My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim z rana
U mnie tempka oszalała zupełnie i postanowiła porysować
W sumie to może nawet dobrze że nie było tej owulki, bo spokojnie sobie zrobię zęby ze zdjęciami RTG i znieczuleniem i bez stresu o maleństwo
Tamka i Kroko bardzo się się cieszę że wizyty udane
-
Czesc dziewczyny !
Ja wlasnie pije kawe przed praca i probuje dobudzam moja juz nastolatkę- to trudne zadanie.
Jak tak czytam nasze zafasolkowane to mi sie przypomina pierwsza ciąża - tez mnie tak wymioty męczyły ze przez pierwszy trynestr zrzucilam 8 kg i musiałam zostac wegetarianka bo potem wyczułam ze to na mięso.
Ale fajnie ze "nasze" grodzki dobrze sie rozwijają
Od dzis biore Castaganus po dwie sztuki chociaz wg instrukcji powinnam jedna.
Strasznie jestem ciekawa tego mojego cyklu pierwszego kiedy wyjdzie owu bo ja chyba w błogiej jej nieświadomości zyje ....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Biedroneczka83 wrote:macham total załamka z moją tempką ach nie rozumiem jej
drugi pomiar nib y 36,5 ale i tak dupisko hehehe
generalnie aż dziwny spokój i olew hehehe ale to chybaze szczęscia ze szwagier jednak nie bedzie u nas mieszkał
Z kim ja bym testowała ...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyDzień dobry:) w słoneczny wtorek:)
KROKO cieszę się bardzo, że z maleństwem wszystko ok:) NO PEWNIE że groszek za mały min. 12sty tydzień musi byćwięc do kolejnej wizyty:)
Mam nadzieję, że teraz tobie te leki pomogą i w końcu będzie dobrze:)
TAMKA jak tam po kolacji????Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 07:22
-
Lena83 wrote:Tzn lubie ze szwagier nie bedzie z Wami mieszkał
Z kim ja bym testowała ... -
Biedroneczka83 wrote:Lenka ale ja sie zastanawiam co z moją owu hehetesty bledziutkie ale dobra daje im jeszcze 3 dni jak w poprzednich cyklach 17 dc byly ok ale ta temperatura z kosmosu hehehe sluzu masa i nawet robi sie rozciągliwy jajnik prawy daje o sobie leciutko znać
Będzie dobrze...
Ja przewiduje tez na weekend
Musi bo od czwartku do poniedziałku tylko Wojciech bedzie
Ide dzis testu owu kupic- pierwszy raz w zyciu.
Drogie to? Ile tego kupic?
Wczoraj mowie do W co bedzie jak sie okaze ze jego nie ma na owu? A On - to przyjade na godzine i rach ciachamorcito lubi tę wiadomość
No wlasnie nie wiem kto tam o pogodę pytał w zwiazku z moimi przepowiedniami po bólu ciecia ...
To potwierdzam ze od wczoraj padaMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena83 wrote:Będzie dobrze...
Ja przewiduje tez na weekend
Musi bo od czwartku do poniedziałku tylko Wojciech bedzie
Ide dzis testu owu kupic- pierwszy raz w zyciu.
Drogie to? Ile tego kupic?
Wczoraj mowie do W co bedzie jak sie okaze ze jego nie ma na owu? A On - to przyjade na godzine i rach ciachw aptece ok 20zł za 5 szt
ja narazie mam negatywne ale fakt ze zapomniałam o nich i wczoraj wysikałam niepotrzebnie potem za wzesnie robiła dziś już od 15 nie sikam i ok 18 zrobie testa ale znajć siebie pewnie ok 17dc dopiero pozytywny bedzie -
Lena83 wrote:No wlasnie nie wiem kto tam o pogodę pytał w zwiazku z moimi przepowiedniami po bólu ciecia ...
To potwierdzam ze od wczoraj padaWgle straszny dzień... Nie dość ze tempka w depresji, zatruty ząb boli, to jeszcze leje z nieba
Ehhh... Chyba do pracy pojadę z tego wszystkiego
Testy owu są pakowane po 5szt w opakowaniu i kosztują ok 17-20zł -
nick nieaktualnyUUU współczuję i pogody i samopoczucia....
Biedra ja tam myślę, po wykresie, ze tak z 2 dni masz do owu:) więc działaj i nie odpuszczaj:)
Lenka tak jak kobitki pisały, około 20zł za 5szt.....ja kupowałam w aptece, bo te z allegro nic mi nie wykrywały....ale to także wina mojego PCO..... -
Dzieki dziewczyny za instrukcje - fajnie miec kogo zapytac.
Chociaz wolalabym zeby takie forum nigdy nikomu nie było potrzebne ...
Wyobraźcie sobie ze ja to wszystko jeszcze musze mojemu W tlumaczyc bo on strasznie ciekawy jest i zagłębiać sie zaczął w tematy cyklu - do tej pory to żył w przekonaniu ze gdzies tam miedzy @ to sie w ciaze zachodzi i tyle. Teraz czyta o owu i temperaturze i oczywiscie ma milion pytań ...
Kupie sobie dzis te testy owu - ale ja juz aptekę zmienię bo pani z mojej powie ze ja nienormalna jestem ... Najpierw biegałam po testy ciążowe ... Potem mi zamawiała termometr ... Potem niepokalanka sprowadzała a teraz testy owu... A za dwa tyg znowu po testy ciążowe
Nie chce mi sie do pracy - w ogole jak kiedys ja lubiłam baaaardzo tak od jakiegos czasu zwyczajnie nie mam polotu ....Malenq lubi tę wiadomość
Anuśka wrote:To ja... i u mnie też pada
Wgle straszny dzień... Nie dość ze tempka w depresji, zatruty ząb boli, to jeszcze leje z nieba
Ehhh... Chyba do pracy pojadę z tego wszystkiego
Testy owu są pakowane po 5szt w opakowaniu i kosztują ok 17-20zł
Anuśka może dobra czekolada na poprawę humoru ?
:*Anuśka lubi tę wiadomość
nick nieaktualnya ja marzę o pracy.....uwielbiałam swoją i sentymentalna jestem jak ją wspominam, potem przyszło siedzenie w domku i dość szybko deprecha....teraz staram się trzymać pion, mała mi w tym pomaga.....ale cieszcie się pracą
plisssssssssssssssssssssssss
-
Malenq wrote:a ja marzę o pracy.....uwielbiałam swoją i sentymentalna jestem jak ją wspominam, potem przyszło siedzenie w domku i dość szybko deprecha....teraz staram się trzymać pion, mała mi w tym pomaga.....ale cieszcie się pracą
plisssssssssssssssssssssssss
A ja marze jednak o tym by nie siedziec w pracy do 18 czy 19 ....
Wracac jak biały człowiek do domu ..
Gotowac, prac, chodzic z dziećmi na plac zabaw, witać meza o 16 z ciepłym obiadem
Z moja A siedziałam 2 lata w domu i bardzo mi sie podobałoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 07:54
Dziewczyny mam do Was pytanie...
Jak to jest z tym monitoringiem u gin...staramy sie 3 cykl i obawiam sie ze tym razem tez nic z tego dlatego mysle ze moglabym od nastepnego cyklu zaczac monitoring pod okiem fachowca. Powiedxcie mi kiedy najlepiej isc na wizyte i jak sie do tego zabrac. Dzieki z góry.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Cieszę się, że Wasze maluchy rosną w siłęoby tak dalej - tylko bez mdłości, wymiotów i szpitala Krokodylico
!
A mnie chyba wczoraj dopadł pech. Pisałam, że się spóźniłam rano do laboratorium na badania? Stwierdziłam - nic to, pójdę do lekarki na USG bez badań, może się czegoś dopatrzy. Dzwonię - nie odbiera. Dobra, daleko nie mam, przejdę się. A tu na drzwiach karteczka - lekarka na urlopie do połowy września. Także dobrze, że nie robiłam badań krwi, bo bym się tylko wykosztowała a i tak nie byłoby komu sprawdzać. Zrobię za miesiąc (bo te dolegliwości ujawniają się u mnie w II połowie cyklu) i tyle.
Ania84 - ale chamstwo i wyzysk! Może ten "pracodawca" od siedmiu boleści i ósmego smutku chce kogoś, kto będzie pracował za darmo, albo jeszcze dopłacał że może pracować? W każdym razie nie jest to człowiek godny zaufania, skoro wywija taki numer
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:11
Krokodylica lubi tę wiadomość