X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ej, w ogóle zobaczcie to - chłopczyk ma 7 tygodni i nie słyszy. Sfilmowali moment, gdy po raz pierwszy usłyszał mamę :) Ten mały jest niesamowity :D Jego reakcja na założenie aparatu słuchowego BEZCENNA :)

https://www.youtube.com/watch?v=UUP02yTKWWo
    Świetny... :D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłopczyk miodzio - widziałam go już kiedyś :)

Zapowiadam zmianę pogody- jajniki mnie bolą i cięcie po cesarce.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Chłopczyk miodzio - widziałam go już kiedyś :)

Zapowiadam zmianę pogody- jajniki mnie bolą i cięcie po cesarce.
    Mam taką koleżankę, która przepowiada pogodę z bolących palców u stóp :) W zeszłym roku w maju przepowiedziała śnieg :) Nikt jej nie wierzył, a śnieg spadł :) Lena a skąd Ty jesteś? Bo ciekawa jestem czy u mnie też się pogoda zmieni :) Ja z Łódzkiego.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mam taką koleżankę, która przepowiada pogodę z bolących palców u stóp :) W zeszłym roku w maju przepowiedziała śnieg :) Nikt jej nie wierzył, a śnieg spadł :) Lena a skąd Ty jesteś? Bo ciekawa jestem czy u mnie też się pogoda zmieni :) Ja z Łódzkiego.

Pogranicze Wielkopolski i Dolnegośląska ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Próbuję Was nadrobić ale sił mi brak.
    Męczy mnie wciąż.
    A do tego mojemu mężowi chyba udzieliła się ciąża, boli go dzisiaj głowa, żołądek i wymiotuje.

Katjaa lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Kroko, to chyba jednak jakiegos wira zlapaliscie :( wspolczuje....swoja droga niezle Cie w tej ciazy musi meczyc skoro czy to kiepskie samopoczucie z powodu ciazy czy tez z powodu grypy zoladkowej, to roznicy nie widzisz!! wspolczuje baaardzo!!!

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, ty lykasz dupka 2x1, prawda? mowil juz Ci lekarz jak to odstawic?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dzień dobry.

Próbuję Was nadrobić ale sił mi brak.
    Męczy mnie wciąż.
    A do tego mojemu mężowi chyba udzieliła się ciąża, boli go dzisiaj głowa, żołądek i wymiotuje.
    Zgadzam się z Beszką wygląda wirusowo :/

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka witamy.

Blondik daj spokój, narzekaj ile chcesz. W końcu poczujesz się lepiej, na pewno!

mari dawno Cię nie było. Przykro mi z powodu @.

beszka i konwalia współczuję samopoczucia i niestety rozumiem.

Anastazja kochana trzymam kciuki za Ciebie!

beszka ja u siebie nie upatruję żadnej grypy żołądkowej ani nic takiego, to po prostu ciążowe wymioty. A mąż raczej coś zjadł i się przytruł, bo już mu lepiej.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszlam na drzemke, ale o dupe rozbic takie spanie niespanie jak sie po domu krzataja halasuja..
    Jestem ledwo przytomna.

Kroko bidulo wspolczuje :/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka dzięki. Ja już straciłam całą nadzieję, że w końcu będzie lepiej.
    Jutro wizyta u lekarza, mam nadzieję że z dzidkiem wszystko ok, bo od tych wymiotów już mnie brzuch boli. A mi już opadły od tego ręce, nogi i cycki i mam dość. Poddaję się.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauwazylam, ze mi jest zle gdy mam pusty zolad, wiec go zapycham i pewnie spuchne jak balon niedlugo

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres cud miod tylko dzisiejszy test wiedzy oblany ;) tak jak myslalam, mialam nie robic ale maz poprosil to zrobilam. Nawet cienia cienia cienia cienia nie bylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoooooooooooooooooo wróciłam 4h po lesie, było wspaniale...grzyby dopisały głównie prawdziwki i podgrzybki, trochę rydzy...
    ale zwierzyna, ptaki i ten zapach puszczy - bezcenny...
    wpadliśmy też na chwilkę żubry pooglądać, obiadek w lesie na polanie zjedliśmy:)
    jejku jaka wspaniała niedziela to była:)
    mała w brzuchu się rozszalała pod koniec, tak że myślałam, że małż będzie musiał nas/mnie nieść do samochodu hehehehe...
    witam nową/nowe koleżanki:)
    oczka mi się zamykają......dotleniona chyba aż za bardzo jestem hehehe

justta, Anastazjaaa, Katjaa, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq zazdroszczę takiej niedzieli a już najbardziej obiadku na polanie :))

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niop ja sobie też zazdroszczę, bo już bardzo, bardzo dawno miałam tak udaną (i bez bólu żadnego) niedzielę, a do tego małż starał się jak nigdy....

teraz idę poleżeć troszeczkę, bo to "łażenie" zmęczyło trochę mój kręgosłup....

buziolki 18nastki:) miłego wieczorku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 18:23

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq super niedziela :) Zazdraszczam :) Ja mam dzisiaj kanapową niedzielę :) Nawet obiadek mąż pod nosek podstawił :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu pusto :) Wszystkie na drzemkę poszłyście???

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie - ja sie cieszylam ostatnimi chwilami z W ;)
    Znowu 4 dni rozłąki :(

Teraz mysle jak to zajść w ciaze mając faceta w kratkę ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 19:49

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Nie - ja sie cieszylam ostatnimi chwilami z W ;)
    Znowu 4 dni rozłąki :(

Teraz mysle jak to zajść w ciaze mając faceta w kratkę ...
    Oj kiepsko.... Ale może traficie akurat w dni płodne :)

‹‹ 1912 1913 1914 1915 1916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ