My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedra nie chciałam CIĘ PRZESTRASZYĆ< ale taka jest prawda 28mm to duży pęcherzyk, najlpiej jak pęka 20-24mm, potem już tylko rośnie, chociaż czasami i z przerośniętych pęcherzyków są cudowne dzieciaczki
sama wiesz, że na to wszystko NIE MA reguły.... -
Tulam KochanaMANIEK wrote:a no zapomniałam dodać że to 36 dc na moje 28/30 kur...
Ja miałam cykle 30dni a od kiedy mierzę okazuje się że mam 40dni. Masakra jakaś. Nie mam pojęcia skąd to się bierze. Ale ostatnio prawie tydzień mi się @ spóźniała i też wszystkie testy oblewałam. Wiem jak jest przykro...
-
Ja miałam dawno temu na USG przetrwały pęcherzyk i torbiel w macicy i gin mówił że z tego ciąży nie ma bo pęcherzyk nie pękł. No i mój torbiel z macicy ma już 11latMalenq wrote:Biedra nie chciałam CIĘ PRZESTRASZYĆ< ale taka jest prawda 28mm to duży pęcherzyk, najlpiej jak pęka 20-24mm, potem już tylko rośnie, chociaż czasami i z przerośniętych pęcherzyków są cudowne dzieciaczki
sama wiesz, że na to wszystko NIE MA reguły....
Coraz częściej myślę że ciąża ma więcej wspólnego z cudami niż z nauką
Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
spoko mój ma narazie a właściwie miał 20mm wczoraj wiec jesli owu bedzie teraz jutro lub pojutrze to nie powinien być za duży hehe drugi w kolejce miał 18mmMalenq wrote:Biedra nie chciałam CIĘ PRZESTRASZYĆ< ale taka jest prawda 28mm to duży pęcherzyk, najlpiej jak pęka 20-24mm, potem już tylko rośnie, chociaż czasami i z przerośniętych pęcherzyków są cudowne dzieciaczki
sama wiesz, że na to wszystko NIE MA reguły....
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak mój CUD właśnie kopie mnie w pępek:)Anuśka wrote:Ja miałam dawno temu na USG przetrwały pęcherzyk i torbiel w macicy i gin mówił że z tego ciąży nie ma bo pęcherzyk nie pękł. No i mój torbiel z macicy ma już 11lat
Coraz częściej myślę że ciąża ma więcej wspólnego z cudami niż z nauką 
-
To idąc tym tropem u mnie powinien być cykl 35dni ale ja mam znów długą FL bo ok 16dni, więc też nie ma regułyBiedroneczka83 wrote:nio mnie gin wczoraj własnie tłumaczył 14 - cykl 28, 15 - cykl 29, 16 -cykl 30, 17 - cykl 31 dniowy jak u mnie plus minus 1-2 dni

-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Marnut współczuję...zaczyna się sezon na chorowanie chyba.....

a 12kg to średnio, mój siostrzeniec - 2 latka ma 18kg i weź tu go noś....
Moja córka też coś koło tego, więc wiem mniej-więcej co to za uczucie
. Dobrze, że jej całej nocy nie trzeba nosić
. Zresztą - córa od początku była mała kluska, a syn długi i chudy
.
Flip i Flap
.
A mnie chyba nie ominie wizyta w szpitalu z Młodym, przynajmniej tak radziła pani doktor
. Powiedziała, że to może wcale nie być ucho ale np. zapalenie płuc, które na początku potrafi przebiegać bez typowych objawów. Ciekawa jestem, czy mąż się wyrwie z pracy
.
-
Trzymam kciuki zeby to jednak nie były płucamarnut wrote:
A mnie chyba nie ominie wizyta w szpitalu z Młodym, przynajmniej tak radziła pani doktor
. Powiedziała, że to może wcale nie być ucho ale np. zapalenie płuc, które na początku potrafi przebiegać bez typowych objawów. Ciekawa jestem, czy mąż się wyrwie z pracy
.
Zdrówka -
nick nieaktualnyBiedra będzie dobrze....NASZE cudaki - z takich cyklów są

Groszek:"Och cudna ta Twoja Cuda
Już się nie mogę doczekać tego kopania
Hmmmmmmmm
"
Cudna, cudna w dzień, o 2giej w nocy już tak cudnie nie jest (hehehe mimo złości i tak mi się buzia uśmiecha)....
Ja również czekam na Wasze kopniaczki:)
Anuśka lubi tę wiadomość