My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć laski... U mnie dzisiaj piękne słonka a mi jest źle... Owulki nie było, tempka dupiata, mdłości od dupka już przylazły, jajnik boli nieustająco, aż się obawiam czy jakiegoś torbiela się nie nabawiłam
A jak pomyślę że mam jechać do pracy to mi się rzygać chce
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Malenq chodź popłaczemy sobie razem
ech naprawdę jakoś "dupiasto - i nijak się czuję.....
a co do dupka, to ja po nim miałam OBŻARSTWO, normalnie cały czas chodziłam głodna....
ale jak go bierzesz, to torbielka powinna się wchłaniać....uhmmmmmm a po drugie, z czego ta torbiel???? nie miałaś tendencji do tych paskudztw???
wiesz, dzisiaj i mnie by się chciało wymiotować, gdybym miała iść do pracy....a tak sobie "popłakusiam" w pustym domku.....
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Ja jadę dziś do pracy złożyć podanie o urlop wychowawczy. Jeszcze temp. mi dziś skoczyła i coś w nosie kręci - ani chybi znak, że się przeziębiłam.
Mój syn dawał takie popisy w nocy, że odwiedzę dziś lekarza. Miałam nadzieję, że z tym jego uchem coraz lepiej, a on tak płakał pół nocy, wyginał się nawet na rękach, nijak nie mogłam go uspokoić. A to już ostatni dzień antybiotyku..niby..bo lekarka może zarządzi co innego.
No to do później! -
Joljol,
Co za masakra, czyscilo mnie od 4 rano i jednoczesnie chcialo mi sie wymiotowac, ale przegryzlam skorke od chleba..
Potem wstalam za pozno pojechalam do roboty bez sniadania, zeby zdazyc stanac, sniadanie zjadlam teraz i juz chce do domu/
-
nick nieaktualnyMarnut zdrówka synkowi....
Zgredkowspółczuję....ale to minie...niestety za jakiś czas....ja pół nocy nie spałam, bo mi ból więzadeł promieniował na pachwiny i nijak nie mogłam się ułożyć
i ta zgaga...ale wolę to, niż "czyszczenie" o 4tej nad ranem....
-
dzien dobry
u nas dzis 12 tc juuuupii mimo mdlosci banana mam wielkiego na buzi
teraz niech jeszcze moj doktorek wroci, co bede mogla pojsc na usg i niech wszystko bedzie dobrze
Psotka, w Niemczech przeziernosc chyba obowiazkowa, co? z tego co mi rodzinka opowiadala. u nas niestety nietrzeba pojsc prywatnie. z obowiazkowych jest tylko jedno usg - to polowkowe
Malen wspolczuje samopoczucia, ale i takie dni sie czasem zdarzajaoby szybko przeszlo
Anuska, mi sie tez dopracy nei chc epojsc i nei wiem czy pojde. mam to spotkanie z pielegniarka, ale moze odwolam... -
Zgredko, wspolczuje bardzo
nie myslalas by pojsc na zwolnienie? wazne by sie wysypiac i nei stresowac. moja lek. pow., ze jesli mama jest niewyspana, przemeczona i do tego dochodzi stres, to mdlosci sa gorsze. u mnei to sie sprawdza.
-
Malenq wrote:ech naprawdę jakoś "dupiasto - i nijak się czuję
.....
a co do dupka, to ja po nim miałam OBŻARSTWO, normalnie cały czas chodziłam głodna....
ale jak go bierzesz, to torbielka powinna się wchłaniać....uhmmmmmm a po drugie, z czego ta torbiel???? nie miałaś tendencji do tych paskudztw???
wiesz, dzisiaj i mnie by się chciało wymiotować, gdybym miała iść do pracy....a tak sobie "popłakusiam" w pustym domku.....już na tej kuracji dupkiem przytyłam 6kg
Masakra jakaś... Ale teraz biorę go tylko 5 dni na wywołanie @ bo bez owulki to by mi się cykl rozciągnął do niebotycznych rozmiarów.
Beszka ja moją pracę lubiłam, ale teraz na górze dają ciała a ja świecę oczami i zbieram opieprz za coś na co nie mam wpływuI to mnie dobija... Nienawidzę czegoś takiego
Chcę już na macierzyński
-
beszka wrote:Zgredko, wspolczuje bardzo
nie myslalas by pojsc na zwolnienie? wazne by sie wysypiac i nei stresowac. moja lek. pow., ze jesli mama jest niewyspana, przemeczona i do tego dochodzi stres, to mdlosci sa gorsze. u mnei to sie sprawdza.
Dlatego jestem ogromną zwolenniczką leżingu i relaksingu ciążowego
Ania_84, Tamka, Malenq, konwalianka, Lena83, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Hej,witam się z łóżka
dzisiaj wagaruję czyli pracuję z domu.
Beszka, dziwna ta Twoja Norwegia, tylko jedno USG obowiązkowe? Coraz bardziej mnie zaskakują
Zgredus, ja się w ogóle nie wysypiam bo wstaję w nocy co najmniej 5 razy sikutakie uroki - raz leci stąd, raz stamtąd...
Anuśka, a może zmień dupka na luteinę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 08:08
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobru
Ja wczoraj po pracy odleciałam spalam co rusz.
Wsciekla jestem bo dziś powinnam dostac @ a ra pizda nue orzyszla pewnie przyjdzue w dzien wyjazdu ufff wcziraj popoludniu myslalam ze przyszla bo bylo mi tak cieplo i jakby ostro polecialo a tam duuupa czuje sie jakbym muala napchamy pęcherz i tyle
Dzis idziemy do lekarza zapytac sie o ta szczepionke jaka jest procedura -
nick nieaktualnyGroszku to podwójnie współczuję....
ano ja też miałam/mam tendencje do przerastania pęcherzyka - za co dziękuję mojemu PCO ;( to musisz wydusić od lekarza/ lub zielarza coś na pękanie....
i współczuję "dupkowego napadu jedzeniowego" wiem co przechodzisz.....
buuuuuuu i tego co się dzieje w pracy też współczuję............łeeeeeeeeee dobrze, że dzisiaj już środa....... -
Anuska a nue lepiej lutke brac ja po niej nigdy nie mialam obzarstwa a przy dupku lekarz mi mowil zebym uwazala bo powodujw wzr apetytu
-
Malenq wrote:Marnut zdrówka synkowi....
Zgredkowspółczuję....ale to minie...niestety za jakiś czas....ja pół nocy nie spałam, bo mi ból więzadeł promieniował na pachwiny i nijak nie mogłam się ułożyć
i ta zgaga...ale wolę to, niż "czyszczenie" o 4tej nad ranem....
No wlasnie juz zblizam sie do tej myslo, nawet w nocy o tym.myslalam, bo snilo mi sie ze sie rejestrowalam do lekarza 1go kontaktu, ktorym byl sedzia ode mnie z sadu.. ale wlasnie to cale rejestrowanie mnie podkurza, mam przychodnie pod domem, ale te swiry juz od 6 stoja pod drzwiami, zeby byc 1 w kolejce, choc z drugiej str skoro budze sie po 5tej na pewno bylabym 1...
W weekend widze sie z moim gin, to moze mi da.
Na szczescie teraz czuje sie dobrze