WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropuś:) 3mam kciuki za dobre wyniki:)

Arienna a widzisz....:P trzeba wierzyć w ludzi:)

Kropka_1 lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    tu link dla tych, ktore nie widzialy : http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/przemek-kossakowski-rodzil-jak-to-mozliwe,141091.html
    Dzięki LaRa za link, oględnełam sobie. Ale myślałam, że będzie mozna wszystkie materiały z odcinka obejrzeć a tu tylko wybrane :(

**********************Gang 18+***********************
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOMO, ja też właśnie widzę trochę większe u siebie wyciszenie i spokój.. Marzenia są oczywiście niezmiennie silne, ale emocje jakby bardziej okiełznane.

BLONDIK, zaskakujesz postawą, pozytywnie! Niech się dzieje dobre dla Ciebie dziewczyno!

MALENQ dzięki za kciuki, wyniki odbiorę pewnie w piątek, zobaczymy co w nich mądrego będzie ;)

momo1009 lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Arienna a widzisz....:P trzeba wierzyć w ludzi:)
    fakt.... ale nie powiem nie jest łatwo :P
    a tak baj de łej, przez to wszystko nawet nie zauważyłam ze rozbiłam 1900 ........... CZEKAM NA NAGRODĘ :P

Malenq, Nieukowa, Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Dzięki LaRa za link, oględnełam sobie. Ale myślałam, że będzie mozna wszystkie materiały z odcinka obejrzeć a tu tylko wybrane :(
    ten odcinek Kossakowskiego będzie dziś wieczorem na TTV i będzie cały odcinek jak się biedny Przemko meczy "rodząc" :P

ewebii4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna, masz bardzo ładny wykres;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • choco Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wiem :-)
    Mialam na myśli materiały z DDTVN. Można obejrzeć niektóre fragmenty programu DDTVN ale nie wszystkie.
    Muszę się nauczyć nagrywać na anszym dekoderze, bo jest taka funkcja ale nie umiem jej obsługiwać jeszcze.

**********************Gang 18+***********************
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cały program ma byc dzisiaj o 22:00 na TTV
    choco wrote:

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie rozmarzyłam a jak przeczytałam co napisałam nam kropka to sie wzruszyłam
    Czuje jakiś spokój w środku i widze ze małż tez jakoś inaczej teraz nie wiem mam nadzieje ze ten spokój bedzie zakonczony euforia i radością
    http://allegro.pl/14-cz-posciel-baldachim-rozek-przybornik-falbanka-i4542063760.html

o takie cuda sobie ogladam :)

Kropka_1 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Arienna, masz bardzo ładny wykres;)
    Dziękuję kochanie, ale nie nastawiam się, takie ładne wykresy już miałam a jak pisałam wcześniej jestem święcie przekonana że nic z tego w tym cyklu nie będzie, nie wiem czemu ale jakoś tak czuję, wiem dużo z dziewczyn mi mówiło że tez tak miało i to był TEN cykl, ale wolę się nastawiać negatywnie więc trwam z uporem :P

ps. zważywszy ze coś mnie @-powo brzuch zaczął pobolewać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 14:11

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    http://allegro.pl/14-cz-posciel-baldachim-rozek-przybornik-falbanka-i4542063760.html

ale czad, ta biała w baranki jest fajna, szkoda ze nie ma wsród nich czarnej owieczki :D

ewebii4.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane u nas dalej pada, pogoda jesienna, mżawka

Blondik ja miałam na wypisie napisane puste jajo płodowe, miałam poronienie chybione, czyli zatrzymane, sztucznie wywoływane tak jak ty tabletkami, lekarka tłumaczyła, że zarodek przestał się rozwijać i się wchłonął i dlatego puste jajo zostało, albo wogóle się nie rozwinął od początku, byłam w 6tc. Jesteś silną kobietą, jeżeli masz taką potrzebę pogrzebu to zrób to, masz takie prawo, tule Cię mocno

Ja podchodzę do ciąży podobnie jak Krokodylek, cieszę się każdym dniem ;-)
    Teraz mam fazy na parówki jak nigdy nie jadłam to teraz codziennie muszą być ;-) ale kupuję takie 90% mięsa więc są ok

Miłego dnia laseczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 14:09

Malenq, Blondik, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+

Wysłany: 3 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ale czad, ta biała w baranki jest fajna, szkoda ze nie ma wsród nich czarnej owieczki :D
    dokładnie o tej pomyslałam :) wicie jakos taka rozczulona jestem ostatnio oglądałam rzeczy małej stry album i nawet jak robiłam porządki to znalazłam malusi kaftanik i se pobuczałam

Arienna lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ja ostatnio robiłam porządki i układałam ubranka dla dzidzi i są takie do schrupania normalnie ;-) to się nie dziwię

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+

Wysłany: 3 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam ja tez cieszyłam sie ciążą wiadomo był stresik do 12tc był dupak bo plamiłam ale po 12tyg zaczęła żyć pełną piersią i cieszyć sie na maksa wierzyć ze bedzie dobrze i z każdym kolejnym USG cieszyła sie bardziej :)
    najbardziej ucieszyła mnie reacja rodziców i tesciów jak im powiedzielismy bo oni mysleli ze to pocatek a to juz leciał 13 tydzien

Lena83, Kropka_1, Malenq, justta lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, my też nie przestajemy marzyć :) Tym bardziej, że czekamy dopiero na pierwszego dzidziusia! Więc emocje momentami szaleją, szczególnie w chwilach, które spędzamy z bliskimi, którzy tulą takie cuda rozkoszne!

Jestem mega emocjonalna więc niedużo mi potrzeba by się wzruszać jak część z Was :) Aż się boję co będzie jak się pokażą dwie krechy...

Arienna lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

Wysłany: 3 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka ja wiem ze jak sie uda to sie porycze ze szczęścia na bank i małż też bo on teraz tak jakoś bardziej dojrzale podchodzi do starań

Nieukowa, Kropka_1 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprzednio, mimo że staraliśmy się prawie rok, gdy już zobaczyłam II kreski, bałam się i w ogóle do 6tc nie miałam pozytywnych uczuć- tylko strach co powiedzą w pracy i czy ja na pewno tego dziecka chcę :) Taka schiza - przecież wcześniej ryczałam co miesiąc jak bóbr że się nie udaje :P

Teraz chyba zacznę od ryczenia ze szczęścia i skakania pod sufit :) Taką mam nadzieję :D I mąż chyba też się bardziej ucieszy... tylko żeby w końcu sie udało!

Krokodylica, justta, konwalianka, Kropka_1, Anuśka, Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    a ja sie rozmarzyłam a jak przeczytałam co napisałam nam kropka to sie wzruszyłam
    Czuje jakiś spokój w środku i widze ze małż tez jakoś inaczej teraz nie wiem mam nadzieje ze ten spokój bedzie zakonczony euforia i radością

Hehehehe ale synchronizacja! Właśnie oglądałam te same aukcje tego samego sprzedawcy!!!! Chyba zamówię od niego na innej aukcji cały komplet łóżeczko + całe wyposażenie.

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ja podczas ciąży z Tymkiem naczytałam się, że przez pierwsze 4 m-ce dzieci widzą rozmazany obraz,a później się wyostrza, ze widzą tylko czerń i biel i kupiłam właśnie pościel białą w czarne pszczółki, białą w czarne owieczki właśnie - fajnie się to pierze, kolory się nie zmywają :P nakupiłam też takich książeczek biało czarnych i czarno - białych - dla mnie czad, będzie dla nexta:)

Arienna, Blondik lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1865 1866 1867 1868 1869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ