My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:wow serio - i chciałabyś być policjantką?
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
wpadam jak bomba z energią tornada
owulacja przewidziana z lewego jajnika pecherzyk 20mm na ileś bo juz nie dosłyszałam ze szczęściamasa sluzu szyjkowego na prawym jajniku brak pecherzyka dominującego wszystko ok zielone światło i nakaz bzykanka w pozycji klasycznej bo mam przodozgięcie macicy hehehe lekarz boski i mam przyjśc 23 wrzesnia to sprawdzimy czy pękł endometrum jak podusia to jego słowa
aaa dziękuje wam ze mnie namówiłyścieNieukowa, Lena83, konwalianka, choco, Tamka, Anastazjaaa, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wpadam jak bomba z energią tornada
owulacja przewidziana z lewego jajnika pecherzyk 20mm na ileś bo juz nie dosłyszałam ze szczęściamasa sluzu szyjkowego na prawym jajniku brak pecherzyka dominującego wszystko ok zielone światło i nakaz bzykanka w pozycji klasycznej bo mam przodozgięcie macicy hehehe lekarz boski i mam przyjśc 23 wrzesnia to sprawdzimy czy pękł endometrum jak podusia to jego słowa
aaa dziękuje wam ze mnie namówiłyścietrzymam kciuki
Maniek
-
nick nieaktualnyŁojezu, pękł już rocznik mojej córki i mojego synka też
.
Psotka, tak jak pisała Anuśka - takie pytania padały na egzaminie na psychologię. I jeszcze jedno mi utkwiło w pamięci: kto należał do Grubej Trójki?
Zgredka - i to sporo, skoro zgadzają się błaźnić przed połową Polski.
Choco - nie żałuj. Od wewnątrz wygląda to zupełnie inaczej i ja osobiście gorzko się rozczarowałam. Nigdy i nigdzie nie widziałam takiego nepotyzmu, daję słowo. Stąd niekompetencja, brak decyzyjności, brak chęci, dla przełożonych liczy się wyłącznie statystyka ... i wiele innych. Bo jak ma być dobrze, skoro zarządza smarkacz zaraz po szkole, który radiowóz widział tylko z daleka, a interwencja i petent to dla niego liczba w statystycznej rubryczce. Pojęcia nie ma o tym, jak naprawdę praca policjanta wygląda. No i przepisy, wymyślone przez naszych wspaniałych rządzących (kodeksowe, a także brak przepisów wykonawczych), które też życia nikomu nie ułatwiają. Do tego pobłażliwość Sądów...Bardzo przykre, kiedy ktoś mówi Ci o swoim kłopocie, a Ty możesz jedynie powiedzieć "nic się nie da zrobić, takie mamy prawo". Niemniej - jak masz ochotę, to do 40tki możesz się starać. Testy sprawnościowe nie są takie trudne, można je obejrzeć i na stronie Policji i na youtube chyba też. Najgorzej jest z MultiSelectem, czyli testem psychologicznym. Duża część oblewa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 17:11
Anuśka, choco lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wpadam jak bomba z energią tornada
aaa dziękuje wam ze mnie namówiłyście
Eeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Biedny ten Twój mąż teraz bedzie
Powodzenia- trzymam kciuki!!
27 testujemy i widzimy IIMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka super wieści, no i do roboty
Anuśka razem zaczynamy cykl i razem zaciazamy
Choco dokładnie tak jak marnut opisuje nie ma czego żałować z opowiadań mojej siostry jest właśnie tak jak w opisie marnut... Wyniki i wyniki....
Konwalianka tule mocno,konwalianka, marnut lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a i potwierdza sie teoria jednej z dziwczyn jak boli prawy owu z lewego i na odwrót
Dronka Ty to umiesz pocieszyć
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Biedroneczka super wieści, no i do roboty
Anuśka razem zaczynamy cykl i razem zaciazamy
O to to... Tylko teraz to już tak na serio lecimy z produkcją maleńkich człowiekówI będą nas miliony....
Kurczę ale bliźniaki to bym chciała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 19:05
Lena83, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko to trzymamy kciukaski
nech pecherzyk pykaa podusia przyjmje zaplodniona komoreczke przez kijaneczke
Lena83 lubi tę wiadomość
-
U mnie bieeeeeda straszna .....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Raczej to nie jest pozytyw chyba jeszcze owulka przed
dobra musze rozbic 2015 strbo wtedy zachodze w ciaze
nie ma bata