X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, ale naprodukowałyście..czytam i czytam i..końca nie widać..

Maniek - przykro mi kurcze ale ja uważam, że nie ma sensu wydawac kasę na betę

Marmut - zróbcie rentgen, mój Tymek też miał raz utajnione zapalenie płuc i tylko w taki sposób się udało do tego dojść..choć jak syn ma katar, to jest przesłanka na to, że poszło na płuca lub uszy.. moj Tymek nie miewa zapaleń płuc, bo on od października/listopada do kwietnia jest na wziewach i żadne licho się nie łapie, za to łapie uszy :( zdrówka dla synka!

Dronka a ty już nie zakładaj czarnych scenariuszy, pęcherzyk pęknie i już!

zgredka - ja to tak byłam napalona na spalenie tłuszczu w I etapie ciąży, miałam takie piękne plany i dupa z nich wyszła.. ale skoro Ty możesz ćwiczyć, to będzie lepiej:)

Blondik - jak samopoczucie? a jak z krwawieniem?nadal Cię męczy?

Malenq, Ania, Anuuśka, Katja, Lena - witajcie

ja po śniadanku - dzisiaj bułka i activia + 2 ciasteczka - ech..muszę zacząc zapisywać co jem, bo zjadam bez sensu słodycze, które nic nie dają, poza chwilą przyjemności :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 08:48

Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    witam, kawka wypita?
    hej zaraz ide robić :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 12 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi jak samopoczucie :)

Konwalijko masz racje wyłaczam myślenie do 25 wrzesnia :) do USg :) kobicie to nie dogodzisz zawsze znajdzie dziure w całym :P

konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczynki za wsparcie, cieszę się że do was dołączyłam- szkoda że się z wami wódki nie da napić, bo ja dziś chyba pójdę się wydołować ze znajomymi na miacho ( oczywiście nikt z moich znajomych nie wie że się staramy bo mi się słuchać nie chce tych wszystkich opowieści i złotych rad- zwłaszcza od kogoś kto jeszcze nie ma dzieci i się nigdy nie starał - bo tacy zawsze mają najwięcej do powiedzenia)

trzymam kciuki za zdrówko waszych małych i większych groszków bo to pogoda już taka idealna na katar itd...

jak do pon nic się nie wydarzy to cholera odżałuję te prawie 40 zł i pójde na tą bete - w sumie będzie taniej niż jak co 2-3 dzień sikańca robię...tyle że ja chciałam te cholerne II krechy zobaczyć, popłakać ze szczęścia we własnej łazience ...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    dzięki dziewczynki za wsparcie, cieszę się że do was dołączyłam- szkoda że się z wami wódki nie da napić, bo ja dziś chyba pójdę się wydołować ze znajomymi na miacho ( oczywiście nikt z moich znajomych nie wie że się staramy bo mi się słuchać nie chce tych wszystkich opowieści i złotych rad- zwłaszcza od kogoś kto jeszcze nie ma dzieci i się nigdy nie starał - bo tacy zawsze mają najwięcej do powiedzenia)

trzymam kciuki za zdrówko waszych małych i większych groszków bo to pogoda już taka idealna na katar itd...

jak do pon nic się nie wydarzy to cholera odżałuję te prawie 40 zł i pójde na tą bete - w sumie będzie taniej niż jak co 2-3 dzień sikańca robię...tyle że ja chciałam te cholerne II krechy zobaczyć, popłakać ze szczęścia we własnej łazience ...
    Maniek chyba większość się stara w tajemnicy bo faktycznie wysłuchiwanie tego to nie na ludzkie siły :) Ja powiedziałam siostrze (ma3 dzieci i każde to wpadka) i też żałuje bo ona nie rozumie jak można tyle czasu się starać... Wkurza mnie tym strasznie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ja też o Was wszystkich myślę bardzo często!!!
    A co u mnie hmm dobrze dobrze starania w toku ale nie mogę dojść kiedy owulka w końcu nastąpi/la... ostatnio mieliśmy z M trochę sprzeczek bo moja była teściowa jest w PL i bardzo często mnie nawiedza przychodząc do mojej córki ze wnuczki dawno nie widziała i M jest zły bo potrafi do 23 siedzieć od rana i głupoty wygadywac...
    W październiku jedziemy nad morze odpocząć od wszystkiego a w 2015 planujemy ślub... ehh tyle :D

• beszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Marnut, trzymam kciuki za wizyte w szpitalu. mma nadz.,ze szybko sie dowiecie, co malemu dolega i lekarze zastosuja odpowiednie leczenie, by mu ulzyc :)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samopoczucie do bani, niby małż przeprosił,ale jakos tak nie widzę żeby bardziej się starał...
    mam raczej plamienie, ale co jakiś czas łapia mnie skurcze i wtedy jets nie tylko krew...biorę antybiotyk, więc nie powinno być żadnych powikłań. za kilka dni zaczynam wywoływanie miesiączki żeby była wczesniej i wtedy wykrwawie resztę

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    A co u mnie hmm dobrze dobrze starania w toku ale nie mogę dojść kiedy owulka w końcu nastąpi/la... ostatnio mieliśmy z M trochę sprzeczek bo moja była teściowa jest w PL i bardzo często mnie nawiedza przychodząc do mojej córki ze wnuczki dawno nie widziała i M jest zły bo potrafi do 23 siedzieć od rana i głupoty wygadywac...
    W październiku jedziemy nad morze odpocząć od wszystkiego a w 2015 planujemy ślub... ehh tyle :D
    No Kochana ale się u Ciebie zmienia... Powinnaś książkę napisać to by był bestseller :) Bardzo się cieszę że same pozytywy (nie licząc teściowej) :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    samopoczucie do bani, niby małż przeprosił,ale jakos tak nie widzę żeby bardziej się starał...
    mam raczej plamienie, ale co jakiś czas łapia mnie skurcze i wtedy jets nie tylko krew...biorę antybiotyk, więc nie powinno być żadnych powikłań. za kilka dni zaczynam wywoływanie miesiączki żeby była wczesniej i wtedy wykrwawie resztę
    Blondik tulam mocno :( Strasznie długo Cię trzyma :( Silna bądź

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane ja zaraz zmykam :-)
    Wyjezdzamy :-D odezwe sie pewnie w drodze :-) buziolki kopulujcue za ten czas mnozcue II krechy B-)

Katjaa, Biedroneczka83, Malenq lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska już myślałam o napisaniu książki hehe ale jak narazie wszystko na plus... tylko jeszcze Fasolka brak...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Anuska już myślałam o napisaniu książki hehe ale jak narazie wszystko na plus... tylko jeszcze Fasolka brak...
    Ja myślę że jak się wszystko ustabilizuje to i fasol się zadomowi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja myślę że jak się wszystko ustabilizuje to i fasol się zadomowi ;)
    Masz rację Kochana narazie za dużo wszystkiego :* moj instynkt kobiecy zawodzi ale coś czuję że to może ten cykl bo jak nigdy miałam krwawienie owulacyjne...

Anuśka lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:

kochana bedzie dobrze ja tez marze o tych łzach szczęscia w łazience po zobaczeniu II kresek :)

Katjaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 12 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    aaaaa kochana tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!! odpocznijcie przywieżcie z urlopku małego groszka i planucie wasz wielki piekny dzień!!!!!!!!!!!!!!!
    a zareczyn to były ?? :)

Katjaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 12 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Kochana tulam mocno mam nadzieje ze @ przyjdzie szybko i szybko sobie pójdzie a wy bedziecie mogli zacząc od nowa :) z szybkim rezultatem :)

Blondik lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie dostalam upomnienie, ze nie zaplacilam podatku od posiadania psa...upsssssssss

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 12 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    wlasnie dostalam upomnienie, ze nie zaplacilam podatku od posiadania psa...upsssssssss
    hehe no ładnie kurcze powiem ci zastanawiam sie kto to wogóle jeszcze płaci :)
    mam tylu znajomych rodzine i nikt nie płaci :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• smarta Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:

Któryś z miłych sąsiadów Cię chyba pod...lił, że tak powiem, bo inaczej się tego nie da nazwać. :D

W ogóle to dzień dobry i miłego członka jak to u nas powitanie bywa :D. Ja mam dziś jakiś lepszy humor niż przez ostatnie dni. Czyżby efekt Clo wreszcie odpuścił? tempka wczoraj spadła, serduszka nawet były, dziś leci do góry. Wcześniej gdzieś tam gadałyśmy, że seks w którym się udaje zajść wysadza z butów. Muszę wam powiedzieć że wczorajszy mnie zaskoczył, bo generalnie mi się nie chciało, widziałam że mężowi też nie, ale że Clo, że może owulka na dniach, że trzeba to go dopadłam i nie było przebacz. Gdyby nie okoliczności sprzyjające to zanim zaczęliśmy bym odpuściła, bo było tak wymuszone że normalnie miałam ochotę iść spać obrażona. Ale było zaskakująco OŁ JE. Oczywiście mój zryty beret od razu przypomniał mi naszą rozmowę :D Także trzymajmy kciuki. Testować tą teorię będę 30 września :D

Malenq lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
‹‹ 1985 1986 1987 1988 1989 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ