X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z płaczliwym humorem...czyżbym jednak była kameleonem i upodabniała się do pogody za oknem????

buuuu :(

Kotka to raczej jest w większości krajów obowiązkowe....

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa ja tak miałam wczoraj płakac mi sie chciało i wogóle dół był a dzis troszku lepiej

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski... U mnie dzisiaj piękne słonka a mi jest źle... Owulki nie było, tempka dupiata, mdłości od dupka już przylazły, jajnik boli nieustająco, aż się obawiam czy jakiegoś torbiela się nie nabawiłam :/ A jak pomyślę że mam jechać do pracy to mi się rzygać chce :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq chodź popłaczemy sobie razem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

ech naprawdę jakoś "dupiasto - i nijak się czuję:(.....
    a co do dupka, to ja po nim miałam OBŻARSTWO, normalnie cały czas chodziłam głodna....
    ale jak go bierzesz, to torbielka powinna się wchłaniać....uhmmmmmm a po drugie, z czego ta torbiel???? nie miałaś tendencji do tych paskudztw???
    wiesz, dzisiaj i mnie by się chciało wymiotować, gdybym miała iść do pracy....a tak sobie "popłakusiam" w pustym domku.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja jadę dziś do pracy złożyć podanie o urlop wychowawczy. Jeszcze temp. mi dziś skoczyła i coś w nosie kręci - ani chybi znak, że się przeziębiłam :/.

Mój syn dawał takie popisy w nocy, że odwiedzę dziś lekarza. Miałam nadzieję, że z tym jego uchem coraz lepiej, a on tak płakał pół nocy, wyginał się nawet na rękach, nijak nie mogłam go uspokoić. A to już ostatni dzień antybiotyku..niby..bo lekarka może zarządzi co innego.

No to do później!

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joljol,
    Co za masakra, czyscilo mnie od 4 rano i jednoczesnie chcialo mi sie wymiotowac, ale przegryzlam skorke od chleba..
    Potem wstalam za pozno pojechalam do roboty bez sniadania, zeby zdazyc stanac, sniadanie zjadlam teraz i juz chce do domu ://

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut zdrówka synkowi....

Zgredko :( współczuję....ale to minie...niestety za jakiś czas....ja pół nocy nie spałam, bo mi ból więzadeł promieniował na pachwiny i nijak nie mogłam się ułożyć :-/ i ta zgaga...ale wolę to, niż "czyszczenie" o 4tej nad ranem....

• beszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

u nas dzis 12 tc juuuupi :) i mimo mdlosci banana mam wielkiego na buzi ;) teraz niech jeszcze moj doktorek wroci, co bede mogla pojsc na usg i niech wszystko bedzie dobrze ;)

Psotka, w Niemczech przeziernosc chyba obowiazkowa, co? z tego co mi rodzinka opowiadala. u nas niestety nie ;) trzeba pojsc prywatnie. z obowiazkowych jest tylko jedno usg - to polowkowe ;)

Malen wspolczuje samopoczucia, ale i takie dni sie czasem zdarzaja :( oby szybko przeszlo

Anuska, mi sie tez dopracy nei chc epojsc i nei wiem czy pojde. mam to spotkanie z pielegniarka, ale moze odwolam...

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, wspolczuje bardzo :( nie myslalas by pojsc na zwolnienie? wazne by sie wysypiac i nei stresowac. moja lek. pow., ze jesli mama jest niewyspana, przemeczona i do tego dochodzi stres, to mdlosci sa gorsze. u mnei to sie sprawdza.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ech naprawdę jakoś "dupiasto - i nijak się czuję:(.....
    a co do dupka, to ja po nim miałam OBŻARSTWO, normalnie cały czas chodziłam głodna....
    ale jak go bierzesz, to torbielka powinna się wchłaniać....uhmmmmmm a po drugie, z czego ta torbiel???? nie miałaś tendencji do tych paskudztw???
    wiesz, dzisiaj i mnie by się chciało wymiotować, gdybym miała iść do pracy....a tak sobie "popłakusiam" w pustym domku.....
    Torbielka tylko podejrzewam bo strasznie mnie ten jajnik boli, dlatego biorę dupka. Tendencje niestety mam bo u mnie rzadko pęcherzyk pęka i często zostaje przerośnięty taki torbielowy właśnie. Żrem wszystko co popadnie :) już na tej kuracji dupkiem przytyłam 6kg :/ Masakra jakaś... Ale teraz biorę go tylko 5 dni na wywołanie @ bo bez owulki to by mi się cykl rozciągnął do niebotycznych rozmiarów.
    Beszka ja moją pracę lubiłam, ale teraz na górze dają ciała a ja świecę oczami i zbieram opieprz za coś na co nie mam wpływu :( I to mnie dobija... Nienawidzę czegoś takiego :( Chcę już na macierzyński :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Zgredko, wspolczuje bardzo :( nie myslalas by pojsc na zwolnienie? wazne by sie wysypiac i nei stresowac. moja lek. pow., ze jesli mama jest niewyspana, przemeczona i do tego dochodzi stres, to mdlosci sa gorsze. u mnei to sie sprawdza.
    A ja Wam powiem że wśród indian i plemion afrykańskich, które żyją spokojnie i nie goni ich czas ani stres nie występuje coś takiego jak mdłości w ciąży :) Dlatego jestem ogromną zwolenniczką leżingu i relaksingu ciążowego ;)

Ania_84, Tamka, Malenq, konwalianka, Lena83, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,witam się z łóżka ;-) dzisiaj wagaruję czyli pracuję z domu.

Beszka, dziwna ta Twoja Norwegia, tylko jedno USG obowiązkowe? Coraz bardziej mnie zaskakują

Zgredus, ja się w ogóle nie wysypiam bo wstaję w nocy co najmniej 5 razy siku :-/ takie uroki - raz leci stąd, raz stamtąd...

Anuśka, a może zmień dupka na luteinę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 08:08

Anuśka lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobru :-)
    Ja wczoraj po pracy odleciałam spalam co rusz.
    Wsciekla jestem bo dziś powinnam dostac @ a ra pizda nue orzyszla pewnie przyjdzue w dzien wyjazdu ufff wcziraj popoludniu myslalam ze przyszla bo bylo mi tak cieplo i jakby ostro polecialo a tam duuupa czuje sie jakbym muala napchamy pęcherz i tyle
    Dzis idziemy do lekarza zapytac sie o ta szczepionke jaka jest procedura :-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku to podwójnie współczuję....
    ano ja też miałam/mam tendencje do przerastania pęcherzyka - za co dziękuję mojemu PCO ;( to musisz wydusić od lekarza/ lub zielarza coś na pękanie....
    i współczuję "dupkowego napadu jedzeniowego" wiem co przechodzisz.....:(
    buuuuuuu i tego co się dzieje w pracy też współczuję............łeeeeeeeeee dobrze, że dzisiaj już środa.......

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska a nue lepiej lutke brac ja po niej nigdy nie mialam obzarstwa a przy dupku lekarz mi mowil zebym uwazala bo powodujw wzr apetytu :-)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie moja kicia weszla mi na brzuch i mnie ugniata mruczac tylko czemu na moch bolacyxg cyckach :-S

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

dzień dobry, ja się mogę dziś dopisać do tego płaczu... zrobiłam test i k... nic znów jedna kreska..już mi się od rana nic nie chce ręce mi opadły...ale @ wciąż nie ma nic nie rozumiem.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Marnut zdrówka synkowi....

Zgredko :( współczuję....ale to minie...niestety za jakiś czas....ja pół nocy nie spałam, bo mi ból więzadeł promieniował na pachwiny i nijak nie mogłam się ułożyć :-/ i ta zgaga...ale wolę to, niż "czyszczenie" o 4tej nad ranem....

No wlasnie juz zblizam sie do tej myslo, nawet w nocy o tym.myslalam, bo snilo mi sie ze sie rejestrowalam do lekarza 1go kontaktu, ktorym byl sedzia ode mnie z sadu.. ale wlasnie to cale rejestrowanie mnie podkurza, mam przychodnie pod domem, ale te swiry juz od 6 stoja pod drzwiami, zeby byc 1 w kolejce, choc z drugiej str skoro budze sie po 5tej na pewno bylabym 1...
    W weekend widze sie z moim gin, to moze mi da.
    Na szczescie teraz czuje sie dobrze

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek współczuję... Ja ostatnio w 14dpo zrobiłam test i dupa a na @ czekałam do 20dpo i wyszedł mi cykl 40dni :( Też nie mam już siły :( Jadę użerać się z klientami...

‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ