X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak sie raz zapłaciło mają twoje dane i wysyłają upomnienia

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko zaręczyny były narazie bez pierścionka hehe powiedzialam mu ze jak rozwiążą się wszystkie problemy to wtedy chce oswiadczyn a potem szybki ślub... może to takie dziwne ale na ślub cywilny czeka się miesiąc od złożenia wniosku a niestety tylko taki możemy wziąć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:37

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Biedroneczko zaręczyny były narazie bez pierścionka hehe powiedzialam mu ze jak rozwiążą się wszystkie problemy to wtedy chce oswiadczyn a potem szybki ślub... może to takie dziwne ale na ślub cywilny czeka się miesiąc od złożenia wniosku a niestety tylko taki możemy wziąć...
    czemu niestety taki tez moze być piekny możesz sie slicznie ubrac a najwazniejsze złożyć przysiege osobie którą kochasz :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 12 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    jak sie raz zapłaciło mają twoje dane i wysyłają upomnienia
    hehe a jak sie juz pieska nie a to trzeba złosic??
    nio to płać bo ci słodziaka zabiorą :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dam go zabrać;) juz zaplacilam, zagapiłam sie po prostu.mogliby wysyac fakturę w terminie, a nie upomnienia

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katja jak złożysz wniosek do urzędu i uzadasnisz to czeka się tydz - ja tak zrobiłam:0

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry.

Przeczytalam wszystko ale nie pameitam co komu mialam odpisac :/

Ja dzisiaj wstalam glodna jak smok a do tego w nocy chyba ze 4 razy siku.

Przypomnialo mi sie jeszcze cos. Ale to dla tych ktore probuja naturalnie :). Od trzech miesiecy dodawalam do owsianki rano i wieczorem np do zupy czy salatki olej lniany, ponoc bardzo dobrze na produkcje hormonow wplywa.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    dzien dobry.

Przeczytalam wszystko ale nie pameitam co komu mialam odpisac :/

Ja dzisiaj wstalam glodna jak smok a do tego w nocy chyba ze 4 razy siku.

Przypomnialo mi sie jeszcze cos. Ale to dla tych ktore probuja naturalnie :). Od trzech miesiecy dodawalam do owsianki rano i wieczorem np do zupy czy salatki olej lniany, ponoc bardzo dobrze na produkcje hormonow wplywa.
    Dobrze wiedzieć, też go zacznę stosować od przyszłego cyklu :) Nie wiem jaka jest różnica ale od kilku cykli siemię lniane dodaję do wszystkich prawie potraw :)

• smarta Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    nie dam go zabrać;) juz zaplacilam, zagapiłam sie po prostu.mogliby wysyac fakturę w terminie, a nie upomnienia

Nie no, podatek od psa to jedna z większych bzdur jakie słyszałam. Nie wiem za co w sumie się płaci.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za darmowe woreczki na kupke;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka ja litr w 3tyg. wypijałam - jeżeli chodzi o olej lniany:) ooooo widzisz nawet nie wiedziałam, że mógł pomóc:)

Katja
    buuuuuu foch forever za zdania: tylko taki...(chodzi o ślub).... ja mam TYLKO cywilny i mojemu małżeństwu, mojej miłości nic nie brakuje - a to była NASZ wybór, mogliśmy kościelny, kabalny, czy jakikolwiek inny, a zdecydowaliśmy się NA CYWILNY....a przysięgę swoją własną złożyliśmy na weselu...taką jaką chcieliśmy powiedzieć:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 10:07

Katjaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kotka ja litr w 3tyg. wypijałam - jeżeli chodzi o olej lniany:) ooooo widzisz nawet nie wiedziałam, że mógł pomóc:)

Katja
    buuuuuu foch forever za zdania: tylko taki...(chodzi o ślub).... ja mam TYLKO cywilny i mojemu małżeństwu, mojej miłości nic nie brakuje....a przysięgę swoją własną złożyliśmy na weselu...taką jaką chcieliśmy powiedzieć:)
    My też mieliśmy przez kilka lat tylko cywilny i byłby pewnie nadal, gdyby nie to że zamieszkaliśmy obok księdza i po sąsiedzku za darmochę nam kościelny urządził a w zasadzie urządzili (bo wszyscy sąsiedzi brali udział w tym spisku) :)

Malenq, Katjaa, justta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq chodzi o to że ja wierzę w Boga i zawsze marzyłam by przed Bogiem stanąć w kościele wyznać miłość do tego jedynego no ale niestety tego nie zrobię chyba że pewna pani kopnie w kalendarz... No ale wesele ma być też skromne gdzies ok 50 osób najblizszych... No ale mówię najpierw pozamykac trzeba wszystkie sprawy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 10:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq twoja córeczka już słyszy... świetne są te suwaczki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    My też mieliśmy przez kilka lat tylko cywilny i byłby pewnie nadal, gdyby nie to że zamieszkaliśmy obok księdza i po sąsiedzku za darmochę nam kościelny urządził a w zasadzie urządzili (bo wszyscy sąsiedzi brali udział w tym spisku) :)
    Groszku fantastycznie:) razem z sąsiadami celebrować dzień ślubu....
    My to nawet nie jesteśmy przeciwni KK, ale jakoś w rozmowie samo wyszło, że dla tzw. zasady i dla rodziny to my kościelnego brać nie będziemy....a jeszcze te opłaty i tzw. "spowiedzi" to już nie wchodziły w grę....może kiedyś, może jak "natchnienie przyjdzie".......jeżeli w KK ślub byłby błogosławieństwem księdza jako wysłannika Boga, ale bez całej tej durnowatej otoczki - to może byśmy szybciej się zdecydowali a tak???
    na razie mówię NIE dziękuję:)

Wysłany: 12 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm dobry zdrowy pomysł :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 12 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    za darmowe woreczki na kupke;)
    haha u nas ani jednego takiego woreczka nie wspomianjąc juz o tych koszach specjalnych :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 12 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    kurde poryczałam sie jakie to fajne jak sąsiedzi zrzyci i ksiądz fajny
    laski mam jakies dziwny humor nastrój a do tego robie dziś same głupoty hehe to chyba wczorajsza euforia jeszcze

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 12 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Malenq chodzi o to że ja wierzę w Boga i zawsze marzyłam by przed Bogiem stanąć w kościele wyznać miłość do tego jedynego no ale niestety tego nie zrobię chyba że pewna pani kopnie w kalendarz... No ale wesele ma być też skromne gdzies ok 50 osób najblizszych... No ale mówię najpierw pozamykac trzeba wszystkie sprawy...
    a nie mozecie anulowac koscielnych waszych??
    ja miałam wesele na 30 osób :)

Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku fantastycznie:) razem z sąsiadami celebrować dzień ślubu....
    My to nawet nie jesteśmy przeciwni KK, ale jakoś w rozmowie samo wyszło, że dla tzw. zasady i dla rodziny to my kościelnego brać nie będziemy....a jeszcze te opłaty i tzw. "spowiedzi" to już nie wchodziły w grę....może kiedyś, może jak "natchnienie przyjdzie".......jeżeli w KK ślub byłby błogosławieństwem księdza jako wysłannika Boga, ale bez całej tej durnowatej otoczki - to może byśmy szybciej się zdecydowali a tak???
    na razie mówię NIE dziękuję:)
    Zupełnie się z Tobą zgadzam. Ja chciałam kościelny i białą suknię i skromne przyjęcie ale gdy się okazało, że całą wypłatę trzeba zapłacić za udzielenie sakramentu no to sorry ale z wiarą to nie miało nic wspólnego i gdyby nie ten nasz ksiądz-sąsiad to do tej pory miałabym cywilny tylko.

Malenq lubi tę wiadomość

‹‹ 1986 1987 1988 1989 1990 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ