My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde, a my wczoraj serduszkowali, ale nie jakies wariactwo.. a potem jak poszlam siku to bylo bardzo delikatne krwawienie wlasciwie jakby pare naczynek peklo, ale to chyba nie przez ciaze co? Moze przez abstynencje 2 tygodniowa pochwiacz sie uwrazliwil.. to chyba nie mialo wplywu na henka co? Aha no i mocno czulam pochwe jak jakslas rure tuz po
-
Cześć laseczki ja miałam nadzieję że dzisiaj tempka mi poszybuje w górę a ona w dupie ma moje plany i pozostała na dole
Kurczę nie znacie jakiegoś sposobu, żeby przyspieszyć owulkę? Jakby tak była w 12-14dc to byłabym przeszczęśliwa... A ona przychodzi ok 20dc i lutealna trwa ok 20dni... No przesada jakaś....
Beszka współczuję żołądkówki... Oby szybko sobie poszła...
Nieukowa udanego grzybobrania
I wszystkim miłego dnia -
witam, ale piękna pogoda;)
kurcze, na mejla nadal przychodza mi informacje z belly...skonczyl mi się abonament i dopuki nie wykupie nowego i nie zaznacze "konca ciazy' beda mnie tym zasypywac...eh
pies wlazł mi do łóżka:) położył łepek na podusi, dupke wystawił do słońca i chrapie jak stary dziad...LaRa lubi tę wiadomość
-
Hej girls
Blondik lubię za psiaka, moj cała noc spał mi na nogach, tak ze nie miałam sie jak przykryć i musiałam mężowi pod kołderki wejśćKolo nadal śpi jak zabity, a jak zaczęłam mu mowić ze sie przez niego nie wysypisk, to spojrzał na mnie tymi swoimi wegielkami, pomachał ogonem i śpi dalej
synek musi sie wyspać, bo dzis cały dzień spędzimy na ogródku
suonko pięknie swieci, czego chcieć więcej?
Pytanie do brzuszatek: czy z rana tez macie zatwardzenie i gazy???? Bo to już któryś taki poranek....
Miłego dzionkaa dla tych co na grzybobraniu - owocnych ( grzybowych) zbiorów :p hehehhe
Blondik lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
U nas tez slonce a jutro na grzyby
Tez chce psa!!!!
A tymczasem czekam na W
http://m.youtube.com/watch?v=usBMe1ANvkI
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Blondik wrote:a jak tam twoje krwawienie?
No wlasnie. Jak?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Czarnula87 wrote:Kroko moje dziecko zobaczyło twój avek i mówi: mama miś! mama miś! miś am ciuciu
Hehehhe to się uśmiałam.
Lena83 na pewno będę pytać jak coś mnie będzie trapić.
Nieukowa dla mnie to wszystko jest chore i tyle. Ja jako pracodawca wcale nie mam lekko. ZUS zabija. Akurat mam pracownika od 8 miesięcy na L4 (poważna choroba) i pierwszy miesiąc musiałam płacić jemu pensję oraz zus za niego, gdzie nie miałam pracownika i pożytku z niego. Ale ani choroba ani ciąża to nie jest "wina" pracownika i ja tam nie mam nic przeciwko L4, tylko system dla mnie jest chory i koniec. Dopóki wygląda to jak wygląda pracodawcy będą kombinować (1/2 etetu, umowy śmieciowe itd. - czy komuś chciało by się w to bawić gdyby opłaty za pracownika nie były takie chore???). Dla mnie to wygląda tak że zatrudniasz osobę, dajesz jej pracę i płacę a państwo jeszcze Cię za to karze zamiast wspierać. Dlatego poniekąd rozumiem pracodawców że wolą zatrudniać facetów niż kobiety itd. Ale to jest dla mnie tylko i wyłącznie wina naszego państwa, niczyja inna.
Co do wykorzystywania niektórych lasek tej sytuacji - masz całkowitą rację. To wkurza. Ale z drugiej strony pracodawca musi się z tym liczyć. No kurde nie wiem, ciężki temat. Ja wiem tyle - ja prowadzę totalnie "chłopską" branżę więc zatrudniam samych facetów, to mi chociaż ten problem spada z głowy.
Lena 83 ja mam zamiar iść na studia teraz, jeśli do końca września przejdą mi wymioty składam papiery.Tak mi odbiło.
konwalianka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej laski ja na moment, jedziemy do moich rodziców, tempka trochę spadła ( ale wczoraj wypilam 2 lampki wina i późno poszliśmy spać ) krwawienie jest póki co tak skąpeże zaznaczylam je jako plamienia, zobaczymy czy się zozwinie bo jak na okres to bardzo słaby jest, jakby co to będę siurac testa w poniedziałek, miłego weekenda :*
-
Krokodylica a na co idziesz?
Mi sie nie chce na zarządzanie dalej. Nie dam rady sie przełomac chyba...
Postudiowalabym ale cos innego .... Zupełnie cos innego..
Moze jakas dietetyke ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Arienna wrote:A i mam 70 punktów i 80%
Ojej to super !!!!
Aaaaaa to czekamy na IIMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Konwalia tak mi przykro że Cię męczy, trzymaj się kochana.
Mnie też już trzeci dzień męczy i dołem i górą jak to napisałaś. Nie wiem co jest grane, bo już było lepiej. A dzisiaj rano to już zwątpiłam, naprawdę straciłam nadzieję, że w końcu będzie mi lepiej.
Współczuję Ci i kciukam.
Ja się nie spotkałam z taką niechęcią do wypisania L4, jak powiedziałam że męczą mnie takie wymioty to dostałam bez problemu. I Ty też uciekaj na zwolnienie, po co masz się tak męczyć.
Biedroneczka nie dołuj się, uśmiech proszę.
uda się - uda się!!!!
Nena gdzie Ty się podziewałaś? Ciesze się że na wizycie wszystko ok, a dzieciaczek jak duży znaczy zdrowy jak dąb.
kasia_gdańsk witamy serdecznie
Kropka trzymam kciuki aby następne wyniki badań były już lepsze! -
Lena83 wrote:Krokodylica a na co idziesz?
Mi sie nie chce na zarządzanie dalej. Nie dam rady sie przełomac chyba...
Postudiowalabym ale cos innego .... Zupełnie cos innego..
Moze jakas dietetyke ....
Wymyśliłam sobie filologię angielską.
justta lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane słoneczko świeci od rana to humor lepszy
Ja dzisiaj sama cały dzień bo M pomaga szwagrowi przy ogrodzeniu, ale w domu nie mam zamiaru siedzieć przy takiej pogodzie
Krokodylku dzielna jesteś z tymi studiami, trzymam kciuki
Blondik też lubię te jegginsy z lidlasą świetne
Konwalianka mam nadzieję że już Cię tak nie męczy ta jelitówka
Lara zatwardzenia nie mam jak narazie a gazy to raczej wieczorną porąna zatwardzenie polecam śliwki suszone namoczone dzień wcześniej w wodzie zjedzone i wypite naczczo
Krokodylica lubi tę wiadomość