My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:11 lat aż boję się myśleć, mój ma 6 i jak nieraz coś powie to potrafi w pięty wejść
Bedziesz tesknic za 6-latkiemAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Anastazjaaa wrote:anuśka a 17 lżej czy jeszcze gorszy okres buntu?
Lena83, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:dobranoc;) dwa kieliszki wina i juz mi sie w glowie przewraca;) pełen relaks. dobranoc;)
Hehe
Ja po połowie Zdesperowanego piwa miałam dosyć
Stwierdziłam ze lepsza na pocieszenie "słodka chwila - ryż na mleku" i wlasnie wcinam.
Pycha!!!!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
A ja obiecałam sobie że nie bedę jeść i dupa..mdłości mnie dopadł przed spaniem i zjadłam połowę bułki kukurydzianej z szynką i serem - ale dobra była..chętnie popiłabym zimnym piwkiem, ale najpierw muszę kupić lecha bez %
mykam spać, coby mnie znowu nie dorwał głód.. kolorowych dziewczynki! -
nick nieaktualnyBrrry wieczorowa pora.
Kupilam tego testa. Promocja byla akurat w aptece. Dziewczyny jakby mi sie zdarzylo wyruszyc do lazienki ok 3-4 to mozna siknac czy czekac gdzies do 7 nak wstane?
Dronko ty wtedy pokazywalas sok czy syrop z pomrzywy czy z czego?? -
Czarnula, jak się położysz spać o w miarę wczesnej godzinie, czyli już
to myślę, że koło 4 możesz sikać
Blondik, życzę Twojej siostrze żeby diagnoza była błędna, ale zgadzam się z Anuśką, że takie dzieci są genialne, a lekka forma autyzmu, jak się dziecko dobrze prowadzi terapeutycznie, może zupełnie nie przeszkadzać
co do porzucania dzieci, to zawsze jak słyszę , że jakiś maluszek znalazł się w oknie życia, to jestem pełna szacunku dla matki, która to zrobiła - nie wyzruciła do śmieci, nie uśmierciła, tylko mając świadomość, że nie może dziecka wychowywać oddała je tam, gdzie jest bezpieczne i znajdzie kochający dom, zawsze przy tych dzieciach znajduje się wyprawka, są dobrze odżywione, czyli widać, że matka je kochała, tylko, tak jak pisze Anuśka, nie mogła zając się nimi tak, jak powinna, więc inna kochająca mama je wychowa
zgreduś, co do ćwiczeń w ciąży, to różnie bywa, ja mam zakaz sportu zupełny, nawet spacery mam ograniczać także nie szalej za bardzo na tej bieżni ) szczególnie jak obok malują - farby są toksyczne
to tyle chyba, spadam coś zjeść, wysiusiać psiura i idę spać
dobrej nocy -
nick nieaktualny
-
Kurde jakis niekorzystny biorytm byl dzisiaj... Czytam ze was dopadl tak jak mnie... scielo mnie do spania o 13, obudzilam sie po 15 jak maz wrocil... a potem on po obiedzie jak poszedl spac tak spi do teraz i chyba rano bedzie klal na czym swiat stoi ze caly dzien mu uciekl
Mi sie tez szybko okres skonczyl, w zasadzie po 3 dniach tylko juz lekko plamie, moze to prze te goraczke w polowie poprzedniego cyklu.
W kazdym razie mam 10 testow owu, wiec tym razem tez bede siurala przed 20 wrzesnia
chyba sie zgodze na te podyplomowke, musze jeszcze z druga szefowa pogadac (taka wyzej w hierarchi) czy dl niej to tez jest ok. Ech.
Przynajmniej zajme sie czyms konstuktywnym zamiast rozmyslac nad dzieckiem ktorego nie ma
Ide spac zanim mnie dol zlapie bo znow mysle nad tym, ze nie mam kogo do setca przytulic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 22:07
-
Czarnula87 wrote:Brrry wieczorowa pora.
Kupilam tego testa. Promocja byla akurat w aptece. Dziewczyny jakby mi sie zdarzylo wyruszyc do lazienki ok 3-4 to mozna siknac czy czekac gdzies do 7 nak wstane?
Dronko ty wtedy pokazywalas sok czy syrop z pomrzywy czy z czego??Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Tak wogóle witam środowo
wczoraj coś nie mieliśmy weny ale mam nadzieje ze dzis małżowi wróci bo ja sie "ślinie " od rana
Miłęgo dnia kochane na wrzesniówkach nowe mamusie a ich wykresy napawają nadziejąMalenq lubi tę wiadomość