X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    orgazm jakoś ciąży zagraża w I trymestrze ??
    Pytałam dzis tego porypanego lekarza to powiedział, ze jeśli stosunek to bardzo delikatny, żeby nic nie uszkodzić. O orgazm nie podpytalam, ale myśle ze to raczej nie przeszkadza bo by cokolwiek powiedział :p

Witajcie nowe ovufriends :) i uważajcie..... To naprawdę wciąga... Jak w bagno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:35

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    To naprawdę wciąga... Jak w bagno :)

Se wypraszam :P
    Tu przyjemnie jest a w bagnie cuchnie :P
    To raczej przyjemne uzaleznienie..
    Jak od fajek albo wina ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie pytam o orgazm, a nie o penetrację, bo chyba z tego drugiego na wszelki wypadek zrezygnuję, ale z pierwszego wolałabym nie ;-)

Lena83 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    tez idę 27-go
    i nie kupuję wcisnę się w taką co rok temu była przyciasna, ale teraz po schudnięciu będzie przyduża, ale pewnie będę mieć do tego czasu wzdęcie, więc bedzie okk

To razem się bawimy ;)
    I razem bezalkoholowo :)

Ja niby mam 3 z osttaniego roku. Ale tyle wesel już przez ostatni rok było u znajomych, że no już w żadnej mi nie wypada iść...
    Buuuuu ...
    Ale jak nie kupię to chyba też nie będzie tragedii...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:45

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to w nagrodę za rozbicie strony sobie nalewam kieliszek wina różowego ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie, że nie, mi w ogóle podoba się pomysł tshirtu i dużej spódnicy, a la lata 60-te ..
    nie ma sie co spinać..mi wystarczy, że alko nie będę się mogła napić, a jedyną osobą, którą będę znać jest mój facet

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, właśnie poedytowałam post, że chcoiaz mogę to pić nie będę więc ;)

• choco Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się uśmiałam z pajączka :-)

**********************Gang 18+***********************
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech ...
    http://www.youtube.com/watch?v=usBMe1ANvkI

Dziewczyny, które macie jak ja facetów weekendowo ...
    Jak to wytrzymujecie... ??

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jeszcze nie wiem, bo to dopiero 1 weekend, właśnie mnie woła z wanny

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    ja mam cydr w lodówce, co już go nie wypiję...
    wanna some?

My mamy wina i szampana z Gruzji w lodowce...
    Pozdrawiam z Polski :)

zgredka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobudka :)

Malenq lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejas :)
    Pozdrawiam okresowo :P
    Maz mnie uprowadzil na grzybki :) delegacje mu skrocili i wrocil w nocy a rano pobudka o 6 i dajemy do lasu :)

Malenq, Kropka_1, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) dzisiaj sie mega wyspalam bo maz obok. Wczoraj zamiast wieczorem wzielam lek rano. Dzisiaj tempka nieznacznie ale w gore. Cycki ciagle bola, nawet jak ich nie ruszam.

Wczoraj bole 2-3 razy plecow i brzucha typowo na okres. Dzisiaj na pewno luz. Mam nadzieje, ze dlugo na @ czekac nie bede.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro postaram się iść na grzyby, ale jeszcze nie wiem gdzie można grzybować w tych okolicach..
    mój wrócił na weekend, ale teraz zajmuje się jeszcze pracą, więc mam czas dla siebie..
    hm hm co by tu porobić

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho :) u mnie dla przeciwwagi tempka idzie w dół, uczucie czajacej sie@ wiec nici i tym razem..

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

udanego grzybobrania dziewczyny :)

Czarnula, a kiedy u ciebie @ powinna sie pojawic?

Ja dzis w domku z mlodszym. straszy pojechal z mezem na ten rodzinny dzien do wesolego misateczka do Stavanger. Mlodszego dopadla grypa zoladkowa, wiec nie spimy od 4 rano - padam.

teraz juz jest leoiej, ale nadal ma goraczke, jeczy i wierci sie. widac, ze boli go nadal :( bidulek moj.

ja tez sie kiepsko czuje. pewnie to efekt nieprzespanej nocki i stresow. mam nadz.z,e damy rade sami do wieczora. nie mamy wyjscia ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się witam..

u nas zapowiada się piękna pogoda..może to jakoś wykorzystamy i do tężni pojedziemy - kto wie, z moim mężem ciężko coś planować;/
    ogólnie znowu mam kiepski nastrój a P mnie wnerwia..

Czrnula, kropka trzymam kciuki aby jednak nie przyszła..
    nieukowa/ zgredka, beszka - witajcie

beszka - zdrówka dla synka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 08:24

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:)

Ja na szybciutko wpadłam życzyć miłego weekendu....zaraz na zakupy a jutro na GRZYBY:)

3mam kciuki aby do owulantek @ nie przylazły, a brzuchatkom spokojnego odpoczywania:)

Buziolki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie wiem po tych lekach kiedy. Teoretycznie jak bralam progesteron to po odstawieniu na 2 dzien mialam czyli niby jutro, no ale maksymalnie do 10 dni

‹‹ 1901 1902 1903 1904 1905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ