, mżawka
Blondik ja miałam na wypisie napisane puste jajo płodowe, miałam poronienie chybione, czyli zatrzymane, sztucznie wywoływane tak jak ty tabletkami, lekarka tłumaczyła, że zarodek przestał się rozwijać i się wchłonął i dlatego puste jajo zostało, albo wogóle się nie rozwinął od początku, byłam w 6tc. Jesteś silną kobietą, jeżeli masz taką potrzebę pogrzebu to zrób to, masz takie prawo, tule Cię mocno
Ja podchodzę do ciąży podobnie jak Krokodylek, cieszę się każdym dniem
Teraz mam fazy na parówki jak nigdy nie jadłam to teraz codziennie muszą byćale kupuję takie 90% mięsa więc są ok
Miłego dnia laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 14:09
Malenq, Blondik, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:ale czad, ta biała w baranki jest fajna, szkoda ze nie ma wsród nich czarnej owieczki
wicie jakos taka rozczulona jestem ostatnio oglądałam rzeczy małej stry album i nawet jak robiłam porządki to znalazłam malusi kaftanik i se pobuczałam
Arienna lubi tę wiadomość
-
powiem wam ja tez cieszyłam sie ciążą wiadomo był stresik do 12tc był dupak bo plamiłam ale po 12tyg zaczęła żyć pełną piersią i cieszyć sie na maksa wierzyć ze bedzie dobrze i z każdym kolejnym USG cieszyła sie bardziej
najbardziej ucieszyła mnie reacja rodziców i tesciów jak im powiedzielismy bo oni mysleli ze to pocatek a to juz leciał 13 tydzienLena83, Kropka_1, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko, my też nie przestajemy marzyć
Tym bardziej, że czekamy dopiero na pierwszego dzidziusia! Więc emocje momentami szaleją, szczególnie w chwilach, które spędzamy z bliskimi, którzy tulą takie cuda rozkoszne!
Jestem mega emocjonalna więc niedużo mi potrzeba by się wzruszać jak część z WasAż się boję co będzie jak się pokażą dwie krechy...
Arienna lubi tę wiadomość
-
Ja poprzednio, mimo że staraliśmy się prawie rok, gdy już zobaczyłam II kreski, bałam się i w ogóle do 6tc nie miałam pozytywnych uczuć- tylko strach co powiedzą w pracy i czy ja na pewno tego dziecka chcę
Taka schiza - przecież wcześniej ryczałam co miesiąc jak bóbr że się nie udaje
Teraz chyba zacznę od ryczenia ze szczęścia i skakania pod sufitTaką mam nadzieję
I mąż chyba też się bardziej ucieszy... tylko żeby w końcu sie udało!
Krokodylica, justta, konwalianka, Kropka_1, Anuśka, Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a ja sie rozmarzyłam a jak przeczytałam co napisałam nam kropka to sie wzruszyłam
Czuje jakiś spokój w środku i widze ze małż tez jakoś inaczej teraz nie wiem mam nadzieje ze ten spokój bedzie zakonczony euforia i radością
http://allegro.pl/14-cz-posciel-baldachim-rozek-przybornik-falbanka-i4542063760.html
o takie cuda sobie ogladam
Hehehehe ale synchronizacja! Właśnie oglądałam te same aukcje tego samego sprzedawcy!!!! Chyba zamówię od niego na innej aukcji cały komplet łóżeczko + całe wyposażenie. -
Arienna wrote:ale czad, ta biała w baranki jest fajna, szkoda ze nie ma wsród nich czarnej owieczki
nakupiłam też takich książeczek biało czarnych i czarno - białych - dla mnie czad, będzie dla nexta:)
Arienna, Blondik lubią tę wiadomość