X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    11 lat aż boję się myśleć, mój ma 6 i jak nieraz coś powie to potrafi w pięty wejść
    anuśka a 17 lżej czy jeszcze gorszy okres buntu?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    11 lat aż boję się myśleć, mój ma 6 i jak nieraz coś powie to potrafi w pięty wejść
    Poczekaj poczekaj jeszcze troche ...
    Bedziesz tesknic za 6-latkiem :D

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie strasz ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opch lecę na film, młody już śpi mąż jeszcze w pracy - mam czas dla siebie - bosko

Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    anuśka a 17 lżej czy jeszcze gorszy okres buntu?
    Jak porównuję z innymi w jego wieku to on jest wyjątkowo grzeczny ale ma swoje zdanie i czasem tak coś powie, że nie sposób nie przyznać mu racji :)

Lena83, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka22 wrote:
    No to dobrze :)
    a o co chodzi z tym płynem, wiem że po owu gromadzi się w zaroce dauglasa ale przed?? pierwsze słyszę :)
    A nie wiem... Nigdy o to nie pytałam, zawsze płyn był i tyle :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc;) dwa kieliszki wina i juz mi sie w glowie przewraca;) pełen relaks. dobranoc;)

Anuśka, Anastazjaaa, Katjaa lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dobranoc;) dwa kieliszki wina i juz mi sie w glowie przewraca;) pełen relaks. dobranoc;)

Hehe :D
    Ja po połowie Zdesperowanego piwa miałam dosyć ;)
    Stwierdziłam ze lepsza na pocieszenie "słodka chwila - ryż na mleku" i wlasnie wcinam.
    Pycha!!!!

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja obiecałam sobie że nie bedę jeść i dupa..mdłości mnie dopadł przed spaniem i zjadłam połowę bułki kukurydzianej z szynką i serem - ale dobra była..chętnie popiłabym zimnym piwkiem, ale najpierw muszę kupić lecha bez %

mykam spać, coby mnie znowu nie dorwał głód.. kolorowych dziewczynki!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Tamka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przespałam cały dzień ... wyszłam z pracy o 14, prawie zasnęłam na przystanku, przyszłam do domu i walnęłam się spać, po czym wstałam o 19... i tak mi minął dzień...

zaraz sprawdzę co ciekawego się tutaj działo :)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrry wieczorowa pora.
    Kupilam tego testa. Promocja byla akurat w aptece. Dziewczyny jakby mi sie zdarzylo wyruszyc do lazienki ok 3-4 to mozna siknac czy czekac gdzies do 7 nak wstane?

Dronko ty wtedy pokazywalas sok czy syrop z pomrzywy czy z czego??

• Tamka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula, jak się położysz spać o w miarę wczesnej godzinie, czyli już :) to myślę, że koło 4 możesz sikać

Blondik, życzę Twojej siostrze żeby diagnoza była błędna, ale zgadzam się z Anuśką, że takie dzieci są genialne, a lekka forma autyzmu, jak się dziecko dobrze prowadzi terapeutycznie, może zupełnie nie przeszkadzać

co do porzucania dzieci, to zawsze jak słyszę , że jakiś maluszek znalazł się w oknie życia, to jestem pełna szacunku dla matki, która to zrobiła - nie wyzruciła do śmieci, nie uśmierciła, tylko mając świadomość, że nie może dziecka wychowywać oddała je tam, gdzie jest bezpieczne i znajdzie kochający dom, zawsze przy tych dzieciach znajduje się wyprawka, są dobrze odżywione, czyli widać, że matka je kochała, tylko, tak jak pisze Anuśka, nie mogła zając się nimi tak, jak powinna, więc inna kochająca mama je wychowa

zgreduś, co do ćwiczeń w ciąży, to różnie bywa, ja mam zakaz sportu zupełny, nawet spacery mam ograniczać także nie szalej za bardzo na tej bieżni ) szczególnie jak obok malują - farby są toksyczne

to tyle chyba, spadam coś zjeść, wysiusiać psiura i idę spać
    dobrej nocy

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Tamko. Podejrzewam wlasnie ze zaraz zasne bo juz oczg mi sie kleja. A ostatnio wlasnie tak ok 4 tuptam do wc ;)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jakis niekorzystny biorytm byl dzisiaj... Czytam ze was dopadl tak jak mnie... scielo mnie do spania o 13, obudzilam sie po 15 jak maz wrocil... a potem on po obiedzie jak poszedl spac tak spi do teraz i chyba rano bedzie klal na czym swiat stoi ze caly dzien mu uciekl :)

Mi sie tez szybko okres skonczyl, w zasadzie po 3 dniach tylko juz lekko plamie, moze to prze te goraczke w polowie poprzedniego cyklu.
    W kazdym razie mam 10 testow owu, wiec tym razem tez bede siurala przed 20 wrzesnia ;)
    chyba sie zgodze na te podyplomowke, musze jeszcze z druga szefowa pogadac (taka wyzej w hierarchi) czy dl niej to tez jest ok. Ech.
    Przynajmniej zajme sie czyms konstuktywnym zamiast rozmyslac nad dzieckiem ktorego nie ma :/

Ide spac zanim mnie dol zlapie bo znow mysle nad tym, ze nie mam kogo do setca przytulic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 22:07

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez już mykam spać, rano fryzjer, i mam nadzieje ze dzis sie wyspie :)
    Dobrej nocy wszystkim :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kiedy robi sie te badania (genetyczne?) czyli przeziarnosci itd? Trzeba je w ogole robic?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, między 11 a 13 tygodniem, oznacza się ryzyko wystąpienia wad genetycznych, dla mnie było naturalne że należy je zrobić, widać dokładnie jak się dzidziuś rozwija

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Brrry wieczorowa pora.
    Kupilam tego testa. Promocja byla akurat w aptece. Dziewczyny jakby mi sie zdarzylo wyruszyc do lazienki ok 3-4 to mozna siknac czy czekac gdzies do 7 nak wstane?

Dronko ty wtedy pokazywalas sok czy syrop z pomrzywy czy z czego??
    hej to jest sok z pokrzywy :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogóle witam środowo :)
    wczoraj coś nie mieliśmy weny ale mam nadzieje ze dzis małżowi wróci bo ja sie "ślinie " od rana :P

Miłęgo dnia kochane na wrzesniówkach nowe mamusie a ich wykresy napawają nadzieją :)

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 września 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotka to sa raczej obowiązkowe badania ok 12 tyg i potem 20tyg

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1941 1942 1943 1944 1945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ