X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh szkoda gadać nie wiem czy nie zaprzestane w następnym cyklu tych pomiarów, bo mnie to poprostu wkur...

968225e4ed5a0feaeea7ee2b5f25e0bf.png

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mialam piekny sen. Snilo mi sie ze robilam test ciazowy i wyszly mi piekne dwie tluste kreski i ze bardzo sie ucieszylam. Obudzilam sie, podreptalam do kibelka. Robie test.... i dwie kreski!! Szok normalnie!!

Szkoda tylko ze po tym obudzil mnie budzik :/ i jak zrobilam test to niestety tylko jedna kreska....

Ale przynajmniej franca mi sie rozkrecila ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryyy tak wgl ;)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula juz mialam gratulowac :-P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja też chce już macierzyński :P

Czarnulka hehe ale sen ale wiesz sny zawsze na odwrót wiec ja wole zeby nic mi sie nie sniło juz :P

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka oj chyba czas bedzie iśc na L4 :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio u mnie test pomału robi się coraz ciemniejszy czuje ze pojutrze już powinno byc ok :) i jak ujrze pozytywny to wtedy żelik pójdzie w ruch wczesniej mi go szkoda używac wczoraj np oboje padliśmy :P

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro biedro nie strasz :)..
    Dobrze, ze robote mam nie meczaco, o ile nie wkrece sobie, ze musze robic wszystko na gwalt..
    Bedzie u mnie na weekend kuzynka lekarz, to moze cos poradzi.. choc ona chucha (huha?) Na swoje zdrowie jak wariat

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się witam środowo.. tutaj tez pogoda do dupy.. oczywiscie ja wstałam z Tymkiem, a reszta rodziny sie ewakuowała..jak wczoraj..i tyle z opieki nad synkiem i moim wypoczywaniem :( więcej wypoczęłabym w domu, gdy Tymcio chodziłby do przedszkola..ech; w nocy popadało, wiec teść już na grzybach..

ajj ja tez miałam piękny sen.. dla odmiany śnił mi się mega seks- ale mi było dobrze :D :P

Biedronka, to już działajcie
    zgredka - zdrówka skarbie, pomyśl o wolnym, czasem i dwa tygodnie starczą na regeneracje

Marmut - też tak miałam..do tego jeszcze mdłości miałam..jak sie okazało..nie było w tym cyklu owulacji, cykl wydłużył sie do 31 dni (a ja mam cykle 24 dniowe!) i miałam bakterie w żołądku ;/

Czarnulka, przykro mi z powodu I kreseczki :( dobrze ze chociaż @ sie rozkręciła, bo nowy cykl to nowe możliwości..

no dziewczynki..mamy połowę września a tu cisza na froncie fasolek..nikt się nie ustawił w kolejce we wrześniu? no weźcie :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 10 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Biedro biedro nie strasz :)..
    Dobrze, ze robote mam nie meczaco, o ile nie wkrece sobie, ze musze robic wszystko na gwalt..
    Bedzie u mnie na weekend kuzynka lekarz, to moze cos poradzi.. choc ona chucha (huha?) Na swoje zdrowie jak wariat
    nio i moze przemówi ci ze w razie takich atrakcji 2 -3 dni odpoczynku wskazane :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko nio jak nikt ja czekam na moją koncówke :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    no ja wiem wiem, że jeszcze troszkę czasu jest..ale jednak póki co cisza :) liczę na Ciebie Dronka!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:

Biedronka - bedzie dobrze ...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole czesc dziewczyny.

Ja od rana znowu poklocilam sie z ojcem. Czasem mam ochote to wszystko pierdyknac i sie juz teraz wyprowadzić ale mamy mi szkoda (na wózku jezdzi i opieki potrzebuja).... Ale czy ja w imie tego powinnam znosic to ze moj ojciec traktuje mnie jak dziecko? Czasem potrafi mi powiedziec tak jak do jakiegos śmiecia normalnie ...
    Znowu sie poryczałam ...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas na II śniadanie :P

Lena83 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    i ja się witam środowo..

Marmut - też tak miałam..do tego jeszcze mdłości miałam..jak sie okazało..nie było w tym cyklu owulacji, cykl wydłużył sie do 31 dni (a ja mam cykle 24 dniowe!) i miałam bakterie w żołądku ;/

Konwalijka a w ktorym dc Ty mialas owu jak mialas cykle 24 dni?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 09:03

Wysłany: 10 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko ja ciocho też licze na siebie nio i na reszte naszych owulatek hehehe
    tak bym już chciała za trzy tyg rodzi moja przyjaciółka 3 dziecko a mnie tak bardzo serce kłuje zeby już moja Zuzia mogła miec rodzenstwo :) i powiem wam że chyba to ze czekam na owu i chce potem te 4 dni mierzc to olałabym całkiem pomiary jakoś rano nie mam musu już takiego jak na poczatku w 1 czy 2 cyklu heheh
    nio zobaczymy ja czuje z bedzie jak zawsze owu ok 20 dc ale to sie okaże :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka nio ty to masz piekny spadek tempki na Owu hehe moja narazie tak sobie :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Lenka nio ty to masz piekny spadek tempki na Owu hehe moja narazie tak sobie :)

No wlasnie sie dzis zastanawiałam o co chodzi bo ja sie na tym nie znam zupełnie ... ;)
    A to przed owu ma spaść?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to wolne mam - miałam zapał cos robic i .... Zapał mi przeszedł :(

‹‹ 1943 1944 1945 1946 1947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ