My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Hej dziewczynki, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Podczytuje Was na bieżąco ale nie bardzo w pracy moge do Was pisać.
Przeczytałam o Thalii i tak bardzo sir ciesze ze wszystko jest ok. Juppppi -
nick nieaktualnyUfff..Thalia, chyba musisz poważnie porozmawiać ze swoim dzieckiem. Wiesz, żarty żartami, ale żeby swoją własną matkę na skraj rozpaczy zaprowadzać, to coś nie tak
. Nie mówiąc jakie nam emocje zafundowałaś z rana. Nie wiem, może mu zagróź, że do końca ciąży nie zjesz więcej ogórków kiszonych czy coś
... Oszczędzaj się!
Malenq, LaRa, Blondik, Arienna, Tamka, Tahlia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:CzaryMary kopę lat... Co u Ciebie? Odcięli Cię od neta?
Ehhh Anuska na nic czasu nie mam. Nic w pracy jeszcze nie powiedziałam i robię nadgodziny.
Czytałam o Twoich zębach. Za tle kasy to chyba tylko złote : - )Malenq, Blondik, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary jasne ze pam ietamy
zaglądaj do nas częściej
Blondik zobaczysz dostaniecie zielone światło
mój sie tak przejął ze ładnie sie stara wieczorami hehehe a dziś lub jutro wypróbujemy żelikNieukowa, CzaryMary, choco lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki! Kciuki za badania, noski do góry, musi być dobrze
Ja dziś drugi dzień @. Wczoraj tak potwornie źle się czułam, już nie dawałam rady i wyszłam wcześniej z biura... Dziś trochę lepiej ale czekam z utęsknieniem na jutro.
Dobrego dnia wszystkim! -
nick nieaktualny
-
oj kropka biedactwo, jutro już będzie lepiej
czary mary witaj
a nam zepsuł się piec od centralnego... facet naprawiał i naprawiał i stwierdził że nie ma jakiejś części i musi jechać na firmę - czekam na niego od 9 :o
rety....
jestem dwa dni bez ciepłej wody - więc mocno mam nadzieję że facet do mnie wróciCzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Ehhh Anuska na nic czasu nie mam. Nic w pracy jeszcze nie powiedziałam i robię nadgodziny.
Czytałam o Twoich zębach. Za tle kasy to chyba tylko złote : - )Jak już skończy i mnie ozłoci zębami to Wam wrzucę fotkę
A Ty nie przeginaj z tą pracą... Odpoczywaj troszkę... Nie po to są L4 w ciąży żeby ich unikaćCzaryMary lubi tę wiadomość