X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, a my wczoraj serduszkowali, ale nie jakies wariactwo.. a potem jak poszlam siku to bylo bardzo delikatne krwawienie wlasciwie jakby pare naczynek peklo, ale to chyba nie przez ciaze co? Moze przez abstynencje 2 tygodniowa pochwiacz sie uwrazliwil.. to chyba nie mialo wplywu na henka co? Aha no i mocno czulam pochwe jak jakslas rure tuz po

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki ja miałam nadzieję że dzisiaj tempka mi poszybuje w górę a ona w dupie ma moje plany i pozostała na dole ;) Kurczę nie znacie jakiegoś sposobu, żeby przyspieszyć owulkę? Jakby tak była w 12-14dc to byłabym przeszczęśliwa... A ona przychodzi ok 20dc i lutealna trwa ok 20dni... No przesada jakaś....

Beszka współczuję żołądkówki... Oby szybko sobie poszła...
    Nieukowa udanego grzybobrania :)

I wszystkim miłego dnia :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, ale piękna pogoda;)

kurcze, na mejla nadal przychodza mi informacje z belly...skonczyl mi się abonament i dopuki nie wykupie nowego i nie zaznacze "konca ciazy' beda mnie tym zasypywac...eh

pies wlazł mi do łóżka:) położył łepek na podusi, dupke wystawił do słońca i chrapie jak stary dziad... :)

LaRa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej girls :)

Blondik lubię za psiaka, moj cała noc spał mi na nogach, tak ze nie miałam sie jak przykryć i musiałam mężowi pod kołderki wejść :) Kolo nadal śpi jak zabity, a jak zaczęłam mu mowić ze sie przez niego nie wysypisk, to spojrzał na mnie tymi swoimi wegielkami, pomachał ogonem i śpi dalej <3 synek musi sie wyspać, bo dzis cały dzień spędzimy na ogródku :)

suonko pięknie swieci, czego chcieć więcej?

Pytanie do brzuszatek: czy z rana tez macie zatwardzenie i gazy???? Bo to już któryś taki poranek....

Miłego dzionka :) a dla tych co na grzybobraniu - owocnych ( grzybowych) zbiorów :p hehehhe

Blondik lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    one rozbrajaja spojrzeniem..ja też się przez mojego czsaem nie wysypiam, jak się wpakuje miedzy nas do łóżka ciężko go wygonić;)

jadę do Lidla po te jegginsy, wrócę niebawem;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam zadnych dolegliwosci w ubikacji, ale to pewnie przez dietke

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak tam twoje krwawienie?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)

U nas tez slonce a jutro na grzyby :)

Tez chce psa!!!!

A tymczasem czekam na W
    http://m.youtube.com/watch?v=usBMe1ANvkI

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    a jak tam twoje krwawienie?

No wlasnie. Jak?

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Kroko moje dziecko zobaczyło twój avek i mówi: mama miś! mama miś! miś am ciuciu :D

Hehehhe to się uśmiałam. :)

Lena83 na pewno będę pytać jak coś mnie będzie trapić. :)

Nieukowa dla mnie to wszystko jest chore i tyle. Ja jako pracodawca wcale nie mam lekko. ZUS zabija. Akurat mam pracownika od 8 miesięcy na L4 (poważna choroba) i pierwszy miesiąc musiałam płacić jemu pensję oraz zus za niego, gdzie nie miałam pracownika i pożytku z niego. Ale ani choroba ani ciąża to nie jest "wina" pracownika i ja tam nie mam nic przeciwko L4, tylko system dla mnie jest chory i koniec. Dopóki wygląda to jak wygląda pracodawcy będą kombinować (1/2 etetu, umowy śmieciowe itd. - czy komuś chciało by się w to bawić gdyby opłaty za pracownika nie były takie chore???). Dla mnie to wygląda tak że zatrudniasz osobę, dajesz jej pracę i płacę a państwo jeszcze Cię za to karze zamiast wspierać. Dlatego poniekąd rozumiem pracodawców że wolą zatrudniać facetów niż kobiety itd. Ale to jest dla mnie tylko i wyłącznie wina naszego państwa, niczyja inna.

Co do wykorzystywania niektórych lasek tej sytuacji - masz całkowitą rację. To wkurza. Ale z drugiej strony pracodawca musi się z tym liczyć. No kurde nie wiem, ciężki temat. Ja wiem tyle - ja prowadzę totalnie "chłopską" branżę więc zatrudniam samych facetów, to mi chociaż ten problem spada z głowy. :)

Lena 83 ja mam zamiar iść na studia teraz, jeśli do końca września przejdą mi wymioty składam papiery. :) Tak mi odbiło. :P

konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ja na moment, jedziemy do moich rodziców, tempka trochę spadła ( ale wczoraj wypilam 2 lampki wina i późno poszliśmy spać ) krwawienie jest póki co tak skąpeże zaznaczylam je jako plamienia, zobaczymy czy się zozwinie bo jak na okres to bardzo słaby jest, jakby co to będę siurac testa w poniedziałek, miłego weekenda :*

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mam 70 punktów i 80% :P

Lena83, konwalianka, LaRa lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica a na co idziesz?
    Mi sie nie chce na zarządzanie dalej. Nie dam rady sie przełomac chyba...
    Postudiowalabym ale cos innego .... Zupełnie cos innego..
    Moze jakas dietetyke ....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    A i mam 70 punktów i 80% :P

Ojej to super !!!!
    Aaaaaa to czekamy na II

• LaRa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diete stosuje od dwoch dni na razie, zobacze w takim razie czy pomoze :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia tak mi przykro że Cię męczy, trzymaj się kochana.
    Mnie też już trzeci dzień męczy i dołem i górą jak to napisałaś. Nie wiem co jest grane, bo już było lepiej. A dzisiaj rano to już zwątpiłam, naprawdę straciłam nadzieję, że w końcu będzie mi lepiej. :(
    Współczuję Ci i kciukam.
    Ja się nie spotkałam z taką niechęcią do wypisania L4, jak powiedziałam że męczą mnie takie wymioty to dostałam bez problemu. I Ty też uciekaj na zwolnienie, po co masz się tak męczyć.

Biedroneczka nie dołuj się, uśmiech proszę.

uda się - uda się!!!! :)

Nena gdzie Ty się podziewałaś? Ciesze się że na wizycie wszystko ok, a dzieciaczek jak duży znaczy zdrowy jak dąb. ;)

kasia_gdańsk witamy serdecznie :)

Kropka trzymam kciuki aby następne wyniki badań były już lepsze!

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ojej to super !!!!
    Aaaaaa to czekamy na II
    ;) tylko że mi się @ zaczyna ;) poki nie zaznacze @ program nalicza ;)

ewebii4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam , kupiłam dwie pary, a co tam;)

Lena83, justta lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Krokodylica a na co idziesz?
    Mi sie nie chce na zarządzanie dalej. Nie dam rady sie przełomac chyba...
    Postudiowalabym ale cos innego .... Zupełnie cos innego..
    Moze jakas dietetyke ....

Wymyśliłam sobie filologię angielską. :)

justta lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane słoneczko świeci od rana to humor lepszy

Ja dzisiaj sama cały dzień bo M pomaga szwagrowi przy ogrodzeniu, ale w domu nie mam zamiaru siedzieć przy takiej pogodzie ;-)

Krokodylku dzielna jesteś z tymi studiami, trzymam kciuki

Blondik też lubię te jegginsy z lidla ;-) są świetne

Konwalianka mam nadzieję że już Cię tak nie męczy ta jelitówka

Lara zatwardzenia nie mam jak narazie a gazy to raczej wieczorną porą ;-) na zatwardzenie polecam śliwki suszone namoczone dzień wcześniej w wodzie zjedzone i wypite naczczo

Krokodylica lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 1902 1903 1904 1905 1906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ