My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula, weź nie żartuj. To przerażające
. Kartę ciąży dostałam na pierwszej wizycie i dla wszystkich było to oczywiste. Jak można twierdzić, że "na wszelki wypadek" nie dają karty? Kurczę, ja kartę od razu nosiłam cały czas przy tyłku, żeby np. w razie wypadku czy czegokolwiek innego, lekarz miał informację, że nie ratuje jednej osoby tylko 2 - może mu się uda.
-
nick nieaktualnyMarnut ja dostałam dopiero po 12 tc, jak już ze szpitala wróciłam po 3 dniowym pobycie. POwaznie ci mówię.
a wczesniej nosiłam zaświdczenie o ciązy ze sobą, bo wymusiłam na lekarzu że mi potrzebne do czegoś tamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:21
-
Widze wze w De gorzej niz w Norwegii. tutaj w sumie to do 24 tc o ciaze nie walcza, ale jesli ktos poronil 2 czy trzy razy, to robia badania i probuja sie dowiedziec co sie dzieje. kolejna ciaza jest pod opieka lekarza od poczatku.
mam diwe kol., ktore mialy problem z utrzymaniem ciazy. jedna poronila 2 druga 3 razy. zrobili badania. kolejna ciaza pod scislym nadzorem lekarza. lekarza nie poloznej, jak to tutaj zwykle jest. mialy usg co 2 tyg. i wizyte u gina ze wszelkimi badaniami. po 30 tc usg bylo co tydzien. tylko trzeba zglosic do lekarza utrate ciazy. opowiedziec swoja historie.
ja ciut lepiej. wcinam sniadanko i musze sie w koncu zebrac do wyjscia -
nick nieaktualnyTalija na fb: "Bina Ktos Dziewczyny nie wiem jakiś cud albo nie wiem co ale właśnie widziałam moja dzidzie na usg nawet jak serduszko bije jestem w szoku"
teraz mocno zaciskamy kciukasy za naszą dziewczynkębeszka, Czarnula87, Anastazjaaa, Tahlia, LaRa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
mam nadzieję że się Thalia nie obrazi
zdjęcie dzidzi od Thalijki
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/q83/s720x720/10603761_326470040859340_1765806049652663171_n.jpg?oh=3e5155afcc52b413145fd390dce37ee8&oe=549774CA&__gda__=1417854172_9644ab0a2c3db54c713d8d6722c78b38Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:42
Malenq, Tahlia, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Thalia pisała że była u lekarza, widziała dzidzie i serducho wciąż bije - jest nadzieja
Zupełnie nie wiem o co chodzi ...
Ale bede sie modlicAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
beszka wrote:Widze wze w De gorzej niz w Norwegii. tutaj w sumie to do 24 tc o ciaze nie walcza, ale jesli ktos poronil 2 czy trzy razy, to robia badania i probuja sie dowiedziec co sie dzieje. kolejna ciaza jest pod opieka lekarza od poczatku.
u nas też mnie nie chcieli przyjąć na badania przed 9 tygodniem, a gdy straciłam maluszka to teraz inna bajka, dzwonią raz w tygodniu i pytają się o samopoczucie, kolejną ciążę będę miała pod większym nadzorem w związku z ryzykiem - jestem trochę spokojniejszaCzarnula87, Blondik, Tamka, beszka lubią tę wiadomość
-
dziś idę na kontrolę,i do przychodni i do mojego prywatnie, porównam co obaj powiedzą...
mam stresa jak nie wiem
chyba krwawienie ma się ku końcowi bo dziś tylko delikatne plamienie, wiec od jutra zaczynam mierzyc temperaturę, żeby kontrolowac czy jest owulka;)
Arienna, Tamka, beszka lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Talija na fb: "Bina Ktos Dziewczyny nie wiem jakiś cud albo nie wiem co ale właśnie widziałam moja dzidzie na usg nawet jak serduszko bije jestem w szoku"
teraz mocno zaciskamy kciukasy za naszą dziewczynkę
poryczałam sie wogóle mam nerwa jakiegos jeszcze sie z tata o klucze do działki pokłóciałm aaamam dość dzisiejszego dnia
Thalia cudnie moze miałas jakiś krwiaczek który poszedł ważne że maluszek jest i rośnie!!!!!! -
Odezwę się później musze tylko jechać coś załatwić a później już będę grzecznie leżeć
Z jednej strony się macica oczyscila nie mogę nic robić dosłownie o sexie nie wspomnę bo to wywołuje skurcze i tez mogło być prze toMalenq, CzaryMary, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość