My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNenuś "Uważnych oczu, które dostrzegą sprawy życia codziennego, takich uszu, które wyłowią wszelkie przemilczenia, takich rąk, które będą zawsze chętne do pomocy, mądrych słów wypowiedzianych we właściwym momencie, kochającego serca, któremu pozwolisz poprowadzić się przez życie, aby tam, gdzie Ty, była miłość."
Oraz dużo dużo zdrówka, spokojnej ciąży, lekkiego porodu, a "PO" szybkiego powrotu do formy:)
Wszystkiego naj naj naj najlepszego skarbie:)Nenaaa lubi tę wiadomość
-
noo nie powiem zdziwilomnie szczegolnie ze przy pierwszej rozmowie gadalam z nimi i powiedzialam ze aktualnie jestesmy w trakcie kuraji do in vitro . bo oni wiedzieli juz wczesniej ze sie staramy, nie powiedzialam dokladnie o co chodzi..ale o dziwo jeden z tych lekarzy wlasnie zaproponowal mi ze jak cos da mi namiary na specjalistow .. i ze na penwo sie uda .. i wtedy zaczlei mi mowil o umowie oprace.. zebym miala swidczenia wszytskie i macierzynski
a wszkole wiecie co wymyslili ze beda nam placic za wrzesien, pazdziernik, listopaed 10 stycznia
za grudzien styczen luty 10 kwietnia
za marzec kwiecien maj czerwiec 10 sierpnia -
Dzięki piękne raz jeszcze
Stawiam procenty dla staraczek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d4b10249a32.jpg
dla ciężarówek też mam super wypasionego drina
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4803b2c4b3fd.jpgjustta, Malenq, Anuśka, marnut, Czarnula87, Nieukowa, Blondik, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzupka zjedzodzna (barszcz ukraiński)
drugie danie w piekarniku, kurczak, ziemniaki, marchew, dynia, pietruszka, masło - a wszystko posypane ziołami, cebulką i czosnkiem:)
na deser malinki z serkiem homo:) i ostatni kawałek bounty (ostatnio mam "fazę" na kokos)
a do tego drink od Neny i rewelacja (co kojarzy się z rewolucją hehehe)
a placki z cukinii Aniu miałam kilka dni temu...mniammmmmmmmm smaczne były....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 15:17
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeszka - córka kończy w styczniu 3 lata a synek niedawno skończył 14m-cy. Maluchy
.
Właśnie zauważyłam, że mój nick w piśmie forumowym wygląda jak "MAMUT". Ubawiło mnie to. Widzisz Nenaaa, są starsze od Ciebie, nawet mamuty się tu znalazły
.
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Ale sobie dogadzasz Malen, mniam, smacznego
ale w weekendy to mniam, mniam...jutro zamierzam zrobić (jak wrócę z grzybów):
http://www.poezja-smaku.pl/drozdzowka-ze-sliwkami-i-makiem/
coby na poniedziałkowe śniadanie móc sobie zjeść ze szklanką mleka:)Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Teraz tak z doskoku, bo w trakcie mycia okien (kto myje okna o tej porze roku?) ale później podejmę wyzwanie przeczytania nadrobienia ostatnich 2 dni.
Widzę nowe twarze, witam Was serdecznie********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
justta wrote:Malenqa wbijam do Ciebie na te pyszności, ja na obiad zjadłam kaszkę na mleku hihi
hahahaha, przeczytałam kaszankę na mleku, ale tego to nawet ciaża by nie tłumaczyłajustta, Malenq lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Hejka, co tam u was? Ja dogorywam. Grzybki mega udane, w 3h nazbieralismy 2 kosze
. Potem trzeba bylo sprawic, wlaczyc suszenie, zrobic obiad i kompot ze sliwek...
Teraz ledwo zyje bo migreny dostalam i bola bebechy od @, wyleguje sie na trawniku w ogrodziejustta, Krokodylica lubią tę wiadomość