My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaRa - Ty się śmiej, ale jak pokazuje przykład beszki i mój - to Cię może czekać
. Z synkiem ciąża była spokojniejsza pod tym względem, ale córka dała mi się we znaki, że hej!
Kotka - proponuję już dziś wziąć wielki brystol, napisać sobie "w ciąży to normalne" i czytać codziennie rano. Bo to naprawdę najczęściej padający zwrot - i od lekarzy, i od kobiet, które ciążę już przechodziły. Cokolwiek by Cię niepokoiło - zmiany nastrojów, zmiany upodobań kulinarnych, reakcje organizmu - wszystko jest "normalne"... No i "panikujesz", to następny z ulubionych zwrotów. Całe szczęście w większości się te powiedzonka sprawdzają, gorzej jak lekarze zaczynają bagatelizować ewidentne objawy, że dzieje się coś niedobrego...
A z tymi uszami to jakaś epidemia teraz chyba. Mój syn też na antybiotyku, mam nadzieję, że wkrótce mu przejdzie. Ale córka mnie ubawiła. Małż pojechał z synem do lekarza, ja zostałam w domu z córką. Pyta mnie dziecię gdzie się podział Tato, więc zgodnie z prawdą odpowiadam, że jej brat ma kaszel i katar, więc pojechali do lekarza. Chwilę później dzwoni Małż, że lekarz zdiagnozował zapalenie ucha więc jedzie po antybiotyk. Młoda pyta "Co Tato mówił? Co Tato mówił?", "Że Młody ma zapalenie ucha". "Ale mamo, przecież on nie kaszle uchem!"
.
justta, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Kasia termometry z dwoma miejscami po przecinku są bardziej dokładne, lepiej się rysuje wykres wtedy i łatwiej zaobserwować skok temperatur i różnicę
no tak tak mam taki ale nie myślałam, że to ąz takie ważne więc mam kolejna rzecz do poprawki heheh dzięki -
Mamut genialny
Mądrą masz córeczkę
Jak mi nie przejdzie ten bol ucha do wieczora to pojedziemy z W na pogotowie. Niech mi dadzą antybiotyk doustny. To chyba moga ....
Tak patrze na date spodziewanej owulacji mojej.
A Wojtek wybywa w poniedziałek 15 .....
Buuuuuu .....
Chyba ten cykl nie ma sensu ....marnut lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19589a468226.jpg
Masz urodziny czy Twoj kot?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Nenaaa wrote:Nie mam kota
To wszystkiego najlepszego i spełnienia marzen na te "18-stkę" :*Nenaaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyNenaaa, ja wiem, że to nieładnie śmiać się z czyjegoś nieszczęścia, ale ubawił mnie ten obrazek
. Dziewczyno, nie możesz być starsza niż dinozaury, kopa lat przed Tobą - w zdrowiu, szczęściu i z Bąblem u boku
! I tego się trzymajmy.
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Jejku ....
To zdrówka dla Tymusia :*
A wiadomo od czego takie zapalenia?
sto latek Nenkanie ma co się smucić, wystarczy nie zaglądać do dowodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 14:22
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewuszki
No nic, lata lecą, przynajmniej jestem pewnie pocieszeniem dla wielu babeczek, hehe, że można i w tym wieku...
Dziś zaczynam 33 rok życia i pierwsze dziecko w drodzeLena83, Nieukowa, Tamka, LaRa, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
sto lat Nena
ja w sierpniu zacelam 33 rok zyciaa co do pierwszego dziecia w tym wieku, to moja przyjaciolka urodzila swe pierwsze dziecie w rozpoczetym 34 roku zycia
Marmut, a w jakim wieku Twoje dzieci?
Moj synus zasnal ide zaraz obiad zrobic. mam straszna ochote na kurczaka zapiekanego w sosie pomidorowym (ale tak ze az mnei skreca), ale nie mam serka mascarpone i musze poczekac az maz ze Stavanger wroci
buuuuu
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
beszka wcześniej tylko wymioty, dzisiaj przez dzień też już "tylko" wymioty, ale szczerze to już mam dość. Ciągle sobie powtarzam jak mantrę "tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze trochę" ale ku*wa nie mam już sił.
Czarnula nie jestem pewna ale chyba wymycie rąk proszkiem z amoniaku powinno usunąć zapaszek.
Nena wszystkiego najlepszego! I nudnej ciąży!
Nenaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny .....
Podziwiam Was. Ja bym juz panikowala chyba ...
W I ciazy to co mnie zabolało w boku juz przeżywałam ....
Ale ja to nadwrażliwa panikara jestem ...
Zdrówka Wam!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Dzien dobry dziewczynki
Nena.. wszytskiego najlepszegospelnienia marzen kupe kasy a przede wszystki zdrowia dla calej rodzinki
ja dzis mialam pierwsze zajecia ale chyba jednak damsobie spokoj ze szkola ;P
dzis bylam u lekarzy.. i zaskoczylimi powiedzieli ze poki co na firme a pozniej wezma mnie na umowe o prace
wiec luzikskladeczki beda pieknie szly
i co dziwne powiedzilei ze jak bede na macierzynski schcial isc to ponzije bede miala zaprewniony powrot <wow>
justta, Nenaaa, Malenq, Lena83, Anuśka, Nieukowa, Blondik, LaRa, konwalianka lubią tę wiadomość