X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    i ja się witam środowo.. tutaj tez pogoda do dupy.. oczywiscie ja wstałam z Tymkiem, a reszta rodziny sie ewakuowała..jak wczoraj..i tyle z opieki nad synkiem i moim wypoczywaniem :( na regeneracje

ech.....myślałam, że sobie odpoczniesz i "pobyczysz".....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    czas na II śniadanie :P

Ja dopiero pierwsze robie ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Tak w ogole to wolne mam - miałam zapał cos robic i .... Zapał mi przeszedł :(
    skąd ja to znam...??????????:-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja dopiero pierwsze robie ;)

oj u mnie to nie przejdzie....wstaję przed 6stą, więc już o 6.30 mam śniadanko....teraz jestem już PO IIśniadanku, a przed 12stą będzie III śniadanko hehehehehe.....a waga szybuje w górę ......hahahahah no nic....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ale mialam piekny sen. Snilo mi sie ze robilam test ciazowy i wyszly mi piekne dwie tluste kreski i ze bardzo sie ucieszylam. Obudzilam sie, podreptalam do kibelka. Robie test.... i dwie kreski!! Szok normalnie!!

Piękny sen ...
    Az trudno wrocic do rzeczywistosci ....

Mi to bardzo rzadko sie cos sni- raz na kilka kilkanascie tygodni.
    Ale jak juz sni to ma na mnie taki wpływ ze sie "obudzic" nie moge do wieczora.
    Wiec gdyby mi sie cos takiego śniło to bym pewnie cały dzien testy robila :P

Szkoda tylko ze po tym obudzil mnie budzik :/ i jak zrobilam test to niestety tylko jedna kreska....

Ale przynajmniej franca mi sie rozkrecila ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • choco Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki moje. Ja trochę zapracowana jestem ostatnio, i nawet męża nie widuje prawie, ale was podczytuje z telefonu jednym okiem. Właśnie wczoraj którejś polubiłam jakiego smutnego poeta, sorki, nie jestem sadystką, tylko w telefonie się samo klikło.
    Nie wiem czy zauważylyscie ale na naszym wątku wysyp fasolek zaczyna się przeważnie w drugiel połowie miesiąca, wiec jeszcze wszystko przed nami :-D

Lena83, Malenq, konwalianka, Tamka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Cześć Laseczki moje. Ja trochę zapracowana jestem ostatnio, i nawet męża nie widuje prawie, ale was podczytuje z telefonu jednym okiem. Właśnie wczoraj którejś polubiłam jakiego smutnego poeta, sorki, nie jestem sadystką, tylko w telefonie się samo klikło.
    Nie wiem czy zauważylyscie ale na naszym wątku wysyp fasolek zaczyna się przeważnie w drugiel połowie miesiąca, wiec jeszcze wszystko przed nami :-D

II połowa mowisz?
    To ja sie pisze na te II polowe ;)

Ja to pisze z relefonu ktory czesto lepiej wie co ja chce napisac O.o.

Malenq, LaRa lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki_mamusie co myślicie o czymś takim? dla niedoświadczonej mamy jak ja??? będzie pomocne?
    http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-do-lozeczka-dla-niemowlat-i4560755860.html

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed owu chyba nie ma spasc tylko sobie byc normalnie na tym poziomie co innw alenw dzien po owu ma skoczyc

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    oj u mnie to nie przejdzie....wstaję przed 6stą, więc już o 6.30 mam śniadanko....teraz jestem już PO IIśniadanku, a przed 12stą będzie III śniadanko hehehehehe.....a waga szybuje w górę ......hahahahah no nic....

Malenq widze mamy podobnie, tylko ja mam pierwsze po 5.30 :) zaraz bedzie zatem drugie chrup chrup

Malenq lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No wlasnie sie dzis zastanawiałam o co chodzi bo ja sie na tym nie znam zupełnie ... ;)
    A to przed owu ma spaść?
    Tak przed owu spada a potem rośnie i po trzeciej wyższej owu zaznacza kreski :)
    zobaczymy jak ci dzis test owu wyjdzie :) mój był już ciemnieszy wczoraj niz przedwczoraj :) oby dziś był jeszcze łądniejszy :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    II połowa mowisz?
    To ja sie pisze na te II polowe ;)

Ja to pisze z relefonu ktory czesto lepiej wie co ja chce napisac O.o.
    Lenka my razem sie zasielenimy koncem miesiąca :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kobietki_mamusie co myślicie o czymś takim? dla niedoświadczonej mamy jak ja??? będzie pomocne?
    http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-do-lozeczka-dla-niemowlat-i4560755860.html
    ja małą poprostu w rożku kładłam na boku i lekko małym jaskiem przyładałam zeby sie na plecki nie kładał szczególnie po jedzeniu :)

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry.
    dzisiaj spiaca jestem a zaraz musze jechac na inny instytut komorki rozmrozic i przywiezc do siebie do laba (pewnei znowu gdzies w kieszeni coby nei zmarzly bidoki;).

Malenq - a do czego te walki maja sluzyc?

Wczoraj bylam na schopingu ;), kupilam tenisowki i drugie buty slubne bo te ktore kupilam wczesniej okazalo sie ze w tancu spadaja. Te nowe sa niestety brzydkie a do tego drogie jak cholera ale wygdone i jedyne jakie znalazlam. Nienawidze zakupow, denerwuje mnei za duza ilosc sklepow.

Biedrona - to dzialasz widze niedlugo i na II polowe wrzesnia II kreski ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Tahlia Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ale mi nudno

***18*** qq87df9hkacxv3xr.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq no ja też miałam taka nadzieję.. a tu nie dość ze pada, to ze spaceru nici zatem trzeba młodemu inaczej czas organizować..

Lenka średnio ok 12dc, ale działaliśmy..w sumie non stop, jak nam się zachciało.. teraz do zapłodnienia doszło wyjątkowo 17 dc wiec późna owulacja (no i nie znasz mojej historii ale to był odpuszczony cykl, a ja nie spodziewałam się tak późnej owulki, zresztą nawet się nie staraliśmy tylko seksiliśmy dla siebie), synka poczęłam w 12 dc.

choco, tez zauważyłam, ze II połowy rządzą

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 10 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tahlia hej jak sie dzis czujesz nudno mówisz wpadnij do mnie ponudzimy razem

Kotka tak szykuje sie do startu zobaczymy jak tylko bedzie test owu pozytywny to pójdzie w ruch żelik heheh coby żołnierzyki miały łatwiej i lepiej im sie żyło czekając na jajeczko :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tahlia Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaszlam 4 dni przed @ ostatna@ byla 11.7 i powiem ze w lipcu nie bylo przytulamka bo maz byl na wyjezdzie i dopiero pierwsze bylo 4.8 a 8.8 miala byc q i do dzis jej nie ma i niech narazie nie przychodzi bynajmniej do maja

• Tahlia Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko dzis juz calkiem dobrze mam jeszcze jakies plamienie ale calkiem malo jutro mam wizyte oby bylo dalej wszystko dobrze

Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tahlia wrote:
    Biedroneczko dzis juz calkiem dobrze mam jeszcze jakies plamienie ale calkiem malo jutro mam wizyte oby bylo dalej wszystko dobrze
    zobaczysz będzie teraz już coraz lepiej :)

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1944 1945 1946 1947 1948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ