My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:i ja się witam środowo.. tutaj tez pogoda do dupy.. oczywiscie ja wstałam z Tymkiem, a reszta rodziny sie ewakuowała..jak wczoraj..i tyle z opieki nad synkiem i moim wypoczywaniem
na regeneracje
ech.....myślałam, że sobie odpoczniesz i "pobyczysz".....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ja dopiero pierwsze robie
oj u mnie to nie przejdzie....wstaję przed 6stą, więc już o 6.30 mam śniadanko....teraz jestem już PO IIśniadanku, a przed 12stą będzie III śniadanko hehehehehe.....a waga szybuje w górę ......hahahahah no nic....
-
Czarnula87 wrote:Ale mialam piekny sen. Snilo mi sie ze robilam test ciazowy i wyszly mi piekne dwie tluste kreski i ze bardzo sie ucieszylam. Obudzilam sie, podreptalam do kibelka. Robie test.... i dwie kreski!! Szok normalnie!!
Piękny sen ...
Az trudno wrocic do rzeczywistosci ....
Mi to bardzo rzadko sie cos sni- raz na kilka kilkanascie tygodni.
Ale jak juz sni to ma na mnie taki wpływ ze sie "obudzic" nie moge do wieczora.
Wiec gdyby mi sie cos takiego śniło to bym pewnie cały dzien testy robila
Szkoda tylko ze po tym obudzil mnie budziki jak zrobilam test to niestety tylko jedna kreska....
Ale przynajmniej franca mi sie rozkrecilaMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Cześć Laseczki moje. Ja trochę zapracowana jestem ostatnio, i nawet męża nie widuje prawie, ale was podczytuje z telefonu jednym okiem. Właśnie wczoraj którejś polubiłam jakiego smutnego poeta, sorki, nie jestem sadystką, tylko w telefonie się samo klikło.
Nie wiem czy zauważylyscie ale na naszym wątku wysyp fasolek zaczyna się przeważnie w drugiel połowie miesiąca, wiec jeszcze wszystko przed namiLena83, Malenq, konwalianka, Tamka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Cześć Laseczki moje. Ja trochę zapracowana jestem ostatnio, i nawet męża nie widuje prawie, ale was podczytuje z telefonu jednym okiem. Właśnie wczoraj którejś polubiłam jakiego smutnego poeta, sorki, nie jestem sadystką, tylko w telefonie się samo klikło.
Nie wiem czy zauważylyscie ale na naszym wątku wysyp fasolek zaczyna się przeważnie w drugiel połowie miesiąca, wiec jeszcze wszystko przed nami
II połowa mowisz?
To ja sie pisze na te II polowe
Ja to pisze z relefonu ktory czesto lepiej wie co ja chce napisac.
Malenq, LaRa lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:oj u mnie to nie przejdzie....wstaję przed 6stą, więc już o 6.30 mam śniadanko....teraz jestem już PO IIśniadanku, a przed 12stą będzie III śniadanko hehehehehe.....a waga szybuje w górę ......hahahahah no nic....
Malenq widze mamy podobnie, tylko ja mam pierwsze po 5.30zaraz bedzie zatem drugie chrup chrup
Malenq lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:No wlasnie sie dzis zastanawiałam o co chodzi bo ja sie na tym nie znam zupełnie ...
A to przed owu ma spaść?
zobaczymy jak ci dzis test owu wyjdziemój był już ciemnieszy wczoraj niz przedwczoraj
oby dziś był jeszcze łądniejszy
-
Malenq wrote:kobietki_mamusie co myślicie o czymś takim? dla niedoświadczonej mamy jak ja??? będzie pomocne?
http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-do-lozeczka-dla-niemowlat-i4560755860.htmlMalenq lubi tę wiadomość
-
dzien dobry.
dzisiaj spiaca jestem a zaraz musze jechac na inny instytut komorki rozmrozic i przywiezc do siebie do laba (pewnei znowu gdzies w kieszeni coby nei zmarzly bidoki;).
Malenq - a do czego te walki maja sluzyc?
Wczoraj bylam na schopingu, kupilam tenisowki i drugie buty slubne bo te ktore kupilam wczesniej okazalo sie ze w tancu spadaja. Te nowe sa niestety brzydkie a do tego drogie jak cholera ale wygdone i jedyne jakie znalazlam. Nienawidze zakupow, denerwuje mnei za duza ilosc sklepow.
Biedrona - to dzialasz widze niedlugo i na II polowe wrzesnia II kreski -
Malenq no ja też miałam taka nadzieję.. a tu nie dość ze pada, to ze spaceru nici zatem trzeba młodemu inaczej czas organizować..
Lenka średnio ok 12dc, ale działaliśmy..w sumie non stop, jak nam się zachciało.. teraz do zapłodnienia doszło wyjątkowo 17 dc wiec późna owulacja (no i nie znasz mojej historii ale to był odpuszczony cykl, a ja nie spodziewałam się tak późnej owulki, zresztą nawet się nie staraliśmy tylko seksiliśmy dla siebie), synka poczęłam w 12 dc.
choco, tez zauważyłam, ze II połowy rządzą -
Tahlia hej jak sie dzis czujesz nudno mówisz wpadnij do mnie ponudzimy razem
Kotka tak szykuje sie do startu zobaczymy jak tylko bedzie test owu pozytywny to pójdzie w ruch żelik heheh coby żołnierzyki miały łatwiej i lepiej im sie żyło czekając na jajeczko