My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laski, szybkie sprawozdanie
temperatura dalej w dół, okresu dalej nie ma , nie wiem o co chodzi, bo to co mam to nie krwawienie tylko obfitsze plamienia. Nie rozumiem już nic...
jestem u rodziców więc nie mam testa, ale jutro zrobię, tylko nie wiem o co chodzi z tą temperaturą... trzeci ( a właściwie 4- bo zaczęło się trzy dni temu wieczorem)dzień plamień (zużycie jednej podpaski na dzień i zmiana jej tylko dlatego że jest nieświeża, a na środku mała plamka krwi - to nie jest okres)
ba nawet brzuch mnie już nie bolimyślałabym że ciąża tylko co z ta temperaturą ?
a tak po za tym miłego dnia życzę :*
ps. wg OF 80 punktów i 88%Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 10:53
LaRa lubi tę wiadomość
-
hej laseczki jakieś uaktualnienia w naszej liście?
TESTUJĄCE Z GANGU:
08.09 - Arienna
07.09 - Nieukowa
09.09 - Kropka_1
10.09 - Mari
29.09 - Katjaa
27.09 - Biedroneczka83
27.09 - Lenka
xx.09 - Momo1009
xx.10 - Asha
xx.10 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
30.10 - Anastazjaaa
xx.xx - Smarta
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Choco
xx.xx - Anuśka
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemnikiKatjaa lubi tę wiadomość
-
To ja uaktualnię troszku
TESTUJĄCE Z GANGU:
08.09 - Arienna
07.09 - Nieukowa
09.09 - Kropka_1
10.09 - Mari
22.09 - Anuśka
29.09 - Katjaa
27.09 - Biedroneczka83
27.09 - Lenka
xx.09 - Momo1009
xx.10 - Asha
xx.10 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
30.10 - Anastazjaaa
xx.xx - Smarta
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Choco
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki
Anastazjaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Pewnie !!
Ja razem z Biedroną
TESTUJĄCE Z GANGU:
08.09 - Arienna
07.09 - Nieukowa
09.09 - Kropka_1
10.09 - Mari
22.09 - Anuśka
29.09 - Katjaa
27.09 - Biedroneczka83. Lena83
27.09 - Lenka
xx.09 - Momo1009
xx.10 - Asha
xx.10 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
30.10 - Anastazjaaa
xx.xx - Smarta
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Choco
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki
Katjaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
TESTUJĄCE Z GANGU:
08.09 - Arienna
07.09 - Nieukowa
09.09 - Kropka_1
10.09 - Mari
22.09 - Anuśka
29.09 - Katjaa
27.09 - Biedroneczka83
27.09 - Lenka
xx.09 - Momo1009
xx.10 - Asha
xx.10 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
30.10 - Anastazjaaa
xx.xx - Smarta
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Choco
xx.xx - Blondik
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemnikiKatjaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:ja wciąż mam plamienia
eh niech się już skończą i będę czekać na @ a później do dzieła
A dlaczego masz plamienia?
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Anastazjaaa wrote:ja wciąż mam plamienia
eh niech się już skończą i będę czekać na @ a później do dzieła
To było dość dawno, jakieś 12lat temu... Jejku ale jestem stara
-
Anuśka wrote:A tak w ogóle to dzień dobry
Ufff właśnie posprzątałam po moich małych srochach. Jejku jak te psiaki sikają i srają wszędzie gdzie popadnie... Momo Ty pewnie z Łatkiem nie masz takiego problemuJa już cztery razy prałam kanapę bo ją obsikują notorycznie. Nie mogę się doczekać kiedy zaczną sikać na dworku
Dzień dobry
Ale Wy wcześnie wstajecie....
Anusia no problemu raczej nie mam, na początku chciał w kilku miejscach zaznaczać teren, teraz już mu przeszło. No i raz kupa na środku pokoju, to raczej wynikało z jakichś problemów z żołądkiem, zmiana diety czy cuś. No ale pieso ma 6 lat. Szczeniaki jednak musza się jeszcze trochę pouczyć. Życzę żeby szybko przeszły ten etap, a dla Ciebie dużo cierpliwościAnuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Czarnula87 wrote:Lena napisz mi na priv lub Ani namiar na fb swoj
Aaaaa, nie chwaliłam się a też ostatnio założyłam konto na FB. Jednak. I nie powiem, po części dla Was to zrobiłam
. I też chcę do gangu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:30
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
miłej niedzieli dziewuszki
spadam zaraz jak zwykle na ogrodek, bo cieplusienko jestpotem kuzynka z chlopakiem na grilla wpadna, i niedziela jakos minie
psiak od wczoraj spidzis zostawie go u tesciowej zeby sie nie meczył za bardzo
-
Nie wiem Kochane czy nie było jakiejś aktualniejszej listy, bo pamiętam, siebie z data 23.09. W każdym razie uaktualniam, a potem lecimy z psem na długi spacer i na basen (już bez psa)
. Udanej niedzieli
TESTUJĄCE Z GANGU:
08.09 - Arienna
07.09 - Nieukowa
09.09 - Kropka_1
10.09 - Mari
22.09 - Anuśka
23.09 - Momo1009
29.09 - Katjaa
27.09 - Biedroneczka83
27.09 - Lenka
xx.10 - Asha
xx.10 - Cymcia
xx.10 - Czarnula87
30.10 - Anastazjaaa
xx.xx - Smarta
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Choco
xx.xx - Blondik
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki********Gang 18+********
cześć.. wieczór i noc koszmarne.. myślałam, że umrę, bolały mnie wnętrzności, nie mogłam się na prawy bok nawet położyć, tak mnie wątroba nawalała.. nie pamiętam kiedy tak się czułam.. tak styrana; dziś odpukać póki co- dobrze.. za to tymek nabawił się znowu jakiegoś zapalenia napletka, jest już po nasiadówce w rumianku i smarowaniu, do tego nie sikał bardzo długo, martwiłam sie juuż czy czasem jakiegoś zapalenia pęcherze nie złapał... ech... na szczęście też już lepiej
Ariena dziwne te Twoje plamienia
dziewczyny miłej niedzieli..
aaa i dziś wybywamy z Tymciem do teściów na tydzień, net powinien być; mam nadzieję, że nałapie się jodu.. aa i w nosku znowu ma jakiegoś paciorkowca - ech..wiecznie cośArienna lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Długo Cię męczą te plamienia... Paskudne... Mam nadzieję, że szybko się skończą. A trzeba czekać na @ ze staraniami? Kurczę nie pamiętam kiedy do mnie @ przyszła po poronieniu. I nie pamiętam czy czekaliśmy na @
To było dość dawno, jakieś 12lat temu... Jejku ale jestem stara
lekarka powiedziała mi aby poczekać do małpy, bo jak zaszłabym teraz to ciężko byłoby określić wiek płodu a po poronieniu lepiej mieć jasą sytuację. jeden miesiąc mnie nie zbawi. z tego co mówiła @ powinna być koło 01.10Krokodylica lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Nie wiem Kochane czy nie było jakiejś aktualniejszej listy, bo pamiętam, siebie z data 23.09. W każdym razie uaktualniam, a potem lecimy z psem na długi spacer i na basen (już bez psa)
. Udanej niedzieli
wzajemnie udanej niedzieli