My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień doby, a raczej doby wieczór
Nena, gówniaro, sto lat! zdrówka dla Ciebie i potomka!
ale drineczka to ja poproszę innego... moja awersja do ogórków jest chyba powszechnie znana...i nie mija...
justta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Momo napisz gdzie u nas na grzyby mozna isc
Byliśmy raz w puszczy niepołomickiej i nawet coś tam udało się znaleźć. Inni wychodzili z pełnymi koszami. Za to ostatnio S przejeżdżał przez las w okolicach Rajbrotu (to za Gdowem), zatrzymał się na siku, i wrócił do auta z 4 prawdziwkami********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle sie prxelenilam caly dzien. Od 15 leze z ksiazka i zupelnie nic nie robie. Sprawdzilam z ciekawosci tempke. Nie wiedzialam ze od lezenia tak moze rosnac
37,55
Szyjka zamknieta na amen. Mam nadzieje ze nie bede musiala po tych lekach czekac.dlugo na @ -
Blondik- zapewne chodzi o dobrze przerwaione jedzenie
ja na trocheogladam mam ntalent
ciekawa jestem co wymodza ludzie
-
Nenus wszystkiego najlepszego, 100 lat i spełnienia marzeń
Niedawno wróciłam z ogródka, przez 6 h spuszczalismy wodę z basenu, a ubyło dopiero 5 cm ;( jutro kolejny dzień walki z wodapiesiulek moj padł już w windzie, a teraz śpi jak zabity i nic go nie rusza...
Wieczór z tv, najpierw Mam Talent a pózniej Twoja twarz brzmi znajomo na Polsacie. Dla tych, które tego nie widziały, polecam! Mozna sie pośmiaćNenaaa, choco lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam piosenkę Hallelujah Cohena w rożnych aranżacjach, ale to co zrobił ten chlopaczek to mistrzostwo!!!! Rycze do tej pory
Zgredka, każdy ogląda to co lubi :pCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny