My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobilam Wasze wczorajsze posty,siedze w pracy i sie nudze, wiec weszlam zobaczyc co u Was. Ładnie tu kolorowo z nowymi awatarkami.
Dziewczynki moj prawie Mezus ma o 9 badanie nasienia, stresuje sie bardzo wynikami, pierwsze powinny byc juz po godzinie... Trzymajcie kciuki.
Krokodylku-juz po Wszystkim. Gratuluję zamazpojscia :-*Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
chmurreczkaa wrote:Nadrobilam Wasze wczorajsze posty,siedze w pracy i sie nudze, wiec weszlam zobaczyc co u Was. Ładnie tu kolorowo z nowymi awatarkami.
Dziewczynki moj prawie Mezus ma o 9 badanie nasienia, stresuje sie bardzo wynikami, pierwsze powinny byc juz po godzinie... Trzymajcie kciuki.
Krokodylku-juz po Wszystkim. Gratuluję zamazpojscia :-*
Trymam kciuki z wyniki.
I dziękuję :* -
Chmureczka trzymam kciuki i się solidaryzuję bo mój ma dzisiaj posiew nasienia
a wyniki super szybko! my 7 dni czekaliśmy...
Anuśka, gratuluję, dla mnie jest to badanie nieosiągalneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 09:54
-
Tamka jak chodzi o mnie, to ja biegnę dalej. Jak w tym cyklu się nie uda idę na HSG. Postanowione. Po wyniki pojedziemy z Mężusiem razem. Strasznie się stresował przed badaniem, ale "spultał się" na szczęście szybko Martwił się tylko czy wystarczy nasienia na badanie bo było malutko... Miał poczekać na wyniki, ale nie mógł wytrzymać w tej klinice i pojedziemy po nie razem popołudniu. Przed oddaniem nasienia zadzwonił jak już był w tym pokoiku i prawie się popłakał do telefonu. Matko, żeby tylko te wyniki były w miarę ok, bo drugi raz będę go miała ciężko namówićRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
no to ciężkie przeżycie dla faceta jest... mój jak był na oddaniu nasienia do badania to też ciężko to przeżył i też się martwił, że za mało ale było akuratnie teraz, za drugim razem, już tak nie przeżywał, miał wprawę, hehe wyniki za tydzień kurka wodna, dlaczego to tyle trwa
daj znać chmurka po południu co tam Wam wyszło
eh, to ja też zrobię to hsg w przyszłym cyklu, jeśli w tym nie wyjdzie, ale musi! nie zgadzam się, żeby nie wyszło!chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Tamka, musi nam wyjść przecież!!! Nie widzę tu innej opcji!!! Po wyniki jedziemy popołudniu, myślę, że nie wcześniej niż po 16tej, ale też musimy do weterynarza skoczyć (kolejny obcy się przypałętał, zanim obroża zaczęła działać) i do mechanika bo hamulce siadają Trzymaj kciuki, szkoda, że u Ciebie tak długo karzą czekać.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
wklejam swoje wyniki bo nie chce mi się przepisywać wyglądają ok, te jakieś tam drobne odchyły w morfologii mnie nie martwią bo mi kiedyś lekarka tłumaczyła, że to zależy od pobranej próbki krwi i takimi drobiazgami nie ma się co przejmować
ale hormonki wyglądają chyba ok..?
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/wynikibada1440_zps239f7063.jpg
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/wynikibada1440_2_zps7d571fc4.jpg -
hejka
wyniki Tamka super
co do oddawania nasienia to mój też się strasznie stresował, ale zeszło szybko i wyszło wszystko ok ale robił to badanie prawie rok temu, więc może czas powtórzyć tak jak moje hormony, które były gites a dzidzi dalej brak. Jednak moja gin nie kwapi się do skierowania mnie raz jeszcze na badania...Tamka lubi tę wiadomość