My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalijka o co do padaczkowych .. to czesc tylko nie jest wskazana..sama biore i moj neurolog powiedzial mi ze sa po porstu lepsze i gorsze dal dziecka..
generalnie lekow przeciwpadaczkowych sie nigdy nie odstawia w ciazy .. nigdy ..
bo to moze tylko wywolywac ataki co jest o wiele gorsze niz ich branie w lekach przeciwpadaczkowych chodzi o to ze trzeba brac kwas foliowy zwiekszona dawke
ja np zmienilam leki .. z bardziej dla chlopcow jak to okreslil moj lekarz na takie sprzyjajace ciazyi dziecku
jedyne co to powiedzial ze przed ciaza pol rok kwasu foliowego i w czasie ciazy
a co do meza i naszych staran to nawet nie wiecie jak nie raz zazdroszcze dziewczynom ktore moga bez problemu zajsc w ciaze albo nawet z problemami ale we wlasnych 4 katach a nie rozkladajac nogi przed wszytskimi.. ze strzykawkami..probowkami itp -
choco wrote:Uppppppssssss...... Właśnie się zorientowałam ze nie wysłałam listów z dzisiaj służboych, a tam pilne dokumenty były
teraz trzymajcie kciuki żebym z pracy nie wyleciała bo to nie pierwsza moja wpadka w tym miesiącu, a dopiero 11. A szefowa chodzi i niucha co jest nie tak.
To bedziemy trzymac.
A czym sie zajmujesz ?choco lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnychoco wrote:Uppppppssssss...... Właśnie się zorientowałam ze nie wysłałam listów z dzisiaj służboych, a tam pilne dokumenty były
teraz trzymajcie kciuki żebym z pracy nie wyleciała bo to nie pierwsza moja wpadka w tym miesiącu, a dopiero 11. A szefowa chodzi i niucha co jest nie tak.
Choco, a co jest nie tak? Forum Cię za bardzo wciągnęło? Uzależnienia się leczy, nie martw się
.
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:choco powiedz ze byla awaria na poczcie
Mhmmm, albo jak jedna mądra sprzedająca na Allegro mi napisała (jak leniwiec pospolity spóźniła się z wysyłką 2 tygodnie!), że znaczków na Poczcie nie było.
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Mhmmm, albo jak jedna mądra sprzedająca na Allegro mi napisała (jak leniwiec pospolity spóźniła się z wysyłką 2 tygodnie!), że znaczków na Poczcie nie było
.
-
ja zawse zwalam wine na te komputery tak pieoronsko sie wiesaja.. tak te systemy sa zmulone ze nie idzie nic wyslac
-
Lena83 wrote:Jeszcze moge napisac co dzis zrobiłam ...
Moj W dzwoni i roznawiamy. Szef przyjechał i mowie ze kończyć musze. Slysze z drugiej strony słuchawki jeszcze jak sie rozłączam "ze kocha i teskni" ... To wysyłam smsa "Kocham Cie Skarbie i moooocno tesknie. Buziaki".... Patrze na tel za godzine SMS od kolezanki "wiesz ja Cie bardzo lubie ale skad przypływ takich wyznań" .
Rozumiecie? Zamiast do mojego W wysłałam smsa do Natalii
ja kiedyś zamiast sms-a mamie wysłałam mojej szefowej, a ona po jakiejś godzinie odesłałam mi sms: "Gosia przetłumaczyłam twoją wiadomość w translatorze ale i tak nic nie rozumiem"
Ubaw po pachykonwalianka, Ania_84, marnut, Lena83, justta, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:smoku, nie wiem o które badanie dokładnie chodzi, bo usg genetyczne i tak Ci się należy..do tego robią test PAPA, który kosztuje ok 300zł i on przysługuje jak się spełnia określone warunki, np. wiek - powyżej 35lat i inne wskazania, więc może jemu o to chodziło? możesz też powiedzieć ze brałaś leki nie wiedząc ze jesteś w ciąży - antybiotyk, czy poczytaj co sie tam bierze a później trzeba odstawić koniecznie w ciąży, chyba jakieś leki padaczkowe, takie są..
-
zgredka wrote:witajcie po drzemce,
drzemka nic nie dała i chyba zaraz pójdę już spać do rana. ;/Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Tak tak !!!
Przez 9 M-cy trzeba wyprodukować koło 100 bilionów komórek. (100 000 000 000 000) z zaledwie dwochWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 20:19
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Anastazjaaa wrote:no Ania rozbiłaś dwie strony z rzędu - to musi coś znaczyć
Anastazjaaa, justta lubią tę wiadomość