X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Lenka mnie to nie pytaj bo ja to zielona jestem w tym temacie:)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    O Lenka mnie to nie pytaj bo ja to zielona jestem w tym temacie:)

Jak widać po suwaczku ciązowym to baaaaardzo zielona ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Jak widać po suwaczku ciązowym to baaaaardzo zielona ;)
    no widzisz szczęście początkującego :D czy głupi ma szczęście jak zwał tak zwał ;)

Lena83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w każdym razie miód na serce:

https://www.facebook.com/video.php?v=563992186992923

makaron wstawiłam.. Dzisiaj będzie leniwie- pasta z pomidorowym i mięsem mielonym i już !

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Tahlia Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem co uotowac

***18*** qq87df9hkacxv3xr.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię pracować z domu, firma ogarnięta, zupka się robi, pranie się robi, pies zadowolony z towarzystwa pochrapuje na kanapie, ehh, jak miło

Lena, mnie się raz jeden jedyny zapaliło żółte światło, to było jak już przestałam mierzyć tempkę, bo mnie to za bardzo stresowało, zaznaczyłam śluz płodny i ovu pokazał żółte światło, jeśli dobrze pamiętam to było jakieś 2-3 dni przed faktyczną owulacją, w cyklu w którym zaszłam ;) może to taki omen ;)

Lena83 lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie w miasteczku w pizzerii robią domowe obiady...wczoraj miałam taką pyszną pomidorówkę z makaronem za 5 zł , a na dziś mam przewidziane mielone :)
    Wiecie mój w delegacji to komu ja będę obiady robić póki co ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    A dlaczego nie chcesz nic mówić szefowi?
    A wiecie co mam pytanie mój małż chce iśc ze mną do gina a ja wolałabym żeby został za drzwiami jakie są Wasze wrażenia ?;)

Bo mam umowe tylko do konca roku a moze jakis nowy projekt wymysli i mnie zatrudnia? Wiem, ze to nieladnie z mojej strony i aja osobiscie bym o tym szefa poinformowala ale moj S twierdzi ze mam sie tym nie przejmowac i walczyc o swoje i ze to jak najbardziej normalne.

Ja bylam ze swoim juz na dwoch badaniach. Na drugim to byl pan ginekolog i byl parawan i w sumie moj S chyba tylko jego widzial i to co na monitorze. A ja bylam w takich emocjach ze w sumei to nei myslalam nawet o tym ze mi akurat obcy facet sztucznym penisem miedzy nogami gmera ;). Musze zapytac mojego S czy tez o calym swiecie zapomnial czy go to jakos ruszylo.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Bo mam umowe tylko do konca roku a moze jakis nowy projekt wymysli i mnie zatrudnia? Wiem, ze to nieladnie z mojej strony i aja osobiscie bym o tym szefa poinformowala ale moj S twierdzi ze mam sie tym nie przejmowac i walczyc o swoje i ze to jak najbardziej normalne.

Ja bylam ze swoim juz na dwoch badaniach. Na drugim to byl pan ginekolog i byl parawan i w sumie moj S chyba tylko jego widzial i to co na monitorze. A ja bylam w takich emocjach ze w sumei to nei myslalam nawet o tym ze mi akurat obcy facet sztucznym penisem miedzy nogami gmera ;). Musze zapytac mojego S czy tez o calym swiecie zapomnial czy go to jakos ruszylo.
    Ano tak i Ty masz trochę racji bo chcesz być fair ale facet też dobrze mówi bo jak Ty się o siebie nie zatroszczysz to nikt za ciebie tego nie zrobi, to w sumie póki się da ukrywaj ;)
    ehhhh a z tym ginem to nie wiem, może nie będę już miała dopochwowego w 12 tygodniu hmmm zadzwonie poźniejdo gina i zapytam :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

Lena, mnie się raz jeden jedyny zapaliło żółte światło, to było jak już przestałam mierzyć tempkę, bo mnie to za bardzo stresowało, zaznaczyłam śluz płodny i ovu pokazał żółte światło, jeśli dobrze pamiętam to było jakieś 2-3 dni przed faktyczną owulacją, w cyklu w którym zaszłam ;) może to taki omen ;)

Jak za 3 dni to akurat bo ja "z moimi plemnikami" mieszkam w kratkę ;)
    Teraz czwartek poniedziałek.

Dzięki bo mnie tak jakoś optymistycznie nastroiłaś :*

Tamka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to komu obiady Smoku: sobie :).
    Moj tez pracuje tera gdzie indziej, a Ty Smoku sama w tej ciazy zostalas czy masz wsparcie? Bo ja jestem sama.. :/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka luzik jak pon i czw to sie wstrzelicie :)

Lena83 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

Ja bym zrobiła tak samo.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Lenka luzik jak pon i czw to sie wstrzelicie :)

W sumie źle napisąłm.. Od czwartku do poniediząłku..

Mam nadzieję, że sie wstrzelimy ;)

Jajcor prawy mnie kuje

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Jak to komu obiady Smoku: sobie :).
    Moj tez pracuje tera gdzie indziej, a Ty Smoku sama w tej ciazy zostalas czy masz wsparcie? Bo ja jestem sama.. :/
    aaaa samej sobie to się nie kalkuluje i swoją drogą to mi się nie chce jak mam za 5 zł pyszną miseczkę zupki domowej jak u mamy :)
    no małż jest w delegacji wyjątkowo jutro ma przyjechać bo się uparł że chce ze mną do gina iśc a tak to w piątki zjeżdża i w pon rano jedzie.

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i my mieszkamy z moją mamą i budujemy się obok niej więc jak coś mam mamę pod ręką jeśli nie jest w pracy :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prądi się w pracy skończył, przymusowa przerwa

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja bym zrobiła tak samo.

W sensie nic nie mowila?

A jak to jest dziewczyny ze niektore z was ida na L4 od ktoregostam miesiaca?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    W sensie nic nie mowila?

A jak to jest dziewczyny ze niektore z was ida na L4 od ktoregostam miesiaca?

No pewnie.
    Chociaż ja mam skrzywiony obraz pracodawcy po moich przeżyciach w obecnej firmie.
    Ja nie miałabym żadnych skrupułów.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moze i sie nie kalkuluje, ale ja juz robie bo z diety,przy czym dzisiejsze placki z gruchy to moze beda mnie kosztowac ze 2/3 zl chyba ze liczymy rowniez zuzyty prad :)..
    No to masz fajnie, ze mama obok. Moja mieszka 200 km stad, choc pewnie mdlosci nie mialabym mniejszych przy jej bliskosci :)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1948 1949 1950 1951 1952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ