My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Ej, w ogóle zobaczcie to - chłopczyk ma 7 tygodni i nie słyszy. Sfilmowali moment, gdy po raz pierwszy usłyszał mamę
Ten mały jest niesamowity
Jego reakcja na założenie aparatu słuchowego BEZCENNA
https://www.youtube.com/watch?v=UUP02yTKWWo -
Chłopczyk miodzio - widziałam go już kiedyś
Zapowiadam zmianę pogody- jajniki mnie bolą i cięcie po cesarce.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Chłopczyk miodzio - widziałam go już kiedyś
Zapowiadam zmianę pogody- jajniki mnie bolą i cięcie po cesarce.W zeszłym roku w maju przepowiedziała śnieg
Nikt jej nie wierzył, a śnieg spadł
Lena a skąd Ty jesteś? Bo ciekawa jestem czy u mnie też się pogoda zmieni
Ja z Łódzkiego.
-
Anuśka wrote:Mam taką koleżankę, która przepowiada pogodę z bolących palców u stóp
W zeszłym roku w maju przepowiedziała śnieg
Nikt jej nie wierzył, a śnieg spadł
Lena a skąd Ty jesteś? Bo ciekawa jestem czy u mnie też się pogoda zmieni
Ja z Łódzkiego.
Pogranicze Wielkopolski i DolnegośląskaAnuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
oj Kroko, to chyba jednak jakiegos wira zlapaliscie
wspolczuje....swoja droga niezle Cie w tej ciazy musi meczyc skoro czy to kiepskie samopoczucie z powodu ciazy czy tez z powodu grypy zoladkowej, to roznicy nie widzisz!! wspolczuje baaardzo!!!
-
Redhotka witamy.
Blondik daj spokój, narzekaj ile chcesz. W końcu poczujesz się lepiej, na pewno!
mari dawno Cię nie było. Przykro mi z powodu @.
beszka i konwalia współczuję samopoczucia i niestety rozumiem.
Anastazja kochana trzymam kciuki za Ciebie!
beszka ja u siebie nie upatruję żadnej grypy żołądkowej ani nic takiego, to po prostu ciążowe wymioty. A mąż raczej coś zjadł i się przytruł, bo już mu lepiej.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
zgredka dzięki. Ja już straciłam całą nadzieję, że w końcu będzie lepiej.
Jutro wizyta u lekarza, mam nadzieję że z dzidkiem wszystko ok, bo od tych wymiotów już mnie brzuch boli. A mi już opadły od tego ręce, nogi i cycki i mam dość. Poddaję się. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejoooooooooooooooooo wróciłam 4h po lesie, było wspaniale...grzyby dopisały głównie prawdziwki i podgrzybki, trochę rydzy...
ale zwierzyna, ptaki i ten zapach puszczy - bezcenny...
wpadliśmy też na chwilkę żubry pooglądać, obiadek w lesie na polanie zjedliśmy:)
jejku jaka wspaniała niedziela to była:)
mała w brzuchu się rozszalała pod koniec, tak że myślałam, że małż będzie musiał nas/mnie nieść do samochodu hehehehe...
witam nową/nowe koleżanki:)
oczka mi się zamykają......dotleniona chyba aż za bardzo jestem hehehe
justta, Anastazjaaa, Katjaa, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniop ja sobie też zazdroszczę, bo już bardzo, bardzo dawno miałam tak udaną (i bez bólu żadnego) niedzielę, a do tego małż starał się jak nigdy....
teraz idę poleżeć troszeczkę, bo to "łażenie" zmęczyło trochę mój kręgosłup....
buziolki 18nastki:) miłego wieczorku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 18:23
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nie - ja sie cieszylam ostatnimi chwilami z W
Znowu 4 dni rozłąki
Teraz mysle jak to zajść w ciaze mając faceta w kratkę ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 19:49
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.