X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my za niedlugo jedziemy na wies :)

wczoraj projektowalismy szafe do garderoby :D

głeboka an 80 cm ale co tam :D
    wazne zeby moje ciuchy sie tam miescily :D hihih :D

Lena83, Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Jeju! Jeju! Jaki Twój Michaś jest <3 <3 <3
    Też takiego chce :P

Dzięki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie sobie leże i czytam, a potem zaczyanmy sie zbierać do kościołą id o rodzicow moich na obiadek

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja stwierdzam ze niby mojemu podaja testosteron i powinien miec humorki :P
    jemu nic a ja.. matko.. ostatbino co rusz mamochote o cos kogos zrabac :P warcze jak .. ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Ty też jesteś z lipca :) Właśnie doczytałam na Twoim profilu :) Ja jestem z 16tego :)

Lena83, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!!!
    Miłego dnia Wam życzę!!! :*

Anuśka, momo1009, Malenq, justta lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Hej Kochane!!!
    Miłego dnia Wam życzę!!! :*
    Hej Katja :) Wzajemnie :)

Katjaa lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam. u mnie znowu podły nastrój...

miałam dziś jechać z moim na sesję ślubną do Pszczyny...w osttaniej chwili Jacek powiedzial mi,ze sie martwi,ze jestem jeszcze za słaba na całodzienne chodzenie..i zostałam w domu...a tak się cieszyłam, ze gdzies wyjdę i będę z ludzmi, którzy nie beda nic wiedziec o poronieniu i moze troche sie zrelasuje...

zostalam sama z psem...dzien jak co dzien

niby jak od siedzenia calymi dniami samej mam sie poczuc lepiej...ah...

milej niedzieli:(

Katjaa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa spóźnione ale szczere Wszystkiego Najlepszego! Spełnienia marzeń! :* <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 09:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik to tylko świadczy o tym jak Twój mąż się o Ciebie martwi!!!

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    witam. u mnie znowu podły nastrój...

miałam dziś jechać z moim na sesję ślubną do Pszczyny...w osttaniej chwili Jacek powiedzial mi,ze sie martwi,ze jestem jeszcze za słaba na całodzienne chodzenie..i zostałam w domu...a tak się cieszyłam, ze gdzies wyjdę i będę z ludzmi, którzy nie beda nic wiedziec o poronieniu i moze troche sie zrelasuje...

zostalam sama z psem...dzien jak co dzien

niby jak od siedzenia calymi dniami samej mam sie poczuc lepiej...ah...

milej niedzieli:(
    A może idź do kina na jakąś komedię... Wydaje mi się że nie pohamowany śmiech dobrze by Ci zrobił :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Dołączam i ja do waszego zacnego grona... :-)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam dość wszystkiego, idę spać...
    chyba każdy ma już dość mojego płakania i marudzenia i dlatego ciągle siedzę sama...

pa;(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Witamy :)

Redhotka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Lena Ty też jesteś z lipca :) Właśnie doczytałam na Twoim profilu :) Ja jestem z 16tego :)

:D To możemy razem z 15 na 16 pić ;P

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    mam dość wszystkiego, idę spać...
    chyba każdy ma już dość mojego płakania i marudzenia i dlatego ciągle siedzę sama...

pa;(

Blondiku..
    Ja myślę, że nikt nie ma dość.
    Ale prawda jest taka, że nikt nie wie jak Ci pomóc. No bo jak? Czy jakiekolwiek słowa Cię pociesza kochana? I może dlatego ludzie się trochę wycofują bo czują się bezsilni..

A Ty masz prawo do takich odczuć i nie zadręczaj się :*

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć laseczki :)
    u mnie niestety @ znowu :( także nie ma znaczenia czy mierze czy nie, na jedno wychodzi :(
    lecę was poczytać :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:

Cześć Redhotka :)

Redhotka lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

zagladam na forum, a mezus przygotowuje sniadanko dla rodzinki :)

Blodnik, ja nie mam dosc. sadze ze inni tez nie. ja jestem typem, kotry gada i rozpacza duzo, gdy cos sie wydarzy i rozumiem, ze inni tez moga miec taka potrzebe. pisz tu o czym chcesz i kiedy chcesz.

A moze pojedziesz do rodzicow? moze jakas dobra przyjaciolka? kino to dobry pomysl...z mama moze?

w zw. z moimi mdlosciami i pobudkami w nocy spie na dole w sypilani goscinnej. maz na gorze z chlopcami. kazdy zasypia w swoim pokoju, ale budza sie roznie ;) dzis w nocy Leos mial nadal goraczke i spal z mezem. nagle w nocy uslyszalam krzyk i tupot malych stopek. Leos uciekl do salonu i zaczal krzyczec, ze duch jest w naszej sypialni ;) okazalo sie, ze moj maz okropnie chrapal, a synek pomyslal ze to duch (pewnie jesscze cos mu sie snilo zanim sie obudzil i uslyszal ten okropny, przerazajacy dzwiek ;) ). maz przez dluzsza chwile probowal go przekonac, ze niczego tam nie ma i ze tatus chrapal ;)

tak jeszcze odnosnie spanai w sowim lozku - marze kiedy bede mogla w koncu spac z mezem. tylko jak chlopcy mnie wybudzaja w nocy, to potem czuej sie 100 x gorzej :( dzis rano juz sie poplakalam, ze dalej mnie meczy....zaczelam sie stresowac czy lekarka mi zwolnienie przedluzy, gdyby byla taka potrzeba, ehh

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka współczuję bardzo.... Myślę że zwolnienie dostaniesz, chociaż nie wiem jak to u Ciebie wygląda :) Historia z duchem przednia aż się uśmiałam :D

‹‹ 1909 1910 1911 1912 1913 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ