My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
aa cudowne wieściSmoczyca1 wrote:Dobry wieczór laseczki

Wpadłam, żeby się odmeldować i powiedzieć że z moją kruszynką wszystko ok

Na usg przywitało się z mamuśka machając nóżką
Uffff kamień z serca!
taki miód na serce matki
-
Hol hol,
A u mnie dzis pierwszy raz sniadanie nie ostalo sie w zoladku..postanowilam byc twarda i nie dac za wygrana i jeszcze dopchnelam koncowke..
Ciekawe, ze jak wymiotowalam to moj pies rowniez zaczal, chyba wydalo jej sie tak obrzydliwe, ze wywolalo u niej ten sam odruch -
No to chyba testujemy razemLena83 wrote:Anuśka
To cudownie, że jest owulacja 
Działajcie
U mnie NIC. A @ na 27 więc będziemy prawie razem.
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY BAAAARDZO z pracy już
Kurcze a wzięłam dupka żeby skrócić ten cykl trochę i szybciej zacząć następny
To przewrotne jajcory jednak owulowały
-
No u mnie działa tylko prawy a teraz bolał lewy no i OF wyznaczył owulkę więc chyba masz rację z tym bólemBiedroneczka83 wrote:hehe nio tak wynika z tego wszystkiego czułam prawy a to na lewym sa 2 dość duze pecherzyki w tym jeden dominujący

Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hi hi ale masz wrażliwego pieskazgredka wrote:Hol hol,
A u mnie dzis pierwszy raz sniadanie nie ostalo sie w zoladku..postanowilam byc twarda i nie dac za wygrana i jeszcze dopchnelam koncowke..
Ciekawe, ze jak wymiotowalam to moj pies rowniez zaczal, chyba wydalo jej sie tak obrzydliwe, ze wywolalo u niej ten sam odruch
Cieszę się że coś w żołądku zostaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 07:07
-
Anuśka super że owu była ja już po swojej nie wiem nic moze tto ten katar ale sama nie wiem szlag mnie trafia z tą temp jakim cudem taka wysoka nio chyba ze po wczorajszym grzebaniu i bzykaniu była owu ale wątpie a zobaczymy jutro musze sobie na 6 budzik ustawic
-
Biedroneczka ale u Ciebie to jest ciekawe jak nie wiem...
Lekarz potwierdził, że lada chwila pęcherzyk pęknie a ovu testy na negatywnie.
Ja myślałam, że że one wychodzą jak własnie jest taka sytuacja, że za cchwile ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ech dziewczyny - jak mi się nie chce w pracy siedzieć.. oczy mi się zamykają.
Chyba kawa...
Jedziemy z W w "siną dal" dziś popołudniem i wracamy w niedzielę wiedczorem- stwierdził, że jak się odstresujemy i zmienimy otoczenia i jakość powietrza to to dobrze na "robienie człowieka" wyjdzie
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Cześć Piękne

Katja dawno Cię nie było, co nowego u Ciebie.
Zgredka może psina też w ciąży
i ma mdłości.
Anuśka większość ciąż na tym forum jest z cykli bezowulacyjnych, spóźnionych owulek, albo nie obserwowanych cyklu. Wiec masz duże szanse
Anuśka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Tempka może skoczyć 3dni przed owu lub 3dni poBiedroneczka83 wrote:Anuśka super że owu była ja już po swojej nie wiem nic moze tto ten katar ale sama nie wiem szlag mnie trafia z tą temp jakim cudem taka wysoka nio chyba ze po wczorajszym grzebaniu i bzykaniu była owu ale wątpie a zobaczymy jutro musze sobie na 6 budzik ustawic
więc nie trafisz
U mnie OF pokazał że czas współżycia jest słaby, więc szybko wybiorę dupka i zaczynam kolejny cykl mam nadzieję że normalny
-
Ale superLena83 wrote:Ech dziewczyny - jak mi się nie chce w pracy siedzieć.. oczy mi się zamykają.
Chyba kawa...
Jedziemy z W w "siną dal" dziś popołudniem i wracamy w niedzielę wiedczorem- stwierdził, że jak się odstresujemy i zmienimy otoczenia i jakość powietrza to to dobrze na "robienie człowieka" wyjdzie
A wiecie gdzie jedziecie? Czy przed siebie
-
Ha ha... dobrechoco wrote:Cześć Piękne

Katja dawno Cię nie było, co nowego u Ciebie.
Zgredka może psina też w ciąży
i ma mdłości.
Anuśka większość ciąż na tym forum jest z cykli bezowulacyjnych, spóźnionych owulek, albo nie obserwowanych cyklu. Wiec masz duże szanse
No to faktycznie z takim wykresem pięknie się wpisuję w anormalne cykle
Ale nie sądzę żeby coś z tego wyszło
-
nick nieaktualnyDzień dobry.....

Choco:"Anuśka większość ciąż na tym forum jest z cykli bezowulacyjnych, spóźnionych owulek, albo nie obserwowanych cyklu. Wiec masz duże szanse
"
u mnie był obserwowany cykl, ale na samym początku MIAŁ być stracony, poza tym śluzu jak na lekarstwo i to wodnistego, bo rozciągliwy dosłownie chwilkę był....
poza tym na lekach i po pękniętej torbieli....a do tego serduchowanie między śniadaniem wielkanocnym a lanym poniedziałkiem hehheheh więc wszystko JEST MOŻLIWE....
Zgredko biedna psina, ale jaka empatyczna....Tobie oczywiście współczuję....ale to minie....ja dzisiaj obudziłam się jako MEGA ŻARŁOK.....
na śniadanie były 2kromki chleba żytniego z sałatą i sałatką śledziowo-buraczkową, plus 1kromka chleba z powidłami śliwkowymi plus Princessa kokosowa i kawa...boszzzz normalnie "koktajl wybuchowy" a ja nic.....uuuuuuuuuu czuję że II śniadanie będzie wcześniej niż zazwyczaj hehehhehe......
Katja słońce co tam u Ciebie???
Miłego dzionka:)
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Heh ja też swój spisałam na stratyMalenq wrote:Dzień dobry.....

Choco:"Anuśka większość ciąż na tym forum jest z cykli bezowulacyjnych, spóźnionych owulek, albo nie obserwowanych cyklu. Wiec masz duże szanse
"
u mnie był obserwowany cykl, ale na samym początku MIAŁ być stracony, poza tym śluzu jak na lekarstwo i to wodnistego, bo rozciągliwy dosłownie chwilkę był....
poza tym na lekach i po pękniętej torbieli....a do tego serduchowanie między śniadaniem wielkanocnym a lanym poniedziałkiem hehheheh więc wszystko JEST MOŻLIWE....ja dzisiaj obudziłam się jako MEGA ŻARŁOK.....
na śniadanie były 2kromki chleba żytniego z sałatą i sałatką śledziowo-buraczkową, plus 1kromka chleba z powidłami śliwkowymi plus Princessa kokosowa i kawa...boszzzz normalnie "koktajl wybuchowy" a ja nic.....uuuuuuuuuu czuję że II śniadanie będzie wcześniej niż zazwyczaj hehehhehe......
Malenq ale koktajl pochłonęłaś ja i bez ciąży miałabym mdłości po tym
Ale jak to mówią "w ciąży to norma"
Cieszę się że masz apetyt i wszystko zostaje w brzuszku 
Ciekawe jak tam Kroko... Powinny jej się kończyć mdłości już po mału
Malenq lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ale super
A wiecie gdzie jedziecie? Czy przed siebie 
Do takiego gospodarstwa agroturystycznego, które nazywa się... RAJ
.
Nic specjalnego bo my nic oprócz "przytulania"
i leniuchowania nie zamierzamy robić.
No może na jakiś spacer albo grzybki się wyrwiemy
Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Malenq
Ja w I ciąży zagrywałam słodkie ciasta ogórkiem kiszonym albo jagody z cukrem mieszałam z krupnikiem.. albo czekoladę z rybą wędzoną....
Taka norma
Malenq lubi tę wiadomość
Co tu na śniadanko?
Ostatnio mam fixa na zdrowe odzywianie- oczywiscie ze względu na chęć "zajscia"..
I juz mi się pomysły kończą.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Ja z 1 ciąży pamiętam ogórki kiszone z miodem i pociąg do wódki czystej białej, jejku jak mi pachniałaLena83 wrote:Malenq
Ja w I ciąży zagrywałam słodkie ciasta ogórkiem kiszonym albo jagody z cukrem mieszałam z krupnikiem.. albo czekoladę z rybą wędzoną....
Taka norma
No i notorycznie wyżerałam małżowi fusy z kawy
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Biedroneczka ale u Ciebie to jest ciekawe jak nie wiem...
Lekarz potwierdził, że lada chwila pęcherzyk pęknie a ovu testy na negatywnie.
Ja myślałam, że że one wychodzą jak własnie jest taka sytuacja, że za cchwile ...
Tak jest w założeniu
. Ale już wiesz czemu część dziewczyn uważa, że testy owulacyjne są o kant sempiterny rozbić
.
Ja zaliczyłam dziś spektakularny spadek temperatury, w sumie to nie powinnam brać go pod uwagę, bo noc nieprzespana. Syn budził się co 15 minut z płaczem, leki przeciwbólowe nie bardzo pomagały. Więc na ręce ten słodki ciężar 12kg i heja po mieszkaniu całą noc. Może suma sumarum ze 3h spałam. A ten znów zasmarkany i kaszel też wrócił, pomimo kontynuowania antybiotyku. Jedziemy dziś znów do lekarza, może trzeba będzie dać antybiotyki w zastrzykach..
Zgredka, jakby rozumiem Twojego psa
.
Tak w ogóle to cześć dziewczyny!