X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Nie wiem jak tam w de, ale ja jak sobie robiłam wiązanek na ślub to zaopatrywalam sie normalnie na giełdzie i kwiaty sa zazwyczaj w paczkach po 10 15 lub 20 w zależności od rodzaju

Ja to bede w Polsce kupowac bo slub tez w Polsce :)
    Ale sa tansze te kwiaty?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ja to bede w Polsce kupowac bo slub tez w Polsce :)
    Ale sa tansze te kwiaty?
    Na giełdzie dużo tańsze :)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    LaRa ja mam mleczko....
    Malenqa podaj nazwe tego mleczka :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Na giełdzie dużo tańsze :)

No to super.
    A myslicie ze dynia jako dekoracja w kosciele to dobry pomysl ;)? Bo mi sie tak dynie marza :D, ostatnia cal gore pod sklepem widzialam :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem!
    mój mąż się znalazł.. odezwał się o 12! telefon mu się popsuł((?) ale zrządzenie losu, akurat wczoraj/dziś (dla mnie to nazbyt podejrzane, telefon nowy, ma 2 miesiace!)..do pracy dotarł o 11.30 i od razu napisał na gg. kolega do którego dzwoniłam nie dotarł wogóle do pracy..

bardzo się kaja, ale działa tona mnie jak płachta na byka.. mówi, że pomieszał alkohole i źle się czuje.. nie idzie na niego nawet nakrzyczeć, bo przecież on jest 270km ode mnie.. nerwa mam i powiedziałam, że zawiódł moje zaufanie i nie odzywam się.. on błaga mnie abym się odzywała, ale mam go gdzieś.. nadal nie zdaje sobie sprawy; choć mówił, że "uświadomił sobie, jak by sie martwił, gdybym ja mu cos takiego zrobiła", to odpowiedziałam, że nie zdaje sobie sprawy, ale niewykluczone ze się przekona.. ryczeć mi się chce, teraz to już głównie z tej bezsilności i jego głupoty, ale ile się nastresowałam to wiem tylko ja i dziecko, które noszę

dzięki za wsparcie, mam nieco wyprany mózg, więc niewiele modrego odpiszę..

smoku - będzie dobrze, pochwal się po wizycie!
    Marmut - zazdroszczę.. chciałam być policjantką swego czasu..a później już pojawił się dzieciak..a teraz drugi i stara jestem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:53

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    dobra skarby DRZEMKA wzywa:)

Biedra 3mam kciuki za monit:)

Smarta - mnie mleczko te z apteki -alum...coś tam - tylko ono mi pomaga na zgagę:)

buziole i do poczytania:)
    takie to mleczko

http://www.i-apteka.pl/product-pol-2632-GELATUM-Aluminii-phosphorici-mleczko-250g.html

Malenq lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOnwalijko.. ja bym mu dala nauczke jak nic ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, to jedyny plus, że nic mu nie jest poza bólem głowy, spowodowanym nadużyciem...

dwa tygodnie temu byliśmy na weselu, prosiłam małża, żeby się kontrolował, nie pił za dużo, bo następnego dnia chciałam dość wcześnie wracać... do pokoju po 4 dowlókł go pan młody, o 15 małż miał jeszcze promil alko... zrobiłam mu najpierw awanturę, później przestałam się odzywać, a na koniec zagroziłam rozwodem, wracałam autem oczywiście ja, umęczyłam się okropnie

najgorsze jest to, że on jest daleko i ciężko teraz o jakąś awanturkę lub konstruktywną rozmowę... faceci są inni, naprawdę...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    jestem!
    mój mąż się znalazł.. odezwał się o 12! telefon mu się popsuł((?) ale zrządzenie losu, akurat wczoraj/dziś (dla mnie to nazbyt podejrzane, telefon nowy, ma 2 miesiace!)..do pracy dotarł o 11.30 i od razu napisał na gg. kolega do którego dzwoniłam nie dotarł wogóle do pracy..

bardzo się kaja, ale działa tona mnie jak płachta na byka.. mówi, że pomieszał alkohole i źle się czuje.. nie idzie na niego nawet nakrzyczeć, bo przecież on jest 270km ode mnie.. nerwa mam i powiedziałam, że zawiódł moje zaufanie i nie odzywam się.. on błaga mnie abym się odzywała, ale mam go gdzieś.. nadal nie zdaje sobie sprawy; choć mówił, że "uświadomił sobie, jak by sie martwił, gdybym ja mu cos takiego zrobiła", to odpowiedziałam, że nie zdaje sobie sprawy, ale niewykluczone ze się przekona.. ryczeć mi się chce, teraz to już głównie z tej bezsilności i jego głupoty, ale ile się nastresowałam to wiem tylko ja i dziecko, które noszę

dzięki za wsparcie, mam nieco wyprany mózg, więc niewiele modrego odpiszę..

smoku - będzie dobrze, pochwal się po wizycie!
    Marmut - zazdroszczę.. chciałam być policjantką swego czasu..a później już pojawił się dzieciak..a teraz drugi i stara jestem :)

ufff dobrze ze sie znalazl! Ale dobra zjebka to podstawa, nei szczedz mu, mogl od kogos wyslac smsa :/

konwalianka lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć konwalijka - tak zgadzam się z psotkaKotka mógł wcześniej pomyśleć kuźwa w ciąży jesteś masz się czym zająć to Ci jeszcze dokłada zamiast pomagać ehhh ale znów ta odległość...wściekłość miesza się z ulgą, że jest cały i zdrowy...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia faceci są jednak bez wyobraźni... Popieram dziewczyny, potężna zjebka mu się należy :)

konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co radzicie jechac teraz czy poczekac do nastepnego miesiąca ????

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, ze sie znalazł, opier... jednak musi byc :P

konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 11 września 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko dobrze ze jest chłop a ciche dni mu sie przydadza przemysli ze narozrabiał i tobie niepotrzebnie stres robił

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem dziewczynki, wiem.. na pewno mu nie popuszczę.. jutro przyjeżdża - zobaczy jak to będzie! najbardziej wkurza mnie gadanie..np. mówię mu, aby kupił mi piwo bezalkoholowe, a on do mnie: "aż tak Cię ciągnie", ja mówię "owszem", bo zawsze lubiłam napić się winka czy piwka.. a on, ze to tylko 2 lata! nosz k. mówię mu żeby chociaż wyrzekł się alkoholu na czas ciąży, to twierdzi ze nie ma problemu, ale po co komu nogę podkładać - ale mam dziś nerwa na niego... gdy karmiłam synka to nie piłam ciążę i jeszcze 18 miesięcy i nie narzekałam, że nie mogę się napić podczas rodzinych imprez czy innych.. on ogólnie nie pije dużo, ale właśnie spotkanie z kolegami czy z rodzinką zawsze kończy sie jakimś piwkiem czy wódeczką.. ja mu pokarzę wódeczkę w sobotę..ma być tu duży grill - ani łyka się nie napije

Blondik lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 11 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w wc i co zalała mnie fala rozciągliwego sluzu i co ja mam robic jechac nie jechać ?? ?/

Konwalijko nalezy mu sie kara jak nic nie dość że podpadł to jeszcze stresuje żone w ciąży

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• smarta Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tego mleczka na zgage to zawiera ono w składzie fosforan glinu. Teoretycznie nie powinien wchlaniac się z przewodu pokarmowego ale udowodnione zostało że nafmiar glinu w organizmie matki wplywa zwalniajaco na rozwój płodu. Ja będąc w ciąży na pewno bym go nie lykala.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • choco Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    byłam w wc i co zalała mnie fala rozciągliwego sluzu i co ja mam robic jechac nie jechać ?? ?/
    JECHAĆ !!! Jak jest śluz rozciągliwy to pęcherzyk wcale nie musiał jeszcze pęknąć.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Arienna widzę, że wygrałaś bliźniaki ;)
    Nie dam rady was nadrobić :( jakieś nowe fasolki?
    U mnie bez zmian. Już się nie nastawiam na ciążę i jest mi z tym bardzo dobrze :)
    Trzymajcie się ciepło :*

Arienna, Nieukowa, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku widzisz księżna kate zmalpowała po tobie i też haftuje ;)
    czy już Ci lepiej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:35

‹‹ 1973 1974 1975 1976 1977 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ