My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:Biedroneczka ale u Ciebie to jest ciekawe jak nie wiem...
Lekarz potwierdził, że lada chwila pęcherzyk pęknie a ovu testy na negatywnie.
Ja myślałam, że że one wychodzą jak własnie jest taka sytuacja, że za cchwile ... -
nick nieaktualnyEj no..... a Polacy to co sobie serwują na każde święta???? najpierw sałateczka, wędlinka, wódeczka, sałateczka, ciasto, sałateczka, bigos, ciasto itp.
hehehe więc cała pL w ciąży min. 2 razy do roku.....heheheheh
ale nawet mi się nie odbija hahahahah jejciu jak dziwnie żołądek funkcjonuje....
SMOCZKU Gratulacje udanej wizyty i maleństwa machającego do mamusi:)
Marnut współczuję...zaczyna się sezon na chorowanie chyba.....
a 12kg to średnio, mój siostrzeniec - 2 latka ma 18kg i weź tu go noś....Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:No u mnie działa tylko prawy a teraz bolał lewy no i OF wyznaczył owulkę więc chyba masz rację z tym bólem
jajniki wlasnie tak promieniuja
A tak wogoke dxuen dobry slonce swieci ptaszaek cwili moze bysmy sie napili....... Kawyyy
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Biedra: "on powiedział ze nawet do 28mm moze urosnąć pęcherzyk"
kochanie to mocno zaciskam aby pękł wcześniej, niech lepiej nie rośnie taki duży, bo to już przerośnięty jest i na torbiel ma wskazania.... -
Ania_84 wrote:Bo to tak funkcjonuje jak boli lewy to owulka z prawego
jajniki wlasnie tak promieniuja
A tak wogoke dxuen dobry slonce swieci ptaszaek cwili moze bysmy sie napili....... Kawyyy
A Ty znowu fajną stronkę rozbiłaś
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:AA miałam pisac żel rewelacja
poslizg jak sie patrzy mojego nic nie szczypało nic nie piekło i najważniejsze nie klei sie!! zostały dwa jeden na sobote drugi na poniedziałek chyba
-
Biedroneczka83 wrote:Anuśka hehe tylko teraz Malenqa mnie nastraszyła hehe zeby nie przerósł wiec mam nadzije ze lada chwila peknie a z tym skokiem 3 dni przed to by sie znowu zgadzało ze owu 20dc
bedzie
Mi wyznaczył 21dc. Ehhh...