My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Uwielbiam piosenkę Hallelujah Cohena w rożnych aranżacjach, ale to co zrobił ten chlopaczek to mistrzostwo!!!! Rycze do tej pory
Zgredka, każdy ogląda to co lubi :p
Ja tez sie poryczałamMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
A ja oglądam skyfall czyli ostatniego bonda
. Po raz piąty i znam na pamięć, ale jakoś nie mogłam sobie odmowić....
Z drugiego pokoju dochodzą odgłosy meczu siatkówki, mąż gdzieś znalazł na necie********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Moj maz rozpieprzyl caly salon znowu, bo podlacza kino domowe i chce poukrywac kable... wiec tv jest odlaczony, bajzel w calym pokoju i nic nie poogladam... a jutro do roboty na zastepstwo na dyzur
buuu
Konwalianka, a espumisan moze mozna brac w ciazy? Ja sie z wirusowki leczylam tym i herba mietowa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 21:42
-
Nieukowa rozbrajają mnie te Twoje suwaczki
Dziewczyny powiem Wam, że nie wyobrażałam sobie, że pies może być tak kochany, jak ten którego wzięliśmy ze schroniska 2 tyg temu. Wciąż się z S nie możemy nadziwić że tak szybko się do nas przyzwyczaił. Za mną chodzi wszędzie, wystarczy, że na chwilę wyjde z pokoju, a już słyszę dreptranieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:04
Lena83, Nieukowa, Blondik, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Podobno schroniskowe kochaja najbardziej, bo wiedza z jakiego bagna sie je wyciagnelo
Przyznaje, ze chyba bym znajdy ani schroniskowca nie mogla wziac, jakos tak mnie odrzuca, tak irracjonalnie (mowie o kocie, bo psow nie moge miec w ogole).
Ale podziwiam ludzi ktorzy przygarniaja zwierzaki, szczegolnie te doswiadczone przez los.
Tak sobie wymyslilam, ze skoro nie zachodze i dostaje @, to niech mam chociaz z tego troche zabawyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:05
-
nick nieaktualny
-
No właśnie nam Łatek jakby każdym swoim zachowaniem udowadnia, że ani schronisko ani wcześniejsze doświadczenia nie wpłynęły na niego w negatywny sposób. Widać po nim że bardzo się stara nas nie zawieść, wystarczy że raz powiemy, ze czegoś mu robić nie wolno i już tego nie robi. No i od razu nam zaufał, ciągle jest w nas wpatrzony jakby czekał na dalsze instrukcje co i jak ma robić. Mam porównanie z pieskiem, który wychowywał się w moim rodzinnym domu od małego i Łatek w niczym mu nie ustępuje
Już sobie nie wyobrażam jak to bez niego kiedyś było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:15
LaRa, Lena83, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Krokodylica wrote:Malenq piękny brzusio.
Ja też mam już duży brzuch, ale myślę że może dlatego że jestem bardzo chuda to brzuch jakoś bardziej widać.Musiałam kilka dni temu kupić spodnie ciążowe bo swoich już nie zapnę.
Anastazja podziwiam Cię, jesteś zajebiście silną babką.
momo a nie mogłaś mu sama powiedzieć - skręć na parking?Ja dzisiaj rano miałam ochotę na figo fago to rozebrałam się z piżamki i jak zobaczył gołe cyce to już wiedział co ma robić. :PPP Ale powiedziałam mu dzisiaj rano, że ostatnio zero czułości z jego strony. Musi się poprawić.
Anuśka hehehehehhe padłam z tego "na Krokodylicę" hehehehehe dobre. To nowa pozycja? Hehehehe. Poza tym pamiętaj "na Krokodylicę" to nie co drugi dzień tylko dwa razy dziennie. :PPP
Ale my świeżo po ślubie to trochę inaczej, u nas też już są czasem momenty że mam go dość.
Ha, Kroko no mogłam, tak pod koniec, bo przez większość drogi odwoziliśmy znajomych. Ale mi się jakaś ambicja niepotrzebnie włączyła..
I ja padłam przy "na Krokodylicę". No tak, zaraz po ślubie też stosowaliśmy tą metodę
Dziewczyny, jest już lepiej, mam nadzieję, ze to "lepiej" zostanie na dłużej. Dziękuję Wam raz jeszcze wszystkim i każdej z osobna za słowa wsparcia!
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Wszystkiego jednak nie nadrobiłam a to co czytałam i tak pobieżnie, padam.. Zresztą Wy też chyba śpicie albo przynajmniej jesteście w łóżkach
Obiło mi się o oczy, że tu zbiorowe rzucanie palenia się odbywa. Przyłączyłabym się, gdyby nie to, ze jakoś tak sama z siebie przestałam palić. Na studiach paliłam najwięcej, potem coraz mniej bo S nie pali, pozostały mi jednak pewne rytuały jak z jedną koleżanką, z którą się rzadko widujemy albo wychodząc na piwo ze znajomymi. Często się to nie zdarzało, ale teraz jakby się zastanowić to już ze 2 m-ce bez fajki będzie.
Tak że trzymam kciuki w wytrwaniu w Waszym postanowieniu
Dobranoc********Gang 18+********
momo1009 wrote:Obiło mi się o oczy, że tu zbiorowe rzucanie palenia się odbywa
.
Odbywa....
Tylko że raz - ja zapomniałam z kim ja rzucam to palenie xD....
Dwa zapaliłam dwa przez ten czas niestety. Nie kupuje swoich ale siostra pali no i była na kawie....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
choco wrote:Znacie jakiś sposób na zgrzytanie zębami? Zaraz go poduszką uduszę. Już wole żeby chrapał.
Hahahahah!!!
Może go przyjryj bo mu zimnomomo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
momo1009 wrote:No właśnie nam Łatek jakby każdym swoim zachowaniem udowadnia, że ani schronisko ani wcześniejsze doświadczenia nie wpłynęły na niego w negatywny sposób. Widać po nim że bardzo się stara nas nie zawieść, wystarczy że raz powiemy, ze czegoś mu robić nie wolno i już tego nie robi. No i od razu nam zaufał, ciągle jest w nas wpatrzony jakby czekał na dalsze instrukcje co i jak ma robić. Mam porównanie z pieskiem, który wychowywał się w moim rodzinnym domu od małego i Łatek w niczym mu nie ustępuje
Już sobie nie wyobrażam jak to bez niego kiedyś było
Nie chwal się tylko pokaz Łatka koniecznie
Nieukowa lubi tę wiadomość
Lena83 wrote:Odbywa....
Tylko że raz - ja zapomniałam z kim ja rzucam to palenie xD....
Dwa zapaliłam dwa przez ten czas niestety. Nie kupuje swoich ale siostra pali no i była na kawie....Lena83 lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle to dzień dobry
Ufff właśnie posprzątałam po moich małych srochach. Jejku jak te psiaki sikają i srają wszędzie gdzie popadnie... Momo Ty pewnie z Łatkiem nie masz takiego problemuJa już cztery razy prałam kanapę bo ją obsikują notorycznie. Nie mogę się doczekać kiedy zaczną sikać na dworku
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry my mamy kotke ze schroniska i pieska po przejscach mial wtedy 2 lata jak go przygarnelismy
Dzien doberekmomo1009 lubi tę wiadomość
-
Anuśka no tak wiedziałam, że z którąś Anią ale nie wiedziałam z którą
.
Teraz już będę pamiętać.
Ja własnie tego się boję, że jak popije gdzieś to mnie będzie ciągło.
Na wesele idziemy 27-ego ale ja przy moim W to nie aplę. On myśli, że ja dawno rzuciłam palenie. Ba gorzej w pracy bo mnie ciągle ciągną na fajkę.
Potrafiłam w pracy wypalić prawie paczke dziennie.
Nie chce już palić. Źle się czuję i kasy tyle w błoto a na inne rzeczy mi żal.
Ania_84 lubi tę wiadomość
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.