Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokus jak samopoczucie???

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko skarbie jak tam?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie kroko co tak zamilkłaś?
    Co do streszczenia to na mnie nie licz bo ja sama niewiele wiem :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka 20 tys to sporo kasy ale słyszałam ze nie ma pewności czy to się uda...

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie i o to chodzi, a teraz to ja wolalabym to wydac na cool zabawki :) no dobra albo sobie na torebke ladna bo marzy mi sie od miesiaca

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka co to za tytka za 20 tys???? :D

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja odłożyć na konto przeznaczone na wspólne mieszkanie...

Wysłany: 12 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na samochoód albo remont łazienki :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20 tys za unieważnienie małżenstwa koscielnego? pierwsze słyszę...myślałam, ze to jets bezpłatne

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 12 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no nasz kraj nie refunduje takich przyjemności jak to powiedziłą pewien wkurzający mnie ksiądz :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Przyczyny stwierdzenia nieważności małżeństwa muszą być niepodważalne, natomiast wydanie ostatecznej opinii, że tak faktycznie jest może zająć nawet 3 lata. Należy bowiem zwrócić uwagę na to, że właściwie nie istnieje coś takiego jak rozwód kościelny. Unieważnienie małżeństwa polega natomiast na podważeniu jego zasadności i faktycznego istnienia, co jak się okazuje zajmuje trochę czasu. Najpierw składa się skargę powodową w odpowiedniej diecezji. Wtedy też wnosi się opłatę wstępną. Wynosi ona średnio 100 zł, natomiast w ogóle wysokość kosztów związanych z unieważnianiem ślubu kościelnego zależy od tego, gdzie odbywa się sprawa oraz jak bardzo jest skomplikowana. Ogólnie rzecz biorąc najdrożej jest w dużych miastach, a najtaniej na prowincji. Oprócz opłaty wstępnej ponosi się przede wszystkim odpowiednie koszty w pierwszej oraz drugiej instancji – obie są obowiązkowe. W sumie, w zależności od diecezji, płaci się od 1 000 zł do 3 000 zł. "

Skąd kwota 20tys?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 12 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    "Przyczyny stwierdzenia nieważności małżeństwa muszą być niepodważalne, natomiast wydanie ostatecznej opinii, że tak faktycznie jest może zająć nawet 3 lata. Należy bowiem zwrócić uwagę na to, że właściwie nie istnieje coś takiego jak rozwód kościelny. Unieważnienie małżeństwa polega natomiast na podważeniu jego zasadności i faktycznego istnienia, co jak się okazuje zajmuje trochę czasu. Najpierw składa się skargę powodową w odpowiedniej diecezji. Wtedy też wnosi się opłatę wstępną. Wynosi ona średnio 100 zł, natomiast w ogóle wysokość kosztów związanych z unieważnianiem ślubu kościelnego zależy od tego, gdzie odbywa się sprawa oraz jak bardzo jest skomplikowana. Ogólnie rzecz biorąc najdrożej jest w dużych miastach, a najtaniej na prowincji. Oprócz opłaty wstępnej ponosi się przede wszystkim odpowiednie koszty w pierwszej oraz drugiej instancji – obie są obowiązkowe. W sumie, w zależności od diecezji, płaci się od 1 000 zł do 3 000 zł. "

Skąd kwota 20tys?
    no prosze czyli można taniej :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko jakie są wymogi żeby dostać taki rozwód?

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sprawę rozwiazania małżeństwa kościelnego mam na bieżąco.. ciagło sie 4 lata.. na początku osoba składająca wniosek o rozwiazania wpłaca także jedną równowartość swojej pensji.. przechodzi się jakby 3 etapy, a może i 4-nie pamietam..ostatni to klepnięcie przez papieża.. w kazdym razie na II etapie wpłacali 2- wartości jego wypłaty, na 3-ciej - 3 wartości..a że on bogaty to wyszło ich to ponad 20tyś spokojnie.. normalnie przesłuchuje się świadków itd. jak w sądzie.. jego była żona nie chciała zgodzić się na ten rozwód ( z jej winy), więc podkładała mu kłody, wymyślała od znęcania się psychicznego po fizyczne - potrafiła się nawet okaleczyć (?) idiotka..ostatecznie sie jakoś udało, ale trwało to 4 lata..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• smarta Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważna przyczyna zatajona przed ślubem, alkoholizm jeśli był przed ślubem a został zatajony, choroba psychiczna. Coś jeszcze na pewno ale tyle obiło mi się o uszy

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mojego M żony był alkoholizm i znęcanie się psychiczne nad nim i poniżanie go... i co teraz po tym wszystkim można wziąć ślub kościelny jakby nigdy nic? A ten jakby rozwód kościelny nie może być bez orzekania o winie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyliczylam ile by mojego M to kosztowało i wyszło ponad 20 tys... :/

• LaRa Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    bigos wstawiony:)

kapusta nastawiona na kiszenie...słoneczko świeci...jak trawaka trochę wyschnie, to na ogródek hoop siup skikam:)

ale chyba czas na II śniadanie:)

U mnie już słonko swieci, i biorę sie za koszenie trawy, strzyżenie żywopłotu i tui, woda z basenu nadal spuszczana, ale mam nadzieje ze już dzis cała wyleci, bo trzeba basen umyć , wyszuszyc i schować :)
    Także dzis cały dzień pracowity na ogródku :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 12 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez ładna pogoda jak mawia mój mąż w sam raz na loda :P

Smoczyca1, nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    u mnie tez ładna pogoda jak mawia mój mąż w sam raz na loda :P
    dobre dobre muszę to Mojemu sprzedać :D

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 1988 1989 1990 1991 1992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ