X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh szkoda gadać nie wiem czy nie zaprzestane w następnym cyklu tych pomiarów, bo mnie to poprostu wkur...

968225e4ed5a0feaeea7ee2b5f25e0bf.png

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mialam piekny sen. Snilo mi sie ze robilam test ciazowy i wyszly mi piekne dwie tluste kreski i ze bardzo sie ucieszylam. Obudzilam sie, podreptalam do kibelka. Robie test.... i dwie kreski!! Szok normalnie!!

Szkoda tylko ze po tym obudzil mnie budzik :/ i jak zrobilam test to niestety tylko jedna kreska....

Ale przynajmniej franca mi sie rozkrecila ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryyy tak wgl ;)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula juz mialam gratulowac :-P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja też chce już macierzyński :P

Czarnulka hehe ale sen ale wiesz sny zawsze na odwrót wiec ja wole zeby nic mi sie nie sniło juz :P

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka oj chyba czas bedzie iśc na L4 :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio u mnie test pomału robi się coraz ciemniejszy czuje ze pojutrze już powinno byc ok :) i jak ujrze pozytywny to wtedy żelik pójdzie w ruch wczesniej mi go szkoda używac wczoraj np oboje padliśmy :P

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro biedro nie strasz :)..
    Dobrze, ze robote mam nie meczaco, o ile nie wkrece sobie, ze musze robic wszystko na gwalt..
    Bedzie u mnie na weekend kuzynka lekarz, to moze cos poradzi.. choc ona chucha (huha?) Na swoje zdrowie jak wariat

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się witam środowo.. tutaj tez pogoda do dupy.. oczywiscie ja wstałam z Tymkiem, a reszta rodziny sie ewakuowała..jak wczoraj..i tyle z opieki nad synkiem i moim wypoczywaniem :( więcej wypoczęłabym w domu, gdy Tymcio chodziłby do przedszkola..ech; w nocy popadało, wiec teść już na grzybach..

ajj ja tez miałam piękny sen.. dla odmiany śnił mi się mega seks- ale mi było dobrze :D :P

Biedronka, to już działajcie
    zgredka - zdrówka skarbie, pomyśl o wolnym, czasem i dwa tygodnie starczą na regeneracje

Marmut - też tak miałam..do tego jeszcze mdłości miałam..jak sie okazało..nie było w tym cyklu owulacji, cykl wydłużył sie do 31 dni (a ja mam cykle 24 dniowe!) i miałam bakterie w żołądku ;/

Czarnulka, przykro mi z powodu I kreseczki :( dobrze ze chociaż @ sie rozkręciła, bo nowy cykl to nowe możliwości..

no dziewczynki..mamy połowę września a tu cisza na froncie fasolek..nikt się nie ustawił w kolejce we wrześniu? no weźcie :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 10 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Biedro biedro nie strasz :)..
    Dobrze, ze robote mam nie meczaco, o ile nie wkrece sobie, ze musze robic wszystko na gwalt..
    Bedzie u mnie na weekend kuzynka lekarz, to moze cos poradzi.. choc ona chucha (huha?) Na swoje zdrowie jak wariat
    nio i moze przemówi ci ze w razie takich atrakcji 2 -3 dni odpoczynku wskazane :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko nio jak nikt ja czekam na moją koncówke :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    no ja wiem wiem, że jeszcze troszkę czasu jest..ale jednak póki co cisza :) liczę na Ciebie Dronka!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:

Biedronka - bedzie dobrze ...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole czesc dziewczyny.

Ja od rana znowu poklocilam sie z ojcem. Czasem mam ochote to wszystko pierdyknac i sie juz teraz wyprowadzić ale mamy mi szkoda (na wózku jezdzi i opieki potrzebuja).... Ale czy ja w imie tego powinnam znosic to ze moj ojciec traktuje mnie jak dziecko? Czasem potrafi mi powiedziec tak jak do jakiegos śmiecia normalnie ...
    Znowu sie poryczałam ...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas na II śniadanie :P

Lena83 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    i ja się witam środowo..

Marmut - też tak miałam..do tego jeszcze mdłości miałam..jak sie okazało..nie było w tym cyklu owulacji, cykl wydłużył sie do 31 dni (a ja mam cykle 24 dniowe!) i miałam bakterie w żołądku ;/

Konwalijka a w ktorym dc Ty mialas owu jak mialas cykle 24 dni?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 09:03

Wysłany: 10 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko ja ciocho też licze na siebie nio i na reszte naszych owulatek hehehe
    tak bym już chciała za trzy tyg rodzi moja przyjaciółka 3 dziecko a mnie tak bardzo serce kłuje zeby już moja Zuzia mogła miec rodzenstwo :) i powiem wam że chyba to ze czekam na owu i chce potem te 4 dni mierzc to olałabym całkiem pomiary jakoś rano nie mam musu już takiego jak na poczatku w 1 czy 2 cyklu heheh
    nio zobaczymy ja czuje z bedzie jak zawsze owu ok 20 dc ale to sie okaże :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka nio ty to masz piekny spadek tempki na Owu hehe moja narazie tak sobie :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Lenka nio ty to masz piekny spadek tempki na Owu hehe moja narazie tak sobie :)

No wlasnie sie dzis zastanawiałam o co chodzi bo ja sie na tym nie znam zupełnie ... ;)
    A to przed owu ma spaść?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to wolne mam - miałam zapał cos robic i .... Zapał mi przeszedł :(

‹‹ 1943 1944 1945 1946 1947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ