My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy Wy też tak macie/miałyście, że na poczatku kolejnego cyklu włazicie na belly żeby sprawdzić kiedy urodziłoby się wasze dziecię, gdyby to był TEN cykl?
kto jeszcze tego dnia się urodził?
Skojarzyło mi się, bo właśnie w faktach mówili o tym, że księżna Kate zw drugiej ciąży. Tamka, byłaś pierwsza!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Biedronka czy ja dobrze kojarzę, że byłaś dziś w Tychach? czyli w moim rodzinnym mieście
Puella witaj w zacnym gronie
ledwo weszłam już muszę kończyć.. życie
Miłego wieczorku dla Was wszystkich:*
********Gang 18+********
Momo: to na pewno katalog ikei, właśnie na niego patrzę, ale możesz również obejrze on-line, tak wiem, to nie to samo i nie, nie wchodziłam zobaczyć kiedy urodzi się ewntualne dziecko, pierwszy raz na to zwróciłam uwagę (bo też w ovu pokazuje) w ostatnim cyklu
ja właśnie zjadłam kolację i czas iść spać, żeby już nic więcej nie zeżreć..Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Momo: to na pewno katalog ikei, właśnie na niego patrzę, ale możesz również obejrze on-line, tak wiem, to nie to samo i nie, nie wchodziłam zobaczyć kiedy urodzi się ewntualne dziecko, pierwszy raz na to zwróciłam uwagę (bo też w ovu pokazuje) w ostatnim cyklu
ja właśnie zjadłam kolację i czas iść spać, żeby już nic więcej nie zeżreć..
Hahaha to jest myśl!
A ja się jakoś nie mogę powstrzymaćZ tym belly
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Biedronka czy ja dobrze kojarzę, że byłaś dziś w Tychach? czyli w moim rodzinnym mieście
Puella witaj w zacnym gronie
ledwo weszłam już muszę kończyć.. życie
Miłego wieczorku dla Was wszystkich:*
a ja byłam służbowomomo1009 lubi tę wiadomość
-
[QUOTE=Gdzie jest mój katalog Ikei? Zgredka, na pewno już o dostałaś? Bo dzień po tym jak pisałaś zbiegłam ochoczo jak jelonek do skrzynki, otwieram... a tam jakiś inny katalog meblowy
[/QUOTE]
Ja dzis znalazłam w skrzynce -
hej bąbelki,
przebimbałam cały dzień i stwierdzam, że mocno sie rozleniwiam..nie podoba mi się to, nawet ruszyć mi sie nie chce na plac zabaw, bo po co, jak dziadki moga
Ania- to niefajnie postąpili z mężem.. naprawde tak się nie robi; mam nadzieję, że mąż szybko znajdzie nowe zatrudnienie.
jestem dziś tak zmęczona..nie wiem skad to się bierze..spałam dziś już 3 razy.. -
konwalianka wrote:hej bąbelki,
przebimbałam cały dzień i stwierdzam, że mocno sie rozleniwiam..nie podoba mi się to, nawet ruszyć mi sie nie chce na plac zabaw, bo po co, jak dziadki moga
Ania- to niefajnie postąpili z mężem.. naprawde tak się nie robi; mam nadzieję, że mąż szybko znajdzie nowe zatrudnienie.
jestem dziś tak zmęczona..nie wiem skad to się bierze..spałam dziś już 3 razy..
Konwalijko po prostu korzystaj z możliwości leniuchowania póki możesz
konwalianka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ha, to teraz Was sobie będę mogła jakoś wizualizować
. W sensie inaczej niż awatarki
Ale że do tej pory byłam niefejsbukowa, to mam jeszcze chwilowe rozdwojenie jaźniCzarnula87, Lena83 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Hej, jestem, podczytałam Was, ale - przepraszam - nie mam siły odpisywać, bardzo mnie męczy teraz na wieczór.
Także krótko - z groszkiem wszystko dobrze, bijące serduszko, 43mm, rączki nóżki, wszystko widziałam na usg. Jednak na to usg prenatalne czy jak to się nazywa dzidzia jest za mała i mam wizytę za 1,5 tygodnia w tym celu.
Dostałam kolejne L4 i czopki na wymioty bo "jak nie zwalczymy czopkami to znowu szpital". A do szpitala nie chcę. Więc liczę że to pomoże. Póki co rzygam jak kot. Przepraszam za obrazowość.
To chyba z grubsza tyle. Cieszę się że z groszkiem dobrze ale nie mam siły skakać z radości niestety. Idę do łózia, dobranoc.momo1009, Nenaaa, Czarnula87, Anuśka, Tamka, LaRa, Malenq, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Hejo hejo, ja juz w robocie. Obudzilam sie z haftem za zebami, ale mamy na to sposob juz - przegryzam skorke od chleba i jakos idzie..
Jak zwykle slabo spalam ale z 8h sie i tak uzbieralo, a dzieki wczesnemu spac pojsciu na parking wjechalam i miejsc moglam wybierac, klopot tylko, ze potem mnie zastawia i tak nie wyjade jak planuje po 14.
A no i ubikacje zapchalam (koprem od ogorkow, bo resztki ze sloja wywalalam,czujac zreszta ze jest to ryzykowna gra), potem sie niby odepchal, ale nie wiem czy jak nie wroce z pracy nie zastane w domu powodzi.. -
macham total załamka z moją tempką ach nie rozumiem jej
drugi pomiar nib y 36,5 ale i tak dupisko hehehe
generalnie aż dziwny spokój i olew hehehe ale to chybaze szczęscia ze szwagier jednak nie bedzie u nas mieszkałLena83 lubi tę wiadomość
-
Kroko dobrze ze z groszkiem ok a ty odpoczywaj pij mam nadzieje ze czopki pomogą
Zgredka widze ze sobie radzisz z mdłościami kurde koprem zapchałaś nio nie
ja w sobote na targ po pomidory jade na sosy bo jeszcze nie kupiłam nio chyba ze bedzie ładnie to moze z mała gdziej wybedziemy