My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mozemy mieszkac razem bo praca ....
Musimy chodzic do pracy ...
Ja nie musiałabym gdybym była w ciazy ..
Nie moge byc w ciazy bo widzimy sie w kratkę ...
Błędne koło ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Na wykresie w ślepo mi pisze ze dni płodne 13-17.
Na prognozie cykli 10-13.
Czy to ta sama maszyna liczy
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
hej dziewczyny
my wrocilismy z wioskimato Michal bawil sie z Marcelkeim caly czas
uczyl go chodzic
karmil itp itd
Anuśka lubi tę wiadomość
-
no ja mysle bo jak patrzylam na niego i Marcelka to jakos tak poczulam ze niedlugo bedzie uczyła swoje dzieci
Anuśka lubi tę wiadomość
-
hej ale za wami tęskniłam!!!!!!!
ale jestem zwarta gotowa popijająca kawe z mlekiem czekoladowym
po cudownym wieczorku z mężem ryżem z krewetkami i 3 lampkami winka czerwonegono i
zgredka, Malenq, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Tez sie witam.
Dzis bylo ciezko, ale szybko zagryzlam skorke od chleba i przeszlo..
W ogole cala noc nie spalam, bo po polnocy zawiozlam mojego na dworzec, gdzie okazalo sie, ze nie ma biletow, w koncu pojech z innymi (a pierwotnie mialo nie byc miejsca, stad ten dworzec) i tylko sie czlowiek nadenerwowowal niepotrzebnie..
Dobrze, ze wstalam do roboty szybko -
Hej laski
Biedronka zazdraszczam miłego wieczorku a zwłaszcza krewetek
uwielbiam
U mnie tempka jakaś niska. Zauważyłam że rysuję podobne wykresy co miesiąc, więc pewnie znowu nic z tego
Zacznę brać duphaston żeby nie czekać tak długo na @. Miłego dzionka Wam życzę
-
u mnie temp jak linijak by pewnie była jakbym mierzyła ale ta przerwa dobrze mi zrobiła
nio krewetki mniam wyszły w zalewie ziołowej z czosnekim obsmażone ze smietanką i pietruszką swieża do tego ryżAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przy 93% zaczynam nowy cykl. Tak mnie zalalo że nie było sensu robić testu. Ten test co kupiłam kilka miesięcy temu się w końcu przeterminuje bo nie mam szans go zrobić.
proszę mnie wykreślić z listy testujacych a ja idę zdychac bo dawno tak mnie brzuch nie bolał przy @.... Miłego dnia dziewczynki
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane witam sie z kawka.. i z nadzieja ze @ przyjdzie dzis ..wtedy weekedn czysty bedzie
tempka poszla grzecznie w dol