My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTamuś to superaśne....łożyskiem się nie przejmuj, pójdzie do góry za tydzień, dwa będzie już w uśrednionym miejscu....a co Was z tym seksem??? ja 3 miechy wytrzymałam i żyję heheheheh i nawet trzecie oko mi nie wyrosło....
rocznicę??? to kolejny powód do moich GRATULACJI:)Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Nenaa jak tam brzuchatko??? wszystko dobrze?
Poza tym ok, czekam na koniec upałów coby wziąć się trochę za robotę, czas ucieka a wszystko w tak zwanym proszku jeszcze
U Ciebie jak Kochana, wszystkie dolegliwości już minęły?Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenuś dziękuję
jedne dolegliwości minęły i ustąpiły tym samym miejsca innym dolegliwościom......
MOja koleżnaka ZGAGA rozgościła się na dobre....
skurcze braxtona-hicksa też już zawitały....
macica nadal daje o sobie znać, szczególnie wieczorami....
tyle z negatywnych narzekań....
pozytywne są takie, że moja KONICZYNKA odzywa się już średnio co 2h:) wiem, że lubi bluesa...a ostatnio wieczorami uspokajam ją płytą DŻemu i Universu hehehehe...popu, rocka, i relaksacyjnych też nie lubi....co pokazała dość licznymi kopniakami hehehe....
u mnie również wszystko w proszku, tylko łóżeczko stoi, a poza tym to nic....
zaczynam czasami wpadać w panikę heheheheh szczególnie jak zapowiadają w PL srogą i mroźną zimę...a ja sama z małą zostaję....
ale nic to, na razie mamy piękną, złotą jesień....Nenaaa, justta, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja nie wiiem o co kaman
rano mierzylam tempke i mialam juz lekko przybrudzony termometr. Poszlam do lazienki i na papierze byla mrew. No ok franca przyszla. Ale przez caly dzien nic
troche tylko brazowego brudzenia na papierze. Mam nadzieje zd ta franca sie jeszcze rozkreci
w ogóle to jestem zła, miesiączki mi się rozregulowały bo raz mam 24 dni a raz 31 i stały się tak bolesne że masakra, no i nigdy wcześniej nie miałam takich plamień przed okresem.... jak się skończy @ to pójdę pogadać z ginem, zrobię też poziom żelaza bo może mam niedobór i dlatego nie mogę zajść, no i małż obiecał że w tym miesiącu się przebada .... kurde masakra jakaś -
Hej dziewcyny .. no i juz za duzo bylo szczescia
Michal przyszedl do domu z super nowina.. facet mu podziekowal.. powiedzial ze teraz przez miesiac ma pracowac na probe drugi chlopak i jak cos to za miesiac da znac czy wybral jego czy Michala ..
-
Ja też już czuję leciutkie kopniaczki, to znaczy mam nadzieję, że to one a nie jakieś kiszki mi marsza grają
Nie no raczej Młode się już panoszy i daje o sobie znać, szczególnie wieczorami.
Ja też czasem wpadam w panikę jak pomyślę ile to jeszcze przygotowań i zakupów a ten czas naprawdę ucieka...szalony. Remont pokoiku przede mną jeszcze, całkiem poważny...o kurcze ale stres!momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna wrote:Czarnulka a robiłaś test? ja tak miałam 4 dni miałam plamienia i dopiero dziś jak chlusnęło to normalnie cały dzień ruszyć się nie mogłam, bo bałam się że to krwotok jest a nie krwawienie, robiłam test i negatywny, teraz trochę się uspokoiło, ale czuję się jakby mnie TIR przejechał
w ogóle to jestem zła, miesiączki mi się rozregulowały bo raz mam 24 dni a raz 31 i stały się tak bolesne że masakra, no i nigdy wcześniej nie miałam takich plamień przed okresem.... jak się skończy @ to pójdę pogadać z ginem, zrobię też poziom żelaza bo może mam niedobór i dlatego nie mogę zajść, no i małż obiecał że w tym miesiącu się przebada .... kurde masakra jakaś
Wvzoraj robilam i negatyw. Brzuch mnie pobolewa wiec czuje ze sie rozkreci
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Uuuuu, Ania, ńie fajnie z tym pracodawca męża. Nie mówił wczesńiej, ze coś takiego bedzie chciał zrobic?
-
Hejka!
Arienna, Czarnulka, Kropeczka - wszystkie Was bardzo mocno przytulam w kolejności alfabetycznej i trzymam kciuki za ten cykl
Tamka - dobre rocznicowe wieści. Z tym serduchowaniem to jeszcze sobie odbijecie, a teraz cieszcie się sobą. Miłego wieczorku!
No i zapomniałam co jeszcze chciałam...
Gdzie jest mój katalog Ikei? Zgredka, na pewno już o dostałaś? Bo dzień po tym jak pisałaś zbiegłam ochoczo jak jelonek do skrzynki, otwieram... a tam jakiś inny katalog meblowyTamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Tamus, super wiesci
a lozyskiem sie nie martw. Ja jeszcze w 19 tc mialam nisko. Dopiero po 30 tc mi sie podnioslo
Teraz czekamy na wiesci id Kroko
Aniu, wspolczujea mial Twoj maz jakas umowe z nimi?
Tamka lubi tę wiadomość
-
nie byl na czarno.. ale trudno trzeba byc asertywnym
juz zaczynamy wysylac cv
nawet poza ck
moze nawet przedluzymy pobyt na nastepne targi w Poznaniu bo sa wlasnie z branzy meblowej w ktorej maz chce zalozyc dzialanosc -
Aha... kiedy tak pisałyście o rodzicach i teściach jako dziadkach muszę przyznać, że sama drżę na myśl i nieustannym rozpieszczaniu i tej jak to Mamut ładnie nazwała "instytucji odwoławczej".
Niby z nimi jest wszystko ok, ale zdaję sobie sprawę, że moja mama jest nadopiekuńcza, a mama S potrafi być apodyktyczna (miałyśmy jedno "spięcie" jeszcze przed ślubem). No ale i tak chciałabym ich zrobić w końcu dziadkami, bo żadne nie jest********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...