My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musiałam się przetransportować
już jestem.
Zajmuje się wszystkim w biurze, od ścierania kurzu przez wystawianie faktur po obsługę klienta i wystawianie dokumentów. jestem taką wielofunkcyjną sekretarką
Właśnie planuje rano skoczyć na tą pocztę, przed dotarciem szefowej do biura. Najwyżej jak będą dzwonić gdzie ich dokumenty to wtedy będę zciemniać
No wiecie co. Myślę zrobię sobie test owulacyjny popatrzę, zawsze to dwie kreskia tam NIC! Nawet bladziocha nie było. Coś chyba nie tak z tym testem bo to nie możliwe.
**********************Gang 18+***********************
-
Rety ale wy produkujecie! I jeszcze nie spicie!?
Smoczyca - mozesze tez powiedziec ze bylas na przeswietleniu (roentgen) i nie wiedzialas ze w ciazy jestes.
Co do sluzu to ja od jakichs 3 cykli prawie zadnego plodnego nie mialam. Dwa ostatnie cykle wspomagalam coincivem bo sucho bylo jak na pustyni. Czasem sie pojawial ale to malo i na chwile. -
No wlasnie zeby ten śluz obserwować to trzeba chyba jakis doktorat napisac ...
Ja mam trzeci rodzaj sluzu od rana ..... Rano inny ... W ciagu dnia inny i teraz inny ....
Ze tez nikt zadnej maszyny jeszcze do tego nie wymyslil - powinno byc jak mierzenie tempki - pyk i juzMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ania, trzeba być dobrej myśli
zreszta, na darmo tych stron nie rozbijalas :p
Na pocieszenie powiem, ze w dalszej rodzinie był przypadek ze ńie mogli mieć dzieci, badania, leczenia... Nic. Decyzja o IV, nie udało sie od razu, ale za drugim lub trzecim razem. Pierwsza ciąża, chuchanie, dmuchanieurodziła zdrowa córeczkę. Za chwile - bach- druga ciąża - dziewczynka. I znów ciąża- ...... Trzecia dziewczynka
wszystko sie odblokowało i już mogła zachodzić i rodzic co rok
ale poprzestali na trójce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 21:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DziękiMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szyki to ja nigdy nie nauczę sie obserwować chyba.
Ale "pomoce naukowe" baaardzo fajne.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Witam się porannie
OF wyznaczył mi owulkę i z tego co czułam w jajnikach to muszę się z nim zgodzićAle w związku z tym przesunął mi @ na 28 września i mój cykl trwa 40dni
Cudownie poprostu
Dzisiaj na 11 jadę do dentysty na pierwszą sesję
Do 14 będę tam siedziała.
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej macham załamka dziś po pomiarze tempki ale olewam ją nie popsuje mi humoru o nie!!!!!!!!!!!!!!!
trafiłam na mega lekarza jestem nim zachwycona pogadał ze mną pokazął różne obrazki heh nawet jakoś nie było krempacji latania z gołym tyłkiem po gabinecie
Katja jestes a ja od kilku dni o tobie myślałam juzKatjaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Witam się porannie
OF wyznaczył mi owulkę i z tego co czułam w jajnikach to muszę się z nim zgodzićAle w związku z tym przesunął mi @ na 28 września i mój cykl trwa 40dni
Cudownie poprostu
Dzisiaj na 11 jadę do dentysty na pierwszą sesję
Do 14 będę tam siedziała.
AnuśkaTo cudownie, że jest owulacja
Działajcie
U mnie NIC. A @ na 27 więc będziemy prawie razem.
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY BAAAARDZO z pracy jużMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Anuśka wrote:Czyli skoro mnie teraz bolał lewy a działa mi tylko prawy to jest szansa że właśnie miałam spóźnioną owulkę
Dronka Ty to umiesz pocieszyć
hehe nio tak wynika z tego wszystkiego czułam prawy a to na lewym sa 2 dość duze pecherzyki w tym jeden dominujący