My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedra nie chciałam CIĘ PRZESTRASZYĆ< ale taka jest prawda 28mm to duży pęcherzyk, najlpiej jak pęka 20-24mm, potem już tylko rośnie, chociaż czasami i z przerośniętych pęcherzyków są cudowne dzieciaczki
sama wiesz, że na to wszystko NIE MA reguły.... -
MANIEK wrote:a no zapomniałam dodać że to 36 dc na moje 28/30 kur...
Ja miałam cykle 30dni a od kiedy mierzę okazuje się że mam 40dni. Masakra jakaś. Nie mam pojęcia skąd to się bierze. Ale ostatnio prawie tydzień mi się @ spóźniała i też wszystkie testy oblewałam. Wiem jak jest przykro...
-
Malenq wrote:Biedra nie chciałam CIĘ PRZESTRASZYĆ< ale taka jest prawda 28mm to duży pęcherzyk, najlpiej jak pęka 20-24mm, potem już tylko rośnie, chociaż czasami i z przerośniętych pęcherzyków są cudowne dzieciaczki
sama wiesz, że na to wszystko NIE MA reguły....Coraz częściej myślę że ciąża ma więcej wspólnego z cudami niż z nauką
Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Biedra nie chciałam CIĘ PRZESTRASZYĆ< ale taka jest prawda 28mm to duży pęcherzyk, najlpiej jak pęka 20-24mm, potem już tylko rośnie, chociaż czasami i z przerośniętych pęcherzyków są cudowne dzieciaczki
sama wiesz, że na to wszystko NIE MA reguły....Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja miałam dawno temu na USG przetrwały pęcherzyk i torbiel w macicy i gin mówił że z tego ciąży nie ma bo pęcherzyk nie pękł. No i mój torbiel z macicy ma już 11lat
Coraz częściej myślę że ciąża ma więcej wspólnego z cudami niż z nauką
-
Biedroneczka83 wrote:nio mnie gin wczoraj własnie tłumaczył 14 - cykl 28, 15 - cykl 29, 16 -cykl 30, 17 - cykl 31 dniowy jak u mnie plus minus 1-2 dni
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Marnut współczuję...zaczyna się sezon na chorowanie chyba.....
a 12kg to średnio, mój siostrzeniec - 2 latka ma 18kg i weź tu go noś....
Moja córka też coś koło tego, więc wiem mniej-więcej co to za uczucie. Dobrze, że jej całej nocy nie trzeba nosić
. Zresztą - córa od początku była mała kluska, a syn długi i chudy
.
Flip i Flap.
A mnie chyba nie ominie wizyta w szpitalu z Młodym, przynajmniej tak radziła pani doktor. Powiedziała, że to może wcale nie być ucho ale np. zapalenie płuc, które na początku potrafi przebiegać bez typowych objawów. Ciekawa jestem, czy mąż się wyrwie z pracy
.
-
marnut wrote:
A mnie chyba nie ominie wizyta w szpitalu z Młodym, przynajmniej tak radziła pani doktor. Powiedziała, że to może wcale nie być ucho ale np. zapalenie płuc, które na początku potrafi przebiegać bez typowych objawów. Ciekawa jestem, czy mąż się wyrwie z pracy
.
Zdrówka -
nick nieaktualnyBiedra będzie dobrze....NASZE cudaki - z takich cyklów są
Groszek:"Och cudna ta Twoja CudaJuż się nie mogę doczekać tego kopania
Hmmmmmmmm
"
Cudna, cudna w dzień, o 2giej w nocy już tak cudnie nie jest (hehehe mimo złości i tak mi się buzia uśmiecha)....
Ja również czekam na Wasze kopniaczki:)Anuśka lubi tę wiadomość