X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko strasznie CIe dlugo meczy...moze zastanow sie nad wizyta w szpitalu skoro masz juz skierowanie? sprawdza fasolka i moze cos na wzmocnienie dadza...

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko: jeny to dlugo ..
    Ja wczoraj zapoznalam sie z pojeciem mdlosci i teraz pekam, ze to moze byc dlugo, czytalam na forum o roznych sposobach na mdlosci (w dziale 1 trymestr) probowalas?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, Konwalianka ma chyba infekcje wirusowa i dlatego wymiotuje :( niestety sposoby na mdlosci w ciazy, na te nie pomogaja....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Uwielbiam piosenkę Hallelujah Cohena w rożnych aranżacjach, ale to co zrobił ten chlopaczek to mistrzostwo!!!! Rycze do tej pory ;)

Zgredka, każdy ogląda to co lubi :p

Ja tez sie poryczałam

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oglądam skyfall czyli ostatniego bonda :). Po raz piąty i znam na pamięć, ale jakoś nie mogłam sobie odmowić....

Z drugiego pokoju dochodzą odgłosy meczu siatkówki, mąż gdzieś znalazł na necie

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz rozpieprzyl caly salon znowu, bo podlacza kino domowe i chce poukrywac kable... wiec tv jest odlaczony, bajzel w calym pokoju i nic nie poogladam... a jutro do roboty na zastepstwo na dyzur :( buuu

Konwalianka, a espumisan moze mozna brac w ciazy? Ja sie z wirusowki leczylam tym i herba mietowa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 21:42

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa rozbrajają mnie te Twoje suwaczki ;)

Dziewczyny powiem Wam, że nie wyobrażałam sobie, że pies może być tak kochany, jak ten którego wzięliśmy ze schroniska 2 tyg temu. Wciąż się z S nie możemy nadziwić że tak szybko się do nas przyzwyczaił. Za mną chodzi wszędzie, wystarczy, że na chwilę wyjde z pokoju, a już słyszę dreptranie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:04

Lena83, Nieukowa, Blondik, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno schroniskowe kochaja najbardziej, bo wiedza z jakiego bagna sie je wyciagnelo ;)
    Przyznaje, ze chyba bym znajdy ani schroniskowca nie mogla wziac, jakos tak mnie odrzuca, tak irracjonalnie (mowie o kocie, bo psow nie moge miec w ogole).
    Ale podziwiam ludzi ktorzy przygarniaja zwierzaki, szczegolnie te doswiadczone przez los.

Tak sobie wymyslilam, ze skoro nie zachodze i dostaje @, to niech mam chociaz z tego troche zabawy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:05

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa my mamy kociaka ze schroniska i powiem ci szczerze ze nie wyobrazam sobie ze moglismy kota wziac od ludzi. Najlepsza decyzja jaka podjelismy :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nam Łatek jakby każdym swoim zachowaniem udowadnia, że ani schronisko ani wcześniejsze doświadczenia nie wpłynęły na niego w negatywny sposób. Widać po nim że bardzo się stara nas nie zawieść, wystarczy że raz powiemy, ze czegoś mu robić nie wolno i już tego nie robi. No i od razu nam zaufał, ciągle jest w nas wpatrzony jakby czekał na dalsze instrukcje co i jak ma robić. Mam porównanie z pieskiem, który wychowywał się w moim rodzinnym domu od małego i Łatek w niczym mu nie ustępuje :)
    Już sobie nie wyobrażam jak to bez niego kiedyś było :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:15

LaRa, Lena83, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Malenq piękny brzusio. :)

Ja też mam już duży brzuch, ale myślę że może dlatego że jestem bardzo chuda to brzuch jakoś bardziej widać. :) Musiałam kilka dni temu kupić spodnie ciążowe bo swoich już nie zapnę.

Anastazja podziwiam Cię, jesteś zajebiście silną babką.

momo a nie mogłaś mu sama powiedzieć - skręć na parking? :D Ja dzisiaj rano miałam ochotę na figo fago to rozebrałam się z piżamki i jak zobaczył gołe cyce to już wiedział co ma robić. :PPP Ale powiedziałam mu dzisiaj rano, że ostatnio zero czułości z jego strony. Musi się poprawić.

Anuśka hehehehehhe padłam z tego "na Krokodylicę" hehehehehe dobre. To nowa pozycja? Hehehehe. Poza tym pamiętaj "na Krokodylicę" to nie co drugi dzień tylko dwa razy dziennie. :PPP
    Ale my świeżo po ślubie to trochę inaczej, u nas też już są czasem momenty że mam go dość. :)

Ha, Kroko no mogłam, tak pod koniec, bo przez większość drogi odwoziliśmy znajomych :). Ale mi się jakaś ambicja niepotrzebnie włączyła..

I ja padłam przy "na Krokodylicę". No tak, zaraz po ślubie też stosowaliśmy tą metodę ;)

Dziewczyny, jest już lepiej, mam nadzieję, ze to "lepiej" zostanie na dłużej. Dziękuję Wam raz jeszcze wszystkim i każdej z osobna za słowa wsparcia!

Krokodylica lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego jednak nie nadrobiłam a to co czytałam i tak pobieżnie, padam.. Zresztą Wy też chyba śpicie albo przynajmniej jesteście w łóżkach

Obiło mi się o oczy, że tu zbiorowe rzucanie palenia się odbywa :). Przyłączyłabym się, gdyby nie to, ze jakoś tak sama z siebie przestałam palić. Na studiach paliłam najwięcej, potem coraz mniej bo S nie pali, pozostały mi jednak pewne rytuały jak z jedną koleżanką, z którą się rzadko widujemy albo wychodząc na piwo ze znajomymi. Często się to nie zdarzało, ale teraz jakby się zastanowić to już ze 2 m-ce bez fajki będzie.
    Tak że trzymam kciuki w wytrwaniu w Waszym postanowieniu :)

Dobranoc

********Gang 18+********
  • choco Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znacie jakiś sposób na zgrzytanie zębami? Zaraz go poduszką uduszę. Już wole żeby chrapał.

**********************Gang 18+***********************
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Obiło mi się o oczy, że tu zbiorowe rzucanie palenia się odbywa :).

Odbywa....
    Tylko że raz - ja zapomniałam z kim ja rzucam to palenie xD....
    Dwa zapaliłam dwa przez ten czas niestety. Nie kupuje swoich ale siostra pali no i była na kawie....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Znacie jakiś sposób na zgrzytanie zębami? Zaraz go poduszką uduszę. Już wole żeby chrapał.

Hahahahah!!!
    Może go przyjryj bo mu zimno :D

momo1009 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    No właśnie nam Łatek jakby każdym swoim zachowaniem udowadnia, że ani schronisko ani wcześniejsze doświadczenia nie wpłynęły na niego w negatywny sposób. Widać po nim że bardzo się stara nas nie zawieść, wystarczy że raz powiemy, ze czegoś mu robić nie wolno i już tego nie robi. No i od razu nam zaufał, ciągle jest w nas wpatrzony jakby czekał na dalsze instrukcje co i jak ma robić. Mam porównanie z pieskiem, który wychowywał się w moim rodzinnym domu od małego i Łatek w niczym mu nie ustępuje :)
    Już sobie nie wyobrażam jak to bez niego kiedyś było :)

Nie chwal się tylko pokaz Łatka koniecznie :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Odbywa....
    Tylko że raz - ja zapomniałam z kim ja rzucam to palenie xD....
    Dwa zapaliłam dwa przez ten czas niestety. Nie kupuje swoich ale siostra pali no i była na kawie....
    Lenka ze mną rzucasz... I idziemy równo ja wczoraj byłam u siostry, no ona pali i też z nią wypaliłam ale do drinka to tak mnie ciągnęło że nie mogłam :D

Lena83 lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry :)
    Ufff właśnie posprzątałam po moich małych srochach. Jejku jak te psiaki sikają i srają wszędzie gdzie popadnie... Momo Ty pewnie z Łatkiem nie masz takiego problemu :) Ja już cztery razy prałam kanapę bo ją obsikują notorycznie. Nie mogę się doczekać kiedy zaczną sikać na dworku :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry my mamy kotke ze schroniska i pieska po przejscach mial wtedy 2 lata jak go przygarnelismy :-)
    Dzien doberek :-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka no tak wiedziałam, że z którąś Anią ale nie wiedziałam z którą :P.
    Teraz już będę pamiętać.

Ja własnie tego się boję, że jak popije gdzieś to mnie będzie ciągło.
    Na wesele idziemy 27-ego ale ja przy moim W to nie aplę. On myśli, że ja dawno rzuciłam palenie. Ba gorzej w pracy bo mnie ciągle ciągną na fajkę.
    Potrafiłam w pracy wypalić prawie paczke dziennie.
    Nie chce już palić. Źle się czuję i kasy tyle w błoto a na inne rzeczy mi żal ;).

Ania_84 lubi tę wiadomość

‹‹ 1907 1908 1909 1910 1911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ