X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim z rana :) U mnie tempka oszalała zupełnie i postanowiła porysować :) W sumie to może nawet dobrze że nie było tej owulki, bo spokojnie sobie zrobię zęby ze zdjęciami RTG i znieczuleniem i bez stresu o maleństwo :) Tamka i Kroko bardzo się się cieszę że wizyty udane :)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Anuśka hehe nio ładnie rysuje :) M- jak Marta hehehe
    moja tez szaleje :(

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny !
    Ja wlasnie pije kawe przed praca i probuje dobudzam moja juz nastolatkę ;) - to trudne zadanie.

Jak tak czytam nasze zafasolkowane to mi sie przypomina pierwsza ciąża - tez mnie tak wymioty męczyły ze przez pierwszy trynestr zrzucilam 8 kg i musiałam zostac wegetarianka bo potem wyczułam ze to na mięso.

Ale fajnie ze "nasze" grodzki dobrze sie rozwijają :)

Od dzis biore Castaganus po dwie sztuki chociaz wg instrukcji powinnam jedna.
    Strasznie jestem ciekawa tego mojego cyklu pierwszego kiedy wyjdzie owu bo ja chyba w błogiej jej nieświadomości zyje ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    macham total załamka z moją tempką ach nie rozumiem jej :P drugi pomiar nib y 36,5 ale i tak dupisko hehehe

generalnie aż dziwny spokój i olew hehehe ale to chybaze szczęscia ze szwagier jednak nie bedzie u nas mieszkał :P
    Tzn lubie ze szwagier nie bedzie z Wami mieszkał :P
    Z kim ja bym testowała ...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 9 września 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chyba zadzwonie i przełoże wizyte na pażdziernik u tego gina co mi pierwsza ciąże prowadził bo teraz to i tak bez sensu nie mam USG na clo wiec po co mam iśc :/

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) w słoneczny wtorek:)

KROKO cieszę się bardzo, że z maleństwem wszystko ok:) NO PEWNIE że groszek za mały min. 12sty tydzień musi być:) więc do kolejnej wizyty:)
    Mam nadzieję, że teraz tobie te leki pomogą i w końcu będzie dobrze:)

TAMKA jak tam po kolacji????:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 07:22

Wysłany: 9 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Tzn lubie ze szwagier nie bedzie z Wami mieszkał :P
    Z kim ja bym testowała ...
    Lenka ale ja sie zastanawiam co z moją owu hehetesty bledziutkie ale dobra daje im jeszcze 3 dni jak w poprzednich cyklach 17 dc byly ok ale ta temperatura z kosmosu hehehe sluzu masa i nawet robi sie rozciągliwy jajnik prawy daje o sobie leciutko znać

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 9 września 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas pochmurno ciemno i ponuro ale ciepło

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Lenka ale ja sie zastanawiam co z moją owu hehetesty bledziutkie ale dobra daje im jeszcze 3 dni jak w poprzednich cyklach 17 dc byly ok ale ta temperatura z kosmosu hehehe sluzu masa i nawet robi sie rozciągliwy jajnik prawy daje o sobie leciutko znać

Będzie dobrze...
    Ja przewiduje tez na weekend :D
    Musi bo od czwartku do poniedziałku tylko Wojciech bedzie ;)

Ide dzis testu owu kupic- pierwszy raz w zyciu.
    Drogie to? Ile tego kupic?

Wczoraj mowie do W co bedzie jak sie okaze ze jego nie ma na owu? A On - to przyjade na godzine i rach ciach :D

amorcito lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie wiem kto tam o pogodę pytał w zwiazku z moimi przepowiedniami po bólu ciecia ...
    To potwierdzam ze od wczoraj pada ;)

Wysłany: 9 września 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Będzie dobrze...
    Ja przewiduje tez na weekend :D
    Musi bo od czwartku do poniedziałku tylko Wojciech bedzie ;)

Ide dzis testu owu kupic- pierwszy raz w zyciu.
    Drogie to? Ile tego kupic?

Wczoraj mowie do W co bedzie jak sie okaze ze jego nie ma na owu? A On - to przyjade na godzine i rach ciach :D
    ja za 19 zł kupołam 20 testów owu i 5 ciażowych na allegro :P w aptece ok 20zł za 5 szt
    ja narazie mam negatywne ale fakt ze zapomniałam o nich i wczoraj wysikałam niepotrzebnie potem za wzesnie robiła dziś już od 15 nie sikam i ok 18 zrobie testa ale znajć siebie pewnie ok 17dc dopiero pozytywny bedzie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No wlasnie nie wiem kto tam o pogodę pytał w zwiazku z moimi przepowiedniami po bólu ciecia ...
    To potwierdzam ze od wczoraj pada ;)
    To ja... i u mnie też pada :( Wgle straszny dzień... Nie dość ze tempka w depresji, zatruty ząb boli, to jeszcze leje z nieba :( Ehhh... Chyba do pracy pojadę z tego wszystkiego ;)
    Testy owu są pakowane po 5szt w opakowaniu i kosztują ok 17-20zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UUU współczuję i pogody i samopoczucia....

Biedra ja tam myślę, po wykresie, ze tak z 2 dni masz do owu:) więc działaj i nie odpuszczaj:)

Lenka tak jak kobitki pisały, około 20zł za 5szt.....ja kupowałam w aptece, bo te z allegro nic mi nie wykrywały....ale to także wina mojego PCO.....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za instrukcje - fajnie miec kogo zapytac.
    Chociaz wolalabym zeby takie forum nigdy nikomu nie było potrzebne ...
    Wyobraźcie sobie ze ja to wszystko jeszcze musze mojemu W tlumaczyc bo on strasznie ciekawy jest i zagłębiać sie zaczął w tematy cyklu - do tej pory to żył w przekonaniu ze gdzies tam miedzy @ to sie w ciaze zachodzi i tyle. Teraz czyta o owu i temperaturze i oczywiscie ma milion pytań ...

Kupie sobie dzis te testy owu - ale ja juz aptekę zmienię bo pani z mojej powie ze ja nienormalna jestem ... Najpierw biegałam po testy ciążowe ... Potem mi zamawiała termometr ... Potem niepokalanka sprowadzała a teraz testy owu ;) ... A za dwa tyg znowu po testy ciążowe :P

Nie chce mi sie do pracy - w ogole jak kiedys ja lubiłam baaaardzo tak od jakiegos czasu zwyczajnie nie mam polotu ....

Malenq lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    To ja... i u mnie też pada :( Wgle straszny dzień... Nie dość ze tempka w depresji, zatruty ząb boli, to jeszcze leje z nieba :( Ehhh... Chyba do pracy pojadę z tego wszystkiego ;)
    Testy owu są pakowane po 5szt w opakowaniu i kosztują ok 17-20zł

Anuśka może dobra czekolada na poprawę humoru ?
    :*

Anuśka lubi tę wiadomość

Wysłany: 9 września 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja marze o ciąży by móc odpocząc od pracy spedzic czas z Zuzą wiadomo nie cały czas ale miec ten wariant 2 -3 tyg :P

Ankara, Anuśka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja marzę o pracy.....uwielbiałam swoją i sentymentalna jestem jak ją wspominam, potem przyszło siedzenie w domku i dość szybko deprecha....teraz staram się trzymać pion, mała mi w tym pomaga.....ale cieszcie się pracą:) plisssssssssssssssssssssssss

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a ja marzę o pracy.....uwielbiałam swoją i sentymentalna jestem jak ją wspominam, potem przyszło siedzenie w domku i dość szybko deprecha....teraz staram się trzymać pion, mała mi w tym pomaga.....ale cieszcie się pracą:) plisssssssssssssssssssssssss

A ja marze jednak o tym by nie siedziec w pracy do 18 czy 19 ....
    Wracac jak biały człowiek do domu ..
    Gotowac, prac, chodzic z dziećmi na plac zabaw, witać meza o 16 z ciepłym obiadem ;)

Z moja A siedziałam 2 lata w domu i bardzo mi sie podobało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 07:54

• Ankara Ekspertka

Wysłany: 9 września 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do Was pytanie...
    Jak to jest z tym monitoringiem u gin...staramy sie 3 cykl i obawiam sie ze tym razem tez nic z tego dlatego mysle ze moglabym od nastepnego cyklu zaczac monitoring pod okiem fachowca. Powiedxcie mi kiedy najlepiej isc na wizyte i jak sie do tego zabrac. Dzieki z góry.:)

Ankara
    w57vyx8djq1w45pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Cieszę się, że Wasze maluchy rosną w siłę :) oby tak dalej - tylko bez mdłości, wymiotów i szpitala Krokodylico ;)!

A mnie chyba wczoraj dopadł pech. Pisałam, że się spóźniłam rano do laboratorium na badania? Stwierdziłam - nic to, pójdę do lekarki na USG bez badań, może się czegoś dopatrzy. Dzwonię - nie odbiera. Dobra, daleko nie mam, przejdę się. A tu na drzwiach karteczka - lekarka na urlopie do połowy września. Także dobrze, że nie robiłam badań krwi, bo bym się tylko wykosztowała a i tak nie byłoby komu sprawdzać :). Zrobię za miesiąc (bo te dolegliwości ujawniają się u mnie w II połowie cyklu) i tyle.

Ania84 - ale chamstwo i wyzysk! Może ten "pracodawca" od siedmiu boleści i ósmego smutku chce kogoś, kto będzie pracował za darmo, albo jeszcze dopłacał że może pracować :/? W każdym razie nie jest to człowiek godny zaufania, skoro wywija taki numer :/.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:11

Krokodylica lubi tę wiadomość

‹‹ 1924 1925 1926 1927 1928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ