X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, a my wczoraj serduszkowali, ale nie jakies wariactwo.. a potem jak poszlam siku to bylo bardzo delikatne krwawienie wlasciwie jakby pare naczynek peklo, ale to chyba nie przez ciaze co? Moze przez abstynencje 2 tygodniowa pochwiacz sie uwrazliwil.. to chyba nie mialo wplywu na henka co? Aha no i mocno czulam pochwe jak jakslas rure tuz po

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki ja miałam nadzieję że dzisiaj tempka mi poszybuje w górę a ona w dupie ma moje plany i pozostała na dole ;) Kurczę nie znacie jakiegoś sposobu, żeby przyspieszyć owulkę? Jakby tak była w 12-14dc to byłabym przeszczęśliwa... A ona przychodzi ok 20dc i lutealna trwa ok 20dni... No przesada jakaś....

Beszka współczuję żołądkówki... Oby szybko sobie poszła...
    Nieukowa udanego grzybobrania :)

I wszystkim miłego dnia :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, ale piękna pogoda;)

kurcze, na mejla nadal przychodza mi informacje z belly...skonczyl mi się abonament i dopuki nie wykupie nowego i nie zaznacze "konca ciazy' beda mnie tym zasypywac...eh

pies wlazł mi do łóżka:) położył łepek na podusi, dupke wystawił do słońca i chrapie jak stary dziad... :)

LaRa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej girls :)

Blondik lubię za psiaka, moj cała noc spał mi na nogach, tak ze nie miałam sie jak przykryć i musiałam mężowi pod kołderki wejść :) Kolo nadal śpi jak zabity, a jak zaczęłam mu mowić ze sie przez niego nie wysypisk, to spojrzał na mnie tymi swoimi wegielkami, pomachał ogonem i śpi dalej <3 synek musi sie wyspać, bo dzis cały dzień spędzimy na ogródku :)

suonko pięknie swieci, czego chcieć więcej?

Pytanie do brzuszatek: czy z rana tez macie zatwardzenie i gazy???? Bo to już któryś taki poranek....

Miłego dzionka :) a dla tych co na grzybobraniu - owocnych ( grzybowych) zbiorów :p hehehhe

Blondik lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    one rozbrajaja spojrzeniem..ja też się przez mojego czsaem nie wysypiam, jak się wpakuje miedzy nas do łóżka ciężko go wygonić;)

jadę do Lidla po te jegginsy, wrócę niebawem;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam zadnych dolegliwosci w ubikacji, ale to pewnie przez dietke

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak tam twoje krwawienie?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)

U nas tez slonce a jutro na grzyby :)

Tez chce psa!!!!

A tymczasem czekam na W
    http://m.youtube.com/watch?v=usBMe1ANvkI

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    a jak tam twoje krwawienie?

No wlasnie. Jak?

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Kroko moje dziecko zobaczyło twój avek i mówi: mama miś! mama miś! miś am ciuciu :D

Hehehhe to się uśmiałam. :)

Lena83 na pewno będę pytać jak coś mnie będzie trapić. :)

Nieukowa dla mnie to wszystko jest chore i tyle. Ja jako pracodawca wcale nie mam lekko. ZUS zabija. Akurat mam pracownika od 8 miesięcy na L4 (poważna choroba) i pierwszy miesiąc musiałam płacić jemu pensję oraz zus za niego, gdzie nie miałam pracownika i pożytku z niego. Ale ani choroba ani ciąża to nie jest "wina" pracownika i ja tam nie mam nic przeciwko L4, tylko system dla mnie jest chory i koniec. Dopóki wygląda to jak wygląda pracodawcy będą kombinować (1/2 etetu, umowy śmieciowe itd. - czy komuś chciało by się w to bawić gdyby opłaty za pracownika nie były takie chore???). Dla mnie to wygląda tak że zatrudniasz osobę, dajesz jej pracę i płacę a państwo jeszcze Cię za to karze zamiast wspierać. Dlatego poniekąd rozumiem pracodawców że wolą zatrudniać facetów niż kobiety itd. Ale to jest dla mnie tylko i wyłącznie wina naszego państwa, niczyja inna.

Co do wykorzystywania niektórych lasek tej sytuacji - masz całkowitą rację. To wkurza. Ale z drugiej strony pracodawca musi się z tym liczyć. No kurde nie wiem, ciężki temat. Ja wiem tyle - ja prowadzę totalnie "chłopską" branżę więc zatrudniam samych facetów, to mi chociaż ten problem spada z głowy. :)

Lena 83 ja mam zamiar iść na studia teraz, jeśli do końca września przejdą mi wymioty składam papiery. :) Tak mi odbiło. :P

konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ja na moment, jedziemy do moich rodziców, tempka trochę spadła ( ale wczoraj wypilam 2 lampki wina i późno poszliśmy spać ) krwawienie jest póki co tak skąpeże zaznaczylam je jako plamienia, zobaczymy czy się zozwinie bo jak na okres to bardzo słaby jest, jakby co to będę siurac testa w poniedziałek, miłego weekenda :*

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mam 70 punktów i 80% :P

Lena83, konwalianka, LaRa lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica a na co idziesz?
    Mi sie nie chce na zarządzanie dalej. Nie dam rady sie przełomac chyba...
    Postudiowalabym ale cos innego .... Zupełnie cos innego..
    Moze jakas dietetyke ....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    A i mam 70 punktów i 80% :P

Ojej to super !!!!
    Aaaaaa to czekamy na II

• LaRa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diete stosuje od dwoch dni na razie, zobacze w takim razie czy pomoze :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia tak mi przykro że Cię męczy, trzymaj się kochana.
    Mnie też już trzeci dzień męczy i dołem i górą jak to napisałaś. Nie wiem co jest grane, bo już było lepiej. A dzisiaj rano to już zwątpiłam, naprawdę straciłam nadzieję, że w końcu będzie mi lepiej. :(
    Współczuję Ci i kciukam.
    Ja się nie spotkałam z taką niechęcią do wypisania L4, jak powiedziałam że męczą mnie takie wymioty to dostałam bez problemu. I Ty też uciekaj na zwolnienie, po co masz się tak męczyć.

Biedroneczka nie dołuj się, uśmiech proszę.

uda się - uda się!!!! :)

Nena gdzie Ty się podziewałaś? Ciesze się że na wizycie wszystko ok, a dzieciaczek jak duży znaczy zdrowy jak dąb. ;)

kasia_gdańsk witamy serdecznie :)

Kropka trzymam kciuki aby następne wyniki badań były już lepsze!

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ojej to super !!!!
    Aaaaaa to czekamy na II
    ;) tylko że mi się @ zaczyna ;) poki nie zaznacze @ program nalicza ;)

ewebii4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam , kupiłam dwie pary, a co tam;)

Lena83, justta lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Krokodylica a na co idziesz?
    Mi sie nie chce na zarządzanie dalej. Nie dam rady sie przełomac chyba...
    Postudiowalabym ale cos innego .... Zupełnie cos innego..
    Moze jakas dietetyke ....

Wymyśliłam sobie filologię angielską. :)

justta lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane słoneczko świeci od rana to humor lepszy

Ja dzisiaj sama cały dzień bo M pomaga szwagrowi przy ogrodzeniu, ale w domu nie mam zamiaru siedzieć przy takiej pogodzie ;-)

Krokodylku dzielna jesteś z tymi studiami, trzymam kciuki

Blondik też lubię te jegginsy z lidla ;-) są świetne

Konwalianka mam nadzieję że już Cię tak nie męczy ta jelitówka

Lara zatwardzenia nie mam jak narazie a gazy to raczej wieczorną porą ;-) na zatwardzenie polecam śliwki suszone namoczone dzień wcześniej w wodzie zjedzone i wypite naczczo

Krokodylica lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 1902 1903 1904 1905 1906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ