X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś to superaśne....łożyskiem się nie przejmuj, pójdzie do góry za tydzień, dwa będzie już w uśrednionym miejscu....a co Was z tym seksem??? ja 3 miechy wytrzymałam i żyję heheheheh i nawet trzecie oko mi nie wyrosło....
    rocznicę??? to kolejny powód do moich GRATULACJI:)

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, super wiadomosc :) ciesze sie :)
    skoro rocznica to nastepnych lat w miłości i zrozumieniu Wam zycze :)
    smacznej kolacji :P

Tamka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Tamek, też tak miałam z łożyskiem na prenatalnych, nisko. Lekarz mówił, że na tym etapie to normalne bo wczesna ciąża jeszcze :) To był 12t+0d wg OM. Także luz :)

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa jak tam brzuchatko??? wszystko dobrze?

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Nenaa jak tam brzuchatko??? wszystko dobrze?
    Ano Malenka, może być, fizycznie ok, lekkie pobolewania w dole brzucha, podobne do bóli pęcherza, ale to mam od dawna, to macica chyba daje o sobie znać, tak se to tłumaczę ;) Poza tym ok, czekam na koniec upałów coby wziąć się trochę za robotę, czas ucieka a wszystko w tak zwanym proszku jeszcze :)
    U Ciebie jak Kochana, wszystkie dolegliwości już minęły?

Malenq lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś dziękuję:) jedne dolegliwości minęły i ustąpiły tym samym miejsca innym dolegliwościom......
    MOja koleżnaka ZGAGA rozgościła się na dobre....
    skurcze braxtona-hicksa też już zawitały....
    macica nadal daje o sobie znać, szczególnie wieczorami....
    tyle z negatywnych narzekań....
    pozytywne są takie, że moja KONICZYNKA odzywa się już średnio co 2h:) wiem, że lubi bluesa...a ostatnio wieczorami uspokajam ją płytą DŻemu i Universu hehehehe...popu, rocka, i relaksacyjnych też nie lubi....co pokazała dość licznymi kopniakami hehehe....
    u mnie również wszystko w proszku, tylko łóżeczko stoi, a poza tym to nic....
    zaczynam czasami wpadać w panikę heheheheh szczególnie jak zapowiadają w PL srogą i mroźną zimę...a ja sama z małą zostaję....
    ale nic to, na razie mamy piękną, złotą jesień....:)

Nenaaa, justta, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, to super wieści..szkoda tylko tego seksu, ale wytrzymacie :P

Tamka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Arienna Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja nie wiiem o co kaman :/ rano mierzylam tempke i mialam juz lekko przybrudzony termometr. Poszlam do lazienki i na papierze byla mrew. No ok franca przyszla. Ale przez caly dzien nic :/ troche tylko brazowego brudzenia na papierze. Mam nadzieje zd ta franca sie jeszcze rozkreci
    Czarnulka a robiłaś test? ja tak miałam 4 dni miałam plamienia i dopiero dziś jak chlusnęło to normalnie cały dzień ruszyć się nie mogłam, bo bałam się że to krwotok jest a nie krwawienie, robiłam test i negatywny, teraz trochę się uspokoiło, ale czuję się jakby mnie TIR przejechał :/
    w ogóle to jestem zła, miesiączki mi się rozregulowały bo raz mam 24 dni a raz 31 i stały się tak bolesne że masakra, no i nigdy wcześniej nie miałam takich plamień przed okresem.... jak się skończy @ to pójdę pogadać z ginem, zrobię też poziom żelaza bo może mam niedobór i dlatego nie mogę zajść, no i małż obiecał że w tym miesiącu się przebada .... kurde masakra jakaś

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewcyny .. no i juz za duzo bylo szczescia :(
    Michal przyszedl do domu z super nowina.. facet mu podziekowal.. powiedzial ze teraz przez miesiac ma pracowac na probe drugi chlopak i jak cos to za miesiac da znac czy wybral jego czy Michala ..

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już czuję leciutkie kopniaczki, to znaczy mam nadzieję, że to one a nie jakieś kiszki mi marsza grają ;) Nie no raczej Młode się już panoszy i daje o sobie znać, szczególnie wieczorami.
    Ja też czasem wpadam w panikę jak pomyślę ile to jeszcze przygotowań i zakupów a ten czas naprawdę ucieka...szalony. Remont pokoiku przede mną jeszcze, całkiem poważny...o kurcze ale stres! :)

momo1009 lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuuu Aniu współczuję....:(
    widzisz Nenuś, Ty chociaż w "ciepłym" kraju mieszkasz....;)
    a te "kopniaczki" to jestem pewna, że maleństwo...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 19:03

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Czarnulka a robiłaś test? ja tak miałam 4 dni miałam plamienia i dopiero dziś jak chlusnęło to normalnie cały dzień ruszyć się nie mogłam, bo bałam się że to krwotok jest a nie krwawienie, robiłam test i negatywny, teraz trochę się uspokoiło, ale czuję się jakby mnie TIR przejechał :/
    w ogóle to jestem zła, miesiączki mi się rozregulowały bo raz mam 24 dni a raz 31 i stały się tak bolesne że masakra, no i nigdy wcześniej nie miałam takich plamień przed okresem.... jak się skończy @ to pójdę pogadać z ginem, zrobię też poziom żelaza bo może mam niedobór i dlatego nie mogę zajść, no i małż obiecał że w tym miesiącu się przebada .... kurde masakra jakaś

Wvzoraj robilam i negatyw. Brzuch mnie pobolewa wiec czuje ze sie rozkreci

• justta Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś super info że z maluszkiem wszystko ok, miłego wieczorku
    Reszcie też życzę miłego wieczorku paaaa

Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuu, Ania, ńie fajnie z tym pracodawca męża. Nie mówił wczesńiej, ze coś takiego bedzie chciał zrobic?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę miłego wieczorku:)
    do jutra :)
    spokojnej nocki:)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Uuuuu, Ania, ńie fajnie z tym pracodawca męża. Nie mówił wczesńiej, ze coś takiego bedzie chciał zrobic?
    nic wrecz przeciwnie ze Mihal super sie sprawuje dzis mu powiedzial ze musi jeszcze jednego spr jak sie tamten nie spr to wezmie michala ..ale watpie w to ze Michal bedzie czekal misiac ..a dwa.. wg mnie to chcial nadgonic robote ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!

Arienna, Czarnulka, Kropeczka - wszystkie Was bardzo mocno przytulam w kolejności alfabetycznej i trzymam kciuki za ten cykl

Tamka - dobre rocznicowe wieści :). Z tym serduchowaniem to jeszcze sobie odbijecie, a teraz cieszcie się sobą. Miłego wieczorku!

No i zapomniałam co jeszcze chciałam...

Gdzie jest mój katalog Ikei? Zgredka, na pewno już o dostałaś? Bo dzień po tym jak pisałaś zbiegłam ochoczo jak jelonek do skrzynki, otwieram... a tam jakiś inny katalog meblowy :|

Tamka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamus, super wiesci :) a lozyskiem sie nie martw. Ja jeszcze w 19 tc mialam nisko. Dopiero po 30 tc mi sie podnioslo ;)

Teraz czekamy na wiesci id Kroko :)

Aniu, wspolczuje :( a mial Twoj maz jakas umowe z nimi?

Tamka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie byl na czarno.. ale trudno trzeba byc asertywnym :) juz zaczynamy wysylac cv :) nawet poza ck :)

moze nawet przedluzymy pobyt na nastepne targi w Poznaniu bo sa wlasnie z branzy meblowej w ktorej maz chce zalozyc dzialanosc ;)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha... kiedy tak pisałyście o rodzicach i teściach jako dziadkach muszę przyznać, że sama drżę na myśl i nieustannym rozpieszczaniu i tej jak to Mamut ładnie nazwała "instytucji odwoławczej".
    Niby z nimi jest wszystko ok, ale zdaję sobie sprawę, że moja mama jest nadopiekuńcza, a mama S potrafi być apodyktyczna (miałyśmy jedno "spięcie" jeszcze przed ślubem). No ale i tak chciałabym ich zrobić w końcu dziadkami, bo żadne nie jest ;)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
‹‹ 1922 1923 1924 1925 1926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ