X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy też tak macie/miałyście, że na poczatku kolejnego cyklu włazicie na belly żeby sprawdzić kiedy urodziłoby się wasze dziecię, gdyby to był TEN cykl? :D kto jeszcze tego dnia się urodził?

Skojarzyło mi się, bo właśnie w faktach mówili o tym, że księżna Kate zw drugiej ciąży. Tamka, byłaś pierwsza! :D

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka czy ja dobrze kojarzę, że byłaś dziś w Tychach? czyli w moim rodzinnym mieście :)

Puella witaj w zacnym gronie :)

ledwo weszłam już muszę kończyć.. życie
    Miłego wieczorku dla Was wszystkich :) :*

********Gang 18+********
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo: to na pewno katalog ikei, właśnie na niego patrzę, ale możesz również obejrze on-line, tak wiem, to nie to samo i nie, nie wchodziłam zobaczyć kiedy urodzi się ewntualne dziecko, pierwszy raz na to zwróciłam uwagę (bo też w ovu pokazuje) w ostatnim cyklu ;-)

ja właśnie zjadłam kolację i czas iść spać, żeby już nic więcej nie zeżreć..

Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Momo: to na pewno katalog ikei, właśnie na niego patrzę, ale możesz również obejrze on-line, tak wiem, to nie to samo i nie, nie wchodziłam zobaczyć kiedy urodzi się ewntualne dziecko, pierwszy raz na to zwróciłam uwagę (bo też w ovu pokazuje) w ostatnim cyklu ;-)

ja właśnie zjadłam kolację i czas iść spać, żeby już nic więcej nie zeżreć..

Hahaha to jest myśl!

A ja się jakoś nie mogę powstrzymać ;) Z tym belly

********Gang 18+********
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Biedronka czy ja dobrze kojarzę, że byłaś dziś w Tychach? czyli w moim rodzinnym mieście :)

Puella witaj w zacnym gronie :)

ledwo weszłam już muszę kończyć.. życie
    Miłego wieczorku dla Was wszystkich :) :*
    hhe byłam mieszka tam moja babcia i chrzestna moja siostra mojej mamy :)
    a ja byłam służbowo :P

momo1009 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Gdzie jest mój katalog Ikei? Zgredka, na pewno już o dostałaś? Bo dzień po tym jak pisałaś zbiegłam ochoczo jak jelonek do skrzynki, otwieram... a tam jakiś inny katalog meblowy :|[/QUOTE]

Ja dzis znalazłam w skrzynce :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej bąbelki,

przebimbałam cały dzień i stwierdzam, że mocno sie rozleniwiam..nie podoba mi się to, nawet ruszyć mi sie nie chce na plac zabaw, bo po co, jak dziadki moga :P

Ania- to niefajnie postąpili z mężem.. naprawde tak się nie robi; mam nadzieję, że mąż szybko znajdzie nowe zatrudnienie.

jestem dziś tak zmęczona..nie wiem skad to się bierze..spałam dziś już 3 razy..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwa: ja mialam wczoraj to samo, a teraz juz leze w lozku

konwalianka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Ja dzis znalazłam w skrzynce :)

Dobrze Wam, jak słusznie przyznała Zgredka katalog w necie to nie to samo co kultowa książka :)

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    hej bąbelki,

przebimbałam cały dzień i stwierdzam, że mocno sie rozleniwiam..nie podoba mi się to, nawet ruszyć mi sie nie chce na plac zabaw, bo po co, jak dziadki moga :P

Ania- to niefajnie postąpili z mężem.. naprawde tak się nie robi; mam nadzieję, że mąż szybko znajdzie nowe zatrudnienie.

jestem dziś tak zmęczona..nie wiem skad to się bierze..spałam dziś już 3 razy..

Konwalijko po prostu korzystaj z możliwości leniuchowania póki możesz :)

konwalianka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo wysłałąm ci wiadomośc na priv ;)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Momo wysłałąm ci wiadomośc na priv ;)
    Jestem jestem, przeczytałam i postępuję wedle instrukcji :D

Czarnula87 lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy na fb ;)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, to teraz Was sobie będę mogła jakoś wizualizować ;). W sensie inaczej niż awatarki :D
    Ale że do tej pory byłam niefejsbukowa, to mam jeszcze chwilowe rozdwojenie jaźni :)

Czarnula87, Lena83 lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem, podczytałam Was, ale - przepraszam - nie mam siły odpisywać, bardzo mnie męczy teraz na wieczór.

Także krótko - z groszkiem wszystko dobrze, bijące serduszko, 43mm, rączki nóżki, wszystko widziałam na usg. Jednak na to usg prenatalne czy jak to się nazywa dzidzia jest za mała i mam wizytę za 1,5 tygodnia w tym celu.

Dostałam kolejne L4 i czopki na wymioty bo "jak nie zwalczymy czopkami to znowu szpital". A do szpitala nie chcę. Więc liczę że to pomoże. Póki co rzygam jak kot. Przepraszam za obrazowość.

To chyba z grubsza tyle. Cieszę się że z groszkiem dobrze ale nie mam siły skakać z radości niestety. Idę do łózia, dobranoc.

momo1009, Nenaaa, Czarnula87, Anuśka, Tamka, LaRa, Malenq, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko no super że z Kropkiem wszystko ok... jeszcze żeby te czopki Ci pomogły. Odpoczywaj Kochana, dobrej nocy :*

Krokodylica lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez idę leżeć. Dobranoc! :)

********Gang 18+********
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo hejo, ja juz w robocie. Obudzilam sie z haftem za zebami, ale mamy na to sposob juz - przegryzam skorke od chleba i jakos idzie..
    Jak zwykle slabo spalam ale z 8h sie i tak uzbieralo, a dzieki wczesnemu spac pojsciu na parking wjechalam i miejsc moglam wybierac, klopot tylko, ze potem mnie zastawia i tak nie wyjade jak planuje po 14.
    A no i ubikacje zapchalam (koprem od ogorkow, bo resztki ze sloja wywalalam,czujac zreszta ze jest to ryzykowna gra), potem sie niby odepchal, ale nie wiem czy jak nie wroce z pracy nie zastane w domu powodzi..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 9 września 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham total załamka z moją tempką ach nie rozumiem jej :P drugi pomiar nib y 36,5 ale i tak dupisko hehehe

generalnie aż dziwny spokój i olew hehehe ale to chybaze szczęscia ze szwagier jednak nie bedzie u nas mieszkał :P

Lena83 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 9 września 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko dobrze ze z groszkiem ok a ty odpoczywaj pij mam nadzieje ze czopki pomogą

Zgredka widze ze sobie radzisz z mdłościami kurde koprem zapchałaś nio nie :)

ja w sobote na targ po pomidory jade na sosy bo jeszcze nie kupiłam nio chyba ze bedzie ładnie to moze z mała gdziej wybedziemy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1923 1924 1925 1926 1927 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ