My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A najlepiej napisz na pannie na dole .. wchodza tylko kijanki / zolnierze zdolne do przenikniecia do pieknej ksiezniczki zwanej komoreczka
jak nie zaplodnicie to wam witki pourywam -
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Jeszcze moge napisac co dzis zrobiłam ...
Moj W dzwoni i roznawiamy. Szef przyjechał i mowie ze kończyć musze. Slysze z drugiej strony słuchawki jeszcze jak sie rozłączam "ze kocha i teskni" ... To wysyłam smsa "Kocham Cie Skarbie i moooocno tesknie. Buziaki".... Patrze na tel za godzine SMS od kolezanki "wiesz ja Cie bardzo lubie ale skad przypływ takich wyznań" .
Rozumiecie? Zamiast do mojego W wysłałam smsa do Nataliino wiesz tylko uwazaj zeby maz nie zobaczyl
bo jeszcze pomysi sibei cos ten teges
-
marnut wrote:A czy jeśli uda mi się zamknąć 2014 stronę, to znaczy że zaciążę jeszcze w tym roku
? Czy też będę miała 2014 dzieci, bo nie ogarniam do końca
?
justta lubi tę wiadomość
-
Laseczki Wy moje kochane dziękuję Wam z całe serca za te kciuki i ciepłe słowa
A mam pytanko gin dał mi skierowanie na badania prenatalne ale mówi że muszę naściemniać żęby mi NFZ zrefundował, czy któraś wie coś na ten temat?
Mam w skierowaniu notatkę że brałam leki przeciwbólowe w ciązy i m,am zwiększone ryzyko co jest oczywiście nieprawdą ale kurde nie wiem co mam tam powiedzieć żeby mnie przyjęli -
Ania_84 wrote:spoko luuzz
No ja tam do 2015 nie mam zamiaru na II czekacMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ania_84 wrote:Aaaa Lena niech ci Bog w dzieciach wynagorodzi
Biere wszystkie :********Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
smoczek - super wieści!
Lena - niezła akcja, tez coś podobnego mi się zdarzyło
Marmut - też nie znam do konca zasad
Ania - doczekacie się w końcu..ale może okazac sie, że dzieciak będzie podobny do wujka..poważnie..mój tymek nie ma nic poza kolorem oczu z mojego meża, za to jest w 99% podobny do Krzyśka - jego brata i wszyscy myślą, że to jego dziecko ( a nie jest, żeby nie było ) heheAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Laseczki Wy moje kochane dziękuję Wam z całe serca za te kciuki i ciepłe słowa
A mam pytanko gin dał mi skierowanie na badania prenatalne ale mówi że muszę naściemniać żęby mi NFZ zrefundował, czy któraś wie coś na ten temat?
Mam w skierowaniu notatkę że brałam leki przeciwbólowe w ciązy i m,am zwiększone ryzyko co jest oczywiście nieprawdą ale kurde nie wiem co mam tam powiedzieć żeby mnie przyjęli
-
konwalianka wrote:smoczek - super wieści!
Lena - niezła akcja, tez coś podobnego mi się zdarzyło
Marmut - też nie znam do konca zasad
Ania - doczekacie się w końcu..ale może okazac sie, że dzieciak będzie podobny do wujka..poważnie..mój tymek nie ma nic poza kolorem oczu z mojego meża, za to jest w 99% podobny do Krzyśka - jego brata i wszyscy myślą, że to jego dziecko ( a nie jest, żeby nie było ) hehe -
KOnwalijko wiesz to jz nie o to chodzi .. po porsu ja wide jak on chcialby uslsyszec to to chba ma Tobie ..albo nooo ale masz fajnego syna/ corke
a nie wiem jak Was faceci..ale moj to po porstu patrzy na kazde dziecko.. i wzrokiem az mowi..jak ja bym chcial byc juz tata .. -
Ania_84 wrote:KOnwalijko wiesz to jz nie o to chodzi .. po porsu ja wide jak on chcialby uslsyszec to to chba ma Tobie ..albo nooo ale masz fajnego syna/ corke
a nie wiem jak Was faceci..ale moj to po porstu patrzy na kazde dziecko.. i wzrokiem az mowi..jak ja bym chcial byc juz tata ..
Mój W tez ...
I wszystko obmyslone i zaplanowane ..
Tylko II brakMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
smoku, nie wiem o które badanie dokładnie chodzi, bo usg genetyczne i tak Ci się należy..do tego robią test PAPA, który kosztuje ok 300zł i on przysługuje jak się spełnia określone warunki, np. wiek - powyżej 35lat i inne wskazania, więc może jemu o to chodziło? możesz też powiedzieć ze brałaś leki nie wiedząc ze jesteś w ciąży - antybiotyk, czy poczytaj co sie tam bierze a później trzeba odstawić koniecznie w ciąży, chyba jakieś leki padaczkowe, takie są..
-
nick nieaktualnychoco wrote:Marnut tyle dzieci bedziesz miała
Konwalianka, Ty tam nie ściemniaj co do tego przypadkowego podobieństwa! Cicha woda
...
A propos podobieństwa dzieci do członków rodziny, to w mojej od 2 pokoleń powtarza się niestety smutna historia. Dotknęła ona moją mamę a później mnie. Otóż kiedy pierwszy raz moja mama zobaczyła mnie, a ja moją córkę, pierwsze co nam do głowy przyszło to były słowa:
- O Boże, TEŚCIOWA!!!Ania_84, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
Uppppppssssss...... Właśnie się zorientowałam ze nie wysłałam listów z dzisiaj służboych, a tam pilne dokumenty były
teraz trzymajcie kciuki żebym z pracy nie wyleciała bo to nie pierwsza moja wpadka w tym miesiącu, a dopiero 11. A szefowa chodzi i niucha co jest nie tak.
**********************Gang 18+***********************
-
marnut wrote:Ok, biorę. Czy ktoś się orientuje gdzie mogę kupić kalendarz z 2014 imionami, bo mogę mieć kłopot...
Konwalianka, Ty tam nie ściemniaj co do tego przypadkowego podobieństwa! Cicha woda
...
A propos podobieństwa dzieci do członków rodziny, to w mojej od 2 pokoleń powtarza się niestety smutna historia. Dotknęła ona moją mamę a później mnie. Otóż kiedy pierwszy raz moja mama zobaczyła mnie, a ja moją córkę, pierwsze co nam do głowy przyszło to były słowa:
- O Boże, TEŚCIOWA!!!
Aaaaaa ja to I porodzie miałam . Serio !
Moja A jak sie urodziła była ruda i podobna do niedoszlej teściowej ...
Po tygodniu sie zmieniła nie do poznania i do tej pory zadnych cech nie maMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
marnut wrote:Ok, biorę. Czy ktoś się orientuje gdzie mogę kupić kalendarz z 2014 imionami, bo mogę mieć kłopot...
...
- O Boże, TEŚCIOWA!!!:P
a co do mnie i cichej wody, to ja nawet miałabym problem z ukryciem zdrady.. ja mam grupę krwi 0, mój mąż ma 0 i nic innego nie wyjdzie, jak 0 - taką ma nasz syn. Paweł w rodzinie ma jedyny grupę 0, a ja w swojejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 19:53