My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
policjantką albo detektywem. Tylko jest problem, mój leniwy tyłek. Niestety w takich zawodach trzeba mieć sprawność fizyczną a mi jej brak.Anastazjaaa wrote:wow serio - i chciałabyś być policjantką?
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
wpadam jak bomba z energią tornada

owulacja przewidziana z lewego jajnika pecherzyk 20mm na ileś bo juz nie dosłyszałam ze szczęścia
masa sluzu szyjkowego na prawym jajniku brak pecherzyka dominującego wszystko ok zielone światło i nakaz bzykanka w pozycji klasycznej bo mam przodozgięcie macicy hehehe lekarz boski i mam przyjśc 23 wrzesnia to sprawdzimy czy pękł endometrum jak podusia to jego słowa 
aaa dziękuje wam ze mnie namówiłyście
Nieukowa, Lena83, konwalianka, choco, Tamka, Anastazjaaa, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
no to pięknieBiedroneczka83 wrote:wpadam jak bomba z energią tornada

owulacja przewidziana z lewego jajnika pecherzyk 20mm na ileś bo juz nie dosłyszałam ze szczęścia
masa sluzu szyjkowego na prawym jajniku brak pecherzyka dominującego wszystko ok zielone światło i nakaz bzykanka w pozycji klasycznej bo mam przodozgięcie macicy hehehe lekarz boski i mam przyjśc 23 wrzesnia to sprawdzimy czy pękł endometrum jak podusia to jego słowa 
trzymam kciuki
Maniek

-
nick nieaktualnyŁojezu, pękł już rocznik mojej córki i mojego synka też
.
Psotka, tak jak pisała Anuśka - takie pytania padały na egzaminie na psychologię. I jeszcze jedno mi utkwiło w pamięci: kto należał do Grubej Trójki
?
Zgredka - i to sporo, skoro zgadzają się błaźnić przed połową Polski
.
Choco - nie żałuj. Od wewnątrz wygląda to zupełnie inaczej i ja osobiście gorzko się rozczarowałam. Nigdy i nigdzie nie widziałam takiego nepotyzmu, daję słowo. Stąd niekompetencja, brak decyzyjności, brak chęci, dla przełożonych liczy się wyłącznie statystyka ... i wiele innych. Bo jak ma być dobrze, skoro zarządza smarkacz zaraz po szkole, który radiowóz widział tylko z daleka, a interwencja i petent to dla niego liczba w statystycznej rubryczce. Pojęcia nie ma o tym, jak naprawdę praca policjanta wygląda. No i przepisy, wymyślone przez naszych wspaniałych rządzących (kodeksowe, a także brak przepisów wykonawczych), które też życia nikomu nie ułatwiają. Do tego pobłażliwość Sądów...Bardzo przykre, kiedy ktoś mówi Ci o swoim kłopocie, a Ty możesz jedynie powiedzieć "nic się nie da zrobić, takie mamy prawo". Niemniej - jak masz ochotę, to do 40tki możesz się starać
. Testy sprawnościowe nie są takie trudne, można je obejrzeć i na stronie Policji i na youtube chyba też. Najgorzej jest z MultiSelectem, czyli testem psychologicznym. Duża część oblewa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 17:11
Anuśka, choco lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wpadam jak bomba z energią tornada

Eeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Biedny ten Twój mąż teraz bedzie
Powodzenia- trzymam kciuki!!
27 testujemy i widzimy IIMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka super wieści, no i do roboty

Anuśka razem zaczynamy cykl i razem zaciazamy
Choco dokładnie tak jak marnut opisuje nie ma czego żałować z opowiadań mojej siostry jest właśnie tak jak w opisie marnut... Wyniki i wyniki....
Konwalianka tule mocno,
konwalianka, marnut lubią tę wiadomość
-
Czyli skoro mnie teraz bolał lewy a działa mi tylko prawy to jest szansa że właśnie miałam spóźnioną owulkęBiedroneczka83 wrote:a i potwierdza sie teoria jednej z dziwczyn jak boli prawy owu z lewego i na odwrót
Dronka Ty to umiesz pocieszyć
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Biedroneczka super wieści, no i do roboty

Anuśka razem zaczynamy cykl i razem zaciazamy
O to to... Tylko teraz to już tak na serio lecimy z produkcją maleńkich człowieków
I będą nas miliony....
Kurczę ale bliźniaki to bym chciała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 19:05
Lena83, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko to trzymamy kciukaski

nech pecherzyk pyka
a podusia przyjmje zaplodniona komoreczke przez kijaneczke
Lena83 lubi tę wiadomość
-
U mnie bieeeeeda straszna .....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Raczej to nie jest pozytyw chyba jeszcze owulka przed

dobra musze rozbic 2015 str
bo wtedy zachodze w ciaze
nie ma bata