My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Dobry wieczór laseczki
Wpadłam, żeby się odmeldować i powiedzieć że z moją kruszynką wszystko ok
Na usg przywitało się z mamuśka machając nóżką
Uffff kamień z serca!taki miód na serce matki
-
Hol hol,
A u mnie dzis pierwszy raz sniadanie nie ostalo sie w zoladku..postanowilam byc twarda i nie dac za wygrana i jeszcze dopchnelam koncowke..
Ciekawe, ze jak wymiotowalam to moj pies rowniez zaczal, chyba wydalo jej sie tak obrzydliwe, ze wywolalo u niej ten sam odruch -
Lena83 wrote:Anuśka
To cudownie, że jest owulacja
Działajcie
U mnie NIC. A @ na 27 więc będziemy prawie razem.
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY BAAAARDZO z pracy jużKurcze a wzięłam dupka żeby skrócić ten cykl trochę i szybciej zacząć następny
To przewrotne jajcory jednak owulowały
-
Biedroneczka83 wrote:hehe nio tak wynika z tego wszystkiego czułam prawy a to na lewym sa 2 dość duze pecherzyki w tym jeden dominujący
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Hol hol,
A u mnie dzis pierwszy raz sniadanie nie ostalo sie w zoladku..postanowilam byc twarda i nie dac za wygrana i jeszcze dopchnelam koncowke..
Ciekawe, ze jak wymiotowalam to moj pies rowniez zaczal, chyba wydalo jej sie tak obrzydliwe, ze wywolalo u niej ten sam odruch
Cieszę się że coś w żołądku zostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 07:07
-
Anuśka super że owu była ja już po swojej nie wiem nic moze tto ten katar ale sama nie wiem szlag mnie trafia z tą temp jakim cudem taka wysoka nio chyba ze po wczorajszym grzebaniu i bzykaniu była owu ale wątpie a zobaczymy jutro musze sobie na 6 budzik ustawic
-
Biedroneczka ale u Ciebie to jest ciekawe jak nie wiem...
Lekarz potwierdził, że lada chwila pęcherzyk pęknie a ovu testy na negatywnie.
Ja myślałam, że że one wychodzą jak własnie jest taka sytuacja, że za cchwile ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ech dziewczyny - jak mi się nie chce w pracy siedzieć.. oczy mi się zamykają.
Chyba kawa...
Jedziemy z W w "siną dal" dziś popołudniem i wracamy w niedzielę wiedczorem- stwierdził, że jak się odstresujemy i zmienimy otoczenia i jakość powietrza to to dobrze na "robienie człowieka" wyjdzieBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Cześć Piękne
Katja dawno Cię nie było, co nowego u Ciebie.
Zgredka może psina też w ciążyi ma mdłości.
Anuśka większość ciąż na tym forum jest z cykli bezowulacyjnych, spóźnionych owulek, albo nie obserwowanych cyklu. Wiec masz duże szanseAnuśka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Biedroneczka83 wrote:Anuśka super że owu była ja już po swojej nie wiem nic moze tto ten katar ale sama nie wiem szlag mnie trafia z tą temp jakim cudem taka wysoka nio chyba ze po wczorajszym grzebaniu i bzykaniu była owu ale wątpie a zobaczymy jutro musze sobie na 6 budzik ustawic
więc nie trafisz
U mnie OF pokazał że czas współżycia jest słaby, więc szybko wybiorę dupka i zaczynam kolejny cykl mam nadzieję że normalny
-
Lena83 wrote:Ech dziewczyny - jak mi się nie chce w pracy siedzieć.. oczy mi się zamykają.
Chyba kawa...
Jedziemy z W w "siną dal" dziś popołudniem i wracamy w niedzielę wiedczorem- stwierdził, że jak się odstresujemy i zmienimy otoczenia i jakość powietrza to to dobrze na "robienie człowieka" wyjdzieA wiecie gdzie jedziecie? Czy przed siebie
-
choco wrote:Cześć Piękne
Katja dawno Cię nie było, co nowego u Ciebie.
Zgredka może psina też w ciążyi ma mdłości.
Anuśka większość ciąż na tym forum jest z cykli bezowulacyjnych, spóźnionych owulek, albo nie obserwowanych cyklu. Wiec masz duże szanseNo to faktycznie z takim wykresem pięknie się wpisuję w anormalne cykle
Ale nie sądzę żeby coś z tego wyszło
-
nick nieaktualnyDzień dobry.....
Choco:"Anuśka większość ciąż na tym forum jest z cykli bezowulacyjnych, spóźnionych owulek, albo nie obserwowanych cyklu. Wiec masz duże szanse"
u mnie był obserwowany cykl, ale na samym początku MIAŁ być stracony, poza tym śluzu jak na lekarstwo i to wodnistego, bo rozciągliwy dosłownie chwilkę był....
poza tym na lekach i po pękniętej torbieli....a do tego serduchowanie między śniadaniem wielkanocnym a lanym poniedziałkiem hehheheh więc wszystko JEST MOŻLIWE....
Zgredko biedna psina, ale jaka empatyczna....Tobie oczywiście współczuję....ale to minie....ja dzisiaj obudziłam się jako MEGA ŻARŁOK.....
na śniadanie były 2kromki chleba żytniego z sałatą i sałatką śledziowo-buraczkową, plus 1kromka chleba z powidłami śliwkowymi plus Princessa kokosowa i kawa...boszzzz normalnie "koktajl wybuchowy" a ja nic.....uuuuuuuuuu czuję że II śniadanie będzie wcześniej niż zazwyczaj hehehhehe......
Katja słońce co tam u Ciebie???
Miłego dzionka:)
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzień dobry.....
Choco:"Anuśka większość ciąż na tym forum jest z cykli bezowulacyjnych, spóźnionych owulek, albo nie obserwowanych cyklu. Wiec masz duże szanse"
u mnie był obserwowany cykl, ale na samym początku MIAŁ być stracony, poza tym śluzu jak na lekarstwo i to wodnistego, bo rozciągliwy dosłownie chwilkę był....
poza tym na lekach i po pękniętej torbieli....a do tego serduchowanie między śniadaniem wielkanocnym a lanym poniedziałkiem hehheheh więc wszystko JEST MOŻLIWE....ja dzisiaj obudziłam się jako MEGA ŻARŁOK.....
na śniadanie były 2kromki chleba żytniego z sałatą i sałatką śledziowo-buraczkową, plus 1kromka chleba z powidłami śliwkowymi plus Princessa kokosowa i kawa...boszzzz normalnie "koktajl wybuchowy" a ja nic.....uuuuuuuuuu czuję że II śniadanie będzie wcześniej niż zazwyczaj hehehhehe......
Malenq ale koktajl pochłonęłaś ja i bez ciąży miałabym mdłości po tymAle jak to mówią "w ciąży to norma"
Cieszę się że masz apetyt i wszystko zostaje w brzuszku
Ciekawe jak tam Kroko... Powinny jej się kończyć mdłości już po małuMalenq lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ale super
A wiecie gdzie jedziecie? Czy przed siebie
Do takiego gospodarstwa agroturystycznego, które nazywa się... RAJ.
Nic specjalnego bo my nic oprócz "przytulania"i leniuchowania nie zamierzamy robić.
No może na jakiś spacer albo grzybki się wyrwiemyAnuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Malenq
Ja w I ciąży zagrywałam słodkie ciasta ogórkiem kiszonym albo jagody z cukrem mieszałam z krupnikiem.. albo czekoladę z rybą wędzoną....
Taka normaMalenq lubi tę wiadomość
Co tu na śniadanko?
Ostatnio mam fixa na zdrowe odzywianie- oczywiscie ze względu na chęć "zajscia"..
I juz mi się pomysły kończą.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena83 wrote:Malenq
Ja w I ciąży zagrywałam słodkie ciasta ogórkiem kiszonym albo jagody z cukrem mieszałam z krupnikiem.. albo czekoladę z rybą wędzoną....
Taka normaNo i notorycznie wyżerałam małżowi fusy z kawy
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Biedroneczka ale u Ciebie to jest ciekawe jak nie wiem...
Lekarz potwierdził, że lada chwila pęcherzyk pęknie a ovu testy na negatywnie.
Ja myślałam, że że one wychodzą jak własnie jest taka sytuacja, że za cchwile ...
Tak jest w założeniu. Ale już wiesz czemu część dziewczyn uważa, że testy owulacyjne są o kant sempiterny rozbić
.
Ja zaliczyłam dziś spektakularny spadek temperatury, w sumie to nie powinnam brać go pod uwagę, bo noc nieprzespana. Syn budził się co 15 minut z płaczem, leki przeciwbólowe nie bardzo pomagały. Więc na ręce ten słodki ciężar 12kg i heja po mieszkaniu całą noc. Może suma sumarum ze 3h spałam. A ten znów zasmarkany i kaszel też wrócił, pomimo kontynuowania antybiotyku. Jedziemy dziś znów do lekarza, może trzeba będzie dać antybiotyki w zastrzykach..
Zgredka, jakby rozumiem Twojego psa.
Tak w ogóle to cześć dziewczyny!